واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: شركت بازرگاني غلامي؛ فعال در عرصه رتبه و توزيع ماشين آلات كشاورزي معتبر
بازرگاني غلامي از سال 1357در شهرستان نكا –مقابل فرمانداري در بخشهاي ماشينهاي كشاورزي آغاز به كار كرده و در دهه سال 80 در قالب مكانيزاسيون ادام فعاليت داده است.
عمده فعاليت اين شركت تهيه وتوزيع ماشينآلات كشاورزي با ماركهاي معتبر شركتهاي داخلي وخارجي بوده كه با گذشت زمان وپيشرفت تكنولوژي ماشينهاي كشاورزي در جهان و بهنسبت در كشورمان اقدام به واردات وسيع ماشينآلات جديد كشاورزي كرده است.
در حال حاضر بازرگاني غلامي در قالب2 تشكلهاي مكانيزاسيون كشاورزي شركت تعاوني "ترفيه" با مديرعاملي "علياصغر غلامي"وشركت تعاوني" فارمند كشت" با مديرعاملي "يحييغلامي" در حال فعاليت بوده وعلاوه برتهيه و توزيع ادوات و ماشينآلات كشاورزي به خدمات مكانيزه كاشت-داشت - برداشت نيز ميپردازد.
اصغر غلامي مدير عامل شركت تعاوني ترفيه در گفتگويي اظهار داشت: اين شركت بابه كارگيري"چاپر خودكششي" در تشويق وترويج كشت ذرت علوفهاي خوراك دام تحول عظيمي در منطقه ايجاد كرده وگام مؤثري در افزايش توليدات علوفه دامي در صنعت دامپروري منطقه برداشته است.
وي گفت: كشت ذرت علوفهاي در سطح 1500هكتار از اراضي بهشهر-نكا و دشت ناز ساري انجام و با توجه به پتانسيلهاي موجود در منطقه اين كشت رضايت بخش بوده و قابل گسترش نيز هست.
وي در ادامه خاطر نشان كرد:ذرت علوفهاي از جمله علوفههاي مقوي خوراك دام است كه نسبت به علوفههاي مشابه داراي قيمت ارزانتر و انرژي غذايي فوقالعاده بالايي بوده و موجب افزايش توليد دردام وحداقل هزينه توليد ميشود.
غلامي از جمله نكات مثبت وحائز اهميت در كشت ذرت را كاشت دوم وسوم آن عنوان كرد و افزود: خوشبختانه اين محصول در تابستان و زماني كه كاشت دوم در منطقه راكد است صورت گرفته و در هكتار بين 30 تا 40 تن و در مواردي تا 50تن در هكتار نيز علوفه برداشت شدهاست.
وي اظهار داشت: كاشت گندم و ذرت با دستگاههاي مكانيزه "كمبينات" كه دستگاهي چند كاره با قابليت يكبار رفت همزمان بسترسازي-كاشت و كوددهي را انجام داده و بسياري از هزينههاي كاشت و داشت وبرداشت را كاهش ميدهد، انجام مي شود.
مديرعامل شركت تعاوني ترفيه درباره بخش بازرگاني اين شركت يادآور شد: اين تعاوني در زمينه تهيه وتوزيع به ارائه تسهيلات مالي به كشاورزان از منابع داخلي شركت براي خريد تراكتور-كمباين ودنباله بندهاي زراعي، باغي و شاليزاري در سطح استان كرده و بالغ بر 30 ميليارد ريال در سالهاي (86 و87) تسهيلات مالي به كشاورزان پرداخت كردهاست.
وي گستر فعاليت بازرگاني را در سراسر كشور دانست وگفت: ماشينآلات كشاورزي مازندران – خوزستان - فارس – آذربايجان و...نيز توزيع ميشوند.
غلامي در ادامه مهمترين معضلات و مشكلات اين مجموعه را بدين شرح عنوان كرد:
1-عوامل گمركي وبالا بودن نرخ تعرفه وارداتي برخي ازماشين آلات خارجي و در نتيجه بالا رفتن قيمت تمام شده كه باعث افت كيفيت محصول و توليدات داخلي شده و به دليل عدم رقابت در بازار با مشكلات عديده اي روبرو خواهيم شد .
2-قوانين دست وپا گير كشاورزان و فروشندگان براي خريد ماشينآلات وارائه تسهيلات بانكي .
3- عدم كارايي قوانين حقوقي موجود در وصول مطالبات وسوء استفاده افراد سود جو.
4-بي ثباتي قيمت هاي فروش محصولات نهايي كشاورزوعدم تسريع درقوانين صادراتي در مواقع اشباع بازار داخلي.
5-عدم حمايتهاي مالي بموقع سازمانهاي ذيربط از تشكلهاي مكانيزاسيون كشاورزي.
6- ضعف خدمات پس از فروش برخي از شركتهاي واردكننده وسردرگمي خريداران براي تهيه لوازم يدكي، (گفتني است اغلب اين محصولات از چين و با قيمت خيلي پايين ونازل وارد شده است كه بايدنظارت دقيق اعمال شود).
مدير عامل شركت ترفيه عمده انتظارات خود از مسئولين را حمايت مالي
از توليد كنندگان وشركتهاي بازرگاني عنوان كردوگفت:بايدموانع موجود از سر راه برداشته شودوباايجاد طرح توجيهي در منطقه با همكاري جهاد كشاورزي به مشكلات موجود كشاورزي رسيدگيشود.
وي در ادامه از همكاري ابوالقاسم سليماني رئيس اداره تعاوني بهشهر ونكا، صندوق تعاون، صنايع توسعه روستايي استان مازندران وشهرستان نكا وكارشناسان بخش مكانيزاسيون سازمان جهادكشاورزي مازندران قدرداني وتشكر كرد.
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]