تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849966315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به مناسبت ولادت امام عصر(عج)فرج غير از ظهور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: به مناسبت ولادت امام عصر(عج)فرج غير از ظهور است
گروه انديشه: ظهور ولي‌عصر(عج) براي همه فرج و گشايش نخواهد بود، چه اين‌كه ظهور پيامبر اكرم(ص) براي ابوسفيان‌ها و ابولهب‌ها فرجي را به همراه نداشته است. ظهور براي كساني فرج است كه دل را در استخدام آن حضرت(عج) قرار داده‌اند.
در عصر آرمان شهرهاي دروغين، دريغ‌ورزيدن از هر تلاشي جهت گسترش و تعميق فرهنگ مهدوي نابخشودني است. از آن‌جا كه امامت از نعمت‌هاي بزرگ الهي است «و لم يناد بشيء مثل ما نودي بالولاية» (الكافي، ج 2، ص18؛ بحارالانوار، ج 65، ص 329) شناساندن نعمت حضرت ولي‌عصر(عج) قدرشناسي از نعمت را به دنبال دارد و جامعه قدردان از نعمت امامت، مرهون لطف حضرت حق قرار مي‌گيرد كه «لئن شكرتم لازيدنكم» (سوره مباركه ابراهيم، آيه شريفه 7).

در زيارت جامعه كبيره مي‌خوانيم «ان ذكر الخير كنتم اوله و اصله و فرعه و معدنه و مأواه و منتهاه» (بحارالانوار، ج 102، ص 132) اگر خيري ياد شود، شما (اهل ‌بيت(ع)) ابتداي آن و ريشه و شاخه آن سرچشمه و پناهگاه و انتهاي آن هستيد.

اهل‌بيت(ع) واسطه نعمت‌ها نيز هستند. امام و معرفت ايشان، سرچشمه خير كثيري است كه خداوند جليل با اهداي آن بر بندگان منت‌گذارده و آن را از بقيه نعمت‌ها بزرگ‌تر خوانده است. در برخي روايات، معرفت خداوند به معرفت امام تعبير شده است، امام حسين(ع) در پاسخ «ما معرفة الله»؟ فرمود: «معرفة اهل كل زمان امامهم الذي يجب عليهم طاعته» (بحارالانوار، ج 23، ص 83) شناختن امام زمان خود است كه اطاعت او بر ايشان واجب است.

پس با اين حساب امام‌شناسي علاوه بر نعمت‌شناسي، قدرشناسي را در پي دارد، «لولا هم ما عرف الله» (اصول الكافي، باب الائمه خلفاء الله في ارضه) و هيچ چيز مهم‌تر از معرفت خدا نيست كه «اول عبادة الله معرفته» (توحيد صدوق، باب التوحيد و نفي التشبيه). (موعودنامه، مجتبي تونه‌اي)

نيمه ماه شعبان هنگام طلوع آرمان بلند شورآفرين هستي و شاه انجمن دلبران و آفتاب خوبي‌ها؛ يعني حضرت ولي‌عصر(عج) است. شعبان به معني «شعبه شعبه» و «گروه گروه شدن و در جست‌وجوي آب رفتن» است، پس اين ماه، ماه پي‌جويي از «ماء معين» امامت است تا تشنگي جان خود را با وصال آن حضرت برطرف كنيم.

مسئله شناخت امام از چنان اهميتي برخوردار است كه بدون آن اسلام كسي كامل نيست و اعتقاد و شناخت آن از اركان مسلماني هر مسلمان است. در روايتي كه شيعه و سني نقل كرده‌اند آمده است: «من مات و لم يعرف امام زمانه مات ميتة الجاهلية؛ هر كس بميرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلي مرده است.» (مسند احمدبن حنبلف ج 4، ص 96) و (صحيح مسلم، ج 6، ص 22) مرگ جاهلي؛ يعني مرگ بت‌پرستانه و جاهلانه.

پس امام يك حقيقت متعالي و يك انسانيت برتر است كه معرفت به او و شناخت آرمان‌هاي او اطاعت از او موجب حيات واقعي در وجود انسان مي‌شود. و نه تنها شناخت، كه ما مأمور ارتباط با او هستيم و در راستاي ارتباط با او مي‌توانيم تمام قو‌ه‌هاي كمالي وجود را به فعليت برسانيم.

اما براي دوران غيب امام(عج) كه ما اكنون مبتلاي به آن هستيم، دستوراتي از ائمه(ع) رسيده است كه شايد از مهم‌ترين آن‌ها روايت معروف «افضل الاعمال انتظار الفرج» است. «فرج» غير از ظهور است. ظهور ولي‌عصر(عج) براي همه فرج و گشايش نخواهد بود. چه اين‌كه ظهور پيامبر اكرم(ص) براي ابوسفيان‌ها و ابولهب‌ها فرجي را به همراه نداشته است.

بلكه ظهور حضرت(عج) براي كساني فرج است كه آن حضرت(عج) را از پيش شناخته و با آرمان‌هاي بلند او همراه شده‌اند و دل را در استخدام او قرار داده‌اند. و با بهره‌مندي از معارف قرآن و عترت و خصوصا دعاي ندبه و زيارت آل ياسين در جهت استمرار حياط معنوي خود در گستره زندگي قدم برداشتند و در اين عصر غلبه شهوت بر شريعت، در گورستان هوس‌ها فرو نرفته و چنان گردن شكسته‌ها بر عالم سفلي نظر ندوخته‌اند .

آن‌ها ادعاي غرب كه، ما اوج سير تكاملي تاريخي هستيم را باور نداشته و فرداي تاريخ نه غربي و نه امتداد آن نمي‌دانند، بلكه منتظر ثمردهي جريان نوراني حركات انبيا(ع) در طول تاريخ هستند و مي‌دانند كه تاريخ هم مبدأ الهي داشته و هم بستر تاريخ به وسيله انبيا(ع) همواره با حالتي الهي و معنوي در سير بوده است و هم غايت تاريخ به عنوان عصاره كار همه انبيا(ع) به ثمر مي‌نشيند و آن‌چه مورد نظر آن‌ها بوده استف در بلوغ تاريخ كه زمان ظهور ولي‌عصر(عج) است ظاهر مي‌شود.

طرفه آن‌كه نه تنها ما منتظر او هستيم كه او نيز منتظر ماست، در جريان ملاقات با علي‌بن مهزيار كه طبري آملي در «دلايل الامامه» نقل كرده است، آمده است كه حضرت(عج) به جناب مهزيار مي‌فرمايد: «روز و شب به انتظار شما بوده‌ايم. چه بوده است كه دير به سراغ ما آمديد.» آن‌گاه كه علي‌بن مهزيار عذر مي‌آورد:

«كسي را نيافتم تاكنون كه مرا به سوي شما راهنمايي كند» امام(عج) مي‌فرمايد: «چنينن نيست بلكه آن‌چه شما را از ما دور كرده است، آن است كه اولا به دنبال تكاثر و مال‌اندوزي رفته‌ايد، ثانيا ضعفاي مؤمنين را به حال خود رها كرده‌ايد و ثالثا قطع رحم ايماني كرده‌ايد. پس ديگر چه عذري براي شما مانده است.»

آري ما را در فراغ مهدي فاطمه(س) عذري نيست، چه اين‌كه عامل غيبت او(عج) نيز ماييم. به اميد روزي كه مسلمين به خود آيند و از تكاثر رهاييده تا به كوثر شناخت و لقاي ولي‌عصر(عج) نائل آيند.
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن