تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831542231




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير علوم خبر داد -1 /دانشگاه آزاد در جذب هيئت علمي نمي تواند مستقل عمل كند / اختصاص 100 رديف استخدامي جديد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزير علوم خبر داد -1 /دانشگاه آزاد در جذب هيئت علمي نمي تواند مستقل عمل كند / اختصاص 100 رديف استخدامي جديد
وزير علوم با بيان اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مصوبه اي تحت عنوان جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاهها دارد، گفت: بر اساس اين آيين نامه دانشگاههاي غيردولتي، غيرانتفاعي و دانشگاه آزاد اسلامي نمي توانند در جذب هيئت علمي مستقل عمل كنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدي زاهدي شب گذشته در جمع اعضاي هيئت علمي كاركنان دانشگاه اراك با بيان اين مطلب افزود: در سال 83 مستندات علمي ايران در ISI برابر سه هزار و 800 مورد بوده به اين ميزان در سال گذشته به 9 هزار و 61 مورد رسيد ، در هفته گذشته ميزان توليدات علمي كشورمان از ميزان سال گذشته عبور كرد و يقينا مستندات علمي كشورمان تا پايان سال جاري به 13 هزار مورد خواهد رسيد.

وي اضافه كرد: مستندات علمي فعلي كشورمان غير از مستنداتي است كه توسط ISC ( پايگاه استنادي جهان اسلام) نمايه مي شود بنابراين اگر مقالات مجلات ISC را نيز اضافه كنيم مطمئنا از نظر ميزان مستندات علمي در منطقه رتبه اول را بدست خواهيم آورد اما در حال حاضر اين مستندات را حساب نمي كنيم تا رسما اطلاعات آن استخراج شود.

ايران بالاترين شيب توليد علم در جهان را دارد

وزير علوم با بيان اينكه تركيه تنها رقيب علمي جمهوري اسلامي ايران در منطقه است، گفت: بر اساس گزارش هاي ISI ايران بالاترين شيب توليد علم را نه تنها در منطقه بلكه در جهان دارد يعني اگر با همين شيب در حوزه علمي جلو برويم مطمئنا تا پايان برنامه چهارم توسعه يعني در 6 سال ديگر رتبه اول منطقه از نظر علمي را بدست خواهيم آورد.

زاهدي افزود: شيب توليد علم جمهوري اسلامي ايران خيلي تندتر از شيب تركيه است. در 5 سال پيش مستندات علمي كشورمان 25 درصد مستندات علمي تركيه بود اما سال قبل مستندات علمي مان به 50 درصد مستندات علمي تركيه رسيد و امسال اين اختلاف يقينا كمتر خواهد شد. حداقل اين است كه ميزان مستندات علمي جمهوري اسلامي ايران 6/0 دهم تركيه شود بنابراين به سرعت داريم به تركيه نزديك مي شويم.

تا پايان برنامه پنجم توسعه در منطقه از نظر علمي اول خواهيم شد

وي خاطرنشان كرد: سرعت نزديك شدن كشورمان در حوزه توليد علم به تركيه در حالي است كه اكثر توليدات علمي تركيه در ISI ثبت مي شود اما توليدات علمي كشورمان كه در حوزه هاي علميه و علوم انساني صورت مي گيرد به دليل اينكه مطالب آنها با اسلام عزيز آميخته است در ISI چاپ نمي شود اما در صورتي كه اين توليدات علمي نيز در ISC قرار بگيرند، مشاهده خواهد شد كه توليدات علمي جمهوري اسلامي ايران حتي در حال حاضر بالاتر از تركيه قرار دارد. اما با يك مقدار تسامح اعلام مي كنيم كه تا پايان برنامه پنجم توسعه به بالاتر از تركيه يعني به مقام اول منطقه خواهيم رسيد.

محمد مهدي زاهدي درباره بودجه وزارت علوم طي سالهاي گذشته گفت: تنها وزارت خانه اي كه داراي بيشترين رشد از نظر بودجه اي بوده وزارت علوم است كه صحت اين امار را مي توان از معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري پرسيد.

وزير علوم در پاسخ به برخي اعضاي هيئت علمي كه اظهار داشتند افزايش بودجه دانشگاهها با تورم سالهاي اخير متناسب نيست، گفت: كسري بودجه اي كه به دانشگاهها تحميل شد به واسطه افزايش حقوقي بود كه در پايان سال 83 صورت گرفت. البته اين صحبت به آن معنا نيست كه بخواهيم مطرح كنيم كه حقوق اعضاي هيئت علمي خيلي بالا است و همچنين قصد اين نيست كه عنوان شود حركت پايان سال 83 در راستاي مسائل سياسي بوده اما ذكر اين نكته لازم است كه اين افزايش حقوق درحالي صورت گرفت كه تا زمان تحويل دولت به دكتر احمدي نژاد حتي ريالي هم در راستاي آن پرداخت نشده بود و حتي در بودجه دانشگاهها هم براي اين افزايش حقوق پيش بيني نشده بود.

وي افزود: تمامي كسري بودجه ناشي از افزايش حقوق اعضاي هيئت علمي كه در پايان سال 83 در نظر گرفته شده بود براي دولت نهم باقي ماند اما اين دولت توانست در سال 84 با بودجه خاصي كه از مجلس گرفت كليه كسري بودجه دانشگاهها را پرداخت كند.

زاهدي در باره افزايش ساخت و سازها در دانشگاهها يادآور شد: اين كه در حال حاضر در دانشگاهها به ميزان چشمگيري عمليات عمراني صورت مي گيرد به دليل پول زيادي است كه دولت نهم به دانشگاهها تزريق كرده است به طوري كه هر ساله يعني در سالهاي 84 ، 85 و 86 غير از بودجه مصوبي كه به دانشگاهها تزريق شد به طور جداگانه بودجه ديگري نيز به آنها پرداخت شد.

بودجه تزريق شده به دانشگاهها در دولت نهم فراتر از تورم است

وزير علوم افزود: مجموع اعتبار عمراني كه طي سالهاي 85 ، 86 و 87 به دانشگاهها وارد شد بيش از دو برابر 8 سال دولت قبل است. البته تورم نيز در سالهاي گذشته به وجود آمده اما دانشگاهيان حساب كنند و ببينند كه ميزان پول تزريق شده به دانشگاهها فراتر از تورم است. دولت نهم به دانشگاهها بودجه چشمگيري را تزريق كرد و اين به خاطر اعتقاد راسخ دولت به تحقق چشم انداز بوده و ناشي از اين اعتقاد است كه امنيت كشور مبتني بر قوي شدن در حوزه علم و فناوري است.

وي ادامه داد: از سال 76 تا 83 به ميزان 2 هزار و 180 ميليارد تومان اعتبار هزينه اي وارد وزارت علوم شد اما از سال 84 تا 86 اين ميزان به 3 هزار و 160 ميليارد تومان رسيد. يعني در مجموع 3 سال 84 ، 85 و 86 اعتبارات هزينه اي مجموعه تحت پوشش وزارت علوم 8/44 درصد رشد نسبت به 8 سال قبل از دولت نهم داشته است.

زاهدي درباره افزايش اعتبارات حوزه دانشجويي گفت: در پرداخت وام هاي دانشجويي مشاهده شده كه وام هاي پرداختي سالهاي 84، 85 و 86 بيش از مجموع وام هاي پرداختي در 18 سال قبلش بوده است.

وزير علوم با اشاره به حوزه پژوهش و فناوري به رشد اختراعات كشورمان طي برنامه چهارم اشاره كرد و گفت: در مجموع 5 سال برنامه سوم توسعه مجموعه اختراعات كشور كه بيشتر در دانشگاهها صورت گرفته است 4 هزار و 500 مورد بوده است. اما در سه سال 84 ، 85 و 86 تعداد اختراعات مان به 14 هزار و 504 مورد رسيد. البته در كنار اين اختراعات برخي موارد به خصوص در حوزه دفاعي بوده است كه محرمانه بوده و آنها را به عنوان اختراع اعلام نكرديم.

وي از توجه رئيس جمهوري به جذب هيئت علمي دردانشگاهها خبر داد و گفت: وزارت علوم طي برنامه چهارم توسعه 4 هزار و 750 رديف استخدام داشت كه 2 هزار و 250 نفر از اين سهميه به استخدام اعضاي هيئت علمي اختصاص داشت و بقيه مربوط به استخدام كارمند بود.

اختصاص 100 رديف استخدامي ديگر براي وزارت علوم در هفته جاري

زاهدي با بيان اينكه تاكنون مجوز 3 هزار و 400 سهميه جداگانه از ميزان پيش بيني شده در برنامه چهارم توسعه براي استخدام اعضاي هيئت علمي توسط رياست جمهوري صادر شده است، گفت: 100 سهميه ديگر نيز براي استخدام اعضاي هيئت علمي ظرف هفته جاري دريافت مي شود يعني تاكنون 3 هزار و 500 سهميه جدا از پيش بيني برنامه چهارم توسعه براي استخدام اعضاي هيئت علمي در يافت شده است.

دانشگاههاي آزاد، غيرانتفاعي و غيردولتي نمي توانند مستقل در جذب هيئت علمي عمل كنند

وي با بيان اينكه ديگر گزينش به معناي قبلي در استخدام اعضاي هيئت علمي وجود ندارد، افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي مصوبه اي تحت عنوان جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاهها دارد كه داراي دو مرحله علمي و عمومي است. همچنين يك شوراي عالي زير نظر شوراي عالي انقلاب فرهنگي و دو شوراي مركزي در وزارتخانه هاي علوم و بهداشت تشكيل شده است كه دانشگاههاي غيردولتي، غيرانتفاعي و دانشگاه آزاد اسلامي را نيز زير چتر خود گرفته است و اين دانشگاهها ديگر در زمينه جذب هيئت علمي نيز نمي توانند مستقل عمل كنند.

به گزارش مهر، وزير علوم از اختصاص هزار و 600 سهميه به دانشگاه پيام نور براي استخدام عضو هيئت علمي خبر داد و گفت: به جهت اينكه دانشگاه پيام نور يك دانشگاه نيمه حضوري است نسبت عضو هيئت علمي به دانشجو در آن بايد يك به 250 باشد و اكنون با ميزان سهميه اي كه براي جذب هئيت علمي در اين دانشگاه در نظر گرفته شده به مرز استاندارد نسبت عضو هيئت علمي به دانشجو در اين دانشگاه رسيده ايم.

وي نسبت استاد به دانشجو در دانشگاههاي دولتي كشور رادر حال حاضر يك به 5/17 دانست و گفت: استانداري كه بايد تا پايان برنامه چشم انداز به آن برسيم يك به 17 است بنابراين با هدف چشم انداز در اين زمينه فاصله چنداني نداريم و با جذب عضو هيئت علمي بيشتر مي توانيم هر چه سريعتر به هدف چشم انداز در اين زمينه برسيم.

زاهدي در خصوص فضاي دانشگاهها به رشد انجمنهاي علمي دانشجويي در سالهاي اخير اشاره كرد و گفت: بايد كاري كنيم تا گفتمان علمي گفتمان غالب فضاي دانشگاهها شود، زيرا فضاي دانشگاهها در 4 سال پيش يك فضاي سياست زده بود و اعضاي هيئت علمي و كاركنان از اين فضا رنج مي بردند اما امروز همكاران دانشگاهي بيشتر خواهان تجهيزات، تحقيقات، دسترسي به منابع علمي هستند و درباره مباحث فرهنگي صحبت مي كنند.

وزير علوم با بيان اينكه رشد تحصيلات تكميلي در كشور با نگاه به رشته هاي بين رشته اي به شدت مورد پيگيري است، گفت: بيش از 200 رشته ميان رشته اي كه كاملا كاربردي در حوزه علوم انساني در حال تدوين است كه تاكنون 40 مورد از آن تصويب شده و در مقاطع تحصيلات تكميلي راه اندازي شده است.

وي تجديد نظر صورت گرفته در آيين نامه ارتقاي اعضاي هيئت علمي را جدي و اساسي توصيف كرد و گفت: چند آيتم وتويي در آيين نامه جديد ارتقا در نظر گرفته شده كه مي تواند جاي ISI را بگيرد البته اين به معناي اهميت ندادن به ISI نيست بلكه ملاك ما ISC است. مواردي مانند تصنيف كتاب، نوآوري و پژوهش هاي كاربردي در آيين نامه جديد ارتقاي اعضاي هيئت علمي مورد توجه قرار گرفته است.

اجرايي شدن آيين نامه جديد ارتقاي اعضاي هيئت علمي از بهمن ماه

زاهدي از اجرايي شدن آيين نامه جديد ارتقاي اعضاي هيئت علمي از بهمن ماه سال جاري خبر داد و گفت: دهها هزار ساعت نفر به مدت بيش از 2 سال بر روي آيين نامه ارتقاي اعضاي هيئت علمي كار كرده اند و نوآوري هاي بسياري از جمله توجه ويژه به مسائل فرهنگي در اين آيين نامه صورت گرفت.

وزير علوم خاطرنشان كرد: توجه به مسائل فرهنگي در آيين نامه ارتقا به اين معني نيست كه بخواهيم به استادي كه نماز شب مي خواند يا به دعاي كميل مي رود امتياز ويژه اي بدهيم بلكه به اين معني است كه اعضاي هيئت علمي بايد احساس كند كه در مسائل فرهنگي بايد سهيم باشد.
 دوشنبه 4 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن