تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850749517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جمعيت 15هزار نفري زهان محروم از درمانگاه شبانه روزي


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: جمعيت 15هزار نفري زهان محروم از درمانگاه شبانه روزي
حقاني- بخش زهان با بيش از 15 هزار نفر جمعيت در حال حاضر فاقد مركز بهداشتي درماني شبانه روزي است.

رئيس شوراي اسلامي شهر زهان با بيان اين مطلب گفت: تنها مركز درماني اين بخش با يك پزشك عمومي اداره مي شود و اهالي براي درمان بيماري با پرداخت هزينه هاي سنگين و مشكلات مسير راه بايد به مركز استان يا شهرستان قاينات اعزام شوند.

حجت الاسلام مجتبي اوحدي احداث و راه اندازي آزمايشگاه را از ضروريات بخش دانست.

وي خاطرنشان كرد: تحولات چشمگيري كه پس از انقلاب اسلامي در منطقه زهان به وجود آمده مرهون افرادي است كه براي آبياري درخت تنومند اسلام و انقلاب اسلامي از هيچ كوشش و تلاش دريغ نورزيدند و با حضور در تمام صحنه هاي سياسي، اجتماعي و به ويژه در 8 سال دفاع مقدس ثابت كردند در وفاداري به نظام مقدس كشور مصمم هستند.

وي ادامه داد: شهر نوپاي زهان هم مانند آن چه در بيشتر شهرهاي كشور به عنوان تحولات اساسي و توسعه اتفاق افتاده بي نصيب نمانده و اين نشانگر تلاش خدمت گزاراني است كه كمر همت بسته و براي خدمت به مردم گام برداشته اند.

وي افزود: مردم بخش زهان در دوران دفاع مقدسي بيش از 48 شهيد تقديم انقلاب كردند.

به گفته وي زهان از نظر سوابق مذهبي و ديني و به دليل وجود حوزه علميه با قدمت 700 ساله از فرهنگ غني ديني و اسلامي برخوردار بوده و همواره شخصيت هاي علمي، مذهبي و حوزوي برجسته اي را در خود پرورانده است.

وي مرحوم آخوند ملاجعفر، مرحوم عاصي، مرحوم قاصر از شعراي سده 13، مرحوم ملا آخوند توني و ... را از جمله علماي برجسته و به نام حوزه علميه زهان عنوان كرد.

به گفته وي بخش زهان به لحاظ وجود علماي برجسته و روحانيون مبارز همواره در طول ادوار گذشته به ويژه عصر اسماعيليان پناهگاهي براي شيعه بوده و در دوران مشكات و منصف در مقابل دولت از مردم مبارز حمايت كرده است.

وي با بيان اين كه حوزه علميه زهان در حال حاضر 80 درصد پيشرفت دارد افزود: براي احداث ساختمان اين حوزه كه بر اثر زلزله سال 1376 به كلي تخريب شده تاكنون از محل كمك هاي دولتي و مراجع عظما و خيران 2 ميليارد و 700 ميليون ريال هزينه شده است.

وي ادامه داد: براي اتمام اين ساختمان به 3 ميليارد ريال اعتبار نياز است.

به گفته وي ساختمان حوزه علميه در زميني به مساحت 5 هزار متر مربع و زيربناي 2 هزار و 40 متر مربع شامل سالن مدرسه كتابخانه، آشپزخانه، خوابگاه، سلف سرويس و سرويس هاي بهداشتي در حال احداث است.

وي اضافه كرد: در حال حاضر 30 طلبه از سراسر بخش مشغول تحصيل علوم ديني هستند و مدرسين اين حوزه نيز از شهرهاي مشهد و قم اعزام مي شوند.

وي از مسئولان اجرايي، خيران و نيكوكاران خواست براي تامين اعتبارات مورد نياز تجهيزات سرمايشي، حصاركشي، احداث حمام و اتمام سالن اجتماعات اين حوزه را ياري كنند.

به گفته وي 700 سال پيش مرحوم ميرطا جعفرخان، ملكي را به نام اين حوزه وقف كرد.

وي تصريح كرد: مطابق دستورالعمل شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور در هر نقطه اي كه حوزه علميه غني وجود داشته باشند نماز سياسي، الهي و عبادي جمعه خود به خود اقامه مي شود.

وي ادامه داد: تاكنون درخواست هاي متعددي به اين شورا ارسال شده و مردم اين منطقه براي بهره مندي از فيوضات اين فرضيه سياسي عبادي همواره خواستار اقامه نماز جمعه هستند و از مسئولان دفتر ائمه جمعه استان هاي خراسان و اين شورا مي خواهيم به اين خواسته ديرينه مردم بخش زهان جامه عمل بپوشانند.

وي خاطرنشان كرد: بخش زهان با قدمت فراوان آثار تاريخي و باستاني برجسته اي مانند مسجد جامع زهان و افين، دژ و رباط قديمي زردان، امام زاده كلاته مزار و ده ها اثر مذهبي و تاريخي دارد كه متاسفانه بر اثر زلزله بعضا مانند مسجد جامع زهان از بين رفته و لازم است مسئولان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان براي احيا، مرمت و بازسازي اين گونه آثار فرهنگي و تاريخي اقدام كنند.

وي از روند بازسازي و مرمت مسجد جامع افين و رباط زردان اظها رخرسندي كرد و گفت: توجه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در اين خصوص قابل تقدير است.

وي خشكسالي و تبعات ناشي از آن را يكي از دغدغه ها و مشكلات منطقه عنوان كرد و افزود: خرده مالكي و وضعيت خشك جوي كشاورزان و باغداران زرشك را سرگردان كرده است و خشكسالي طعم زندگي شيرين و دور از دغدغه را در روستاهاي بخش از بين برده است و امروز روستائيان منطقه بايد مورد توجه خاص قرار گيرند.

وي يكي از مشكلات جوانان بخش زهان را نبود مسكن عنوان كرد و افزود: مسكن در زهان متولي مشخصي ندارد و شهردار نيز از فروش زمين منع شده و شركت تعاوني مسكن جوانان آباد ساز زهان با 300 عضو تنها براي احداث مسكن 80 عضو از طريق مسكن مهر زمين واگذار كرده و بقيه براي تهيه زمين با مشكلاتي مواجه هستند و لازم است مسئولان امر در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهند.

وي خاطرنشان كرد: با مساعدت استانداري 25 هكتار از زمين هاي اطراف شهر زهان در طرح توسعه در مرحله تصويب نهايي قرار دارد و به زودي مجوز آن صادر مي شود.

وي در تشريح وضعيت آموزشي بخش زهان گفت: اين بخش سوابق درخشاني در زمينه فرهنگي دارد و همزمان با احداث مدرسه شوكتيه در بيرجند و مدرسه فرزان در اين بخش نسبت به ايجاد استان اقدام شد.

وي با توجه به گستردگي و پراكندگي منطقه و دوري از مركز شهرستان، به منظور خدمات رساني مطلوب و سريع خواستار ايجاد نمايندگي آموزش و پرورش در اين بخش شد.

وي افزود: زهان با وجود برخورداري از تمام مقاطع تحصيلي متاسفانه مراكز پيش دانشگاهي و خوابگاه هاي شبانه روزي آن چندين سال است كه به صورت مردمي اداره مي شود كه با توجه به خشكسالي و تبعات ناشي از آن مردم قادر به ارائه كمك نيستند و دولتي شدن اين خوابگاه هاي شبانه روزي يك نياز مبرم است.

به گفته وي اقدامات و پيگيري هاي انجام شده نتيجه اي نداشته و مساعدت مسئولان شهرستان و استان براي جلوگيري از افت تحصيلي دانش آموزان با استعداد منطقه ضروري است.

وي اضافه كرد: خوشبختانه با همت مسئولان كشوري ، استان و شهرستان دو سال قبل نسبت به راه اندازي دانشگاه پيام نور در اين بخش اقدام شد كه در حال حاضر اين دانشگاه در 6 رشته علوم سياسي، مديريت بازرگاني، حسابداري، علوم اجتماعي و مديريت دولتي با 250 دانشجو فعاليت دارد.

وي با بيان اين كه زمين مورد نياز براي احداث ساختمان دانشگاه در محل مناسب از سوي شوراي اسلامي و خيران زهان واگذار و حصاركشي شده از مسئولان امر خواست اعتبار لازم براي احداث اين ساختمان را تامين كنند.

وي نبود كتابخانه عمومي را از ديگر مشكلات منطقه عنوان كرد و افزود: مردم زهان با هزينه هاي شخصي نسبت به تامين هزينه متولي براي راه اندازي كتابخانه اقدام كردند كه لازم است در اين خصوص هم حمايت هاي لازم صورت گيرد.

وي نبود نمايندگي برق را از ديگر مشكلات موجود دانست و افزود: در حال حاضر با يك نفر سيم بان امور برق زهان اداره مي شود و به رغم وجود ساختمان، از كمترين امكانات و تجهيزات برخوردار است.

وي راه اندازي و تاسيس نمايندگي كميته امداد امام خميني (ره) ايجاد نمايندگي اداره راه و ترابري با وجود اين كه ساختمان در اين زمينه اختصاص يافته، راه اندازي نمايندگي اوقاف و امور خيريه با توجه به كثرت و قفيات منطقه را از مهم ترين نيازهاي بخش زهان عنوان كرد.

وي يكي از مهم ترين معضلات منطقه محروم زهان را بيكاري جوانان برشمرد و افزود: علاوه بر بيكاري آشكار، بيكاري پنهان هم در بخش زهان و به ويژه مناطق روستايي محسوس است و رفع اين مشكل نياز به برنامه ريزي اساسي و همه جانبه دارد.

به گفته وي قرار بود شركت شهرك هاي صنعتي استان شهرك صنعتي در زهان ايجاد كند كه با وجود اعلام آمادگي كامل شهردار در زمينه هر گونه همكاري متاسفانه در اين خصوص اقدامي صورت نگرفته است.

وي از مسئولان جهاد كشاورزي و دامپزشكي خواست براي رعايت مسائل بهداشتي و سلامت جامعه در خصوص احداث مصلي براي نگهداري دام در خارج از شهر اقدام كنند.

وي خاطرنشان كرد: زهان داراي منابع آبي فراواني است كه خشكسالي متوالي بر آب رودخانه زهان اثر چنداني نداشته ولي متاسفانه 7 ماه در سال بيش از 2 اينچ آب به هدر مي رود كه لازم است مسئولان امر براي جلوگيري از هدر رفتن آب و انتقال آن به كوهپايه ها و دشت هاي پايين دست زهان اقدام كنند.

وي منطقه زهان را با توجه به موقعيت آب و هوايي و كوهستاني بودن براي كاشت زيتون مناسب دانست و از مديران جهاد كشاورزي خواست كه علاوه بر كاشت زرشك نسبت به ترويج زيتون نيز اقدام كنند.

وي خاطرنشان كرد: از آن جايي كه بيش از 50 درصد زرشك شهرستان قاينات در اين بخش توليد مي شود خواستار ايجاد كارخانه فرآوري و بسته بندي زرشك در اين بخش شد.
 شنبه 20 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 293]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن