واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعتبار عمراني مدارس كشور 3 برابر رشد داشته است
رئيس جديد سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس گفت: اعتبار عمراني مدارس كشور نسبت به 4 سال گذشته با رشد 3 برابري روبرو بوده و امسال تا سقف 15 هزار و 60 ميليارد ريال افزايش پيدا كرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضي رئيسي در نشست خبري كه امروز برگزار شد، گفت: بر اساس اطلاعاتي كه وجود دارد هنوز يك سوم مدارس كشور به صورت دو نوبته اداره ميشود و دانشآموزان از سرويس كامل آموزشي برخوردار نيستند.
وي با تاكيد براهميت مقاوم سازي مدارس دركشور و اختصاص 4 ميليارد دلار از سوي مجلس براي تخريب و بازسازي مدارس تصريح كرد: با توجه به اينكه مقاومبودن مدارس قطعا مي تواند در سرنوشت دانشآموز تأثيرگذار باشد در اين سالها به آن توجه ويژه اي شده است اگرچه كمبودها و كاستي هايي نيز در اين زمينه وجود دارد.
رئيسي با بيان اينكه در طول سه سال گذشته 13 هزار و 720 پروژه ساخته شده است، اظهار داشت: 59 هزار و 204 كلاس درس با زيربناي 6/8 ميليون متر مربع به فضاهاي آموزشي كشور اضافه شده است.
وي تعهدات خيرين مدرسهساز در سال 87 را 6 هزار و 130 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: تعهدات خيرين مدرسه ساز با رشد 250 درصدي روبرو شده است.
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش درباره برنامه هاي امسال نيز گفت: در صورتي كه اعتبارات به موقع تخصيص يابد، يك هزار و 500 پروژه با 8 هزار كلاس درس در دهه فجر افتتاح ميشود.
اعتبارات مقاوم سازي به بيش از 7 ميليارد دلار رسيده است
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشوردرباره اعتبار 4 ميليارد دلاري براي تخريب و بازسازي مدارس فرسوده كشور اظهار كرد: اين اعتبار بايد از سال 85 تا 88 از صندوق ذخيره ارزي برداشته شود كه براساس تبصره اي از اين قانون نيز هر سال معادل تعديل قيمتها به مبلغ فوق افزوده شود.
وي تصريح كرد: به موجب اين قانون بايد حدود 5/7 ميليارد دلار براي مقاوم سازي از صندوق ذخيره ارزي برداشت شود.
رئيسي با بيان اينكه طراحي مقاوم سازي مدارس به مدت زمان زيادي احتياج دارد، اظهار داشت: از سال 85 تاكنون مطالعات مقاومسازي 2 هزار و 750 پروژه آموزشي آغاز شده است ولي مدارس كمي را مقاوم سازي كرده ايم.
وي با اشاره به اينكه طي دو سال گذشته مقاومسازي به عنوان يك بحث ملي مطرح شده است، تاكيد كرد: اين علم بايد در كشور نهادينه شود كه در راستاي همين كار و با پيگيريهاي انجام شده، تعداد مشاوران مقاومسازي در كشور افزايش يافته است.
رئيسي با بيان اينكه 12 درصد از مطالعات مقاوم سازي مدارس غير مستحكم آغاز شده است، گفت: مقاومسازي تعداد 26 هزار مدرسه در طول 4 سال امكانپذير نيست و براي اين كار 10 سال زمان منطقي به نظر ميرسد چرا كه اگر مطالعات مقاومسازي يك مدرسه بيش از چند ماه طول بكشد، مقرون به صرفه نيست.
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش ادامه داد: هزينه ساخت هر كلاس درس حدود 50 تا 60 ميليون تومان است.
500 ميليارد تومان براي تهيه بخاري هاي مناسب مدارس نياز داريم
به گزارش خبرنگار مهر، رئيسي درادامه سخنان خود به مشكل سيستم گرمايشي كشور اشاره كرد و گفت: تعداد زيادي از مدارس كشوربه دليل استفاده از بخاري هاي نفتي چكه اي از سامانه گرمايشي استاندارد برخوردار نيستند كه با ابلاغ وزير آموزش و پرورش در سالجاري مبني بر تهيه بخاري مناسب براي مدارس از محل اعتبارات استاني، اعتبار كافي براي خريد اين بخاري ها تأمين شده است و از نظر مالي مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش اظهار كرد: براي اينكه تمام مدارس به سامانه گرمايشي مركزي متصل شوند و مشكل سيستم گرمايشي و اطفاي حريق در مدارس حل شود بايد 500 ميليارد تومان هزينه كرد.
وي تصريح كرد: استفاده از بخاري نفتي چكهاي در مدارس ممنوع است و مسئوليت هر نوع حادثهاي در اين زمينه با مديران مدارس است.
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]