واضح آرشیو وب فارسی:مهر: انتقادات دانشجويان علوم پزشكي تهران به وزير بهداشت
جمعي از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران شب گذشته در نشستي با حضور مسئولان وزارت بهداشت انتقادات خود را مطرح كردند.
به گزارش خبرنگار مهر، در اين نشست كه در تالار ابن سينا دانشكده پزشكي با حضور مسئولان و معاونان دانشگاه و وزارت بهداشت برگزار شده بود، دانشجويان دغدغه هاي خود را نسبت به نظام آموزش پزشكي بيان كردند.
غروي از شوراي صنفي دانشگاه علوم پزشكي تهران استفاده از دانشجوي پزشكي در دوره انترني (كارورزي) همچون يك نيروي كار ارزان در بيمارستان هاي آموزشي را يكي از مهمترين مشكلات اين دانشجويان برشمرد.
محقق نشدن اهداف شعب بين الملل دانشگاههاي علوم پزشكي
وي همچنين محقق نشدن اهداف شعب بين الملل دانشگاههاي علوم پزشكي را براي پذيرش دانشجوي خارجي را نشانه هاي مجدد خصوصي سازي در عرصه آموزشي عالي دانست و وجود بهترين تجهيزات براي اين دانشجويان را در مقابل تجهيزات كم دانشگاههاي مادر براي دانشجويان نخبه را از موارد نقض عدالت برشمرد.
علايي از مركز پژوهشهاي دانشجويي اين دانشگاه كه داراي رتبه دوم آزمون جامع علوم پايه كشوري بود، سردرگمي نخبگان را مهمترين مشكل اين دسته از دانشجويان برشمرد و خواستار تدوين آيين نامه كشوري يكسان براي بهره مندي نخبگان از تسهيلات ويژه آيين نامه ها و مقررات استعداد درخشان و بنياد ملي نخبگان شد.
هشدار به وزير به دليل استفاده از دانشجويان انترن در بخشهاي بيمارستاني
عباسي نژاد از انجمن اسلامي دانشگاه علوم پزشكي تهران خطاب به وزير بهداشت نسبت به استفاده از دانشجويان انترن در بخشهاي بيمارستاني و به دوش كشيدن بخش بزرگي از بار بهداشت و درمان اين بيمارستانها هشدار داد و با ابراز تاسف از پذيرش دانشجوي پزشكي در شعب بين المللي دانشگاههاي علوم پزشكي، نتيجه تربيت اين دانشجويان در اين بخشها را تربيت متخصصان غيرمتعهد كه تنها به درآمد فكر كنند، دانست.
وي اضافه كرد: نبايد فريب آمار توليد مقالات دانشگاهها را خورد بله لازم است نيم نگاهي هم به وضعيت اسف بار امنيت رواني، فرهنگي، اجتماعي و سياسي دانشگاهها بياندازيد و فكري به حال بيابان خشك و برهوتي كه نامش را دانشگاه گذاشته ايد، كنيد.
كيواني از دانشجويان دكتري تخصصي نيز خواستار توجه بيشتر به دانشجويان در اين مقطع شد و بر لزوم تخصيص حداقل بخشي از كارانه بيمارستانها براي دستياران تخصصي كه بيش از 400 ساعت در بيمارستانهاي آموزشي كار مي كنند، تاكيد كرد.
اسماعيلي از بسيج دانشجويي اين دانشگاه بر لزوم افزايش بودجه فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه تاكيد كرد و خواستار حذف گروه هاي دانشجويي مختلط در بخشهاي آموزشي براي حفظ كرامت بيماران بستري در بيمارستان هاي آموزشي شد.
مهدي زاد از شوراي صنفي كوي دختران دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز خواستار اصلاح تشكيلات كاركنان خوابگاهها، رفع كمبود خوابگاه براي دانشجويان دوره كارشناسي ارشد و ارائه اسكان تابستاني براي دانشجويان محقق شهرستاني شد.
هرمز پور از جامعه اسلامي اين دانشگاه از دانشجويان درخواست كرد در كنار كاستي ها، موفقيت ها را هم در نظر داشته باشند و خطاب به وزير بهداشت و رياست دانشگاه خواستار توجه ويژه به دانشگاههاي بزرگ براي پيشتازي در عرصه علم و دانش شد.
دوشنبه 1 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]