تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850735313




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جوانان و اطلاع از شرايط زندگي مشترک


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: بشر همواره در تبيين مفهوم ""عشق"" و رازگشايي از آن کوشيده است. ""کشش و جاذبه"" شکل گرفته در ميان زن و مرد، قدمتي به اندازه تاريخ زندگي بشر دارد.
بشر همواره در تبيين مفهوم ""عشق"" و رازگشايي از آن کوشيده است. ""کشش و جاذبه"" شکل گرفته در ميان زن و مرد، قدمتي به اندازه تاريخ زندگي بشر دارد. از قديم الايام افراد در انتخاب شريک جنسي خود دقت کرده و دوست داشتند در جفت گزيني (حتي به اکراه و زور)، بر مبناي احساسات دروني (عشق) خود عمل کنند.
عشق ذاتي ""پارادوکسيکال"" دارد. بسياري از عشقهاي پرسوز و گداز، پس از ""وصال"" به کينه و نفرت تبديل ميشوند. امروزه بيشتر ازدواجهايي که بر پايه عشق مشترک شکل ميگيرند پس از مدت کوتاهي به طلاق ميانجامند. معمولا عمر زندگي مشترک کساني که بر اساس ""معيار هاي منطقي"" و ""منافع مشترک"" ازدواج ميکنند بيش از زندگي زوجهايي است که تنها ""عشق"" را دستمايه شروع زندگي قرار دادهاند. بعد از ازدواج و فروکش کردن شعلههاي عشق، زن و مرد عاشق ديگر دليلي براي ادامه زندگي مشترک ندارند؛ اما کساني که براساس معيارهاي منطقي ازدواج کردهاند، به دليل ريشه دار بودن منافع مشترک (مانند مسائل مالي)، انگيزه بيشتري براي ادامه زندگي دارند.
عشق حالات متفاوتي دارد. به اعتقاد روانشناسان، متداولترين شيوه عشق ورزي در ايران، پديده ""عشق القايي"" است. اين عشق برپايه ""فاصله فيزيکي"" بين دو جنس شکل مي گيرد. همانگونه که دو آهنرباي غير همنام در صورت قرار گرفتن در فاصله مناسب،
"" هنگامي که زني با ابراز علاقه مردي رو به رو ميشود، اين اثر القايي احساس مرد است که عشق متقابل را در او شکل ميدهد در واقع زن فارغ از ""شخصيت"" مرد، عاشق ""عشق ورزي"" او ميشود... ""



يکديگر را جذب مي کنند زن و مرد نيز هر چه به يکديگر نزديکتر باشند، احتمال شکلگيري احساس مشترک در آنها بيشتر است.
پس از ايجاد شرايط محيطي و نزديکي بين زن و مرد، يکي از طرفين به دلايلي چون وضعيت روحي و رواني، نوع بينش، شرايط خانوادگي و ميزان آگاهي و تجربه در رابطه با جنس مخالف، آمادگي بيشتري براي شکل گيري احساس مشترک داشته و علاقه قلبي خويش را ابراز ميکند، به اين ترتيب فرآيند ""القاي عشق"" شکل ميگيرد.
هنگامي که زني با ابراز علاقه مردي رو به رو ميشود، اين اثر القايي احساس مرد است که عشق متقابل را در او شکل ميدهد در واقع زن فارغ از ""شخصيت"" مرد، عاشق ""عشق ورزي"" او ميشود. چنين عشقهايي عمر کوتاهي دارند و با کاهش ""تعداد و شدت سيگنالهاي عاطفي""، اثر القايي آن نيز ضعيف ميشود تا جايي که ""کينه و نفرت"" جاي احساس قبلي را ميگيرد. به اين ترتيب پس از شروع زندگي مشترک و عادي شدن رابطه جنسي، عشق نيز مفهوم خود را از دست ميدهد.
به اعتقاد کارشناسان بسياري از زوجهاي ايراني در چنين شرايطي ازدواج ميکنند و به علت ريشه دار نبودن اين عشق، در زندگي مشترک خود به بنبست ميرسند. جوانان به دليل شرايط دوران بلوغ و نياز به جلب توجه و محبت، اهميت زيادي به عشق در شروع زندگي مشترک ميدهند. دختران به طور فطري تمايل دارند روح و جسم خود را تواما، در يک رابطه عميق عاطفي به همسر خود اهدا کنند.
به اعتقاد روانشناسان در خانوادههايي که عشقي بين زوجين وجود ندارد، رابطه زناشويي بدون تعلق عاطفي به همسر، آسيب رواني زيادي را به زن وارد ميکند و منزلت او را تا حد يک بازيچه جنسي کاهش ميدهد. در شرايطي که تعداد قابل توجهي از خانوادههاي ايراني در ""طلاق عاطفي"" به سر ميبرند، عدم احساس رضايت زوجين از زندگي مشترک و روابط زناشويي، آسيبهاي اجتماعي و اخلاقي زيادي را به دنبال دارد.
دکتر ""مصطفي
"" به اعتقاد کارشناسان بسياري از زوجهاي ايراني در چنين شرايطي ازدواج ميکنند و به علت ريشه دار نبودن اين عشق، در زندگي مشترک خود به بنبست ميرسند... ""



اقليما"" آسيب شناس اجتماعي ميگويد: در روابط عشقي، افراد براي جلب توجه، وعدههاي زيادي به هم داده و تنها بخشي از شخصيت خود را که طرف مقابل از آن خوشش ميآيد نشان ميدهند. دختر و پسر هر زمان که تمايل داشته باشند با هم ارتباط دارند و مجبور نيستند در هر شرايطي يکديگر را تحمل کنند (در حالي که پس از ازدواج چنين نيست). آنها براي رسيدن به هم نقاط ضعف يکديگر را ناديده ميگيرند و از مشکلات صرف نظر ميکنند.
وي ادامه ميدهد: جوانان قبل از ازدواج به هزينههاي مادي و رواني تشکيل خانواده فکر نميکنند و تصورات غلطي
"" کساني که عاشقند، براي رسيدن به هم خيلي از مسائل را ناديده ميگيرند؛ اما ديگران (که بدون عشق زندگي ميکنند) واقع بين هستند و به علت آن که عشقي وجود ندارد که آنها را وادار به ازدواج در هر شرايطي کند، تمام مسائل را بررسي کرده و با فرد مناسبي ازدواج ميکنند... ""



از يکديگر دارند آنها تنها پس از شروع زندگي مشترک (در شرايطي که به دليل وعدههاي رد و بدل شده توقع زيادي از يکديگر دارند) با شخصيت واقعي هم روبهرو ميشوند. آنها در مواجهه با واقعيتهاي زندگي تمام وعدههاي گذشته را فراموش ميکنند و دچار سرخوردگي ميشوند.
وي ميافزايد: کساني که عاشقند، براي رسيدن به هم خيلي از مسائل را ناديده ميگيرند؛ اما ديگران (که بدون عشق زندگي ميکنند) واقع بين هستند و به علت آن که عشقي وجود ندارد که آنها را وادار به ازدواج در هر شرايطي کند، تمام مسائل را بررسي کرده و با فرد مناسبي ازدواج ميکنند. طبق آمار 40 درصد زوجهايي که بر پايه عشق ازدواج ميکنند، در سال اول زندگي از هم جدا ميشوند؛ اما اين تعداد در ميان کساني که بدون عشق زندگي مشترک را شروع ميکنند، 10 درصد است.
وي با بيان اين که ""روابط عشقي با زندگي مشترک متفاوت است"" خاطر نشان ميکند: هر کسي را ميتوان دوست داشت ولي براي شروع زندگي مشترک بايد به واقعيتهاي زندگي توجه کرد. جوانان امروز استقلال لازم را ندارند و از واقعيتهاي اجتماعي بيخبرند. آنها قبل از ازدواج تنها خندهها و لحظات خوش يکديگر را ميبينند و توقع دارند در زندگي مشترک نيز وضعيت اينگونه باشد؛ اما پس از رويارويي با ناملايمات زندگي، توان تحمل يکديگر را ندارند.
وي اعلام ميکند: 90 درصد جوانان 18تا 24 ساله دوست دارند با عشق ازدواج کنند؛ اما بعد از آن با افزايش سن و رسيدن به آگاهي، نقش عشق کمرنگ ميشود و به دنبال کسي ميگردند که امکاناتي مالي، تحصيلات و شغل مناسبي داشته باشد.
اقليما به جوانان توصيه ميکند: عشق پديدهاي لحظهاي و آني است که بعد از ازدواج، کمرنگ و گاهي به نفرت تبديل ميشود. همه زندگي مشترک عشق نيست و علاوه بر آن به هم فهمي، گذشت و ايثار نياز دارد. پسر براي شروع زندگي بايد آنقدر درآمد داشته باشد که بتواند خانواده را اداره کند و اگر با پول پدر و وام ازدواج کند در آخر به بنبست ميرسد.
دکتر ""علي مقدم"" ميگويد: در حال حاضر برخي افراد تنها براي ارضاي غريزه جنسي با هم ازدواج ميکنند که پس از شروع زندگي مشترک و عادي شدن رابطه جنسي، دليل ديگري براي ادامه زندگي ندارند و کشمکشهاي خانوادگي آغاز ميشود.
وي ادامه ميدهد: بيشتر جوانان ايراني رويا پردازند و توجهي به واقعيات اجتماعي ندارند. آنها بدون توجه به وضعيت اجتماع، شرايط اقتصادي و غيره و تنها با الهام از داستانها و فيلمهاي عشقي ازدواج ميکنند و پس از رويارويي با شرايط دشوار زندگي و مشکلات اقتصادي، در کنار فروکش کردن عشق دوران نامزدي، از هم جدا ميشوند.
وي در تبيين راه کارهاي کاهش اين پديده ميگويد: ارتقاي سطح فکري و زمينه سازي براي آشنايي بيشتر جوانان با واقعيتهاي زندگي، استحکام پيوندهاي خانوادگي را به دنبال دارد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن