محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843824100
هر نقشي كه به من پيشنهاد مي شود برايم مثل رفتن به كلاس اول است
واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: هر نقشي كه به من پيشنهاد مي شود برايم مثل رفتن به كلاس اول است
علي نصيريان بازيگر برجسته كشورمان متولد 1313 دانش اندوخته هنرستان هنرپيشگي تهران است. نصيريان بيش از 5 دهه به هنر كشورمان خدمت كرده و بازيگري را در كلاس هاي جامعه باربد (1330) آغاز كرد. او در نقش هاي درون گرا تبحر دارد و يكي از پيشكسوتان عرصه سينما، تلويزيون و تئاتر كشورمان است.استاد نصيريان سال گذشته داور بخش صحنه اي جشنواره تئاتر رضوي بود امسال نيز يكي از اعضاي هيئت داوران اين بخش از جشنواره بود. شب اول ورود به بجنورد با اين استاد هنرمند مصاحبه اي در زمينه تئاتر گرفتم و قرار اين مصاحبه را گذاشتم.نصيريان باتوجه به فشردگي كارهاي جشنواره با رويي گشاده پذيرفت. مصاحبه اي كه مي خوانيد حاصل يك ساعت و نيم گفت و گو با او در بجنورد است.
چه شد كه وارد عرصه بازيگري شديد؟
در دوران كودكي در محله اي از تهران زندگي مي كرديم كه در آن محل تئاترهاي عاميانه ايراني مثل معركه گيري و ... اجرا مي شد و برايم خيلي جذاب بود و از همان دوران علاقه مند شدم و زماني كه به دبيرستان رفتم تئاتر كار كردم و بعد خودم تئاتر ساختم و سپس در كلاس هاي بازيگري شركت كردم.
اولين تجربه بازيگري تان چگونه بود؟
اولين تجربه نمايشي را در دبيرستان اجرا كرديم كه كمدي رايج آن دوران بود زماني كه براي اولين بار به روي صحنه رفتم خيلي برايم عجيب وغريب و گيج كننده بود ولي به هر حال عادت كردم.
فكر مي كنم با فيلم «گاو» وارد سينما شديد؟
بله- البته «گاو» را ابتدا به صورت نمايش در تلويزيون بازي كرده بوديم كه در محدوده تلويزيون تهران روي آنتن رفت.سپس آقاي ساعدي و مهرجويي را به ما معرفي كردند قرار شد اين كار تبديل به فيلم سينمايي شود و آن را به صورت فيلم نامه اي جديد در آوردند، تمام دوستان هنرمندي كه در فيلم تلويزيوني مشاركت داشتند براي بازي در فيلم سينمايي گاو دعوت شدند.
چه اتفاقي افتاد كه داريوش مهرجويي متن هالوي شما را به فيلم تبديل كرد؟
من روي متن فيلم نامه هالو به پيشنهاد شخص ديگري كار كرده بودم. داريوش مهرجويي پيشنهاد كرد كه اگر مايلم اين كار را با هم فيلم نامه كنيم كه همين طور شد.
در چه كلاس هايي آموزش ديديد؟
به كلاس جامعه باربد رفتم يك سال آن جا كارآموزي كرده و بازيگري كردم. بعد به كلاس تئاتر سعدي رفتم. سپس به هنرستان هنرپيشگي رفتم. استادان بازيگري ام در دوران علم آموزي آقايان اميني، مرتاش، حبيب يغمايي، حسن ره آورد، دكتر نامدار، گرمسيري و ... بودند.
شما از ميان 5 فيلم اول تان 4 تاي آن را با مهرجويي كار كرديد در اين رابطه برايمان صحبت كنيد.
در آن دوره همكاري ام با مهرجويي تداوم پيدا كرد و حتي چند كار مداوم را با اين گروه انجام داديم.
كارهاي بزرگ شما مثل سربداران و هزاردستان پس از انقلاب شكل گرفت در اين رابطه بگوييد.
با مرحوم علي حاتمي از فيلم ستارخان آشنا بودم. آن مرحوم يك روز سرصحنه سريال سربداران آمد و به من پيشنهاد بازي در سريال هزاردستان را داد. اگرچه نسبت به احمد نجفي شناختي نداشتم ولي او كارها و نمايش هايم را در تالار سنگلج ديده بود و با كارهايم آشنا و خودش نيز اهل هنر بود.
كفش هاي ميرزا نوروز خيلي نقش محبوبي شد درباره اين فيلم و ويژگي هاي آن نقش صحبت كنيد.
آن نقش هم برايم خيلي نقش متفاوت و جالبي نسبت به كارهاي قبلي ام بود از نظر فيزيك و لهجه خيلي شخصيت ايراني و سنتي داشت. محمد متوسلاني كارگردان خوبي بود. در ساخت چنين كمدي هايي خيلي باعلاقه كار مي كرد. به هر حال تلاشي موفق بود. هر تلاشي كه در عرصه هنر مي كنيم يك تجربه محسوب مي شود. بايد بياموزيم كه چگونه كار كنيم و نقش را به اجرا درآورده و تجربه كنيم.
قبول داريد كه نقش قاضي شارع سربداران براي شما اين امكان را فراهم كرد تا دوباره به همان روزهاي اوج گذشته برگرديد؟ با توجه به اين كه تجربه تلويزيوني نداشتيد و محمدعلي نجفي را نمي شناختيد.
در آن دوران سريال سازي به اندازه امروز گسترده نبود و شبكه هاي تلويزيوني نيز گسترده نبودند. در زمان خودش سريال بسيار خوب و تاثيرگذار از لحاظ پروداكشن، دكور و لباس بود.
آيا به پشتوانه و اعتبار ناصر تقوايي بود كه قبول كرديد نقش مكمل و منفي ناخدا خورشيد را بازي كنيد يا فيلم نامه ترغيب تان كرد؟
زماني كه فيلم نامه را خواندم خوشم آمد و ناصر تقوايي كارگردان اين فيلم يكي از ارزشمندترين فيلم سازان مملكت ماست به اعتبار هر 2 بازي اين فيلم را قبول كردم فيلم نامه را نيز خود تقوايي به نگارش درآورده بود.
به نظرم ناصر تقوايي يكي از كساني است كه قصه خارجي، ايراني، شخصيت ها و فضاي ايراني كه اصلا فكرش را نمي شود كرد بن مايه كار قرار داده بود يعني اين حركت را انتخاب كرده و خيلي هم خوب كار كرد. ناصر تقوايي فيلم ساز خوبي است.
باتوجه به اين كه سينماي قبل از انقلاب، سينماي سالمي نبود چه طور شد كه وارد سينما شديد؟
براي اين كه در اصل ما بازيگر تئاتر بوديم. اداره تئاتر مثل امروز نبود و مركز هنرهاي نمايشي نداشتيم. اداره تئاتر آن زمان مجموع كار ستادي و كار اجرايي بود. ما يك گروه بوديم كه با هم تئاتر كار مي كرديم زماني كه مهرجويي با گروه ما سينما را آغاز كرد و ما طعم سينماي متفاوت را با سينماي رايج تجربه كرديم كه برايمان مطلوب بود.
يكي از بازي هاي شاخص شما در نقش دايي غفور فيلم بوي پيراهن يوسف است آيا قبل از بازي در فيلم كارهاي حاتمي كيا را ديده بوديد و شناختي از ايشان داشتيد؟
آقاي حاتمي كيا را قبل از بازي در فيلم بوي پيراهن يوسف نديده بودم ولي ساخته ها و كارهايش را ديده بودم. احساس من اين بود كه كارگردان خوبي است. به هرحال حاتمي كيا از من براي بازي در اين فيلم دعوت كرد با او آشنا شده فيلم نامه را خواندم و سپس بازي كردم.
با توجه به اين كه حاتمي كيا به تمرين هاي قبل از فيلم برداري توجه ويژه اي دارد، آيا شما هم اين تمرينات را انجام داديد؟
نه در اين كار به هيچ عنوان تمرينات فشرده و سخت نداشتيم.
حاج يونس فتوحي؛ ميوه ممنوعه چه ويژگي داشت؟
سريال ميوه ممنوعه از نظر من داراي 3 بعد اجتماعي، خانوادگي و عرفاني بود. از لحاظ اجتماعي كه حاج آقاهايي چون او در جامعه هست، از منظر خانوادگي قضايا و رفتاري كه با همسرش دارد و از بعد عرفاني يك گرته برداري از شيخ صنعان عطار بود كه به واقع عرفان الهي ديده مي شد. هميشه علاقه مند بودم كه نقش شيخ صنعان را بازي كنم. اين شخصيت وقتي وارد زندگي امروزه با نگاه هاي خانوادگي آميخته مي شود آن شخصيت سه بعدي شكل مي گيرد. همين قضيه برايم جذاب بود كه كارگردان بسيار خوبي چون حسن فتحي با تحليل درست به اين سريال پرداخت.
موقع بازي در ميوه ممنوعه تصور مي كرديد كه شخصيت حاج يونس تا اين حد مورد توجه قرار بگيرد و چنين بازتاب هايي در سطح جامعه ايجاد كند؟
فكر مي كردم كه اين سريال مورد توجه واقع شود ولي باور اين همه استقبال غير قابل پيش بيني بود.
ازسختي و فشردگي كار براي مان صحبت كنيد زيرا آقاي فتحي در مصاحبه اي گفتند كه حتي روز عيد فطر نيز فيلم برداري انجام مي شد؟
فشردگي كار زياد بود علاوه بر اين كه به علت مخالفت ها و مسائلي كه مطرح مي شد از سوي شبكه ايراد مي گرفتند. به هر كاري كه دست مي زديم در جاهاي مختلف ما را مورد بازخواست قرار مي دادند. تغيير و تحولاتي نيز در سكانس ها داشتيم. 2 نويسنده در كار داشتيم يكي طرح داستان را مي داد و ديگري ديالوگ ها را مي نوشت كه سكانس ها توسط اين 2 نوشته مي شد و كارگردان و بازيگران آن را مي خواندند و تغييرات لازم انجام مي شد. فشار كاري زياد بود و گروه تا بعد از عيد فطر درگير كار بودند ولي كارگردان سعي خود را مي كرد از چيزي صرف نظر نكند و به عنوان كارگردان تلويزيوني كار خودش را انجام مي داد.
از همكاري تان در مجموعه شيخ بهايي به كارگرداني شهرام اسدي صحبت كنيد؟
مجموعه شيخ بهايي به كارگرداني شهرام اسدي در 2 بخش ساخته شد زنده ياد خسرو شكيبايي نقش پدر شيخ را بازي مي كرد كه با يكديگر هم بازي نبوديم و در بخش ديگر من ايفاگر نقش پيري شيخ بهايي بودم كه در اصفهان تصويربرداري انجام شد و مربوط به دوران شاه عباس بود كه در كنار كارگردان شهرام اسدي و بازيگران كار كردم.
خاطره اي از زنده ياد خسرو شكيبايي برايمان بيان كنيد؟
همان گونه كه گفتم در اين سريال با يكديگر هم بازي نبوديم ولي با خسرو شكيبايي از قبل انقلاب آشنا بودم. با يكديگر در اداره تئاتر همكار بوديم. همچنين در چند نمايش با هم بازي كرديم. در فيلم دزد و نويسنده كاظم معصومي در كنار يكديگر ايفاي نقش كرديم. زنده ياد خسرو شكيبايي هنرمند بسيار خوب و با استعدادي بود. خوش درخشيد و كارهاي ارزشمند ماندگاري كرد. انشاءا... خداوند او را قرين رحمت كند.
علت توقيف سريال شيخ بهايي چيست؟
از نظر من سريال شيخ بهايي هيچ گونه مشكلي نداشت و دليل توقيفش را نمي دانم.
چه قدر با اعتراض هايي كه در زمان پخش ميوه ممنوعه انجام شد موافق هستيد؟ البته لازم به توضيح است كه اين اعتراض ها قبلا در هنگام پخش بعضي از فيلم هاي سينمايي مثل شوكران نيز انجام شده است.
من از اعتراض يا اين كه شخصي خوشش بيايد يا نيايد بدم نمي آيد و مخالفتي ندارم ولي اين سنت باب شده كه هر فيلمي مورد اعتراض واقع شود عده اي سربلند مي كنند و انتقاد كردن خوب، حق مردم است ولي بعضي مواقع اعتراضاتي كه مي شود معقول نيست ديد ما بايد باز باشد نبايد خودمان را محدود به يك چيز كنيم. به هر حال بايد تجربه كرد كه اين مسئله هنوز جا نيفتاده است.
عده اي از جوانان بدون تحصيلات آكادميك وارد سينما مي شوند آيا موافق هستيد كه جوانان بدون تحصيلات وارد اين حيطه شوند؟
من كار تجربي را تجويز نمي كنم. معتقدم كه جوانان بايد كلاس بازيگري بروند و از طريق درس خواندن، كلاس رفتن، اساسي و علمي وارد عرصه هنر شوند.
توصيه استاد نصيريان به جوانان علاقه مند به سينما كه دوست دارند وارد اين عرصه شوند چيست؟
با تحصيلات دانشگاهي و شركت در كارگاه هاي بازيگري به طور جدي و علمي وارد اين عرصه شوند. بخشي هم از طريق كتاب خواندن و مطالعه، خودآموزي و تمرين كردن ميسر مي شود. دانشگاه به جوانان علاقه مند فرهنگ كار كردن را مي آموزد تلاش شخصي و فيلم ديدن استفاده از منابع غني فرهنگي اينترنت و ... نيز موثر است و بايد تمامي اين راه ها را بپيمايند و تجربه كنند تا بتوانند در هر عرصه اي كه به آن علاقه مندند موفق شوند.
عده اي با پارتي بازي بر اساس چهره و تيپ و قيافه وارد سينما مي شوند با ورود آنان به سينما بدون تحصيلات آكادميك موافق هستيد؟
نمي توان مسئله اي كه شما ذكر كرديد را ملاك قرار داد. شايد فردي تصادفي به دليل شكل و شمايل و چهره وارد اين عرصه شود ولي ممكن است استعدادهاي خارق العاده اي نيز داشته باشد و ماندگار شود.
آيا اهل فيلم ديدن هستيد و به سينما مي رويد؟
براي ديدن فيلم كمتر به سينما مي روم. زيرا مشكلاتي برايم دارد. همان طور كه اين چند روز شاهدش بوديد طيف عظيمي از مردم علاقه مند با تلفن همراه قصد عكس گرفتن دارند. بنابراين فيلم ها را از طريق تلويزيون يا دي وي دي تماشا مي كنم. البته زماني كه به جشنواره دعوت مي شوم نيز ملزم به تماشاي فيلم هستم.
تا چه اندازه شهرت و محبوبيت در زندگي شما تاثيرگذار است؟
شهرت چيز بدي نيست ولي يك مقدار سرعت فرصت را كند مي كند.
آيا فرصت مي كنيد كه به تماشاي تئاترها برويد؟
بله- به طور حتم به ديدن تئاترهايي كه دعوت مي شوم مي روم باز هم به شرطي كه سر فيلم برداري نباشم.
اگر يك كارگردان برجسته مثل بهرام بيضايي بدون فيلم نامه به شما پيشنهاد بازي در فيلمش را بدهد آيا بدون خواندن فيلم نامه فقط به خاطر شخص كارگردان بازي در فيلم او را قبول مي كنيد؟
اگر پيشنهاد از سوي كارگرداني معتبر مطرح شود و در ابتدا شفاهي كل كار را برايم بيان كند به طور حتم كار مي كنم. جدا از بحث فيلم نامه، نقش و ساختار نقش و قصه و كارگرداني خيلي برايم مهم است.
يعني راضي هستيد كه يك نقش كوتاه و پرمحتوا را به جاي يك نقش اول مهم كار كنيد؟
بله- راضي هستم نقشي به نسبت كوتاه را كه از نظر ساختار درست باشد ايفا كنم. زيرا روي شخصيت اول نمي توان كار كرد.
استاد نصيريان! شما بازيگري هستيد كه توانايي بالقوه اي در ايفاي نقش هاي پيچيده و درون گرا داريد، اين توانايي را چگونه به دست آورديد؟
مي خندد. خب هم مسئله تجربه و هم اجرا كردن نقش سبب موفقيتم شد. سواي از آن كارگردان نيز توصيه هايي در كار خود دارد. به نظرم بازيگر خلاق، آن پيچيدگي و رسيدن به نقش را بايد در كار پيدا كند و براي رسيدن به نقش تلاش كند. ما در كارمان استادي نداريم آن استادان صوري هستند. از ديدگاهم هر نقشي كه به من پيشنهاد مي شود برايم درست مثل رفتن به كلاس اول است. سعي مي كنم مراحل را طي و با آن برخورد و روي نقش فكر كنم كه چگونه آن را ايفا كنم. به توصيه كارگردان قبل و زمان اجرا گوش مي دهم كه اين امر در موفقيتم بسيار موثر است.
وضعيت آموزش در كشور چگونه است؟
خيلي اطلاعات ندارم. ولي به هرحال يك سري كتاب ها منتشر شده و مدرسه و كارگاه هاي بازيگري باز شده تا جوانان علاقه مند در آن جا تجربه لازم را كسب كنند و از اين تعداد دانش آموخته در كلاس ها جوانان موفقي پا به عرصه بازيگري مي گذارند.
اگر به عنوان يك منتقد به كارنامه هنري خود نگاه كنيد از آن راضي هستيد؟
رضايت نسبي است. هيچ كس نمي تواند بگويد من از كارنامه هنري خود راضي هستم. كار هنري كاري است كه شخص انگيزه هاي شخصي و دروني دارد يعني هنر كاري نيست كه به منظور سفارش و دعوت به كار انجام شود. وقتي شما از من مي پرسيد كه آيا فيلم نامه را مي خواني؟ اين دليل آن است كه فيلم نامه سكوي پرتاب هنرمند است و به بازيگر شخصيت مي دهد. در مواقعي هنرمند به شغل و تامين مالي احتياج دارد تا از نظر مسائل اقتصادي، زندگي و خانوادگي تامين شود در آن شرايط هنرمند حرفه اصلي اش بازيگري مي شود تا خود را تامين كند.
استاد نصيريان بعضي از بازيگران تئاتر شيفته ورود به سينما هستند ولي راهش را نمي دانند و عده اي معتقدند كه بازيگران تئاتر تكنيكي بازي مي كنند. اين هنرمندان چون از لحاظ مالي در تئاتر تامين نمي شوند قصد ورود به سينما را دارند شما با اين مسئله موافق هستيد؟
موافق ورود بازيگران تئاتر به سينما هستم. در همه جاي دنيا مرسوم است. بزرگ ترين بازيگران جهان چون داستين هافمن از تئاتر وارد سينما شده اند. داستين هافمن چندي پيش تئاتري را بازي كرد.
هيچ ايرادي ندارد كه هنرمندان عرصه تئاتر وارد سينما شوند چون تئاتر كشور ما از نظر امورات اقتصادي ضعيف بوده ورود آن ها به سينما الزامي است ولي بايد در انتخاب هاي خود دقت لازم داشته باشند.
از ميان كارگردانان برجسته كشور، كار با كدام كارگردان را دوست داريد؟
دوست ندارم اشاره به كارگردان يا شخصي خاص بكنم. فقط در طول دوران هنري خود هم با كارگردانان خيلي خوب، قديمي و باسابقه و هم با كارگردانان جوان كار كرده ام.
رابطه تان با موسيقي چگونه است و به چه موسيقي علاقه منديد؟
موسيقي ايراني را بسيار دوست دارم. به خصوص با دستگاه هاي ايراني با نوع آوري موافقم. موسيقي ايراني، مقامي، محلي و موسيقي مختلف ايران خيلي برايم جذاب است.
زماني كه خبري از شما در روزنامه ها منتشر شود مطالعه مي كنيد؟
بله پي گيري مي كنم و به طور حتم مي خوانم ولي اهل اينترنت و تلفن همراه نيستم.
مطالعه چه طور؟ چه كتاب هايي مي خوانيد؟
به مطالعه كتاب هاي رمان علاقه مندم. علاوه بر آن شعرهاي شاعران كلاسيك كشورمان چون مولانا، حافظ و سعدي را نيز مطالعه مي كنم. رمان ايراني و خارجي مي خوانم. اخيرا آخرين كتاب گابريل گارسياماركز را مطالعه كردم.
آيا فيلم هاي خودتان را مي بينيد و آرشيو فيلم هاي تان را داريد؟
خير آرشيو فيلم هايم را ندارم. اگر موردي پيش بيايد بر حسب اتفاق فيلم هاي خودم را مي بينم.
استاد نصيريان به دنبال شماره تلفن همراه تان بودم ولي نتوانستم پيدا كنم چرا شماره همراهتان را به خبرنگاران نمي دهيد. رابطه تان با آن ها چگونه است؟
رابطه ام با خبرنگاران خوب است. به طور معمول سركار هستم و براي اين كه تمركزم به هم نريزد تلفن همراهم را با خود نمي برم. مواقعي كه منزل هستم در حال مطالعه ام بيشترين استفاده ام از تلفن همراه زماني است كه به سفر مي روم و با فرزندانم در آمريكا و همسرم در تهران ارتباط برقرار مي كنم.
نظر شما در رابطه با طيف گسترده فيلم هاي تلويزيوني چيست؟ اگر به شما پيشنهاد بازي در فيلم تلويزيوني شود بازي مي كنيد؟
اگر پيشنهاد شود و از كيفيت خوب برخوردار باشد قبول مي كنم. بعضي از فيلم هاي تلويزيوني اخير آبكي است البته علت آن نيز كمبود بودجه است كه خيلي از فيلم ها محكم و با كيفيت ساخته نمي شود. براي ساخت فيلم تلويزيوني خوب نيازمند قصه، فيلم نامه و پرداختن به موضوع و همچنين نيازمند حمايت مالي است كه به كار لطمه وارد نشود.
نظرتان درباره مقوله بازيگرداني چيست؟ آيا اعتقاد به بازيگردان داريد؟
بازيگرداني از نظرم معني ندارد. زيرا كارگردان مي داند كه چه كاري بايد انجام بدهد. اگر اين طور است پس شخص ديگري بيايد دكوپاژ كند. كارگردان فقط دكوپاژكننده نيست. كارگردان كسي است كه گريم، طراحي صحنه و لباس، بازيگري، قاب تصوير را نگاه مي كند و نظارت دارد. با بازيگردان مخالفم و علاقه مند ارتباط مستقيم با خود كارگردان هستم.
استاد نصيريان آيا تدريس مي كنيد؟
خير- دوست ندارم به عنوان معلم تدريس كنم چون كار من كارگاهي است قرار است ورك شاپي براي كارهاي سنتي در فرهنگستان هنر تشكيل شود و من در آن ورك شاپ كار،كارگاهي انجام مي دهم.
در حال حاضر مشغول ايفاي نقش در چه پروژه سينمايي هستيد؟
در فيلم سينمايي پستچي سه بار در نمي زند به كارگرداني حسن فتحي نسبت به اعتماد و اعتقادي كه به ايشان داشتم ايفاي نقش مي كنم. فتحي كارگردان فهيم و اين فيلم كاري تجربي است. بازي ام در فيلم پستچي سه بار در نمي زند تمام شده است.
نظرتان در رابطه با مردم بجنورد چيست؟
احساس خيلي خوبي دارم. جاي خوشبختي است كه مردم بجنورد با علاقه و اشتياق به ديدن نمايش ها مي آمدند. هم پارسال و هم امسال استقبال مردم فوق العاده بود.
پيشنهاد جديد كاري؟
قرار است آذرماه در پروژه جديدي به نام در آغاز يك روز آقاي بهرام توكلي نقش آفريني كنم.
سخن پاياني.
ممنونم اميدوارم در كار و مراحل زندگي موفق باشيد.
فيلم شناسي
گاو داريوش مهرجويي 1348، آقاي هالو داريوش مهرجويي 1349، پستچي داريوش مهرجويي 1350، ستار خان علي حاتمي 1351، دايره مينا داريوش مهرجويي 1353، مهرگياه فريدون گله 1354، خواب نامه رحمان سرايدار خسرو هريتاش 1355، مدرسه اي كه مي رفتيم داريوش مهرجويي 1359، آفتاب نشين ها مهدي صباغ زاده 1359، فصل خون حبيب كاوش 1360، بند غلام حسين طاهري دوست 1360، جايزه عليرضا داودنژاد 1361، كمال الملك علي حاتمي 1362، جاده هاي سرد مسعود جعفري جوزاني 1364، كفش هاي ميرزا نوروز محمد متوسلاني 1364، دزد و نويسنده كاظم معصومي 1364، شيرسنگي مسعود جعفري جوزاني 1365، ناخدا خورشيد ناصر تقوايي 1365، ترنج محمدرضا اعلامي 1365، سال هاي خاكستر مهدي صباغ زاده 1367، روز باشكوه كيانوش عياري 1367، پول خارجي رخشان بني اعتماد 1368، عشق من، شهر من علي قوي تن 1370، شعله هاي خشم حميدرضا آشتياني پور 1371، برج مينو ابراهيم حاتمي كيا 1374، بوي پيراهن يوسف ابراهيم حاتمي كيا 1374، كميته مجازات علي حاتمي 1377، ديوانه اي از قفس پريد احمدرضا معتمدي 1382، شاه خاموش همايون شهنواز 1382، پستچي سه بار در نمي زند حسن فتحي 1387
سريال ها:
هزار دستان، سربداران، سوزنبانان، گرگ ها، مش خيرا...، صندوقچه اسرار، امام علي(ع)، عياران، بهشت گم شده، زيرگنبد كبود، همسايه ها، روزهاي به يادماندني، ميوه ممنوعه
سه شنبه 21 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]
-
گوناگون
پربازدیدترینها