تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854443144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كودكان و تلويزيون


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: كودكان و تلويزيون
كودكان از سنين بسيار پائيني عاشق تماشاي تلويزيون هستند و حتي در سال نخستين زندگي هرازگاهي به تلويزيون نگاه مي كنند و طبق نظر محققان بعد از اين سن ده يا پانزده درصد از اوقات خود را به تماشاي تلويزيون مي گذرانند.
« دن اندرسون » پروفسور روانشناسي در دانشگاه ماساچوست مي گويد : كودكان عموما مسحور تلويزيون مي شوند. براي كودك يكساله يك برنامه معمولي تلويزيون و تصوير و اصوات ايجاد شده توسط كامپيوتر يكسان است . در سن دو سالگي تلويزيون مي تواند با ديگر پروسه هاي ضروري تر يادگيري تداخل كند. از آنجا كه بچه هاي كوچك نمي دانند برنامه تلويزيون چيزي است كه در جاي ديگري اتفاق مي افتد اغلب از شكل و تغييرات زماني و جابجايي تصاوير گيج مي شوند. بنابراين كودكاني كه زياد تلويزيون تماشا مي كنند كمتر به تخيل مي پردازند.
بنابراين والدين بايد با انجام برخي كنترلها كه به آن اشاره مي شود فرزندانشان را در ارتباط با تماشاي تلويزيون هدايت كنند :
1 ـ محدوديت هايي در تماشا كردن تلويزيون براي كودكتان بگذاريد . محكم بايستيد . تماشاي تلويزيون را به يك يا دو ساعت در روز محدود كنيد و تاكيد داشته باشيد قبل از آنكه بچه ها تلويزيون تماشا كنند بايد تكاليف و وظايفشان را انجام دهند اما تلويزيون نبايد به عنوان يك پاداش مورد استفاده قرار گيرد. بچه ها را راهنمايي كنيد كه سرگرمي هاي ديگري براي انجام دادن پيدا كنند از قبيل ورزش فعاليت هاي خانوادگي به اين ترتيب اعمال محدوديت براي تماشاي تلويزيون آسان تر مي شود. اگر تلويزيون باعث جر و بحث و دعوا مي شود به سادگي مي توانيد مدتي آن را از برق بكشيد. وقتي تلويزيون تمام وقت و حواس بچه ها را نگيرد آنها مي توانند خلاق باشند.
2 ـ كمك كنيد فرزندتان از پيش برنامه تلويزيون تماشا كردن خود را تنظيم كند . برنامه هايي را از فهرست برنامه ها در اول هر هفته انتخاب كنيد. كپي برنامه تماشاي تلويزيون را جايي نگهداريد كه همه بتوانند آن را ببينند (مثلا كنار تلويزيون روي يخچال و....)
3 ـ بدانيد فرزندتان چه برنامه هايي را تماشا مي كند و با فرزندتان تلويزيون تماشا كنيد وقتي برنامه اي موادمخدر خشونت و .... نشان مي دهد راجع به آنچه ببينيد صحبت كنيد. به فرزندتان كمك كنيد آنچه را تماشا مي كند بفهمد اين موقع زمان خوبي است كه ارزش هاي خانوادگي خودتان را تقويت كنيد.
4 ـ موقع صرف غذا اجازه تماشاي تلويزيون را ندهيد چرا كه زمان غذا خوردن احتمالا تنها فرصتي است كه اعضاي خانواده مي توانند با هم باشند و اگر در همان حال تلويزيون روشن باشد مانع صحبت اعضاي خانواده با همديگر خواهد شد.
5 ـ اجازه ندهيد فرزندتان در اتاقش تلويزيون داشته باشد . اين امر سبب مي شود كه نه تنها بيشتر تلويزيون ببيند بلكه در اتاقش دور از اعضاي خانواده باشد ضمن آنكه براي والدين مشكل است كه برنامه هاي انتخابي خودشان را پي گيري كنند. مضاف به اينكه بچه ها ممكن است كمتر بخوابند و روز بعد در مدرسه خواب آلوده باشند.
6 ـ در كنار تلويزيون كتاب مجله و وسايل بازي نگه داري كنيد . با فرزندانتان به كتابخانه برويد كمك شان كنيد كتاب هايي را براي مطالعه بجاي تماشاي تلويزيون انتخاب كنند.
7 ـ الگوي رفتاري را كه مي خواهيد در فرزندانتان ايجاد كنيد در عمل خود به آنها نشان دهيد . اگر مي خواهيد بيشتر مطالعه كنند بايد خودتان اهل مطالعه باشيد و يا اگر مي خواهيد بيرون بروند و فعاليت فيزيكي داشته باشند اين را بخشي لذت بخش از برنامه ورزشي خانواده قرار دهيد.
ژاله مهدوي
 دوشنبه 4 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن