تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854098099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس‌جمهور در كنفرانس مطبوعاتي عنوان كردوعده كاهش قيمت‌ها در نيمه دوم سال


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: رييس‌جمهور در كنفرانس مطبوعاتي عنوان كردوعده كاهش قيمت‌ها در نيمه دوم سال
كاهش قيمت مسكن همچنان ادامه خواهد داشتبنگاه‌هاي زودبازده از موفق‌ترين طرح‌هاي دولت استجزييات طرح تحول پس از سفر نيويورك اعلام مي‌شود.حملات منتقدان به دولت پس از ماه رمضان تشديد مي‌شوددوره تعليق غني‌سازي به تاريخ پيوستعكس: دنياي اقتصاد - حميد جاني‌پور


رييس‌جمهور در نشست مطبوعاتي خبر داد
اعلام جزئيات طرح تحول پس از سفر به نيويورك
زهرا واعظ - طولاني ترين مصاحبه مطبوعاتي رييس‌جمهور طي دوران رياست‌جمهوري وي ، در حالي روز پنجشنبه برگزار شد كه با وجود آنكه در اين جلسه 5/2 ساعته بيش از 20 خبرنگار سوالات خود را از رييس‌جمهور پرسيدند، اما برخي از پرسش‌ها بي‌پاسخ ماند. در اين برنامه خبري كه به صورت مستقيم از شبكه خبر،العالم و پرس تي‌وي پخش مي‌شد، با آنكه روحاني‌نژاد مجري برنامه اعلام كرد كه ما از رسانه‌ها براساس اولويت حضور، نوع سوال و نوع رسانه دعوت مي‌كنيم كه سوالات خود را مطرح كنند، اما باز هم انتخاب جهت‌گيرانه در چينش نوع سوالات و سوال‌كنندگان كاملا مشهود بود. در جلسه رييس‌جمهور اگرچه اغلب سوالات به نوعي با طرح تحول اقتصادي پيوند مي‌خورد و رييس‌جمهور با اعلام اينكه دولت آماده است تا براي تحمل تبعات طرح فداكاري كند، اما شايد بتوان يكي از مهم‌ترين موضوعاتي را كه در آن جلسه از سوي رييس‌جمهور پاسخ داده شد را موضوع اظهارات رحيم مشايي ونيز اعلام موضع رييس‌جمهور در اين زمينه قلمداد كردتا جايي كه وي موضع مشايي را موضع دولت وهرگونه تصميم‌گيري در دولت را مستقل از اظهارنظرهاي افراد در اين زمينه عنوان كرد. احمدي‌نژاد همچنين با توجه به نزديك شدن به زمان انتخابات از برگزاري جلساتي عليه دولت و نيز تشديد حملات منتقدان
پس از ماه رمضان سخن گفت.
رييس‌جمهور همچنين در پاسخ به سوالي مبني‌بر اينكه آقاي مظاهري، رييس‌كل بانك مركزي در سمت خود باقي مي‌مانند يا نه، گفت: ماندن و نماندن همه ما دست خدا است و در آينده اخباري در اين خصوص خواهيد شنيد.
جزئيات طرح تحول بعد از سفر به نيويورك
رييس‌جمهور گفت: يكي از كارها براي جهش‌ بزرگ اقتصادي، طرح اصلاح ساختارها و فراهم كردن زمينه براي اجراي سياست‌هاي اصل 44 و تحقق چشم‌انداز به عنوان يك نقطه ارزشمند در مسير كمال ملت ايران در دستور كار دولت است و خوشبختانه با همراهي بي‌نظير مردم اين طرح در مسير اجرا قرار دارد.
احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود افزود: با فراخوان دولت حدود 63ميليون نفر براي اين طرح ثبت نام كردند و اطلاعات مورد نياز دولت را دراختيار قراردادند و 7ميليون نفر هم به درخواست دولت از ثبت نام خودداري كردند. كساني كه تصور مي‌كردند نياز به حمايت اجتماعي دولت ندارند، براي ياري دولت از
ثبت نام خودداري كردند و از آن 63‌ميليون نفر هم بعضي‌ها فقط براي تكميل پايگاه اطلاعاتي دولت و زمينه‌سازي برنامه‌ريزي‌هاي بهتر اقتصادي مشاركت كرده‌اند. وي با اشاره به لايحه مورد نظر گفت: اين لايحه آماده تقديم به مجلس شوراي اسلامي شده است و ان شاء‌ا... من در اولين فرصت بعد از سفر به سازمان ملل در گفت‌وگوي زنده با مردم، جزئيات طرح را تشريح خواهم كرد و برنامه‌هاي پيش رو را به اطلاع مردم خواهم رساند.
كاهش قيمت مسكن در نيمه دوم سال
احمدي‌نژاد در ادامه كنفرانس خبري خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. خبرنگار واحد مركزي خبر درباره فروكش كردن التهاب در بازار مسكن و برنامه‌هاي دولت در اين زمينه و همچنين استفاده از اين مدل براي كاهش قيمت‌ها در ساير بخش‌ها سوال كرد. احمدي‌نژاد در پاسخ گفت: «برنامه دولت در بخش مسكن به سرعت به دنبال كاهش قيمت‌ها ادامه پيدا مي‌كند.» رييس‌جمهور كشورمان افزود: «ساخت مسكن با رشد خوبي مواجه است و سال گذشته نسبت به سال قبل 80‌درصد رشد داشته، امسال نيز 25‌درصد نسبت به گذشته با رشد مواجه بوده‌ايم و بايد بگويم كه در بخش مسكن كارهاي بيشتري در حال اجرا است كه از اول آذر ماه اعلام مي‌شود و با سوداگري در بخش مسكن مبارزه خواهيم كرد.» وي افزود: «موانع مسكن مهر نيز برطرف شده و انشاء‌ا... به طور گسترده ساخت‌وساز در تمام شهرها ادامه پيدا مي‌كند تا بازار مسكن به تعادل برسد.» احمدي‌نژاد افزود: «‌در رابطه با هزينه‌هاي دولت نيز موفق شديم ريشه عامل تورم ناشي از هزينه دولت را با كنترل و مديريت هزينه‌ها بخشكانيم.»
احمدي‌نژاد افزود: «در ساير بخش‌ها كه پول را در بازار بدون برنامه وارد مي‌كنند نيز برنامه‌ريزي‌ها رو به پايان است و در نيمه دوم سال با كاهش قيمت‌ها و توقف رشد قيمت‌ها مواجه خواهيم بود.»
تشديد حملات منتقدان پس از ماه رمضان
احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه يوميوري ژاپن با اين مضمون كه آيا در سفر به نيويورك قصد داريد با مقامات يا سياستمداران آمريكا يا با اعضاي گروه اوباما ديدار كنيد، اظهار كرد: من در برنامه‌هاي سفر به نيويورك پيش‌بيني ملاقات با سياستمداران آمريكا را ندارم، اما همان‌طور كه قبلا هم گفته‌ايم براي گفت‌وگوي آزاد آن هم در مقابل رسانه‌ها و در صحن سازمان ملل با كانديداهاي رياست‌جمهوري آمريكا آمادگي داريم. احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا كه بيان كرد شنيده شده برخي گروه‌هاي سياسي از جمله كارگزاران، مشاركت و حتي بخشي از جمعيت ايثارگران در موضع مخالفت با دولت ائتلاف و جلساتي را در اين راستا برگزار كرده‌اند،نتيجه اين‌گونه ائتلافات را چه مي‌بينيدو هدف از اين ائتلاف‌ها چيست و چه تاثيري در انتخابات آتي دارد، اظهار كرد: من هم اين خبر را شنيده‌ام و مطلع شدم كه برخي گروه‌ها كه قبلا به ظاهر متضاد بودند، امروز ائتلاف كرده‌اند. البته مشكلي نيست. در كشور ما آزادي در حد مطلق است. گروه‌ها آزادند با هم ائتلاف و تلاش كنند. آنچه مورد تاكيد من است اين است كه در فعاليت‌هاي سياسي، آرمان‌هاي انقلاب، معيارهاي اخلاقي و صداقت مدنظر قرار گيرد. رييس‌جمهور افزود: آن مقدار كه من اطلاع دارم بعد از ماه مبارك رمضان، حملات عليه دولت تشديد خواهد شد، اما تاثيري در خدمتگزاري دولت، تصميم‌گيري‌هاي دولت و ادامه مسير دولت كه خواست ملت و نياز كشور است، نخواهد داشت.
مشايي مظلوم واقع شد
احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه ايران در خصوص اظهارات اسفنديار رحيم مشايي رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، گفت: موضع ما در برابر رژيم صهيونيستي موضع كاملا روشني است. اين رژيم را هيچ‌گاه ايران به رسميت نشناخته و نخواهد شناخت. اين رژيم يك رژيم جعلي و غيرقانوني است. اين رژيم درست شده است براي تجاوز، تهديد، فشار به ملت‌ها و پركردن جيب فرمان‌سالاران و تهديد ملت‌هاي منطقه و ملت‌هاي منطقه هيچ‌گاه از اول هم اين رژيم را به رسميت نشناخته‌اند و امروز هم نمي‌شناسند و هيچ‌گاه هم به رسميت نخواهند شناخت. رييس‌جمهور با اشاره به سخنان اخير مشايي اظهار كرد: حرف آقاي مشايي حرف دولت است و حرف روشن است. ملت ما با ملت‌ها و با مردم مشكلي ندارد. البته ما براي رژيم صهيونيستي نه دولت قائليم و نه ملت. ما اصولا آنها را به رسميت نمي‌شناسيم. ما ملتي به نام اسرائيل را به رسميت نمي‌شناسيم. ما دولتي به نام اسرائيل را به رسميت نمي‌شناسيم.
وي افزود: ضمن احترام به همه كساني كه در ماجراي اخيري كه به وجود آمد اظهارنظر كردند، به‌خصوص نمايندگان عزيز مجلس و تشكر از حساسيتي كه نشان دادند كه درست هم هست، چرا كه آن‌قدر رژيم صهيونيستي در بين ملت‌ها منفور است كه حساسيت‌ها در برابر اين رژيم بسيار بسيار بالاست و من تشكر مي‌كنم از همه نمايندگاني كه حساسيت نشان دادند، اما مي‌خواهم اين‌جا اظهار كنم كه آقاي مشايي مظلوم واقع شد. احمدي‌نژاد با بيان اينكه او (مشايي) هيچ‌گاه واژه «ملت اسرائيل»‌ را به كار نبرده است، تصريح كرد: آقاي مشايي از ‌١٨ سالگي در صحنه‌هاي انقلاب بوده است تا به امروز و بيش از ‌٣٠ سال به انقلاب خدمت كرده است و پاك زيسته است. ده‌ها سخن عليه رژيم صهيونيستي در همين روزها و همين ماه‌ها و در همين دولت داشته است. موضع او موضع دولت است و در خدمت دولت و در خدمت ملت است.
هر كجا كه بوده است، در خدمت ملت بوده است و ‌٣٠ سال پاك، انقلابي و فداكار زندگي كرده است، اما در اين ماجرا ايشان مظلوم واقع شد. برخي افراد گفتند كه ايشان گفته‌اند «ملت اسرائيل»، ولي ايشان هيچ‌گاه چنين واژه‌اي را به كار نبرده است و هيچ‌گاه به كار نخواهد برد.
فداكاري دولت براي تحمل تبعات طرح تحول
احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، مبني‌بر اينكه با توجه به تاكيد مقام معظم رهبري بر لزوم توجه دولت به تورم‌زا نبودن اجراي طرح تحول اقتصادي به ويژه در موضوع پرداخت نقدي يارانه‌ها، دولت چه برنامه‌اي براي جلوگيري از عواقب احتمالي تورمي اجراي چنين طرحي دارد؟ همچنين در عمل به فرموده مقام معظم رهبري، دولت چه اقداماتي براي مقابله با عوامل قابل‌اجتناب تورم انجام داده است؟ با بيان اينكه به بخشي از اين سوال در سوال‌هاي قبل پاسخ دادم، گفت: رهبري عزيز دو تاكيد داشتند؛ يكي اينكه شتاب‌زدگي نباشد، كه اين حرف حكيمانه‌اي است و دولت با دقت قدم به قدم با استفاده از همه ظرفيت‌هاي كارشناسي كشور پيش مي‌رود؛ به طوري كه در حال حاضر صدها كارشناس، اقتصاددان و متخصص مديريت اقتصاد در اين طرح در حال همكاري هستند.
احمدي‌نژاد با اشاره به اينكه خود و مديران ارشد دولت به طور كامل درگير اين طرح هستند و اين جانب نظارت مستقيمي دارم، گفت: در ملاقات كارگزاران نظام هم مقام معظم رهبري جمله‌اي اضافه كردند كه فرمودند شتاب زدگي نبايد به عدم انجام طرح بيانجامد يا طرح عقب‌افتاده و اجرا نشود.وي با بيان اينكه همه ابتكارات و همه طراحي‌هاي لازم كه در توان ما است را به كار گرفته‌ايم كه ان‌شاء‌ا... اين طرح بزرگ با كم‌ترين آسيب و با بالا‌ترين سود براي ملت انجام شود، خاطر نشان كرد: از شما خواهش دارم كه توجه كنيد.رييس‌جمهور با بيان اينكه اجراي درست و موفق طرح‌هاي اقتصادي نيازمند به دو عامل است كه غير از حساب شده بودن طرح لازم است، عامل اول را همراهي مردم دانست و گفت: اگر اين همراهي وجود داشته باشد در اجراي اين طرح هيچ نقطه ضعفي وجود نخواهد داشت. وي افزود: عامل دوم آرامش در فضاي اقتصادي كشور است كه مردم نشان دادند وظيفه خود را به خوبي انجام دادند و آمدند همه ثبت‌نام كردند در حالي كه در تاريخ و درهيچ جاي دنيا هيچ فراخواني اين مقدار پاسخ و همراه نداشته است. رييس‌جمهور افزود: يك بار ديگر هم گفته‌ام كه اين طرح ملي است و كسي آن را سياسي نكند؛ چرا كه دولت آماده فداكاري براي تحمل تبعات آن است و با توجه به اينكه همه دولت آماده است بنابراين ما فكر مي‌كنيم اگر كار خوبي را مي‌شود امروز انجام داد نبايد با توجيهات سياسي آن را به فردا بياندازيم؛ چرا كه تا روزي كه اين دولت است در خدمت مردم بوده و مردم فردا هر تصميمي كه بگيرند مبارك است و همه بايد از تصميم ملت تبعيت كنند.
وي ياد آورد شد: اگر همين دو عامل را رعايت كنيد ان شاءا... تبعات منفي اين طرح نزديك به صفر است و با موفقيت عبور خواهيم كرد و ملت ايران در يك نقطه برجسته ديگر به يك الگو براي ساير ملت‌ها تبديل خواهند شد.
دولتمردان آ‌مريكا از مسير غلط برگردند
در ادامه خبرنگار روزنامه‌ آرمان در طرح پرسش خود گفت: خوشبختانه استكبار جهاني بنا به اراده‌ ملت ايران و تلاش‌ها و فداكاري‌هاي شما و مقام معظم رهبري به زانو درآمده و امروز رايس (وزير امور خارجه آمريكا) بنا به گزارش رسانه‌ها در كمال خضوع و خشوع آماده شده است كه با دولت و ملت ايران به گفت‌وگو بپردازد. الحمدا... استكبار جهاني به زانو درآمده است، اما پرسش من اين است كه شما با مستكبران داخلي چه خواهيد كرد؟ چرا كه مستكبران داخلي فوق‌العاده بيشتر از استكبار جهاني عليه مملكت زيان‌آور بوده و هستند و اميدواريم خداوند آنها را هدايت كند.
به گزارش ايسنا، احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود با تاييد اظهارات خبرنگار آرمان گفت: اظهارات مربوطه در خصوص استكبار جهاني حرف درستي است و به بهانه‌ اين پرسش مي‌خواهم اشاره‌اي به فرهنگ ناب اسلام داشته باشم.
رييس‌جمهور افزود: از يك جهت خوشحاليم كه ملت ما با ايستادگي توانست بدخواهان را به زانو درآورد و اين موجب عزت ملت ما و فرهنگ و الگويي براي ساير ملت‌هاست. به طوري كه ملت ايران يكپارچه و متحد همراه با مقام معظم رهبري در مقابل همه‌ قدرت‌ها بر روي حرف خود ايستاد و بدين ترتيب امروز پيروز است.
رييس‌جمهور طي اظهارات خود با اعلام اين كه پيامي ‌‌‌به سران دولت آمريكا و همراهان دولت آمريكا دارد، گفت: غير از اين روشي كه اينها در پيش گرفته‌اند، روش‌هاي بهتري هم براي زندگي هست.
وي خطاب به سران و همراهان دولت آمريكا گفت: بالاخره شما حاصل كار خود را ديده‌ايد و با لشگركشي‌هاي شما جز كشته‌شدن انسان‌ها و توسعه‌ دشمني و كينه‌ورزي چيزي حاصل نشده است و خود شما نيز زمين خورده‌ايد از اين رو توصيه‌ من اين است كه از اين راه برگرديد.
رييس‌جمهور افزود: به خدا قسم براي شما بهتر است كه به دامان پيامبران بازگرديم و به اخلاق، معنويت و عدالت بازگرديم چرا كه اين به نفع شما است و البته هر كدام از آنها كه برگردند ما استقبال مي‌كنيم. چرا كه ما نمي‌خواهيم آدم‌ها سقوط كنند و نمي‌خواهيم در دنيا به دست عده‌اي جنايتي اتفاق بيفتد.
رييس‌جمهور افزود: دولتمردان آ‌مريكا و همراهان آمريكا از مسير غلط برگردند و يا اعلام كنند كه ديگر نمي‌خواهند همانند گذشته عمل كنند.
احمدي‌نژاد با تاكيد بر اينكه نمي‌خواهم اقدام به تحقير كرده و يا خداي ناكرده توهين كنيم، تصريح كرد:‌ همان‌گونه كه به سران صهيونيست‌ها توصيه كرده‌ام به شما هم مي‌گويم از اين راه بازگرديد؛ ديگر بس است؛ روش‌تان را عوض كنيد و بگذاريد دنيا نفس بكشد و بگذاريد صلح،‌ برابري و دوستي، عشق و محبت بيايد؛ چرا كه اينها شدني است.
احمدي‌نژاد اعلام كرد: هر كدام از اينها در هر لحظه‌اي كه از مسير خود برگردند و بخواهند بر اساس قانون، احترام متقابل و عدالت تعامل بكنند ملت ايران استقبال خواهد كرد. چرا كه ملت ايران ملت بزرگ و بزرگواري است و نمي‌خواهد دشمني كنند، مي‌خواهد دوستي كند اما اگر كساني دشمني كند از خود دفاع مي‌كند.
رييس‌جمهور افزود: من تصور مي‌كنم دوستي بهتر است و هر كس در هر زماني از موضع دشمني به موضع عدالت و قانون برگردد در هر كجا كه باشد ما از آن استقبال مي‌كنيم و آن را مي‌پذيريم و با آن همراهي خواهيم كرد.
بنگاه‌هاي زود بازده از بهترين و موفق‌ترين طرح‌هاي دولت
رييس‌‌‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه اقتصاد پويا درباره ارزيابي دولت از اثرگذاري بنگاه‌هاي زودبازده و برخي اختلاف نظرهايي كه در دولت در اين زمينه ديده مي‌شود، گفت: طرح بنگاه‌هاي زود بازده يكي از بهترين و موفق‌ترين طرح‌هاي دولت و به عنوان مكمل بنگاه‌هاي بزرگ به اجرا درآمده است، اما اين طرح نيز مثل بسياري ديگر از طرح‌هاي دولت مورد هجوم سنگين قرار گرفت و همه تورم و نقدينگي را به گردن اين بنگاه‌هاي كوچك انداختند در حالي‌كه دولت در مدت گذشته فقط 14هزار ميليارد به بنگاه‌هاي زود بازده اختصاص داد و 200 هزار ميليارد به ساير طرح‌ها، آن وقت چگونه مي‌گويند كه اين 14 هزار ميليارد تورم درست كرده و آن 200 هزار ميليارد ديگر باعث تورم نشده است. معلوم است كه آنها بحثي غيرعلمي ‌‌‌و غيركارشناسي مطرح كرده‌اند.
وي افزود: توقف كوتاهي درباره اين بنگاه‌ها اتفاق افتاد اما بنده يك ماه فرصت دادم كه بزودي تصميم گرفته مي‌شود و كار بنگاه‌هاي زودبازده به پيش خواهد رفت.
حباب‌‌‌‌هاي بورس خالي شد
رييس‌‌‌جمهور در ادامه مصاحبه‌ مطبوعاتي خود با رسانه‌هاي داخلي و خارجي در پاسخ به سوال خبرنگار شبكه‌ جهاني جام جم مبني براينكه سرمايه‌هاي مالي بسياري در اختيار ايرانيان خارج از كشور است و شما از سه سال پيش همواره بر جذب سرمايه‌گذاري‌هاي ايرانيان خارج از كشور به جاي اينكه اين سرمايه‌گذاري‌ها در كشورهاي حاشيه‌ خليج فارس انجام شود، تاكيد داشته‌ايد، چقدر موفق بوده‌ايد و آيا توانسته‌ايد تسهيلاتي را براي جذب اين سرمايه فراهم كنيد يا خير؟ گفت: در حال حاضر رشد ورود سرمايه به كشور ما بسيار خوب است و يك بار من اين آمار را داده‌ام.
وي افزود: در سال ‌٨٣، ‌٤/٢ ميليارد دلار براي ورود سرمايه و سرمايه گذاري در كشور مجوز گرفتند. كه اين غير از سرمايه‌گذاري‌هايي است كه در نفت و توافق‌نامه‌هاي دولتي انجام مي‌شود. در سال ‌٨٥ نيز مجوز ورود سرمايه و سرمايه گذاري به كشور به بيش از ‌١٠ ميليارد دلار افزايش يافت كه همين رشد را در سال ‌٨٦ هم شاهد بوديم؛ به اين معنا كه در شش ماهه اول ‌٨٦، ‌١٠ ميليارد و به همين نسبت و امسال هم به همين صورت بوده است.
احمدي‌نژاد خاطرنشان كرد: در حال حاضر نيز سرمايه‌ها هم وارد بورس، هم وارد سرمايه‌گذاري‌هايي در بخش مسكن و هم وارد صنعت شده است؛ به طوري كه امروز مشاهده مي‌كنيد كه بورس ما يكي از بهترين دوران خود را طي مي‌كند كه در سال ‌٨٣، پنج هزار ميليارد تومان كل معاملات بورس در يك سال بود، در حالي كه ما حباب‌هاي سنگيني در بورس داشته و قيمت‌ها غير واقعي بود.
به گفته‌ رييس‌‌‌جمهور آن حباب‌ها خالي و قيمت‌ها واقعي شد. به طوري كه در پنج ماهه اول امسال بيش از ده هزار ميليارد تومان حجم معاملات بورس در كشور بود كه همين نشان مي‌دهد اقتصاد و سرمايه گذاري فعال است و بسياري از اينها سرمايه گذاري‌هاي ايرانياني است كه وارد كشور مي‌شود و خوشبختانه سرعت ورود سرمايه‌هاي ايرانيان تصاعدي است.
دوره تعليق به تاريخ پيوست
احمدي‌نژاد همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار فايننشيال تايمز در مورد اينكه ايران چند ماه است كه در مورد تعليق غني‌‌سازي صحبت نمي‌كند و آيا تغييري در خط قرمز ايران ايجاد شده يا خير؟ گفت: يك مثل ايراني است كه مي‌گويد كه اگر در خانه كس است يك حرف بس است. ما در مورد مساله هسته‌اي به اندازه كافي صحبت كرده‌ايم، بنابراين اگر كساني برايشان شبهه‌اي پيش آمده است شما حرف‌‌‌‌هاي قبلي ما را برايشان مجددا مخابره كنيد.
وي با اشاره به اينكه ملت ايران پاي حقش بوده و دوران ادبيات تعليق گذشته است، افزود: دوران اينكه بياييم تعليق كنيم به تاريخ پيوست؛ در حالي كه ما وارد دوران جديدي شده‌ايم و سطح مناسبات به يك سطح ديگري ارتقا پيدا كرده و ما در حال گفت‌وگو در مورد تحولات جهاني هستيم.
رييس‌جمهور ياد‌آور شد: در نزد خودشان هم ايران به عنوان يك كشور هسته‌اي تثبيت شده و بدانيد كه ديگر شرايط به گونه ديگري است.
احمدي‌نژاد در مورد سوال ديگر خبرنگار فايننشيال تايمز مبني بر اينكه آيا دوستي مردم ايران با مردم اسرائيل مفهوم جديدي در ديپلماسي ايران بوده است، ناظران تحليل مي‌كنند كه دولت شما از طريق دوستي با مردم اسرائيل باب گفت‌وگو با آمريكا را باز خواهد كرد؟ اظهار كرد: ما با مردم هر جايي كه در دنيا باشند اما متجاوز، ‌زورگو و اشغال‌گر نباشند دوستيم و اين حرف جديدي نيست. در كلام رهبري عزيزمان و مسوولان‌‌‌ جمهوري اسلامي ‌‌‌ايران هميشه دلسوزي براي مردم دنيا موج مي‌زند.
نمي‌توانيم قيمت نفت عادلانه‌اي ارائه بدهيم
رييس‌جمهور در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به سوال خبرگزاري فرانسه درباره قيمت نفت،گفت: ما فعلا با توجه به وضعيت نامتعادل اقتصادي جهان نمي‌توانيم قيمت عادلانه‌اي ارائه بدهيم. بايد بگذاريم وضعيت اقتصاد جهان تثبيت شود، اما آن‌چه كه مي‌دانيم اين است كه قيمت امروز نفت از نظر ارزش كمتر از قيمت نفت در دهه 1980 است؛ چرا كه ارزش دلار سقوط كرده و ارزش آن كمتر از آن سال‌ها است.
احمدي‌نژاد درباره اين‌كه آيا شما در انتخابات آتي كانديدا مي‌شويد؟ گفت: به وقتش اعلام مي‌شود، چه فرقي براي شما دارد، بگذاريد كارمان را انجام دهيم.
تنها رييس دولتي هستم كه از خودم انتقاد مي‌كنم
وي در بخش ديگري از سخنان خود درپاسخ به سوال خبرنگار حيات‌نو درباره علت تناقض‌گويي در آمارها ميان افرادي از دولت و بخش‌هايي از حكومت كه خارج از دولت هستند گفت: علت روشن است. برخي پيشرفت‌هاي دولت حتي در عرصه‌ ديپلماسي را نفي مي‌كنند كه ايران را امروز مقتدر و عزيز كرده است. برخي سفرهاي استاني را نفي مي‌كنند. برخي اشتغال‌هايي كه در كشور درست شده را نفي مي‌كنند. رشد اقتصادي را نفي مي‌كنند. حتي اصل دولت را نفي مي‌كنند. آنها در انتقادهايشان آزاد هستند اما اگر فكر مي‌كنند ديگران با آنها چنين تعاملي داشته باشند آن‌وقت آنها بتوانند كشور را مديريت كنند، اشتباه مي‌كنند. بالاخره بانك مركزي اگر اعتباري دارد هميشگي است و ربطي به اين دولت و آن دولت ندارد كه آمارهاي آن را زير سوال ببرند. كساني كه اين‌طور قضاوت مي‌كنند به نوعي دوره مديريت خود را زير سوال مي‌برند. لابد خودشان آن زمان چنين كارهايي كرده‌اند اما بدانند كه اين دولت اهل اين حرف‌ها نيست. من تنها رييس دولتي هستم كه اول از همه خودم به دولت انتقاد مي‌كنم و ضعف‌ها را مي‌گويم. جالب است كه حتي وقتي ضعف‌ها را مي‌گويم آنها به من حمله مي‌كنند. من ضعف دولت را مي‌گويم و در عين حال تلاش مي‌كنم آنها برطرف شود.
استقبال از نامه اقتصاددانان
رييس‌جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاري موج درباره‌ نامه‌ سوم اقتصاددانان به دولت كه گفته مي‌شود در راه است، گفت: هركس پيشنهاد بدهد ما از آن استقبال و تشكر هم مي‌كنيم. ما زماني از دوستان اين سوال را مطرح كرديم كه بگويند ميزان نقدينگي چه‌قدر بايد باشد كه بتوانيم طبق برنامه رشد كنيم، يا آنها بتوانند فرمولي ارائه دهند كه بيكاري و تورم تك رقمي‌‌‌شود و نقدينگي نيز درعين حال كاهش يابد و با اين همه رشد اقتصادي هم 8 درصد بشود، يعني آن چه كه آنها در برنامه آورده‌اند. هر اقتصادداني بتواند اين فرمول را بدهد من دست او را مي‌بوسم و به او جايزه مي‌دهم. نيازي هم به طومارنويسي نيست. اگر طومار هم بدهند آن را مطالعه مي‌كنيم.
احمدي‌نژاد درباره‌ قراردادهاي نفت و گاز و علت طولاني شدن آنها گفت: برخي قراردادهاي نفت و گاز با حجم بالا و در درازمدت است و عقد چنين قراردادهايي به صورت طبيعي زمان‌بر است و نيازمند كار كارشناسي بالايي است.
وي گفت: همان‌طور كه مي‌دانيد قراردادها دو جور است؛ يكي در بخش سرمايه‌گذاري و در بالادستي است. ما در بخش بالادستي 50 ميليارد دلار قرارداد داريم كه در حال اجرا است و قراردادهاي فراواني امضا شده است. در بخش فروش هم كه ما با سوييس قرارداد امضا كرده‌ايم، با تركيه، عمان، امارات، كويت و قرارداد لوله‌ صلح در حال مذاكره هستيم و تاخيري هم به وجود نيامده است. در عين حال بايد بگويم كه عقد يك قرارداد در كشور ما يك مسير طولاني را طي مي‌كند تا به مرز تصميم‌گيري برسد.
ورود ناتو باعث تشديد ناامني‌ درمنطقه مي‌شود
رييس‌جمهور درپاسخ پرسش خبرنگار الوفاق درباره اخبار غيررسمي‌‌‌مبني بر ائتلاف ايران، روسيه و برخي كشورها در قفقاز گفت: حوادث قفقاز باعث شد كه مناسبات منطقه از ثبات خارج شود و حالت سيال به خود بگيرد و در اين ميانه همه كشورها تلاش مي‌كنند كه اين ثبات را به نفع خود ايجاد كنند كه البته اين ثبات و ايجاد آن نيازمند زمان است. روابط ايران با كشورهاي منطقه‌ آسياي ميانه همواره روابط خوبي بوده است، اما به نظر من روابط در اين منطقه به خوبي مديريت نشده است؛ چرا كه اگر به خوبي مديريت مي‌شد، شاهد چنين حوادثي در منطقه نبوديم. همگرايي‌ها در كشورهاي منطقه با توجه به اشتراكاتي كه وجود دارد طبيعي است و گفت‌وگوهايي هم كه هم‌اكنون در جريان است در گذشته نيز وجود داشته است و هم‌اكنون نيز دنبال مي‌شود.
به نظر ما دخالت كشورهاي خارج از منطقه به نفع هيچ‌كدام از كشورها نيست؛ چرا كه مي‌بينيم حاصل چنين دخالتي‌هايي چنين وضعي را در منطقه به وجود آورده است. ما كشورهاي منطقه مي‌توانيم در كنار هم مشكلات را حل كنيم. ورود ناتو نيز باعث تشديد ناامني‌ها در منطقه مي‌شود. چنان‌چه مي‌بينيم حضور ناتو در عراق و افغانستان چه مشكلاتي را به وجود آورده است. به نظر من كشورهاي اروپايي در قضيه‌ گرجستان بيشترين ضرر را كردند. آنها بايد با ديگران مشورت كنند تا ديگر مرتكب چنين اشتباهاتي نشوند. ما حاضريم با آنها در اين زمينه صحبت كنيم؛ چرا كه از وضعيت به وجود آمده در منطقه خوشحال نيستيم.
خبر‌‌‌‌هايي از مريخ
احمدي‌نژاد در ادامه كنفرانس خبري خود در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه عصر اقتصاد در رابطه با گزارش اخير رسانه‌هاي غربي مبني بر انتشار عكس‌هايي از تسليحات هسته‌اي ايران گفت: اين موضوعات براي ما جديد نيست و عادي است، ما چيز مخفي نداريم كه از آن عكس مخفي گرفته شود.
وي در پاسخ به سوال ديگر همين خبرنگار در رابطه با نقش ايران در مناقشه گرجستان و روسيه و تمايل روسيه براي ايجاد پايگاه نظامي‌‌‌ در ايران افزود: كار ما آشكار و شفاف است و به همين دليل قاطعانه دفاع مي‌كنيم و چون شفاف كار مي‌كنيم تا آخر مي‌ايستيم.
رييس‌‌‌جمهور در رابطه با موضوع گرجستان ادامه داد: ايران كشور بزرگ، تاريخي و تاثيرگذار است و نقش مهمي‌ ‌‌را در منطقه ايفا مي‌كند و از لنگرگاه‌هاي اصلي امنيت منطقه است.
وي در رابطه با تمايل ايجاد پايگاه نظامي‌ ‌‌روسيه در ايران با اظهار تعجب از طرح چنين سوالي گفت: اين خبر را از كجا شنيده‌ايد و آيا اين خبرها از مريخ مي‌آيند. من تا به حال اين خبرها را نشنيده‌ام و براي اولين بار از شما مي‌شنوم و بايد بگويم با روسيه روابط اقتصادي و دفاعي داريم اما پايگاه...؟!
شاخص بهداشتي رو به بهبود است
احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه اطلاعات در رابطه با مشكلات اجتماعي كشور از جمله گسترش مصرف مواد مخدر و بزهكاري‌هاي اجتماعي و همچنين مساله سلامت گفت: واژه‌اي كه به كار مي‌بريد درست نيست و بايد بگويم شاخص بهداشتي و درماني ما رو به بهبود است.
وي افزود: سال گذشته 20 هزار نفر توريست از كشورهاي ديگر براي درمان به ايران مراجعه كردند و 22ميليون نفر تحت پوشش بيمه درماني روستايي قرارگرفتند. با سطح سلامت بالاي مادران، نوزادان و كودكان مواجه هستيم.
احمدي‌نژاد همچنين اضافه كرد: كسري بودجه به اين خاطر است كه در بخش سلامت يارانه‌‌‌هاي سنگين مي‌‌‌دهيم و اين به اين معنا نيست كه وضع بهداشت ما ضعيف است.
وي با اشاره به اين كه وضع ايران در شرايط بسياري از بيماري‌ها پاك پاك بود و وبا نيز به سرعت در ايران مهار شد، گفت: شبكه بهداشتي ما خوب كار مي‌كند و ناتوانان مالي و بيماران اورژانسي رايگان درمان مي‌شوند و آن‌هايي كه پوشش بيمه‌اي ندارند، تحت پوشش بيمه‌اي قرارمي‌گيرند.
احمدي‌نژاد تصريح كرد: الان بهداشت و درمان در ايران ارزان تر از تمام كشورهاي همسايه است و پيش‌بيني مي‌‌‌شود بيش از سه برابر سال گذشته از ديگر كشورها براي معالجه به ايران مراجعه خواهند كرد، البته ضعف‌هايي هم داريم كه جبران خواهند شد و با مطلوبمان فاصله داريم.
وي در رابطه با بحث مواد مخدر گفت: الان از معتادين كشور آمار دقيقي داريم و شديدترين مبارزه با قاچاق و اعتياد در ايران جريان دارد؛ به گونه‌‌اي كه هرسال در سازمان ملل اول شده‌ايم و ماموران مبارزه هم مورد تشويق سازمان ملل قرارگرفته و الگو شده‌اند.
وي با اشاره به اين در كنار اصلي‌ترين مركز توليد مواد مخدر قرارداريم، گفت: شبكه جهاني قاچاق نيز از نيروهاي درون پاكستان حمايت مي‌كند با اين حال آمار دو تا چهار ميليون معتاد، غلط است و بايد بگويم تعداد معتادان كشور ثبت شده است و كسي كه كارت نداشته باشد توسط نيروهاي انتظامي‌‌‌با برخورد مواجه مي‌‌‌شود.
احمدي‌نژاد با اشاره به اين كه 250هزار معتاد خطرناك داريم، گفت: اكثريت اين معتادان تحت پوشش درماني هستند و داروي جايگزين شناخته شده به آن‌ها داده مي‌‌‌شود. درهمين حدود نيز معتاد به ماده ترياك داريم كه ضعيف‌تر است كه در اولويت دوم ما قراردارد و شربت جايگزين آن توسط وزارت بهداشت در حال توليد است.
وي افزود: تعداد معتادان و افراد مشكوك به اعتياد زير 600هزار نفر است كه 250هزار نفر آن‌ها معتاد خطرناك هستند و تحت پوشش درماني ما قراردارند و بايد بگويم كه تزريقي‌ها حدود 5هزار نفر هستند. وي با بيان اين كه بعضي دوست دارند در سياه‌نمايي مسابقه دهند، گفت: بايد بگويم كه كشور ما سالم است البته نه به اين معنا كه 250هزار معتاد كم است؛ چراكه ما با يك نفر نيز مبارزه مي‌‌‌كنيم.
رييس‌‌‌جمهور گفت: اگر آمار 4 ميليون معتاد درست باشد الان در اين جلسه بايد 10 تا 15 نفر معتاد باشند بنابراين به رسانه‌ها و شما توصيه مي‌كنم هركسي حرفي زد نبايد منتشر شود و هرچيزي كه ملت ما را در برابر بدخواهان تضعيف كند، خوب نيست.
رييس‌جمهور در پاسخ به اين سوال خبرنگار تلويزيون NHK ژاپن درباره رقابت ژاپن و ايران براي كرسي غيردائم شوراي امنيت، اظهار كرد: من به آقاي دبيركل هم گفتم شورا در تسخير عده‌اي خاص است و واقعيت اين است كه اين شوراي امنيت، شوراي امنيت ملل متحد نيست بلكه شوراي امنيت چند قدرت است.
احمدي‌نژاد در ادامه نشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: حالا ما براي آزمايش، نامزد شديم براي اين‌كه يك بار ديگر رفتار كشورهاي مدعي اين امر را كه شوراي امنيت، شوراي امنيت جامعه‌ جهاني است به معرض آزمايش بگذاريم و ببينيم آيا اصلا ظرفيت پذيرش مخالف را دارند يا خير.
وي ادامه داد: ما با دولت ژاپن دوست هستيم، ولي اين دولت بيش از 9 دوره عضو شوراي امنيت سازمان ملل بوده است. از ژاپن تشكر مي‌كنيم،اما اگر نوبتي هم باشد نوبت ايران است. اگر آن دولت‌ها مي‌خواهند نشان بدهند كه دموكراتيك هستند و شوراي امنيت باز است و حرف مخالف را در آن مي‌شنوند، باز هم به ايران مي‌رسد.
رييس‌جمهور گفت: ما صبر مي‌كنيم رفتار كشورهاي مدعي را ببينيم. ما با ژاپن احساس رقابت نمي‌كنيم. البته انتظار داشتيم ژاپن به تصميم ايران احترام بگذارد. ما هم اعلام مي‌كنيم اگر به شوراي امنيت برويم از حقوق قانوني ملت ژاپن به طور كامل حمايت خواهيم كرد و اجازه نمي‌دهيم كسي عليه حقوق قانوني ملت ژاپن چيزي به تصويب برساند و البته همه‌ ملت‌ها. اگر به شوراي امنيت برويم جلوي همه‌ زورگويان محكم مي‌ايستيم. اگر دولت ژاپن هم چنين تعهدي مي‌دهد اعلام كند. ما مشكلي نداريم، با هم دوستيم و همكاري‌هايمان هم رو به گسترش است و فكر مي‌كنيم دوستي ما ادامه خواهد داشت.
ادغام ميراث فرهنگي كار خوبي نيست
احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري ميراث كه اظهار كرد:« سوال من در مورد طرح ادغام سازمان ميراث فرهنگي با وزارت ارشاد است و اين‌كه رييس‌جمهوري هيچ واكنشي درباره‌ پاسخگو بودن نهادهاي تحت نظارت خود ندارد، اگر ميراث فرهنگي زير نظر وزارت ارشاد برود تمام برنامه‌ريزي‌هاي سند چشم‌انداز به لحاظ اقتصادي مخدوش مي‌شود، آيا بهتر نيست خود رياست‌‌‌جمهوري وارد عمل شده و در اين زمينه از كيان ميراث فرهنگي دفاع كند؟» تصريح كرد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با منطقي درست تشكيل و كار درستي در جهت برپايي آن انجام شد. تجربه اين سال‌ها هم نشان مي‌دهد كه موفق بوده است.
وي ادامه داد: ما از 700 هزار گردشگر در سال 83 به دو ميليون و 400 هزار گردشگر در سال 86 رسيديم. توسعه‌ فضاهاي سياحتي به سرعت درحال انجام است. صيانت از ميراث فرهنگي ما با سرعت بالاتري انجام مي‌شود. تعداد آثار فرهنگي كه ثبت جهاني و ملي شده روزافزون است. حفاظت از آنها جدي‌تر انجام مي‌شود و اينها نشان مي‌دهد كه كار درستي انجام شده و آثار آن را مي‌بينيم.
احمدي‌نژاد خاطرنشان كرد: من به نظرات نمايندگان محترم، احترام مي‌گذارم و با هم دوست هستيم اما انتزاع سازمان ميراث فرهنگي از رياست‌‌‌جمهوري و ادغامش را كاري درست و به نفع كشور نمي‌دانم. ضمن اين‌كه آن را خلاف قانون اساسي نيز مي‌دانم؛ زيرا امور اداري و استخدامي‌‌‌به عهده‌ رييس‌جمهور است. اگر بنا باشد سازماني تاسيس يا ادغام شود بايد به پيشنهاد دولت باشد.
رييس‌جمهور اظهار كرد: اگر بنا باشد مجلس راسا وارد شده و سازمان‌ها را ادغام كند مسلم است كه كار كارشناسي نيست. دولت با هزاران ساعت كار كارشناسي پيشنهادي در اين زمينه‌ها مي‌دهد. ضمن اين‌كه شوراي عالي اداري هم داريم كه در اين زمينه نظر مي‌دهد. اصل 126 هم مستقيما آن را به عهده‌ رييس‌جمهور گذاشته است. اگر بنا باشد پيشنهادي داده شود بايد از سوي رييس‌جمهور باشد. مي‌پذيرم برخي دوستان از برخي مسايل ديگر نگران بودند، حالا مي‌توان اين را حل كرد. دليل ندارد كه ما سازمان‌ها را اين‌طور به هم بريزيم و جابه‌جا كنيم. زيرا ده‌ها ميليارد تومان به بيت‌المال ضرر خواهد زد. در گذشته هم خسارت‌هاي فراواني داديم. اميدواريم كميسيون و نمايندگان عزيز خودشان مساله را حل كنند و مطمئنم اين كار را خواهند كرد. من به حسن نظر نمايندگان عزيز اعتماد كامل دارم.
حاشيه ‌‌‌‌هاي اين ديدار
به همراه رييس‌‌‌جمهور تعدادي از مسوولان رسانه‌ها از جمله حميدرضا مقدم‌فر مديرعامل خبرگزاري فارس، رحيميان مديرعامل خبرگزاري ايسنا و كاوه اشتهاردي مدير مسوول روزنامه ايران نيز حضور يافته بودند، ضمن اينكه احمدي‌نژاد را هاشمي‌‌‌ثمره مشاور ارشد، محمد‌زاده معاون ارتباطات دفتر رييس‌‌‌جمهور، جوانفكر مشاور مطبوعاتي رييس‌‌‌جمهور، جهانديده دبير شوراي اطلاع‌رساني دولت، قمري‌وفا مديركل امور رسانه‌ها و زريبافان همراهي مي‌كردند.
* احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاري كه در سوال خود از كلمه كانديدا استفاده كرد گفت: فارسي را پاس بداريد. اما احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال ديگري از كلمه كانديدا استفاده كرد كه هاشمي‌‌‌ثمره به وي گفت: فارسي را پاس بداريم.
* يكي از خبرنگاران در بين كنفرانس خبري به سمت احمدي‌نژاد رفت و برگه‌اي به دست وي داد كه احمدي‌نژاد با خواندن محتواي آن صفحه به مسوولان برگزاري مراسم تذكر داد كه نوبت خبرنگاران براي سوال پرسيدن بايد رعايت شود و عدالت را اجرا كنند.
* احمدي‌نژاد در هنگام پاسخ به سوال دو خبرنگار در پايان پاسخ خود اشعاري را قرائت كرد.
* خبرنگار يكي از خبرگزاري‌هاي اقتصادي در هنگام قرار گرفتن در پست جايگاه براي طرح سوال خود به رييس‌‌‌جمهور متذكر شد كه شما از رسانه‌هاي ايراني مي‌خواهيد كه فعاليت خود را در سطح جهاني گسترش دهند، اما با تبعيض در چينش رسانه‌هاي سوال كننده اين موضوع محقق نمي‌شود. رييس‌‌‌جمهور در اين هنگام از حضار پرسيد كه آيا اين‌گونه است كه بسياري از خانم‌هاي حاضر در سالن اين موضوع را تاييد كردند و رييس‌‌‌جمهور هم گفت: اگر خانم‌ها مي‌گويند پس درست است. احمدي‌نژاد به دو سوال همين خبرنگار پاسخ داد.
* در ميان گفت‌وگوي پاياني خبرنگاران با رييس‌‌‌جمهور، مترجم خبرنگار بي‌بي‌سي از رييس‌‌‌جمهور خواست كه خبرنگار بي‌بي‌سي را نيز با خود در سفر به نيويورك همراه كند كه اين صحبت مترجم خبرنگار بي‌بي‌سي مورد اعتراض خبرنگاران ايراني قرار گرفت و به وي گفتند بسياري از خبرنگاران ايراني نيز موفق به همراهي رييس‌‌‌جمهور در اين سفر نشدند، پس چرا بايد احمدي‌نژاد خبرنگار خارجي با خود همراه كند كه اين اظهار نظر خبرنگاران ايراني مورد تاييد رييس‌‌‌جمهور نيز قرار گرفت.
در حالي كه مجري برنامه مشغول اعلام پايان برنامه بود، رييس‌‌‌جمهور با صداي بلند گفت: اجازه بفرماييد... اجازه بفرماييد... خبرنگاران ورزشي هم چون در پارالمپيك موفق بوده ايم، سوال بپرسند.
** رييس‌‌‌جمهور با انتقاد از برنامه دوربين خبرساز(شبكه خبر) و برخي مطبوعات ورزشي به خاطر پرداختن به حواشي گفت: «من از دوربين خبرساز خوشم نمي‌‌‌آيد.»
وي علت موفقيت ورزشكاران جانباز و معلول را دوري از حواشي عنوان كرد.
 شنبه 30 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن