واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مقابله با خرافات و بدعتها-7تبيين مهدويت بايد با روايات معتبر صورت گيرد
مدير دانشنامه قرآن پژوهي گفت: براي اينكه از هرگونه سوء استفاده جلوگيري شود، براي تبيين مهدويت بايد از روايات معتبر استفاده كرد .
حجت الاسلام حسين علوي مهر مدير دانشنامه قرآن پژوهي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه دين به ويژه دين اسلام براي هدايت بشر است، اظهار داشت: اين دين بر اساس حق و حقيقت و مطابق با واقعيت است. يعني منطبق با خواسته هاي دروني بشربوده و آن را هدايت مي كند. اگر انسان از اين قوانين پيروي كند، هدايت مي شود.
وي با اشاره به اينكه خرافات امور غيرواقعي، فريبنده و متكي بر حدس و گمال و ظن است كه قابل استفاده نيست، تصريح كرد: در قرآن آمده پيروي از حدس انسان را به حق نمي رساند. بنابراين نبايد از ظن و گمان پيروي كرد. يكي از مسائلي كه در تشيع مطرح است، مسئله مهدويت است كه در تمام اديان به آن توجه شده است.
حجت الاسلام علوي مهر با بيان اينكه بسياري از علماي اهل تسنن مسئله مهدويت را قبول دارند و معتقدند كه مردي از اهل بيت ظهور و هدايت را گسترش مي دهد، يادآور شد: اهل سنت سندهايي درباره حضرت مهدي (عج) دارند كه بيهقي شافعي ، ابن خلكان، حمدالله نصر مستوفي، ابوالوليد محمد بن شحنه حنفي ، ابن طولون ، ابن هيثم مكي ، سليمان بن ابراهيم حنفي و زركلي معروفترين كساني هستند كه به تولد حضرت مهدي (عج) اعتراف كرده اند.
مدير دانشنامه قرآن پژوهي با بيان اينكه در بسياري موارد نبايد به برخي مسائل مربوط به حضرت مهدي (عج) مانند عصر ظهور، علائم شخصيتهاي اطراف حضرت مهدي پروبال داد، افزود: بايد درباره اموري صحبت كرد كه قطعي بوده و از روايات معتبر استناد شده اند.
وي با تأكيد بر اينكه اگر مسائل را بر اساس حق بدانيم، نبايد هرگونه صدايي را شنيد، چرا كه انگيزه براي مطرح كردن اصل مهدويت فراوان است، گفت: مردم منتظر اقامه عدل و حق هستند تا در جهان عدالت رخ دهد. وجود چنين انتظاري در ميان مردم باعث مي شود عده اي انگيزه هايي پيدا كنند و جرياناتي به نام مهدويت به وجود آيد.
حجت الاسلام علوي مهر با اشاره به وظايف مسئولان يادآور شد: در سمينارها و همايشهاي مختلف نياز به شفاف سازي مباحث مهدويت نيست مانند اينكه ظهور حضرت مهدي كي و چگونه است؟، ياران او چه كساني هستند؟، از اموري هستند كه نبايد زياد به آن پرداخته شود. بنابراين تنها بايد اصل مهدويت، اعتقاد به آن، وظايف و تكاليف منتظر را گوشزد كنند و از تبيين ديگر مباحث بپرهيزند.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]