واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس پايتخت: نقاط ضعف طرح ارتقاي امنيت اجتماعي برطرف ميشود
اجتماعي. انتظامي. انتظامي
عزيزالله رجب زاده فرمانده انتظامي تهران بزرگ روز دوشنبه گفت كه اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در پايتخت با قاطعيت ادامه خواهد يافت، اما نقاط ضعف آن برطرف خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، وي در نخستين مصاحبه مطبوعاتي خود با خبرنگاران در كسوت رييس پليس پايتخت گفت: پليس ضمن شناسايي نقاط ضعف طرح ارتقاي امنيت اجتماعي، نسبت به رفع آنها در جهت تحقق اهداف پليس و ارتقاي امنيت اجتماعي اقدام ميكند.
رييس پليس پايتخت گفت: نيروي انتظامي تهران بزرگ آمادگي دارد انتقادات و پيشنهادات سازنده شهروندان و مسوولان را براي اجراي بهتر طرح ارتقاي امنيت اجتماعي بپذيرد و آن را اجرايي كند.
رجب زاده گفت: انتظار داريم، هر شهروند تهراني خود را يك پليس بدانند و در امر امنيت و ارتقاي احساس امنيت در جامعه چون گذشته يار و هميار پليس باشند.
از رييس پليس پايتخت سووال شد: احمدرضا رادان فرمانده پيشين تهران بزرگ از پاكسازي كامل مواد فروشان تا پايان سال خبر داده بود، برنامه شما در اين خصوص چيست؟
وي پاسخ داد: تلاش ميكنيم مبارزه با مواد فروشان بر اساس برنامههاي قبلي اعلام شده با قاطعيت ادامه يابد و تا پايان سال اين معضل را براي هميشه از چهره تهران پاك كنيم.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ گفت: طرح ارتقاي امنيت اجتماعي با شدت بيشتري ادامه مييابد و به زودي جزييات ديگري از برنامههاي اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي اعلام ميشود.
رجب زاده گفت: اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي اولويت اصلي فعاليت دوره جديد مديريت در پليس پايتخت است و نقاط ضعف اين طرح را بر طرف و طرح را به صورت مطلوب تر اجرا خواهيم كرد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا در خصوص انجام تغييرات در پليس تهران، گفت: طبيعي است هر مسوول جديد در بخشهايي بر اساس برنامههايي كه دارد، اقدام به ايجاد تغييرات در سطح معاونين و مديران كند.
فرماندهي انتظامي تهران بزرگ گفت: پس از بررسيهاي لازم ممكن است مديري از مديران انتظامي تهران بزرگ را تغيير يا مديري را در سمت خود ابقاء كنم.
سردار رجب زاده در پاسخ به اين سوال كه تعامل پليس با دانشگاه و دانشجو چگونه است؟، گفت: تعامل پليس با دانشگاه و دانشجويان چون گذشته خوب و دوسويه خواهد بود و اين ارتباط خود را تنگاتنگ ادامه ميدهيم.
رييس پليس پايتخت كه پيشتر به عنوان معاونت پليس پيشگيري ناجل انجام وظيفه ميكرد، ساماندهي كلانتريها و پاسگاههاي سراسر كشور را مهمترين دستاورد و عملكرد خود در مدت زمان فعاليت در معاونت پيشگيري ناجا اعلام كرد.
وي گفت: تلاش ميكنيم با جلب مشاركت و همكاري همه پرسنل و مسوولان اجرايي و مردم تهران در امر پيشگيري از ظلم اقدام كنيم و با بكارگيري همه توان، ابزار و امكانات فاتب استفاده خواهيم كرد تا امنيت اجتماعي و احساس امنيت بيشتر را در جامعه فراهم آوريم.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ افزود: از مشاركت و همكاري مردم در خصوص بهبود وضعيت طرحهاي ارتقاي امنيت اجتماعي پليس استفاده ميكنيم و در جهت تحقق اهداف خود مورد نظر هر آنچه در توان داريم، براي ارتقاي امنيت در طبق اخلاص ميگذاريم.
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]