واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: دبيركل حزبالله: هيچ عاملي قادر به شكست مقاومت لبنان نيست
سرويس خارجي - خبرگزاريها:دبيركل حزبالله لبنان تاكيد كرد مقاومت داراي قدرتي ذاتي بوده و عامل تقويت آن ايمان به خدا است و هيچ عاملي قادر به شكست آن نيست.
سيدحسن نصرالله در سخناني كه از تلويزيون المنار پخش شد، افزود: ترور شخصيتهاي حزبالله و زدن انواع تهمتها نظير وابسته بودن به ايران و سوريه هيچكدام نتوانست به مقاومت ضربه بزند و امروز به مقاومت به عنوان عاملي تاثيرگذار و تعيينكننده در مبارزات عربي - اسرائيلي نگريسته ميشود.
وي افزود: برخي رسانههاي عربي پيش از سال 2000 اينگونه وانمود ميكردند كه حزبالله شيعي ، طرفدار ايران است و با اين اقدام تلاش ميكردند اين حزب را تشكلي مذهبي و در مقابل اهل سنت قرار دهند، اما اين روش آنان نيز موثر واقع نشد و حزبالله ثابت كرد كه جنبشي متعهد به احكام الهي است و نه فرقهاي.
دبيركل حزبالله لبنان، خلع سلاح مقاومت را در راستاي اهداف و خواستههاي رژيم صهيونيستي دانست.
سيدحسن نصرالله افزود: سلاح مقاومت همچون گذشته ثابت كرده كه فقط دشمن صهيونيستي را هدف قرار داده و در داخل لبنان حامي مسلمانان و مسيحيان است.
وي تلاش اخير برخي محافل مسيحي داخلي و جاروجنجال آنان در خصوص پيمان تفاهم بين حزبالله و جريان آزاد ملي به رهبري ميشل عون را مورد انتقاد قرار داد و افزود: چنين تلاشهايي تغييري در حقايق موجود نخواهد داد.
نصرالله با اشاره به تحولات داخلي لبنان و اتهام برخي محافل به حزبالله مبني بر تلاش براي نفوذ در اهل سنت گفت: اختلافات حزبالله با جريان سياسي به رهبري سعد حريري، سياسي است نه مذهبي و حزبالله هيچگاه در پي تلاش براي نفوذ بين اهل سنت نبوده و روابط بسيار خوبي با شخصيتهاي اهل سنت دارد.
دبيركل حزبالله درباره اختلافات اين حزب با وليد جنبلاط نيز اظهار داشت: اين اختلاف در خصوص نظرات او درباره نقش سوريه در تحولات لبنان پس از ترور رفيق حريري بود كه وي همواره اين كشور را متهم به دخالت در امور لبنان ميكرد اما به نظر ما دليلي براي اين موضوع وجود نداشت.
به گفته وي حزبالله حتي درباره بازداشت چهار افسر ارشد لبناني به اتهام مشاركت در ترور رفيق حريري معتقد است آنان بدون دليل و مدرك بازداشت شدهاند و هنوز هم اصرار بر آزادي آنان دارد.وي در بخش ديگري از سخنانش با رد ادعاهاي برخي در مورد تاثير پيروزي لبنان در جنگ اخير اسرائيل بر پرونده هستهاي ايران گفت: اسرائيل و آمريكا ايران را نخستين و بزرگترين تهديد عليه خود ميدانند.
نصرالله افزود: پس از جنگ اخير، گروه 14 مارس بيانيهاي معروف به صادر كرد كه راه را براي بروز و گسترش اختلافات سياسي در داخل باز كرد و اينگونه وانمود شد كه درخواست ما براي تشكيل دولت وحدت ملي پس از جنگ به معناي افزايش سهم شيعيان در دولت بود در حالي كه چنين نبود و پس از آن بود كه ما رودروي دولت سنيوره و جريان سعد حريري قرار گرفتيم كه بر حسب تصادف سني بودند.
دبيركل حزبالله افزود: پس از جنگ، برخي پايگاههاي اينترنتي و مساجد (در داخل لبنان) اينگونه القا كردند كه جنگ سال 2006 توافقي بين اسرائيل و حزبالله بود تا جايگاه و شان شيعه در جهان عرب پس از آن چه در عراق پيش آمد بالا رود اما اين موضوع عاري از حقيقت بود و نتايج جنگ در واقع ميخي بود كه به تابوت اشغالگران قدس كوبيده شد و در مقابل موقعيت حزبالله و مقاومت تقويت شد.
نصرالله با اشاره به وقايع ارديبهشتماه گذشته بيروت گفت: حزبالله با نخستوزير كه برحسب تصادف سني بود درگير شد در حاليكه وي هر وابستگي طايفهاي و مذهبي هم داشت چنين رويارويي رخ ميداد زيرا عليه مقاومت تصميمگيري مشكوكي داشت و هدف از آن ايجاد فتنه بين شيعه و سني بود.
نصرالله افزود: حزبالله از تمامي تلاشها براي نابودي فتنه در طرابلس با رهبري هر كسي كه باشد حمايت ميكند.
دبيركل حزبالله تاكيد كرد اين حزب هيچ كس و يا گروهي را هدف قرار نداده و بر سر قدرت با كسي رقابت نميكند و ما مقاومت را عاملي براي حفظ قدرت بازدارندگي لبنان ميدانيم و معتقديم اسرائيل به لبنان چشم طمع دارد.
نصرالله هدف از آغاز گفتوگو با شخصيتهاي سلفي را نفوذ در ميان اهل سنت ندانست و گفت ما روابط دوستانهاي با اهل سنت داريم و از هر نوع تلاشي براي توافق بين طوايف لبناني حمايت ميكنيم زيرا هر نوع اختلاف داخلي تضعيف مقاومت را در پي خواهد داشت.
دبيركل حزبالله تاكيد كرد اين حزب قصد ورود به هيچ نوع درگيري مذهبي را نداشته و اگر اختلافي نيز با كسي دارد، از نوع سياسي است و ما آماده حل اختلافات و آغاز گفتوگوهاي ملي هستيم.
تيراندازي فرد ناشناس
بر اثر تيراندازي فردي ناشناس به سوي تعدادي از كودكاني كه براي اعتراض به ديدار سعد حريري از طرابلس دست به تظاهرات زده بودند، شش كودك زخمي شدند كه حال يكي از آنها وخيم است.
يك مسئول امنيتي لبنان كه خواست نامش فاش نشود گفت حدود 20 كودك در جادهاي كه حريري قرار بود از آنجا عبور كند تجمع كرده بودند و براي اعتراض به ديدار حريري از طرابلس كه از روز شنبه آغاز شده است پارچهنوشتههايي در دست داشتند.
برنامه ريزي آمريكا
معاون وزير امور خارجه آمريكا در امور خاوردور، سفر اخيرش به بيروت را به منزله سرآغاز شراكت نظامي بين آمريكا و لبنان دانست.
به گزارش رسيده، ديويد هيل، معاون وزير امور خارجه آمريكا در امور خاور دور در گفتگو با روزنامه كويتي الراي العام اظهار داشت: سفر اخير من به بيروت در راستاي مرحله اول طرح شراكت نظامي بين آمريكا و لبنان انجام شد و ماه آينده براي از سرگيري مرحله دوم اين طرح و ارائه سلاحهاي جديد به ارتش لبنان به بيروت سفرميكنم.
وي در خصوص درخواست ميشل سليمان، رئيسجمهور لبنان از آمريكا مبني بر ايجاد روابط با سوريه همچون فرانسه و موضع آمريكا در قبال اين درخواست، گفت: آمريكا و فرانسه هدف مشتركي را در لبنان دنبال ميكنند.
دوشنبه 18 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]