تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850413527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آشنايي با رابط کاربردي برنامه نويسي API


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: API به معني رابط کاربردي برنامه نويسي يا Application Programming Interface و همچنين جنبه اساسي تشکيل وب 2 است. اما واقعا API چيست؟

به نوشته گويا آي تي، اين کلمه توجه خاصي به رابط يا Interface دارد. اگر شما هر گونه تجربه اي در برنامه نويسي داشته باشيد، همه معاني و مخفف ها با شنيدن کلمه Interface به ذهنتان مي آيد؛ اما ما بيشتر علاقمند به دانستن معني کلاسيک و معمولي آن هستيم.

يک رابط (Interface) يک مرز مشترک بين دو سيستم و سرويس جدا است. از جمله مي توان اين موضوع را برداشت کرد که بين اين دو سيستم ارتباط برقرار است.

تعريف

يک API رابط پياده سازي توسط نرم افزار است که به ديگر برنامه ها اجازه مي دهد با آن ارتباط داشته باشند.

چرا به API نياز داريم؟

مي توانيم جواب اين سوال را با يک کلمه بدهيم : ارتباطات. شما ممکن است بپرسيد چرا ارتباط بسيار مهم است. براي جواب به اين سوال تصور کنيد Notepad نمي توانست که نوشته ها از MS Word يا Google Chrome يا Firefox کپي و پيست (Copy & Paste) کند. تصور کنيد بايد براي هر نوع نياز در هر زماني تمامي متن را در نرم افزار ديگر تايپ مي کرديد. اين فقط يک از مثال هاي مربوط به ارتباط بين نرم افزارها است و بايد بدانيم که تمامي ارتباط ها از طريق API امکان پذير است.

واقعا API چيست؟

شما نمي توانيد يک API را به راحتي اينکه اين کار را در Notepad انجام مي دهيد، اجرا کنيد. به اين دليل که عموما API ها براي کاربراني مثل شما و من مخفي هستند. API ها قسمت هايي از کدهاي نوشته شده به وسيله برنامه نويسان هستند که دقت زيادي بر روي آن ها انجام مي گيرد تا به ديگر برنامه هاي ديگر اجازه بدهند تا بتوانند به برنامه مورد نظر وصل شود و با آن تعامل داشته باشد.

API ها به طور خاص ساخته شده اند تا عملکرد و اطلاعات انتخاب شده را نمايان کنند در حاليکه از ديگر بخش هاي برنامه حفاظت مي کنند و اجازه برقراري ارتباط را مي دهند. ايجاد يک API به زمان زيادي لازم دارد؛ چون در نهايت باعث مي شود نرم افزارهاي ديگر با برنامه شما ارتباط داشته باشند و برنامه شما محبوب تر شود.


به عنوان يک مثال مناسب مي توان Twitter را نام برد. بيشتر مردم کلاينت توييتر مورد علاقه شان را به جاي رابط وب ترجيح مي دهند. شما مي توانيد از توييتر به با استفاده از وسيله هايي مانند گوشي هاي تلفن، موبايل هاي هوشمند، iPod يا کامپيوتر استفاده کنيد. اين امکانات حاصل بهره مند بودن توييتر از يک API (رابط کاربردي برنامه نويسي) عالي و منحصر به فرد است.

API چه استفاده اي دارد؟

همانطور که ميدانيم، API ها اجازه برقراري ارتباط بين نرم افزارهاي مختلف را آسان مي کنند تا با يکديگر ارتباط موثر داشته باشند. پس مطمئنا اين گزينه مي تواند براي توسعه يک پلتفرم و براي Mashup ها (برنامه ها) مناسب باشد. همچنين ما مي توانيم از توييتر به عنوان يک مثال از اين که چگونه API ها در توسعه پلتفرم ها موثر هستند، ياد کنيم. وقتي شما اطلاعات و داده ها را ترکيب مي کنيد يا از عملکرد ديگر نرم افزارها و برنامه ها براي ساخت يک نرم افزار ديگر استفاده مي کنيد، شما در واقع يک Mashup ايجاد کرده ايد.

Mashup ها اين روزها بسيار در اينترنت محبوب هستند. پيشرفت اينترنت وابسته به ارتباطات است؛ پس اين مي تواند ايده و دليل عالي براي به کار گرفتن API ها باشد. اين يک عمل رايج براي نمايان ساختن بخشي از عملکردها يا اطلاعات شما به عنوان API براي ديگران در وب است. گروه ها مي توانند آن عملکرد و کاري را که شما ارائه مي دهيد با عملکردهاي ديگر سرويس ها ترکيب کنند و سپس يک سرويس بهبود يافته و با عملکردهاي اضافه به کاران ارائه کنند.


براي مثال Yelp اطلاعات مربوط به رستوران ها، هتل ها، مراکز خريد و ديگر خدمات محلي را دارا است؛ اما ممکن است کاري بي فايده براي سايت و خسته کننده براي کاربران باشد اگر آن ها سرويس نقشه خود را ايجاد کنند و به کاربران اجازه دهند تا ببينند که مقاصد مختلف کجا هستند. بنابراين بجاي آن مي توانند آن را با API هاي Google Maps ترکيب کنند و اطلاعات خود بر روي آن قرار دهند. بدينوسيله ابزار و خدمات آن ها براي کاربران افزايش مي يابد. اين يک نمونه عمومي استفاده از API است.

API هاي محبوب که شما مي توانيد از آن ها استفاده کنيد.

API ها همه جا هستند. محبوب ترين API ها متعلق به رابط هاي کاربردي برنامه نويسي وب يا Web API مثل Google Maps API، Twitter API و Fickr API مي باشد. اين ها همه موارد نيستند. شما مي توانيد يک فهرست کامل و طبقه بندي شده از API ها در Programmable Web و WebMashup پيدا کنيد. در سايت هاي گفته شده مي توانيد سطح علاقه کاربران و همچنين محبوبيت API ها و خدماتي که توسط API ارائه شده اند و يا از API استفاده مي کنند را ببينيد.

شما در واقع از API بستگي به نيازهايتان و سطح تخصص تان استفاده مي کنيد. شما ممکن است بخواهيد يک سرويس بزرگ در اينترنت ايجاد کنيد؛ در هر زمينه که شما يک برنامه براي وب لازم داشته باشيد بايد از زبان هاي وب مثل PHP, ASP.NET, Java يا Python استفاده کنيد. يک شروع خوب بازديد کردن از صفحه رسمي API سرويس مورد نظرتان است. همچنين مي توانيد به دنبال کتابخانه هاي ديگران که به زبان مورد نظر شما نوشته شده است هم بگرديد. معمولا اين کتابخانه ها کار شما را آسان تر و سريعتر مي کنند. براي مثال توييتر تعدادي از اين کتابخانه ها را در API ويکي خود ارائه مي دهد. شما همچنين مي توانيد آموزش ها، اسناد رسمي و بهترين شيوه ها را در اين صفحات پيدا کنيد.

API ها براي مدت زيادي به يک يا صورت هاي ديگري وجود داشته اند. اولين ارتباط بين برنامه ها ممکن است دقيقا بر اساس يک سند رسمي API نبوده؛ اما امروزه آن ها بخش مهي از برنامه شما به خصوص اگر در رابطه با وب باشد، هستند.

آيا تا کنون شما از API ساخته ايد و يا از API استفاده کرده ايد؟ نظرات و تجربه هاي خود را به ما بگوييد.


منبع : شبكه فن آوري





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن