واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه علمي
استفاده روزانه آسپرين مفيد است
متخصصان اعلام كردند: استفاده روزانه آسپرين براي افراد ميانسال ميتواند مانع بروز بيماريهاي قلبي در آينده شود.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه شفيلد انگلستان اعلام كردند: داروي آسپرين قابليت جلوگيري از بروز بيماريهاي قلبي را داشته و مصرف روزانه آن براي افراد ميانسال ميتواند آنها را از خطر ابتلا به اين بيماريها دور نگه دارد.
آمار به دست آمده از تحقيق بر روي افراد 30 تا 75 ساله نشان داد كه مردان در سن 47 سالگي و زنان در سن 58 سالگي به ميزان 10 درصد در معرض خطر انسداد عروق قلبي قرار دارند، به همين خاطر پزشكان بر اين باورند كه تجويز همگاني اين دارو از سن خاصي (50 سالگي) ميتواند تاثير فراواني در جلوگيري از لخته شدن خون و انسداد عروق قلبي داشته باشد.
تاثير شادي و خوشبيني در كاهش ابتلا به سرطان سينه
خوشبيني و شادي ميتواند بدن را از خطر ابتلا به سرطان سينه حفظ كند و اين در حالي است كه نگرانيهاي روحي و اضطراب ميتواند خطر بروز سرطان سينه را افزايش دهد.
به گزارش يونايتدپرس، پژوهشگران در جريان تحقيقات خود با پرسش از گروهي از زنان درباره زندگي و تجربيات آنها و ارزيابي اطلاعات مربوط به ميزان احساس خوشحالي، خوشبيني، اضطراب و افسردگي در هر يك از آنها به بررسي ارتباط ميان بروز سرطان سينه و نگرانيهاي روحي افراد پرداختند.
اين پژوهشگران مجموعا بر روي 622 زن بين 25 تا 45 سال تحقيق كردند كه 255 نفر آنها مبتلا به سرطان سينه و 367 نفر آنها سالم بودند.
ساخت متكايي كه چروكهاي پوست را از بين ميبرد
گروهي از پژوهشگران موفق به ساخت متكاي استثنايي شدهاند كه ميتواند چين و چروكهاي پوست را از بين ببرد.
به گزارش ايسنا اين پژوهشگران مدعي شدهاند كه با استفاده از متكاي جديد ديگر نيازي به استفاده از كرمهاي ضد چروك و يا تزريق پوتاكس نخواهد بود.
اين متكا در واقع چروكهاي پوست را مثل اتو صاف ميكند.
دانشمندان يك جعبه متكايي از جنس اكسيد مس ساختهاند كه آزمايش برروي آن نشان داده است، افرادي كه به مدت چهار هفته به جاي متكاي معمولي از آن استفاده كنند، چروكهاي پوست آنها به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا ميكند.
آزمايشهاي باليني براي بررسي كاربرد اين متكا روي 57 داوطلب صورت گرفته و احساس فرد به هنگام خوابيدن روي آنها هيچ فرقي با متكاهاي معمولي ندارد.
باتريهاي آينده از جنس ويروس خواهند بود
باتريهاي 9 ولتي، قلمي و نظاير آنها را بايد بهتدريج فراموشي سپرد چون انرژي مورد نياز براي راهاندازي سيستمهاي الكترونيكي مينياتوري از ميكروباتريهايي تامين خواهد شد كه تنها به اندازه نصف سلول انساني ابعاد داشته و با استفاده از ويروسهاي انساني ساخته خواهند شد.
به گزارش مهر، مهندسان دانشگاه MIT به تازگي شيوهاي را براي خلق و نصب ميكروباتريها ارائه كردهاند كه در آيندهاي نه چندان دور طيف وسيعي از سيستمهاي الكترونيكي از آزمايشگاههاي بر روي تراشه گرفته تا حسگرهاي پزشكي قابل كاشت تنها به واسطه آنها فعال خواهند شد. اين تيم تحقيقاتي جزئيات كامل پروژه تحقيقاتي خود كه شامل ساخت و آزمايشهاي موفقيتآميز دو سوم بخشهاي مختلف چنين باتري بوده است را در تازهترين شماره نشريه آكادمي ملي علوم منتشر كردهاند.
آنها گفتهاند طرح تكميلي اين باتري هماكنون در دست ساخت است. محققان اين پروژه در يادداشتي نوشتند: تا آنجا كه ما ميدانيم اين براي نخستين بار در تاريخ است كه از چاپ ميكروتماسها براي طراحي و ساخت الكترود ميكروباتريها استفاده ميشود. از آن گذشته مطمئن هستيم كه براي نخستين بار در جهان است كه از ويروس به عنوان مبناي اصلي كار استفاده ميشود.
موفقيت محققان كشور در دستيابي به دانش توليد ماده پيوند دهنده آب و چربي
محققان كشور موفق به توليد امولسيفاير گياهي شدند كه قادر است بدون ايجاد آلودگيهاي زيست محيطي باعث بهبود طعم و كيفيت محصولات غذيي، افزايش زمان ماندگاري مواد غذايي به ويژه در توليد انواع كيكهاي اسفنجي و بهبود بافت نان تا 50 درصد شود.
مهندس سيدامير مظلومي مجري طرح در گفتگو با مهر، امولسيفاير را تركيبي دانست كه با قرار گرفتن در ميان آب و چربي ميان آنها ارتباط ايجاد ميكند كه اين امر باعث ايجاد شيرابه ميشود.
وي نبود اين ماه در محصولات غذايي حاوي آب و چربي مانند شير و سس مايونز را عامل ناپيوستگي مواد و نامطبوعي طعم آنها دانست و گفت: امولسيفاير به دست آمده پايه گياهي دارد و ازتمام گونههاي گياهي به نام استخراج شده است كه به دليل داشتن ماده ويژگيهايي چون كفكنندگي و امولسيونكننده به اين تركيب ميدهد.
شناسايي يك ژن مرتبط با بروز سرطان در كودكان
پژوهشگران از شناسايي ژني خبر دادند كه در اغلب اوقات موجب بروز نوعي سرطان در دستگاه عصبي كودكان ميشود.
به گزارش پايگاه اينترنتي ساينس نيوز، گروهي از پژوهشگران آمريكايي، ايتاليايي و بلژيكي اعلام كردند: بروز جهش در اين ژن موسوم به به شدت با بروز اين نوع سرطان موسوم به نورو بلاستوما در كودكان مرتبط است و هماكنون بسياري از شركتهاي داروسازي سرگرم تحقيق براي توليد داروهايي هستند كه بتواند اين ژن را كه نوع جهش يافته آن در برخي موارد موجب بروز سرطان ريه و سرطان غدد لنفاوي نيز ميشود، هدف قرار دهد.
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]