تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851175728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرخانه نشريات وزارت علوم درگفت‌وگوبا ايسنا: انتشارهيچ نشريه دانشجويي به دليل مشكل مالي متوقف نمي‌شود شيوه انتخاب مديران فرهنگي دانشگاهها نيازمند بازخوانيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرخانه نشريات وزارت علوم درگفت‌وگوبا ايسنا: انتشارهيچ نشريه دانشجويي به دليل مشكل مالي متوقف نمي‌شود شيوه انتخاب مديران فرهنگي دانشگاهها نيازمند بازخوانيست


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنفي - آموزشي

مدير خانه نشريات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه مطابق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، در سال آينده انتشار هيچ نشريه دانشجويي به دليل مشكلات مالي متوقف نخواهد شد، گفت: تامين مالي نشريات دانشجويي در سطح دانشجويي و تامين حداقل‌ها براي آنها مدنظر خانه نشريات قرار دارد.

حسيني سده در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه در حال حاضر سرانه مشخصي براي نشريات دانشجويي وجود ندارد و اين ارقام از دانشگاهي به دانشگاه ديگر متفاوت‌است، گفت:‌ اين روند نيز به سمت نظام‌مند شدن حركت مي‌كند و درصدد ايجاد شرايطي هستيم تا فعالان نشريات از حق و حقوق خود آ‌گاه باشند.

عدم تعيين سرانه‌ها يكي از اشكالات آيين‌نامه نظارت بر نشريات دانشجويي

وي افزود: در حال حاضر سرانه فرهنگي در نظر گرفته شده در بودجه بين 20 تا 25 هزار تومان است كه بخشي از آن مربوط به نشريات است كه ميزان آن را معاونت فرهنگي دانشگاه‌ها مشخص مي‌كند.

وي با بيان اينكه يكي از اشكالات آيين‌نامه نظارت بر نشريات دانشجويي عدم تعيين اين سرانه‌هاست، گفت: علاوه بر تعيين سرانه‌ها، ميزان كمك دانشگاه‌ها به نشريات دانشجويي نيز بايد مشخص شود.

اعتماد‌سازي بين دانشجويان فعال در حوزه نشريات ضروريست

وي با بيان اينكه درك و باور شرايط موجود اولين قدم در حوزه نشريات دانشجويي است، عنوان كرد: اعتماد‌سازي بين دانشجويان فعال در حوزه نشريات از يك سو ومخاطبان دانشجوي آنها از سوي ديگر و درك شرايط و موقعيت موجود از اولين قدم ها در اين حوزه محسوب مي‌شوند.

وي يكي از مشكلات پيش روي نشريات دانشجويي را چالش‌هاي بين نسلي بيان كرد و گفت: ممكن است نوشتن مطلبي از سوي دانشجويان منجر به ايجاد سو تفاهم و بروز بحران شود، اين در حاليست كه دانشجو در نوشتن مطلب قصد و غرضي نداشته است كه توجه به اين مهم بايد در دستور كار قرار بگيرد، چراكه اين چالش‌هاي ساختاري مي‌تواند به بدنه دانشجويي و حتي مديريت لطمه وارد كند.

سرعت بالاي تحولات اجتماعي در حوزه نشريات دانشجويي مورد توجه قرار گيرد

مدير خانه نشريات وزارت علوم با بيان اينكه بايد به سرعت بالاي تحولات اجتماعي در حوزه نشريات دانشجويي توجه شود، عنوان كرد: ضرورت تغيير بايد به عنوان يك اصل محوري مد نظر قرار گرفته، مديريت و درك شود.

وي با بيان اينكه برخي از اين اهداف با مطرح شدن دانشگاه تمدن‌ساز ايراني اسلامي در حال پيگيري است، گفت: در دانشگاه تمدن ساز به كاركرد ويژه دانشگاه‌ها توجه خاصي مي شود و بر اساس اين كاركرد ويژه، حوزه نشريات دانشجويي به عنوان يك بخش نقش خاص خود را ايفا مي‌كند.

وي افزود: متاسفانه در حال حاضر پويايي بايسته و شايسته در برخي از مديران دانشگاهي دانشگاه‌ها وجود ندارد كه اين مساله فعاليتهاي حوزه دانشجويي را با مشكل جدي مواجه كرده است.

حسيني سده خاطرنشان كرد: منظور از عدم پويايي، نشان دادن عكس‌العمل‌هاي منفعلانه در برابر مطالبات دانشجويي است به اين صورت كه مدير به هر سمتي كه دانشجو تمايل دارد، حركت مي‌كند در حاليكه مدير خود بايد فعال بوده و هدف حركت‌ها را مشخص كند.

فضاي فعاليتهاي دانشجويي وارد يك عرصه معقول و عقلانيت توام با آگاهي شده است

مدير خانه نشريات وزارت علوم با بيان اينكه روش‌ برخورد انفعالي با فعاليت‌هاي دانشجويي مساله‌ساز شده است، گفت: رويكرد سياست‌زدايي در صورت اتخاذ در دانشگاه‌ها قطعا بحراني جديد را ايجاد مي‌كند.

وي با اشاره به مشكل مديريتي در حوزه‌هاي مختلف فعاليت‌هاي دانشجويي، اظهار كرد: در حال حاضر فضاي فعاليتهاي دانشجويي وارد يك عرصه معقول و عقلانيت توام با آگاهي شده و حركت‌هاي دانشجويي نيز پخته و سنجيده‌تر شده‌اند ولي بايد به اين نكته توجه شود كه مشكلات مديريتي اثر خود بر اين عرصه مي‌گذارد.

شيوه انتخاب مديران فرهنگي دانشگاهها نيازمند بازخواني است

حسيني سده با بيان اينكه بايد براي انتخاب مديران فرهنگي ملاك هايي از سوي مديران ارشد دانشگاه‌ها و حوزه ستادي وزارت علوم اتخاذ شود، گفت: شيوه انتخاب مديران فرهنگي دانشگاهها بايد بازخواني شود و مشخص شود كه اين افراد چقدر به شرايط كار فرهنگي و فضاي اين حوزه آشنايي دارند.

وي افزود: بسياري از مسائل و مشكلات اين حوزه با مدنظر قرار گرفتن ريزه‌كاري‌هاي مديريتي رفع مي‌شود.

ملاك فعاليت در حوزه نشريات دانشجويي، آيين‌نامه ناظر بر نشريات است

حسيني سده با بيان اينكه ملاك فعاليت در حوزه نشريات دانشجويي، آيين نامه ناظر بر نشريات است، عنوان كرد: هيچ كس حق ندارد در خارج از اين چارچوب عمل كند،‌ همچنين امكان برخورد سليقه‌اي در اين حوزه وجود ندارد و با تخلفات صورت گرفته در حوزه نشريات دانشجويي برخورد مي‌شود.

وي افزود: در حال حاضر در معاونت فرهنگي دوره آموزشي در چند سطح براي فعالان دانشجويي حوزه‌هاي مختلف نشريات، كارشناسان فرهنگي حوزه نشريات و مديران فرهنگي طراحي شده است.

مدير خانه نشريات وزارت علوم با بيان اينكه برخي مديران اعتقادي به آموزش‌هاي مكمل ندارند و متقاعدسازي آنها مشكل است، گفت: بايد به اين مساله توجه شود كه در همه جا نيازمند آموزش هستيم و نبود آموزش باعث عقب‌ماندگي مي‌شود.

حسيني سده با اشاره به اهميت استفاده از پتانسيل‌هاي موجود براي بررسي شيوه‌هاي جديد مديريتي، عنوان كرد: از نگاه ما، نشريات دانشجويي يك تريبون زنده هستند كه در صورت واقع نگر بودن، نمي توان اين نوع نگاه را انكار كرد.

وي با اشاره به توجه به مقوله مهندسي ارزشي در حوزه خانه نشريات، عنوان كرد: اين مساله تا كنون مغفول مانده و در عمل به آن توجهي نشده است.

وي افزود: رويكرد مهندسي ارزشي باعث ايجاد خلاقيت در فعاليت‌ها مي‌شود كه در نتيجه آن مي‌توان بسياري از مسائل را حل كرد و در عين حال اگر به آن پرداخته نشود مي‌تواند منجر به تشديد چالش‌هاي بعدي شود.

ضعف تئوريك فعالان حوزه نشريات از مشكلات اين حوزه است

مدير خانه نشريات دانشجويي ضعف تئوريك برخي از فعالان حوزه نشريات را از مشكلات اين حوزه بيان كرد و گفت: نبايد به شكاف‌هاي فرهنگي موجود در اين حوزه دامن زده شود، بلكه بايد با درك شرايط از طريق روشهايي چون آموزش و سمينار به رفع اين مشكلات اقدام نمود.

حسيني سده با بيان اينكه در برخي موارد بين نهادهاي متولي امور دانشجويي و امور فرهنگي هماهنگي مطلوبي وجود ندارد، اظهار كرد: برخي مسائل به دليل اين ناهماهنگي‌ها بروز مي‌كند.

وي با اشاره به مطرح شدن بحث ارزيابي در حوزه مسائل فرهنگي، گفت: اين رده‌بندي مي‌تواند جايگاه دانشگاه‌ها را در فعاليتهاي فرهنگي مشخص كند.

ايجاد خانه‌هاي فرهنگ مشكل يكنواختي محيط ‌هاي اجتماعي دانشگاهي را از بين مي برد

وي در ادامه با اشاره به مشكل يكنواختي و خسته كننده بودن محيط ‌هاي اجتماعي دانشگاه‌ها، خاطرنشان كرد: با ايجاد خانه‌هاي فرهنگ در دانشگاهها اين مشكل رفع مي‌شود، تا كنون 20 خانه فرهنگ در دانشگاه‌ها ساخته شده و قرارداد ساخت 20 خانه فرهنگ ديگر نيز منعقد شده است.

حسيني سده با اشاره به راه‌اندازي باشگاه دختران دانشجو اظهار كرد: اين باشگاه‌ها مي‌تواند با از بين بردن يكنواختي‌ها موجود در محيطهاي دانشگاهي، شادابي و خلاقيت ايجاد كنند.

هدف، دستيابي به نشرياتي است كه قدرت تحمل بالايي دارند

وي افزود: خانه نشريات از نشريات دانشجويي حمايت مي كند، چرا كه هدف دستيابي به نشرياتي است كه قدرت تحمل بالايي داشته باشند.

وي نياز اصلي نشريات دانشجويي را داشتن تشكيلاتي فراگير بيان كرد و گفت: در عين حال شرايط نيز بايد به گونه‌اي طراحي شود كه به موجب آن آستانه تحمل مديران نيز بالاتر رود، چراكه با افزايش آستانه تحمل مديران تعامل گسترده‌تري صورت مي‌گيرد.

حسيني سده درباره وضعيت آيين‌نامه جديد نظارت بر نشريات دانشجويي، اظهار كرد: در حال حاضر در حال تشكيل كميته‌هاي مشورتي و كار گروه مشورتي در آغاز سال تحصيلي جديد هستيم.

مدير خانه نشريات دانشجويي وزارت علوم، ادامه داد: در اين راستا كار گروه مشورتي از اعضاي دانشجويي حاضر در كميته‌هاي ناظر بر نشريات دانشجويي به صورت منطقه‌اي تشكيل مي‌شود تا مسايل و مشكلات نشريات هر منطقه را دريافت كرده و راهكارهاي پيشنهادي براي رفع آ‌ن را بررسي كند.

كارگروه ويژه براي اعضاي حقوقدان كميته ناظر بر نشريات دانشجويي تشكيل مي شود

امكان اصلاح و توسعه هدفمند آيين‌نامه نظارت بر نشريات دانشجويي وجود دارد

حسيني سده با اشاره به برنامه‌ريزي براي برگزاري كارگروه ويژه اعضاي حقوقدان كميته ناظر بر نشريات دانشجويي، گفت: دغدغه‌مند بودن و اتخاذ رويكرد حقوقي و دانشجويي از جمله موارد مطرح در اين جلسات خواهد بود.

وي همچنين با اشاره به دعوت از نمايندگان 70 دانشگاه براي تشكيل كارگروه‌ها از اواخر شهريور ماه تا پايان ماه رمضان، اظهار كرد: نظرات اصلاحي مديران درباره آيين‌نامه نظارت بر نشريات دانشجويي دريافت مي شود تا در صورت تاييد، نسبت به رفع آنها اقدام شود.

حسيني سده با بيان اينكه اعتقاد ما بر اين است كه امكان اصلاح و توسعه هدفمند مبتني بر عقلانيت آيين نامه نظارت بر نشريات دانشجويي وجود دارد، گفت: هر تغييري كه در راستاي شتاب دادن به توسعه باشد، مي‌تواند صورت بگيرد.

وي با بيان اينكه سعي مي‌شود در قالب يك اصلاحيه، هم‌انديشي و تعاملي همه جانبه در حوزه نشريات دانشجويي ايجاد شود، عنوان كرد: مقوله آموزش يكي از موارديست كه در اين آيين‌نامه نسبت به آن تاكيد شده است و برخي منتقدين به آن استناد مي كنند ولي توجه به اين نكته ضروريست كه از نظر ما آموزش مقوله‌اي ضروري و محوريست و نمي توان از آن صرف‌نظر كرد.

كسب اجازه انتشار منوط به گذراندن دوره‌هاي آموزشي است

حسيني سده ادامه داد: در واقع صدور مجوز پيش از گذراندن دوره‌هاي آموزشي امكان‌پذير است ولي كسب اجازه انتشار منوط به گذراندن دوره‌هاي آموزشي است.

مديرخانه نشريات وزارت علوم با بيان اينكه در راستاي رفع مشكلات شرايط ارائه آموزش‌هاي نيمه حضوري فراهم شده است، گفت: شرايطي ايجاد مي‌شود كه براي متقاضيان اخذ مجوز انتشار نشريه، امكان بهره‌مندي از آموزش‌هاي مقدماتي، غيرحضوري و مكاتبه‌اي فراهم شود، اين در حاليست كه پيش از اين طي كردن دوره‌هاي آموزشي مستلزم گذراندن زماني حدود سه ماه بود.

وي افزود: خانه نشريات هيچ محدوديتي براي ارائه متون آموزشي به متقاضيان ندارد وامكان ارسال اين متون به كليه دانشگاه‌ها وجود دارد.

آموزش از بروز نگاه حذفي به نشريات جلوگيري مي‌كند

حسيني سده ادامه داد: اتخاذ ديدگاهي كه در آن آموزش امري ضروري محسوب مي شود، از بروز نگاه حذفي به نشريات جلوگيري مي كند.

وي با بيان اينكه پس از ارائه دوره‌هاي آموزشي، آزمون‌هاي هماهنگ براي متقاضيان انتشار نشريه برگزار مي شود، عنوان كرد: ‌فعالان علاقمند حوزه نشريات دانشجويي همچنين مي‌توانند در دوره‌هاي آموزشي تكميلي كه با كمك مراكز تخصصي آموزشي برگزار مي‌شود نيز شركت كنند.

مديرخانه نشريات آموزش‌هاي ارائه شده از سوي اين نهاد را آموزش‌هاي عمومي و تخصصي بيان كرد و گفت: متون آموزشي مرتبط روي سايت اينترنتي خانه نشريات نيز قرار مي‌گيرد و علاقه‌مندان مي‌توانند اين آموزش‌هاي اجباري را به صورت مكاتبه‌اي از سايت خانه نشريات و يا مديران فرهنگي دانشگاههاي خود دريافت و سپس در آزمون‌هاي هماهنگ شركت كنند.

حسيني سده خاطرنشان كرد: در صدد ايجاد شرايطي هستيم كه نشريات دانشجويي به دليل وجود موانعي براي برگزاري دوره‌هاي آموزشي، دچار عدم انتشار نشوند و در واقع همه بتواند مجوز انتشار نشريه بگيرد.

همايش آسيب‌شناسي نشريات دانشجويي برگزار مي‌شود

حسيني سده با اشاره به طراحي همايش آسيب‌شناسي نشريات دانشجويي، اظهار كرد: همايش آسيب‌شناسي نشريات دانشجويي دي وبهمن 87 با رويكرد فراخوان مقاله برگزار مي‌شود كه فراخوان مقاله آن به زودي اعلام مي شود.

مدير خانه نشريات در خاتمه با اشاره به گردهمايي مديران فرهنگي و مطرح شدن بحث نشريات در اين گردهمايي گفت: گردهمايي و تشكيل كار گروه‌ها با حضور اعضاي ناظر بر كميته‌ها، برگزاري جشنواره نشريات دانشجويي منطقه يك، حضور فعال در جشنواره مطبوعات در سه بخش نمايشگاه، داوري و مسابقه را از جمله برنامه‌هاي اين نهاد عنوان كرد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 24 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن