تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850708700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رويت اولين خورشيدگرفتگي سال 2010 در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: رويت اولين خورشيدگرفتگي سال 2010 در ايران

اولين خورشيدگرفتگي سال 2010 كه مصادف با آخرين خورشيدگرفتگي سال 1388 است، ساعت 9:20 دقيقه فردا صبح جمعه در ايران به صورت جزئي مشاهده مي‌شود/ بهترين نقطه مشاهده گرفت در شهرهاي مركزي و جنوبي كشور است.



http://www.ilna.ir/SmartPicture.aspx?f=uploads/1388-10-24/01.jpg&w=150&h=1

ايلنا:‌ اولين خورشيدگرفتگي سال 2010 كه مصادف با آخرين خورشيدگرفتگي سال 1388 است، ساعت 9:20 دقيقه فردا صبح جمعه در ايران به صورت جزئي مشاهده مي‌شود.
به گزارش خبرنگار ايلنا، اين كسوف كه از نوع خورشيدگرفتگي حلقوي است در مسير 300 كيلومتري از آفريقاي مركزي، اقيانوس هند و غرب آسيا قابل مشاهده است و در مناطقي مانند اروپاي شرقي، آفريقا، آسيا و اندونزي به شكل خورشيدگرفتگي جزئي قابل رويت است. از آنجايي كه اين پديده در فاصله زيادي از زمين قرار گرفته محدوده بزرگي از زمين را تحت پوشش قرار مي‌دهد.
بيشترين حد خورشيدگرفتگي 25 دي ماه 11 دقيقه و 8 ثانيه به طول مي‌انجامد و انتظار نمي‌رود چنين خورشيدگرفتگي طولاني مدتي طي هزار سال آينده دوباره رخ دهد. بر اساس گزارش ناسا، در سال 2010 چهار گرفتگي ديگري را هم شاهد هستيم كه دو خورشيدگرفتگي و دو ماه گرفتگي است.
اين خورشيدگرفتگي به وقت رسمي ايران فردا، 25 دي ماه بين ساعت 9:20 دقيقه تا 9:30 دقيقه آغاز و تا ساعت 11:30 دقيقه ادامه دارد، بهترين نقطه مشاهده گرفت در شهرهاي مركزي و جنوبي كشور است و هر چه به سمت شهرهاي شمالي كشور حركت كنيم كمترين مقدار كسوف را مشاهده مي كنيم.
در تهران، ماه حداكثر هفت درصد از قرص خورشيد را مي‌پوشاند اما زمان و حداكثر ميزان پوشيدگي در ساير نقاط ايران با تهران متفاوت است و تا 26 درصد گرفتگي را در جنوب شرقي كشور شاهد هستيم.
اين كسوف دومين گرفتگي پس از خورشيدگرفتگي 31 تيرماه سال جاري است ضمن اينكه در پنج سال گذشته جهان شاهد 11 خورشيدگرفتگي بوده است كه به ترتيب 11 مرداد و هفت بهمن 1387، 20 شهريور و 18 بهمن 1386، 9 فروردين، 31 شهريور و 28 بهمن 1385، 19 فروردين و 11 مهر 1384، 31 فروردين و 23 مهر 1383 اتفاق افتاده كه از اين ميان تنها چهار كسوف در ايران قابل رويت بوده است.
محققان و پزشكان به استفاده از ***** و عينك‌هاي مناسب براي رصد اين پديده تاكيد كرده‌اند و گفته‌اند: لازم است رصد‌گران قبل از رصد كسوف *****هاي خود را بررسي كنند تا نسبت به وجود سوراخ و پارگي در سطح آن اطمينان حاصل كنند در غير اين صورت دچار آسيب‌هاي جدي در ناحيه چشم مي‌شود.
پيش از اين اتفاقات نجومي و به‌خصوص خورشيد و يا ماه‌گرفتگي يكي از موضوعات مهم جذب توريست به ايران بود، اما امسال آماري از اين موضوع منتشر نشده است.

خورشید گرفتگی ۲۵ دیماه در شهر‌های آذربایجان قابل رویت خواهد بود


خورشید گرفتگی ۲۵ دیماه در شهر‌های آذربایجان قابل رویت خواهد بود

این خورشید گرفتگی علاوه بر کشور‌های افریقای مرکزی در زئیر، اوگاندا، کنیا، جزایر مالدیو، جنوب هند، سری لانکا، بنگلادش، میانمار و چین به صورت حلقوی دیده می شود.

این گرفتگی در بیشتر آسیا، مرکز و جنوب اروپا و آفریقا (جز غرب، شمال غرب و بخش کوچکی از جنوب آن) به صورت جزئی مشاهده می شود

به گزارش بی‌ تی‌ ان در شهر تبریز گرفتگی در ساعت ۹:۲۷ دقیقه شروع و در ساعت ۱۰:۱۲ دقیقه به حد اکثر خود می‌رسد که در این حالت ماه ۵ درصد سطح خورشید را میپوشاند

در اردبیل این گرفتگی در ساعت ۹:۲۵، اورمیه ۹:۱۵، زنجان ۹:۱۸، همدان ۹:۱۱، قزوین ۹:۲۰ و اراک ۹:۱۰ دقیقه آغاز خواهد شد. بیشترین گرفتگی در قزوین با ۸ درصد خواهد بود

جزئيات خورشيدگرفتگي روز جمعه
جام جم آنلاين: دبير اجرايي شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران از وقوع خورشيد گرفتگي در 25 دي ماه خبر داد و گفت: اين کسوف (خورشيدگرفتگي) از نوع حلقوي است که مردم ايران نيز مي توانند به صورت جزئي آن را مشاهده کنند البته بهترين نقطه مشاهده گرفت در ايران شهرهاي جنوبي کشور است.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/10/16/100864076365.jpg
اسدالله قمري نژاد در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: اين خورشيد گرفتگي از غرب آفريقا آغاز مي شود و در شرقي ترين نقطه چين به پايان مي رسد.
وي با تاکيد بر اينکه اين خورشيدگرفتگي از نوع حلقوي است اظهار داشت: اين نوع از خورشيدگرفتگي هنگامي رخ مي دهد که از سطح زمين، اندازه ظاهري ماه کوچکتر از اندازه ظاهري خورشيد ديده مي شود در گرفت حلقوي بخشي از خورشيد به صورت حلقه روشن در اطراف ماه قابل رويت خواهد بود.
قمري نژاد با بيان اينکه اين گرفت بيست و سومين گرفت از 70 گرفت دوره 141 ساروسي است، ادامه داد: هر ساروس عبارت است از يکسري گرفت هايي که با فاصله 18 سال و 11 روز و 8 ساعت به طور منظم رخ مي دهد.
جزئيات خورشيدگرفتگي
وي با اشاره به جزئيات اين پديده کيهاني خاطرنشان کرد: در اين پديده در بهترين شرايط ماه ميان زمين و خورشيد قرار مي گيرد و هر چه از خط مرکزي "گرفت" دور شويم اين گرفت جزيي ديده مي شود بهترين وضعيت گرفت حلقوي در اقيانوس هند خواهد بود.
دبير اجرايي شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران با اشاره به اينکه 20 درصد اين خورشيد گرفتگي در ايران قابل مشاهده است، يادآور شد: اين خورشيد گرفتگي در ايران به وقت رسمي ( نصف النهار مرزي ايران) از ساعت 9 و 20 دقيقه تا 9 و 30 آغاز مي شود و تا ساعت 11 و 30 دقيقه ادامه دارد.
بهترين نقطه مشاهده گرفت در ايران
به گفته وي بهترين نقطه مشاهده گرفت در ايران در شهرهاي جنوبي کشور است و هرچه به سمت شهرهاي شمالي کشور حرکت کنيم کمترين مقدار کسوف مشاهده مي شود.
هشدار براي رصد خورشيد گرفتگي
دبير اجرايي شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران، با تاکيد بر استفاده از ابزارهاي مناسب براي رصد خورشيدگرفتگي گفت: براي رصد اين پديده لازم است از *****هاي مناسب استفاده شود.
قمري نژاد همچنين تاکيد کرد: رصدگران قبل از رصد کسوف لازم است *****هاي خود را بررسي کنند تا نسبت به وجود سوراخ و پارگي در سطح آن اطمينان حاصل کنند در غير اين صورت دچار آسيبهاي جدي در ناحيه چشم مي شوند.

مرسي كوروش ...از فعاليتات براي سايت:d:53:و خبر رسانيت..من عشقه خورشيد گرفتگيم
آمار تهرانم بده بي زحمت ؟

جزئیات خورشیدگرفتگی روز جمعه/ بهترین نقطه ایران برای رصد کسوف




خبرگزاری مهر:دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران از وقوع خورشیدگرفتگی در 25 دیماه خبر داد و گفت: این کسوف (خورشیدگرفتگی) از نوع حلقوی است که مردم ایران نیز می توانند به صورت جزئی آن را مشاهده کنند البته بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران شهرهای جنوبی کشور است.

اسدالله قمری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: این خورشید گرفتگی ازغرب آفریقا آغاز می شود و در شرقی ترین نقطه چین به پایان می رسد.

وی با تاکید بر اینکه این خورشیدگرفتگی از نوع حلقوی است اظهار داشت: این نوع از خورشیدگرفتگی هنگامی رخ می دهد که از سطح زمین، اندازه ظاهری ماه کوچکتر از اندازه ظاهری خورشید دیده می شود در گرفت حلقوی بخشی از خورشیدبه صورت حلقه روشن در اطراف ماه قابل رویت خواهد بود.

قمری نژاد با بیان اینکه این گرفت بیست و سومین گرفت از 70 گرفت دوره 141 ساروسیاست، ادامه داد: هر ساروس عبارت است از یکسری گرفت هایی که با فاصله 18سال و 11 روز و 8 ساعت به طور منظم رخ می دهد.

جزئیات خورشیدگرفتگی

ویبا اشاره به جزئیات این پدیده کیهانی خاطرنشان کرد: در این پدیده دربهترین شرایط ماه میان زمین و خورشید قرار می گیرد و هر چه از خط مرکزی"گرفت" دور شویم این گرفت جزیی دیده می شود بهترین وضعیت گرفت حلقوی دراقیانوس هند خواهد بود.

دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران با اشاره به اینکه 20 درصد این خورشید گرفتگی در ایران قابل مشاهده است،یادآور شد: این خورشید گرفتگی در ایران به وقت رسمی ( نصف النهار مرزی ایران) از ساعت 9 و 20 دقیقه تا 9 و 30 آغاز می شود و تا ساعت 11 و 30دقیقه ادامه دارد.

بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران

به گفته وی بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران در شهرهای جنوبی کشور است وهرچه به سمت شهرهای شمالی کشور حرکت کنیم کمترین مقدار کسوف مشاهده می شود.

هشدار برای رصد خورشید گرفتگی

دبیراجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران، با تاکید بر استفاده از ابزارهای مناسب برای رصد خورشیدگرفتگی گفت: برای رصد این پدیده لازم است ازف ی ل ت رهای مناسب استفاده شود.

قمری نژاد همچنین تاکید کرد: رصدگرانقبل از رصد کسوف لازم است ف ی ل ت رهای خود را بررسی کنند تا نسبت به وجودسوراخ و پارگی در سطح آن اطمینان حاصل کنند در غیر این صورت دچار آسیبهای جدی در ناحیه چشم می شوند.

[B]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/01/505080_orig.jpg

صبح جمعه شاهد اولین خورشید گرفتگی در سال 2010 و آخرین خورشیدگرفتگی در سال 88 خواهیم بود. دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم و موسسه ژئوفیزیک در این خصوص گفته اند....

دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران از وقوع خورشیدگرفتگی در 25 دی ماه خبر داد و گفت: این کسوف (خورشیدگرفتگی) از نوع حلقوی است که مردم ایران نیز می توانند به صورت جزئی آن را مشاهده کنند البته بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران شهرهای جنوبی کشور است.
اسدالله قمری نژاد با بیان این مطلب افزود: این خورشید گرفتگی از غرب آفریقا آغاز می شود و در شرقی ترین نقطه چین به پایان می رسد.
http://nojumnews.com/images/content/1388-10-22/eclipse-jet.jpg
وی با تاکید بر اینکه این خورشیدگرفتگی از نوع حلقوی است اظهار داشت: این نوع از خورشیدگرفتگی هنگامی رخ می دهد که از سطح زمین، اندازه ظاهری ماه کوچکتر از اندازه ظاهری خورشید دیده می شود در گرفت حلقوی بخشی از خورشید به صورت حلقه روشن در اطراف ماه قابل رویت خواهد بود.
قمری نژاد با بیان اینکه این گرفت بیست و سومین گرفت از 70 گرفت دوره141 ساروسی است، ادامه داد: هر ساروس عبارت است از یکسری گرفت هایی که با فاصله 18 سال و 11 روز و 8 ساعت به طور منظم رخ می دهد.
http://nojumnews.com/images/content/1388-10-22/eclipse1.jpg
جزئیات خورشیدگرفتگی
وی با اشاره به جزئیات این پدیده کیهانی خاطرنشان کرد: در این پدیده در بهترین شرایط ماه میان زمین و خورشید قرار می گیرد و هر چه از خط مرکزی "گرفت" دور شویم این گرفت جزیی دیده می شود بهترین وضعیت گرفت حلقوی در اقیانوس هند خواهد بود.
دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران با اشاره به اینکه 20 درصد این خورشید گرفتگی در ایران قابل مشاهده است، یادآور شد: این خورشید گرفتگی در ایران به وقت رسمی ( نصف النهار مرزی ایران) از ساعت 9 و 20 دقیقه تا 9 و 30 آغاز می شود و تا ساعت 11 و 30 دقیقه ادامه دارد.
بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران
به گفته وی بهترین نقطه مشاهده گرفت در ایران در شهرهای جنوبی کشور است و هرچه به سمت شهرهای شمالی کشور حرکت کنیم کمترین مقدار کسوف مشاهده می شود.
هشدار برای رصد خورشید گرفتگی
دبیر اجرایی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران، با تاکید بر استفاده از ابزارهای مناسب برای رصد خورشیدگرفتگی گفت: برای رصد این پدیده لازم است از *****های مناسب استفاده شود.
قمری نژاد همچنین تاکید کرد: رصدگران قبل از رصد کسوف لازم است *****های خود را بررسی کنند تا نسبت به وجود سوراخ و پارگی در سطح آن اطمینان حاصل کنند در غیر این صورت دچار آسیبهای جدی در ناحیه چشم می شوند.
http://nojumnews.com/images/content/1388-10-22/qwe.jpg
جدول میزان رصد و جزئیات خوشیدگرفتگی 25 دی ماه از سوی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام شد.
بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این گرفتگی در بخشی از کشورهای جمهوری آفریقای مرکزی، زئیر، اوگاندا، کنیا، جزایر مالدیو، جنوب هند، سری لانکا، بنگلادش، میانمار و چین به صورت حلقوی دیده می شود.
این گرفتگی در بیشتر آسیا، مرکز و جنوب اروپا و آفریقا (جز غرب، شمال غرب و بخش کوچکی از جنوب آن) به صورت جزئی مشاهده می شود.
در شهر تهران گرفتگی در ساعت 9 و 21 دقیقه آغاز می شود و در ساعت 10 و 23 دقیقه به حداکثر می رسد که در این حالت ماه 8 درصد از سطح قرص خورشید را می پوشاند. این گرفتگی در ساعت 11 و 30 دقیقه در تهران خاتمه می یابد.
مشخصات خورشیدگرفتگی برای تمامی مراکز استانها به شرح زیر است:
شماره/مرکز استان/ شروع گرفتگی/ حداکثر گرفتگی/ پایان گرفتگی/ حداکثر پوشیدگی(درصد)
http://nojumnews.com/images/content/1388-10-22/eclipse-table.jpg
خورشیدگرفتگی در مناطق جنوب شرقی ایران نسبت به دیگر مناطق کشور طولانی تر است و بخش بزرگتری از قرض خورشید پوشیده می شود. با توجه به این نکته لازم است که مشاهده مستمر خورشید گرفتگی به بینایی آسیب می رساند و برای این کار، استفاده از صافی های مناسب ضروری است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 352]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن