واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پاسخهاي قاطع رحيمپور در مقابل رفتار استاليني حاميان منافقين
پروژه افراطيون ناكام ماند
اگر تا پيش از اين، وزانت حسن رحيمپور ازغدي و مباحث انديشهاي وي در دانشگاهها و مجامع علمي باعث ميشد افراطيون توان نزديكشدن به جلسات سخنراني وي و اقدام به منظور برهم زدن آنها را نداشته باشند، همزمان با كليد خوردن پروژه بحرانسازي در دانشگاهها با هدايت عوامل خارجي و خط دهي آشكار برخي سفارتخانهها، عصر شنبه هنگامي كه رحيمپور در حال سخنراني در دانشكده برق دانشگاه خواجه نصير بود، 4 نفر پلاكاردهايي را بالا گرفتند كه در آن به آنچه كه كشتارهاي سال 67 خوانده شده بود، حمله گرديده بود.
اما پاسخهاي قاطع حسن رحيمپور ازغدي، پروژه اغتشاش اعضاي طيف علامه دفتر تحكيم را كه اين بار در لباس حاميان منافقين ظاهر شده بودند، به طور كامل ناكام گذاشت و رحيمپور دقايقي بعد در حالي به موضوع اصلي بحث خود يعني "اصولگرايي اما كدام اصول؟" كه به دعوت بسيج دانشجويي ايراد ميكرد، بازگشت كه پس از فريادهاي روشنگرانه اين استاد دانشگاه در مقام رسواسازي منافقين و حاميانشان و سكوتي سنگين، صداي تشويق و تكبير سالن را پر كرده و پلاكارد به دستها نيز ترجيح دادند، بيسروصدا جلسه را ترك كنند.
در اواسط اين مراسم تعدادي از عناصر طيف غيرقانوني و افراطي علامه دفتر تحكيم از جمله «م.ا»، «ب.ص»، «م.ع» و «ع.پ» قصد داشتند مراسم را به اغتشاش بكشانند كه سخنان قاطع رحيم پور ازغدي اين تلاشها را به طور كامل با ناكامي مواجه كرد.
يكي از اغتشاش كنندگان، پلاكاردي با مضمون «كشتار 67، حقوق بشر اسلامي» در دست داشت كه رحيمپور پس از ديدن اين پلاكارد، خطاب به حضار گفت: آن آقاي ابلهي كه اين پلاكارد را در دست گرفته، به احتمال زياد جاهل است چرا كه نميداند با اين كار خود از گروه تروريستي منافقيني حمايت ميكند كه از سال 61 تا 67، 15 هزار بيگناه را در خيابانهاي تهران و ديگر شهرها ترور ميكردند.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه اين فرد، چون آن ماجراها را نميداند، اين پلاكارد را بالاي دست خود گرفته است، خاطر نشان كرد: مطمئن هستم خود اين فرد هم نميداند كه از چه كسي حمايت ميكند. بلكه عدهاي به او گفتهاند اين پلاكارد را در اين مراسم بالا ببرد و او نيز از روي جهالت اين كار را ميكند.
وي تاكيد كرد: اين عدهاي كه نظم مراسم را به هم ميزنند، از قاتلين شهيداني مانند دستغيب، رجايي، بهشتي و مدني دفاع ميكنند.
رحيم پور ازغدي افزود: منافقين كساني بودند كه در سال 58 و 59 جنگهاي تجزيه طلبانهاي را در كردستان، آذربايجان، تركمن صحرا و ديگر شهرها به راه انداختند و اينها همان كساني بودند كه در ماه رمضان يكي از سالهاي اوايل دهه 60 با حمله به خانه يك فرد بسيجي كه تنها جرمش حزب اللهي بودن و حضور در جبهههاي نبرد حق عليه باطل بود، سر سفره افطار، سر فرزندانش را با تيغ موكتبري بريدند.
اين استاد دانشگاه در ادامه سخنان خود به جاسوسي منافقين براي صدام در جنگ تحميلي و نيز برخي ديگر از جنايتهاي ددمنشانه آنها از جمله به گلوله بستن مجروحان در بيمارستانها و نيز به شهادت رساندن 72 تن از نيروهاي انقلاب اشاره كرد و گفت: اين اخلالگران مراسم، از روي جهالت از تروريستهايي دفاع ميكنند كه از سال 60 و 61 تا آخر جنگ در خيابانها ميگشتند و هر دختر و پسر حزباللهي را بدون اينكه حتي بدانند اين شخص كيست به مسلسل ميبستند و حتي در مغازههايي كه عكس امام(ره) بر روي ديوار آن نصب بود، نارنجك ميانداختند.
وي با بيان اينكه در همان سالها از اتاقهاي منافقين در دانشگاه تهران اسلحه و مسلسل كشف شد، تأكيد كرد: اين اخلاگران مراسم امروز برنامه دارند تا در دانشگاهها و در مراسمهاي مختلف آشوب به پا كنند و من حتي 2 نفر از همينها را در جلسهاي كه در دانشگاه هنر داشتم، ديدم.
رحيمپور ازغدي اين حركت اخلالگران را يك رفتار استاليني خواند و گفت: رفتار استاليني يعني همين كه 10 نفر در مراسمي كه بانيان آن كسان ديگري هستند و موضوع ديگري دارد، وارد شوند و بر خلاف نظر و رأي اكثريت جلسه را به هم بزنند.
وي تأكيد كرد: اين بزرگترين افتخار براي جمهوري اسلامي است كه اين افراد كه حتي كارهايي در حمايت از منافقين انجام ميدهند، ميتوانند راحت حرفشان را بزنند.
بر اساس اين گزارش سخنان رحيم پور ازغدي كه تشويق و تكبير پيدرپي دانشجويان حاضر در جلسه را به همراه داشت، موجب شد تا افراد اختلالگر به طور كامل ناكام مانده و پلاكاردهاي خود را پايين بياورند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين مراسم درخصوص موضوع اصلي سخنراني نيز گفت: اصولگرايي يك مكتب است و همه افراد را بايد با الگوهاي اين مكتب سنجيد، چراكه اگر اصول گرايي را به نام يك نفر بشناسيم و آن فرد مسير خود را عوض بكند، اصول آن مكتب هم از بين مي رود.
به گزارش ايرنا، حسن رحيم پور ازغدي ادامه داد: در 2 دهه گذشته گروهي آمدند و در راه مخالفت با اصول اوليه انقلاب اسلامي با يكديگر مسابقه دادند كه مي خواستند مسير نهضت را به بيراهه بكشانند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اين كه درسال گذشته با مجاهدت عده اي ورق برگشت، گفت: اكنون همه ادعاي اصولگرايي مي كنند و معلوم نيست چه كسي اصولگرا است.
وي راه برون رفت از اين بن بست را بازخواني اصول انقلاب دانست و افزود : اگر مي خواهيم نهضت و انقلاب به بيراهه نرود در هر زمان بايد اصول انقلاب را بازخواني كنيم و از هم بپرسيم كدام اصول؟
وي افراط و تفريط در اصول را دو خطر مهم براي حفظ آن خواند و افزود: براي حفظ اصول نهضت انقلاب اسلامي بايد همواره شعار"زنده باد اصول انقلابي نهضت امام" و همزمان " تحريف نشده باد اين اصول" را شعاري براي همه زمانها و مكان ها قرار دهيم.
رحيم پورازغدي درمورد شعار نوآوري در اصول،گفت: كساني كه مي خواهند به اسم اقتضاي دوران تعاريف را عوض كنند، آيا ملاكشان حق و باطل است يا اين كه اين اصول با منافع آنها در تضاد است؟
وي تلاش براي الگوسازي در درون جامعه و تغيير در بيرون از جامعه را تواما و همزمان دانست و افزود : همزمان كه در كشور الگو مي سازيم بايد نظام حاكم بر زمان را نيز به هم بريزيم و اين كار شدني است، چرا كه خاورميانه اكنون خاورميانه 30 سال پيش نيست.
وي با اشاره به فروپاشي اردوگاه كمونيسم و به چالش افتادن نظام سرمايه داري، گفت: اگر توسعه با الگوي وارداتي بر اساس ترجمه و تقليد غرب را مي خواستيم پس براي چه انقلاب كرديم.
عضو شوراي عالي فرهنگي خطاب به دانشجويان گفت: شما بايد در نقشه مهندسي فرهنگي مراقبت كنيد تا به كدام سمت مي رود؟ چراكه نرم افزار انقلاب به آرامي از بين مي رود و تا زماني كه براساس ذهن و مباني اسلامي الگو و طرح ايراني نداشته باشيم ، كلاهمان را بر مي دارند و متوجه هم نمي شويم.
نظرات كاربران:
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]