واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: آيت الله هاشمي رفسنجاني(1): سياست كلي نظام در 20سال آينده دانش محوري است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام اعلام كرد: سياست كلي نظام در 20سال آينده دانش محوري است.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار امور مجلس باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، آيت الله هاشمي رفسنجاني در چهل و هشتمين كنگره سالانه انجمن دندانپزشكي ايران در سالن همايش هاي برج ميلاد گفت: براي ما مسلمانان و بخصوص ايراني ها افتخار بزرگي است كه به علم و دانش توجه ويژه اي داشته باشيم هر چند كه مدتي آن را به فراموشي سپرده و به آن بها نداديم و اين عمل باعث شد كه ديگران از ما جلو افتاده و شاگرد بهتر از استاد شوند.
وي ادامه داد: اما امروز دوباره حركت و خيزش را در ايران و برخي از كشورهاي اسلامي به سوي دانش شاهديم و اميدواريم كه اين اجلاس گام بزرگي در اين مسير مبارك و افتخار آفرين بردارد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني خاطرنشان كرد: سياست كلي نظام جمهوري اسلامي ايران در 20 سال آينده و در چشم انداز 20 ساله دانش محوري است.
وي با اشاره به مباحث زيادي كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام درخصوص اولويت هاي كشور صورت گرفته است،گفت: براي انتخاب سكوي پرتاب مباحث صنعتي، كشاورزي، اقتصادي و تجارت جهاني را مطرح كرديم اما در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه قدرت، نشاط و انسجام همه اين حوزه ها از دانش گرفته مي شود و دانش بر همه اين مباحث مشترك است بنابر اين مصمم شديم چشم انداز كشورمان را بر مبناي دانايي محوري تدوين كنيم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: بنابر سياست هايي كه در چشم انداز 20 ساله به آن توجه شد و در صورتي كه اين سياست ها اجرا شود جمهوري اسلامي ايران خواهد توانست رسالت خود را بر خيزش جديد دنيا بر عهده بگيرد.
وي تصريح كرد: در تمدن هاي بزرگ دنيا كه در صدر اسلام تعدادي از آنها وجود داشتند و همچنين برخي خرده تمدن ها، اين ايراني ها بودند كه توانستند بر تحقق تمدن اسلامي نقش آفريني كند بنابراين هيچ كس نمي تواند منكر آن باشد كه ايراني ها پيشتاز تمدن هستند و در آن سابقه طولاني دارند.
رييس مجلس خبرگان رهبري با يادآوري اينكه برغم عربي نبودن زبان ايراني ها، آنها توانستند اسلام را با همه جوانب آن بهتر و بيشتر از خود اعراب بياموزند و به آن گرايش پيدا كنند اظهار داشت: ايراني ها پيام اسلام را به خوبي در يافته و به آن بها داده اند.
هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: اروپايي ها انصافا در مورد معلمان خود (ايراني ها) نمك نشناسي مي كنند زيرا حوادث تاريخي باعث شد كه اروپايي ها از ظلم و جهالتي كه در آن گرفتار آمده بودند خارج شده و وسيله اين پيشرفت نيز آشنايي انها با مسلمانان بود.
وي ضمن يادآوري مراكز علمي كه بر شامات، فلسطين، جندي شاپور، آندلس و ساير مراكز علمي ايرانيان برقرار بود گفت: بسياري از اروپايي ها به دلايل مختلف در اين حوزه ها ورود پيدا كرده و كم كم با تمدن اسلامي آشنا شدند و سپس با استفاده از تجربه هاي به دست آمده و تحقيقاتي كه انجام دادند توانستند دانشگاه هاي خود را به رشد برسانند./01/110
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]