تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835000656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جامعه - طرح امنيت اجتماعي چرا تشديد مي‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: جامعه - طرح امنيت اجتماعي چرا تشديد مي‌شود؟


جامعه - طرح امنيت اجتماعي چرا تشديد مي‌شود؟

مهران فرجي:«ضرب و شتم دو خانم در چهار راه ولي‌عصر تهران از سوي ماموران مرد پليس را به‌طور حتم پيگيري خواهيم كرد. اين موضوع براي ما مسجل نشده و نيازمند بررسي بيشتر و دقيق‌تر است.»؛ «هم از نظر شرعي و هم از لحاظ قانوني ماموران مرد ما حق ندارند با زنان بد پوشش برخورد فيزيكي داشته باشند.» اين بخشي از اظهارات فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ درباره خبر ضرب و شتم دو زن در چهار راه‌ ولي‌عصر(عج) از سوي ماموران گشت ارشاد بود. هر چند كه اين موضوع هرگز براي پليس مسجل نشد و سردار احمدرضا رادان كه تاكيد كرده بود، ماموران «مرد» ما حق ندارند با زنان بدپوشش برخورد فيزيكي داشته باشند، هرگز پاسخ نداد كه آيا مگر ماموران «زن» حق دارند با زنان بد پوشش برخورد فيزيكي داشته باشند؟!

اما اين طرح تشديد نيز مي‌شود. دادستان عمومي انقلاب تهران از اجراي مرحله جديد طرح امنيت اجتماعي پس از ماه رمضان خبر داد و گفت كه اين مرحله شديدتر از مراحل قبلي خواهد بود. سعيد مرتضوي توضيح بيشتري درباره مرحله جديد طرح نداد و گفت: «جزئيات اين مرحله كه با سرعت، قدرت و اقتدار اجرا خواهد شد، در آينده‌اي نزديك اعلام مي‌شود.» مرتضوي كه با ايرنا گفت‌وگو مي‌كرد اظهار كرد: «مرحله جديد طرح امنيت اجتماعي شديد‌تر و قوي‌تر از مراحل پيشين، اجرا مي‌شود.»
حوادثي در ميانه اجراي طرح
طرح امنيت اجتماعي كه از ارديبهشت‌ماه سال 86 آغاز شد جدا از انتقاداتي كه حقوقدانان و جامعه‌شناس‌ها به آن داشتند، همراه با حوادثي هم بود كه بازتاب‌هاي منفي زيادي داشت. مرداد سال 86 تصاويري از يك زن روي برخي سايت‌هاي خبري قرار گرفت كه از سوي ماموران گشت ارشاد مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود. در پي انتشار اخباري در بعضي از سايت‌ها مبني بر برخورد خشن عوامل گشت ارشاد با يك زن در ميدان هفت‌تير تهران، رئيس مركز اطلاع‌رساني پليس تهران از بررسي دقيق و همه‌جانبه اين موضوع در پليس خبر داد.
سرهنگ مهدي احمدي درخصوص چگونگي جزئيات حادثه در ميدان هفت‌تير به فارس گفت ماموران گشت ارشاد در ميدان هفت‌تير در حال تذكر به تعدادي از افراد بدحجاب بودند كه يكي از ماموران متوجه فيلمبرداري دختر جواني از طريق تلفن همراه از اين صحنه شد و از وي درخواست كرد تا براي ارائه توضيحات به همراه عوامل گشت به مقر پليس بيايد. وي گفت: مقاومت فرد مورد نظر براي اعزام به پايگاه پليس باعث بروز درگيري فيزيكي بين ماموران زن و دختر مورد نظر شد كه اين امر تجمع مردم را در پي داشت. احمدي تصريح كرد: فرد ياد شده هيچ ارتباط يا نسبتي با افراد مورد ارشاد نداشته و پليس تهران بررسي همه جانبه خود را درباره اين موضوع آغاز كرده است كه در اين زمينه در آينده نزديك اطلاع‌رساني مي‌شود.
اين در حالي بود كه به گفته شاهدان، اين زن پس از خارج شدن از ايستگاه مترو از سوي ماموران به او تذكر داده شده و ماموران قصد انتقال وي به خودروي ون پليس را داشته‌اند كه درگيري رخ داده است.
اما پنجم اسفندماه سال 86 نيز حاثه‌اي ديگر در مقابل پاساژ گلديس در صادقيه رخ داد كه اين بار رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا توضيحاتي ارائه داد. حادثه زماني رخ داد كه يك دختر در برابر دستگيري از سوي ماموران گشت ارشاد مقاومت كرد و منجر به درگيري شد. اين صحنه موجب اعتراض مردم در محل شد و با حضور ماموران يگان امداد در محل، 15 نفر از معترضان بازداشت شدند. رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا پس از انتشار اين خبر و عكس‌هاي آن، اظهار كرد كه افرادي قصد آشوب داشتند كه بازداشت شدند و بيشتر آنها هم همان شب آزاد شدند. پس از وقوع حوادثي مشابه در شيراز و برخي شهرهاي ديگر، بار ديگر در ضلع شمالي چهار راه ولي‌عصر، بنابر مشاهدات خبرنگار ايلنا، ماموران مرد گشت ارشاد، دو زن را كه بد پوشش تشخيص داده بودند، مورد ضرب و شتم قرار دادند. پس از اين اتفاق، سرهنگ احمدي، رئيس مركز اطلاع‌رساني پليس پايتخت به خبرنگار ما گفت: اين زن‌ها قصد حمله به ماموران را داشته‌اند و مامور از خود دفاع كرده است. وي البته ضرب و شتم اين زن را رد كرد. صحبت‌هاي احمدي در حالي بود كه فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ گفت: بايد بررسي بيشتري انجام دهيم و در صورتي كه اين تخلف براي ما مسجل شود، برخورد قاطعي خواهيم داشت.
اجراي طرح امنيت اجتماعي كه برخورد با بدپوششي مهم‌ترين و عيني‌ترين بخش آن را شامل مي‌شود، در حالي به گفته دادستان تهران تشديد مي‌شود كه فرماندهان نيروي انتظامي همراه بر موفق بودن طرح تاكيد كرده‌اند؛ اما دليل تشديد طرح با توجه به موفقيت‌آميز بودن آن چيست؟
سردار رادان، پيش از اين با حضور در مركز نظارت همگاني ناجا (197) در پاسخ به خبرنگار كارگزاران اظهار كرد: در طرح برخورد با بد پوششي، انتقادي كه به ما بوده اين بود كه تعداد نيروها نسبت به اماكن كم است و كل مناطق پوشش داده نمي‌شود و به همين خاطر تعداد نيروها را افزايش داديم و طرح به صورت گسترده‌تر ادامه يافت. اين توضيحات درباره علت افزايش نيروهاي گشت ارشاد پس از گذشت يك سال از اجراي آن بود.
اما امروز يك سال و پنج ماه از آغاز طرح مي‌گذرد و با وجود تاكيد مسوولان مرتبط با آن مبني بر موفقيت، طرح امنيت اجتماعي قرار است پس از ماه رمضان تشديد شود.
گفتني است در ابتداي اجراي اين طرح، آمارهاي متفاوتي از 78 تا 93 درصد رضايت مردم از طرح امنيت اجتماعي و برخورد با بدپوششي ارائه شد و آخرين آمار را رئيس پليس پيشگيري نيروي انتظامي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس داد و گفت: طي سفرهايي كه به استان‌هاي كشور داشتيم سعي كرديم تا به صورت چهره به چهره با مردم ارتباط برقرار كرده و نظرات آنها را در زمينه اجراي طرح امنيت اجتماعي جويا شويم كه مطابق بررسي‌هاي انجام گرفته، بدون اغراق 95 درصد از مردم با اجراي اين طرح توسط پليس موافق بوده و خواستار تداوم آن هستند. وي با تاكيد بر اينكه يكي از وظايف پليس در حوزه جرم، پيشگيري است، گفت: به نظر من اجراي طرح امنيت اجتماعي غير از جنبه‌هاي عملياتي آن در حوزه پيشگيري از وقوع جرم بسيار موفق‌تر بوده است. سردار رجب‌زاده تصريح كرد: طي اجراي طرح امنيت اجتماعي، ميزان جرائم خشن در كشور 38 درصد كاهش داشته و در حوزه جرائم خرد نيز با كاهش 5 درصدي مواجه شده‌ايم. پيش از اين و همزمان با آغاز طرح، سردار رادان، فرمانده انتظامي پايتخت در جمع خبرنگاران اعلام كرد طبق نظرسنجي‌ها 93 درصد مردم خواهان برخورد نيروي انتظامي با بدحجابي هستند. او البته يك هفته بعد و يكم ارديبهشت‌ماه 86 گفت: 83 درصد مردم تهران خواهان مقابله نيروي انتظامي با پديده بدحجابي هستند.»! وي پنجم ارديبهشت‌ماه‌ نيز در جلسه‌اي مطبوعاتي اظهار كرد: «در بررسي‌هاي صورت گرفته از جامعه مشخص شد كه 87 درصد شهروندان ابزار رضايت از طرح، خواهان ادامه آن هستند.» رادان مدتي بعد از آغاز طرح و انتقادات متعدد به اجراي آن، در گفت‌وگويي اختصاصي با روزنامه كيهان، اعلام كرد كه «به لجن‌پراكني‌ها توجهي نمي‌كند» به اين ترتيب او تمام انتقادات وارده به طرح را لجن‌پراكني توصيف كرد. وي افزود: «پيش‌بيني كرده بوديم كه برخي‌ها شروع به زدن آروغ‌هاي روشنفكرانه مي‌كنند و با طرح مخالفت مي‌كنند.»
اسماعيل احمدي‌مقدم، فرمانده ناجا، نيز پس از آن با اشاره به اجراي طرح ارتقاي امنيت اخلاقي و اجتماعي از سوي نيروي انتظامي، اظهار كرد: «اين طرح در اجرا با چالش‌هاي زيادي روبه‌رو شد و ده‌ها مقاله از سوي دشمن و خودي عليه اجراي اين طرح نوشته شد. وي افزود: برخي‌ها اعلام كردند كه بايد كار فرهنگي انجام شود و بيان داشتند كه كار نيروي انتظامي جواب نمي‌دهد؛ مگر ما مانع از اجراي كار فرهنگي شده‌ايم؟ حكومت بايد در اجراي احكام بر حفظ ظاهر جامعه نيز توجه لازم را داشته باشد.
وي اظهار كرد: در اجراي طرح امنيت اجتماعي فقط صدا و سيما و قوه قضائيه از آن حمايت كردند و سياست در اجراي اين طرح به‌گونه‌اي بود كه پرونده‌ها قضايي نشود.
از سوي ديگر، بيست‌ودوم مردادماه، معصومه ابتكار، عضو شوراي شهر تهران با انتقاد از اجراي طرح امنيت اجتماعي گفت: بدترين نوع سياست و برنامه‌هاي اجتماعي، آنهايي است كه به دنبال تغييراتي آني و ظاهري باشد. وي در نطق پيش از دستور خود با بيان اينكه برخورد ضربتي با بدحجابي در راستاي اجراي طرح امنيت اجتماعي جواب نمي‌دهد، افزود: اين‌گونه اقدامات ممكن است، عمل بر فروع دين را از سوي مردم آسيب‌پذير يا اتهاماتي را به حكومت وارد كند. ما در دوره‌هاي مختلف اين كار را تجربه كرده‌ايم و مي‌دانيم برخورد ضربتي جواب نمي‌دهد. وي تصريح كرد: اين روزها در گوشه و كنار شهر مي‌بينيم كه با پرچم‌هايي از اقدامات نيروي انتظامي قدرداني شده است، بدون ترديد همه ما امنيت خود را مديون تلاش‌هاي پليس هستيم. اما همان‌طور كه برخي از مراجع تاكيد كرده‌اند، ريسك خطا در اين نوع از اقدامات بالاست و بايد به عواقب آن نيز انديشيد، عضو كميسيون فني و عمراني شوراي شهر تهران تصريح كرد: حتم دارم كه همه ما با دلسوزي و نگراني خواهان حركت جامعه اسلامي به سوي جامعه نمونه هستيم، اما در نهايت واقعا كداميك براي ما ارزش دارد، اعتقادات و روح و روان جوانان يا قيافه‌ظاهري آنها؟
ابتكار خاطرنشان كرد: چرا نتوانسته‌ايم پس از اين همه سال كه تمامي امكانات را در اختيار داشتيم، به راهكارهاي منسجم و متعالي در اين زمينه برسيم؟
اظهارات ابتكار واكنش حسن بيادي، نايب‌رئيس شوراي شهر و دبيركل آبادگران جوان، از احزاب حامي دولت، را در پي داشت. وي اظهار كرد: هيچ كجا مقابله با بدحجابي نبوده. بلكه مسئله در برخورد با ناامني اجتماعي است. بيادي از اقدامات نيروي انتظامي دفاع كرد و گفت: در اين طرح به 80هزار نفر تذكر شفاهي داده‌اند و تنها 200نفر دستگير شده‌اند. برخورد با پديدآورندگان ناامني اجتماعي و بدحجابي، برخورد با طاعون است. فرمانده نيروي انتظامي باز هم پاسخ انتقادها را داد و گفت: متاسفانه در مورد اين طرح دوستان زيادي از نيروي انتظامي انتقاد كرده و معتقد بودند، اين موضوع نيازمند كار فرهنگي است و نيروي انتظامي نبايد مداخله كند.
ليبراليسم و شيطان‌پرستي جوامع را تهديد مي‌كند!
وقتي تهديدات دشمنان را متوجه هويت جامعه دانست و گفت: «ليبراليسم، اوبانيسم، شيطان‌پرستي و... از جمله موضوعاتي است كه به شدت جوامع را تهديد مي‌كند و در كشور ما نيز پيروي از الگوها و مدل‌هاي غربي به شدت رواج پيدا كرده است و تهديدي جدي محسوب مي‌شود. با تمام اين اوصاف طرح امنيت اجتماعي پس از پايان ماه رمضان با شدت بيشتري اجرا خواهد شد.
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن