پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851158260
ميز خبر
واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميز خبر
واكنش تهران به ترديد افكني مقامات آمريكايي
گروه سياسي: سخنگوي وزارت امور خارجه موضعگيري مقامات آمريكايي در خصوص پرتاب موشك ماهواره بر توسط جمهوري اسلامي ايران را قابل پيش بيني و معمول دانست . به گزارش اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، حسن قشقاوي با بيان اين مطلب افزود: دستاورهاي علمي و صنعتي جوانان و متخصصان ايراني همواره با ابراز نگراني و يا انكار و شبهه افكني آنها مواجه شده است. وي تصريح كرد: ملت ايران از اينگونه موضع گيري ها و انكار موفقيت هاي كشورمان توسط مسوولان آمريكايي تعجب نمي كند و در صورتي كه آمريكايي ها از پيشرفت ملت ايران استقبال نموده و دستاوردهاي غرور آفرين ايرانيان را مي پذيرفتند، جاي شگفتي داشت. سخنگوي وزارت امور خارجه تاكيد كرد: اينگونه برخوردها ملت و جوانان نخبه ايراني را در مسير توسعه و پيشرفت مصمم تر ساخته و درستي اين راه براي ساختن ايراني آباد و آزاد را نويد مي دهد. گفتني است، برخي مقامات وزارت دفاع آمريكا، در اظهاراتي ضمن ترديدافكني درباره آزمايش پرتاب موشك حامل ماهواره به فضا توسط ايران، مدعي شدند كه آزمايش اين موشك با عدم موفقيت همراه بوده است.
اصلاح32 ماده از آئين نامه داخلي مجلس
گروه سياسي: مخبر كميسيون آئين نامه مجلس گفت: در جلسه امروز كميسيون آيين نامه مجلس 32 ماده از آئين نامه داخلي مجلس اصلاح شد. عزت الله يوسفيان نماينده مردم آمل در مجلس در گفت وگو با فارس، با اشاره به اينكه 32ماده از آيين نامه داخلي مجلس جلسه بعدازظهر امروز مجلس اصلاح شد، گفت: در اين جلسه نحوه تشكيل كميسيون اصل 90 بررسي شد كه به موجب آن روساي كميسيون هاي تخصصي مجلس، عضو كميسيون اصل 90 مي شوند و 8 نفر ديگر نيز توسط هيئت رئيسه كميسيون تعيين خواهد شد. وي در ادامه افزود: كميسيون ها از اين به بعد مي توانند در مسائل مهم و با حضور مسئولان مربوطه نيز تشكيل جلسه داده و گزارش آن را در صحن علني ارائه كنند كه پيش از اين تنها در مورد طرح ها و لوايح و همچنين تحقيق و تفحص مي توانستند وارد بررسي شوند. يوسفيان اظهار داشت: همچنين در اين جلسه سازمان اداري مجلس به معاون اجرايي رئيس مجلس شوراي اسلامي تبديل شد و در نحوه راي دادن نمايندگان به مسائل پيشنهادي دسته بندي شد. وي با بيان اينكه در گذشته زمان پاسخ گويي به تذكرات نمايندگان مشخص نبود، گفت: در اين جلسه مقرر شد تا تذكرات نمايندگان بايد حداكثر ظرف پانزده روز تعيين و تكليف و به آن پاسخ داده شود. نماينده مردم آمل در مجلس با اشاره به اينكه در گذشته تنها سوال كننده و پاسخ دهنده در مجلس حاضر مي شدند، گفت: در جلسه امروز كميسيون آئين نامه داخلي مجلس مقرر شد تا غير از سئوال كننده و پاسخ دهنده، كميسيون نيز در مورد وارد بودن و وارد نبودن سئوال و همچنين تحولات صورت گرفته كميسيون نظر مي دهد و پس از مطرح شدن سئوال توسط مخبر كميسيون و پاسخ وزير، از نمايندگان راي گيري مي شود و اگر وزيري سه بار از نمايندگان راي نگيرد، استيضاح مطرح مي شود و بايد دوباره از مجلس راي اعتماد بگيرد. مخبر كميسيون آئين نامه مجلس در پايان گفت: گزارشاتي كه در صحن مجلس قرائت مي شود، اگر مبني بر احراز تخلف باشد بايد در مراجع خارج از نوبت رسيدگي شود.
پيشنهاد موسسه "رند" براي حفظ هژموني امريكا
گروه سياسي: موسسه "رند" به دولتمردان امريكايي پيشنهاد كرد:امريكا مي تواند با حمايت از برخي گروه هاي سياسي درون اين كشورها كه تمايلي به همسويي با رهبرانشان ندارند و بيشتر علاقه مند به رفرم هستند، ديپلماسي عمومي را گسترش دهد و از همگرايي بيشتر اين جبهه جلوگيري كند.موسسه تحقيقاتي آمريكايي رند در گزارشي با بيان اينكه متخصصان امنيت ملي امريكا معتقدند القاعده و چين بزرگترين تهديد براي امنيت امريكا محسوب مي شوند، تاكيد كرد: اين در حالي است كه اتحادي به نام "جبهه مقاومت جهاني" كه كشورهاي ايران، روسيه، سوريه، ونزوئلا، بوليوي، اكوادور، بلاروس و برخي كشورهاي اروپايي را نيز شامل مي شود، مهمترين چالش براي امريكا در صحنه جهاني خواهد بود. در پژوهش اين موسسه با سابقه استراتژيك امريكا ضمن برشمردن زمينه هاي همگرايي اين ائتلاف و خطرات آن، راهبردهايي براي شكستن آن به رئيس جمهور بعدي امريكا داده شده است. بنابراين گزارش، يكي از پيشنهادهايي كه موسسه رند به منظور تضعيف جبهه مقاومت جهاني ارائه كرده است، تقويت طرفداران رفرميست ها در كشورهاي عضو اين جبهه از سوي امريكا است. در اين گزارش خاطرنشان شده است: يكي ديگر از روش هاي پيشگيرانه براي امريكا، ايجاد رابطه عميق تر و دوستانه با كشورهاي اروپا، امريكاي لاتين، كشورهاي خاور ميانه، گروه هاي سياسي، سازمان هاي غير دولتي و گروه هاي جامعه مدني با هدف كاستن از نقش "جبهه مقاومت جهاني" بر آنها است. به علاوه، امريكا مي تواند با حمايت از برخي گروه هاي سياسي درون اين كشورها كه تمايلي به همسويي با رهبرانشان ندارند و بيشتر علاقه مند به رفرم و اصلاحات هستند، ديپلماسي عمومي را گسترش دهد و از همگرايي بيشتر اين جبهه جلوگيري كند.
انتشار اسناد اثبات حاكميت ايران بر جزاير سه گانه
گروه سياسي: مركز اسناد و تاريخ ديپلماسي وزرات امور خارجه كتابي را در زمينه پيشينه تاريخي جزاير ابوموسي، تنب كوچك و تنب بزرگ و اثبات حاكميت ايران بر آن ها همراه با اسناد تاريخي منتشر كرده است. به گزارش فارس، نام اين كتاب "حاكميت بر جزاير ابوموسي، تنب كوچك و تنب بزرگ در روند سياست خارجي ايران" است كه نقي طبرسا، پژوهشگر معاصر تاريخ ايران مقيم انگليس آن را نوشته است.به نوشته پايگاه اينترنتي مركز پژوهشي ميراث مكتوب، نقي طبرسا مدتي به عنوان كاردار ايران در ابوظبي بوده است و دسترسي وي به اسناد و مدارك موجود در زمينه حاكميت بر جزاير سه گانه دو كشور ايران و امارات متحده عربي سبب شده پژوهش وي جامع و آكادميك باشد.نويسنده در يك فصل جداگانه با عنوان "خليج فارس و جزاير سه گانه در گذر زمان" به دوران باستان تا پايان سلطه پرتغال و هلند و سپس تسلط بريتانيا بر خليج فارس و عقب نشيني آن كشور پرداخته است.طبرسا همچنين در فصلي ديگر، مستندات حقوقي و سياسي امارات عربي متحده درباره جزاير ياد شده را با استفاده از ديدگاه هاي حقوقدانان اماراتي و غيراماراتي و اسناد مورد ادعاي آن ها معرفي كرده است.
تاكيد بر عضويت ايران در شانگهاي
گروه سياسي: وزير امور خارجه تاجيكستان با تاكيد برعضويت ايران در سازمان همكاري هاي شانگهاي گفت: حضور ايران در اين سازمان موجب تقويت اين سازمان خواهد شد. همراخان ظريفي روز دوشنبه در مصاحبه با خبرگزاري خاور با بيان اينكه ايران نقش ارزنده در منطقه و برقراري صلح دارد ، افزود:همه كشورها بايد براي عضويت ايران در سازمان شانگهاي تلاش كنند. نشست سران كشورهاي عضو سازمان همكاريهاي شانگهاي هفتم شهريور ( 28 آگوست ) در پايتخت تاجيكستان برگزار خواهد شد.تاجيكستان ، روسيه ، چين ، قزاقستان ، قرقيزستان و ازبكستان عضو دائم و ايران ، پاكستان ، هند و مغولستان به عنوان عضو ناظر سازمان همكاريهاي شانگهاي هستند .
وزير انرژي تركيه به ايران مي آيد
گروه سياسي: در حاليكه برخي كشورها تركيه را به لغو قرار داد گازي با ايران در نتيجه فشارهاي آمريكا متهم مي كنند، منابع ترك از سفر قريب الوقوع وزير انرژي اين كشور به تهران خبر مي دهند. به گزارش"ايلنا" به نقل ازخبرگزاري آسوشيتدپرس، "هيلمي گولر" وزير انرژي تركيه قرار است طي دو هفته آينده براي بحث و تبادل نظر با مقامات تهران در حوزه واردات گاز به ايران سفر كند.اين سفر در حالي انجام مي پذيرد كه واشنگتن امضاي اين قرارداد را "پيغامي نامناسب به ايران" تلقي كرده و آن را در تضاد با مواضع جهاني براي اعمال تحريم به ايران برشمرده است. گولر با اشاره به تركيه به عنوان كشوري مستقل، امنيت انرژي اين كشور را از مهمترين دغه هاي آنكارا برشمرد و از در دستور كار قرار داشتن سرمايه گذاري در ميدان گازي پارس جنوبي به رغم مخالفت شديد آمريكا خبر داد. بنا بر اين گزارش، تركيه به رغم موضع ياد شده بر واردات گاز از ايران مصر بوده و بر تصميم گيري بدون دخالت هيچ كشوري تاكيد مي كند. "احمد نوراني"، يك مقام رسمي سفارت ايران در تركيه با تاييد سفر گولر به ايران، تاريخ دقيق اين سفر را نامشخص خواند.
واگذاري سهام 3 بانك در قالب سهام عدالت
گروه سياسي: محمود احمدي نژاد براي تقويت ارزش سبد سهام عدالت ، مصوبه واگذاري بخشي از سهام متعلق به دولت در بانك هاي ملت، تجارت و صادرات را از طريق بورس براي اختصاص به طرح توزيع سهام عدالت تاييد كرد. به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، وزراي عضو ستاد مركزي توزيع سهام عدالت به پيشنهاد دبيرخانه ستاد مركزي و به استناد آئين نامه اجرايي افزايش ثروت خانوارهاي ايراني از طريق گسترش سهم بخش تعاون بر اساس توزيع سهام عدالت، با واگذاري 40 درصد سهام بانك تجارت از طريق بورس به قيمتي كه به تصويب هيئت عالي واگذاري خواهد رسيد، در قالب طرح توزيع سهام عدالت موافقت كردند. بر اساس اين مصوبه 40 درصد سهام بانك صادرات و 15 درصد سهام بانك ملت نيز در همين چارچوب واگذار خواهد شد. اين مصوبه وزيران عضو ستاد مركزي توزيع سهام عدالت چهاردهم مرداد 87 به تاييد رئيس جمهور رسيده و براي اجرا ابلاغ شده است.
احمدي نژاد و لاريجاني به قم مي روند
گروه سياسي: رئيسان جمهور ومجلس هفته آينده براي سخنراني در همايش علمي كاربردي تبليغ به شهر قم سفرمي كنند. به گزارش فارس،سلسله هاي همايش علمي كاربردي تبليغ از روز شنبه هفته آينده در مركز همايش هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به مدت سه روز برگزار مي شود. در اولين روز اين همايش، سردار احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي با موضوع نقش مسائل فرهنگي و ديني در ايجاد نظم اجتماعي و كاهش جرائم و ابوالحسن فقيه، رئيس سازمان بهزيستي با موضوع تبيين آسيب هاي اجتماعي و راه كارهاي فرهنگي به ايراد سخن مي پردازند. براساس اين گزارش در روز دوم اين همايش نيز پس از سخنراني آيت الله مرتضي مقتدايي، مدير حوزه علميه قم، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي با موضوع "چشم انداز 20 ساله و نقش حوزه ها و مبلغان در تحقق اهداف فرهنگي" سخنراني خواهد كرد. در سومين روز اين همايش نيز پس از سخنراني رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، دكتر محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري با موضوع "اهداف و عملكرد فرهنگي دولت و نقش حوزه و مبلغان در تحقق اهداف" به ايراد سخن مي پردازد.
بازيد سفراي ايران ازتاسيسات غني سازي نطنز
گروه سياسي: وزير، قائم مقام و مديران كل وزارت خارجه ديروز به همراه روساي نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور از تاسيسات غني سازي نطنز بازديد كردند.مقامات وزارت امور خارجه و روساي نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور در اين بازديد چهار ساعته كه " محمد سعيدي" معاون بين الملل سازمان انرژي اتمي ايران نيز حضور داشت، با مراحل مختلف ساخت و نصب دستگاه هاي سانتريفيوژ و پيشرفت هاي فني حاصل شده آشنا شدند. هم اكنون بيش از سه هزار سانتريفيوژ در تاسيسات غني سازي نطنز در حال فعاليت هستند. سخنگوي وزارت امور خارجه ديروز پس از اين بازديد در گفت وگو با ايرنا، گفت: بازديد از تاسيسات غني سازي نطنز، انرژي مضاعفي را به سفرا و نمايندگان ايران در خارج كشور در بازگشت به محل ماموريتشان در پيگيري حقوق هسته اي ملت ايران، خواهد داد. حسن قشقاوي ، گفت: يكي از هيجان آميزترين بخش هاي سمينار سفرا ، بازديد از تاسيسات غني سازي نطنز و رويت دانشمندان جوان ايراني بود كه در سايه تلاش و پيگيري خود توانسته اند عرصه هاي بزرگي از دانش فني هسته اي را تصاحب كنند.
كروبي: انتخابات خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت
گروه سياسي: دبير كل حزب اعتماد ملي تاكيد كرد كه سرنوشت كشور از دل صندوق هاي راي مشخص خواهد شد.به گزارش سحام نيوز، مهدي كروبي درجلسه شوراي مركزي حزب اعتماد ملي كه به صورت فوق العاده برگزار شد طي سخناني با اشاره به شروع مباحث مربوط به انتخابات رياست جمهوري، اظهار كرد: ما چه بخواهيم، چه نخواهيم، فضاي كشور فضاي انتخاباتي شده است و نمود آن بيشتر در ميان مطبوعات، نخبگان و فعالان سياسي قابل مشاهده است. وي با بيان اين كه " به نظر من انتخابات خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت" افزود: به نظر مي رسد چه از نظر تنوع حضور سليقه ها و ديدگاه هاي مختلف و چه از نظر حضور مردم، شاهد انتخابات پرشوري خواهيم بود، اما اين كه حاكميت به دنبال چه چيزي است موضوعي است كه بايد جداگانه به آن پرداخت. وي ادامه داد: عده اي در گذشته مدعي بودند حضور در صحنه نتيجه اي ندارد و امروز معتقدند بايد با جديت وارد كارزار انتخابات شد. همين گروه الان به اين نتيجه رسيده اند كه بايد در صحنه حضور داشت; چراكه در غير اين صورت چيزي نصيب مان نمي شود. دبيركل حزب اعتماد ملي با بيان اين كه " سرنوشت كشور از دل صندوق هاي راي مشخص خواهد شد" تاكيد كرد: همه و از جمله بايد حاكميت به گونه اي عمل كند كه فضا، براي حضور سلايق و ديدگاه ها مختلف و حضور حداكثري مردم فراهم شود. وي با اشاره به وضعيت جريان اصولگرا و آرايش سياسي آن ها نيز افزود: مباحثي در جريان راست مطرح است كه به نظر مي رسد آن ها نيز داراي گرايشات مختلفي براي حضور در صحنه انتخابات هستند. وي با اشاره به ديدارهاي اعضاي شوراي مركزي استان هاي حزب تصريح كرد: از همه اعضا و اركان حزب در سراسر كشور مي خواهم كه در پيشبرد برنامه ها و اهداف تعريف شده هماهنگ عمل نمايند. كروبي در بخش پاياني سخنان خود ضمن تاكيد بر " رعايت حرمت و شخصيت افراد و پرهيز از هرگونه تخريب و بي حرمتي" تصريح كرد: بايد مردم را اميدوار نگه داريم و از طرح مباحثي كه موجب تشكيك و ترديد در مردم مي شود خودداري كرد.
فرمانده كل ارتش: متجاوزان را زنده نمي گذاريم
گروه سياسي: فرمانده كل ارتش با تاكيد بر اينكه ارتش با هوشياري و آمادگي كامل تمامي تحركات منطقه را تحت نظر دارد، گفت: در صورتي كه دشمن عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تهديدي را اعمال كند، زنده از منطقه باز نخواهد گشت. به گزارش پايگاه اطلاع رساني ارتش ، امير سرلشگر ستاد عطا»الله صالحي در مراسم افتتاحيه همايش آموزشي - توجيهي وابستگان نظامي ارتش جمهوري اسلامي ايران دركشورهاي خارجي، وابستگان نظامي را سفيران قدرت و اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران دانست. وي افزود: شما وابستگان نظامي ارتش ماموريت حساس و خطير خود را با توكل بر خداوند متعال و تكيه بر قدرت علم و ايمان و با افتخار و سرافرازي انجام دهيد. فرمانده كل ارتش تاكيد كرد: وابستگان نظامي ارتش الگوي كاملي از نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور هستند. در اين گردهمايي كه هر دو سال يكبار برگزار مي شود، وابستگان نظامي ارتش به مدت يك هفته با حضور در نشست هاي تخصصي در جريان آخرين خط مشي هاي سياسي - نظامي جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته و در روز پاياني همايش نيز با حضور در مرقد مطهر حضرت امام خميني (ره) با آرمان هاي ملكوتي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران تجديد ميثاق مي كنند.
نارضايتي ايران ازپاكستان در آزادي گروگانها
گروه سياسي: معاون امنيتي و انتظامي وزير كشور همكاري هاي كشور پاكستان در خصوص آزادسازي گروگان هاي ايراني را مناسب ارزيابي نكرد. عباس محتاج در گفت وگو با مهر در سنندج، اظهار داشت: عليرغم اينكه كشور پاكستان روابط سياسي بسيار خوبي با كشورمان دارد اما تلاش ها و اقدامات اين كشور در راستاي آزاد سازي گروگان هاي كشورمان راضي كننده نيست. وي ادامه داد: تلاش هاي بسيار خوبي در كشور براي آزاد سازي گروگان ها انجام گرفته كه متاسفانه تاكنون نتايجي به دنبال نداشته است كه وزارت كشور با همكاري وزارت خارجه در پي يافتن راه حل هاي جديد براي حل اين موضوع است.محتاج اضافه كرد: براي پيگيري هر چه سريعتر و به نتيجه رسيدن اين موضوع، جلسه مشترك كميسيون امنيتي ويژه دو كشور ايران و پاكستان تشكيل و اين موضوع مورد بررسي قرار گرفت و طرف پاكستاني در جهت پيگيري اين مسئله قول مساعد داده است. معاون امنيتي انتظامي وزير كشور شايعات گروه ريگي در مورد به شهادت رساندن چهار تن از افراد گروگان گرفته شده را رد كرد و افزود: مدارك و دلايلي قابل استناد در زمينه به شهادت رساندن افراد گروگان وجود ندارد. محتاج خاطرنشان كرد: بر اساس اسناد و مداركي كه هم اكنون در اختيار ماست همه گروگان هاي سالمند و هنور هيچ گونه مدرك و دليل رسمي مبني بر به شهادت رسيدن اين افراد وجود ندارد. وي در ادامه شايعات هفته گذشته در مورد به گروگان گرفتن سه نفر ديگر از افراد نيروي انتظامي توسط گروه ريگي را رد كرد و گفت: اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد. معاون امنيتي و انتظامي وزير كشور در پايان گفت: اميدواريم كه هر چه سريعتر و با توجه به برنامه ريزي هاي صورت گرفته بتوانيم كه اين موضوع را به بهترين شرايط ممكن به نتيجه برسانيم.
وزير علوم: منتظردريافت اصل مدرك كردان هستيم
گروه سياسي: وزير علوم درباره ارزيابي مدرك كردان، وزير كشور،گفت: براي ارزيابي مدرك وزير كشور نياز به اصل مدرك وي داريم بنابراين نامه اي خطاب به كردان ارسال شده كه مستندات قانوني براي ارزيابي قانوني مدرك يا مدارك تحصيلي اش را به حوزه دانشجويي ارجاع دهد. به گزارش مهر، محمد مهدي زاهدي ديروز در پاسخ به سوالي با بيان اين مطلب، افزود: معاونت دانشجويي پس از وصول مدارك قانوني اقدامات لازم را جهت ارزيابي آن مدارك بر اساس وظايف قانوني خود انجام مي دهد.وي با بيان اينكه رسما از كردان خواستار ارائه مدارك علمي اش به وزارت علوم شده است، گفت: هيچ گاه مدركي را في البداهه ارزيابي نمي كنيم، بلكه براي ارزيابي بايد خود فرد (حقيقي يا حقوقي) مراجعه كند و از وزارت علوم بخواهد تا مدركش ارزيابي شود.وزير علوم در مورد افتخاري بودن مدرك كردان، گفت: در حال حاضر در مورد اينكه مدرك كردان افتخاري است يا غير افتخاري هيچ صحبتي نداريم بلكه براي ارزيابي آن بايد اصل مدرك را داشته باشيم.زاهدي در پاسخ به اينكه دانشگاه صادر كننده مدرك اقدام به تكذيب صدور اين مدرك كرده است، گفت: پروسه اي داريم كه بايد طي شود و اگر همه كارها را بخواهيم بر اساس اخباري كه در سايت ها منتشر مي شود دنبال كنيم قطعا به جواب علمي، دقيق و شفاف نمي رسيم.در همين رابطه محمود ملاباشي نيز در پاسخ سوالي در مورد ارزيابي مدرك كردان، گفت: با توجه به ارجاع رسمي رسيدگي به مدارك تحصيلي كردان اين كار در دست اقدام است.معاون دانشجويي وزير علوم در خصوص اينكه مدرك كردان در اداره كل امور دانش آموختگان اين وزارتخانه بررسي مي شود يا خير؟ گفت: ارزيابي مدارك افتخاري جزو وظايف اصلي اداره امور دانش آموختگان نيست. وي افزود: در صورتي كه مدرك كردان افتخاري باشد نياز به دستوراتي دارد كه در حال تهيه است.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-