واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: /اختصاصي ايرنا/ وفايي:نتايج بدست آمده ارزشهاي نمايندگان ما درالمپيك را كم نخواهد كرد
ورزش. پكن. ۲۰۰۸دوچرخه سواري . دوچرخه سواري
كارشناس دوچرخه سواري كشورمان با تقدير از تلاش دوچرخه سواران ايران در بازيهاي المپيك پكن خاطر نشان كرد: آنان با تلاش خستگي ناپذير خود لياقت و شايستگيهاي ورزشكاران ايراني را به جهانيان نشان دادند و نتايج بدست آمده چيزي از ارزشهاي آنان كم نخواهد كرد.
محمود وفايي روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا اظهار داشت : نتايج بدست آمده در رقابتهاي دوچرخه سواري جاده كه به مسافت ۲۴۵كيلومتر و با شركت ۱۴۳ دوچرخه سوار در قسمت Aبازيهاي المپيك برگزار شد ، بسيار رضايت بخش بود .
وي افزود: يكي از نكات اساسي كه مردم خوب ما بايد به آن توجه كنند، قرار گرفتن تيم ملي دوچرخ سواري كشورمان در قسمت Aجهان است كه اين شرايط دوچرخه سواران كشورمان را در رديف دوچرخه سواران كشورهايي همچون اسپانيا ، ايتاليا ، فرانسه ، آلمان ، اتريش ، سوئد و .... قرار داده است.
رييس كميته دوچرخه سواري استانهاي كشورمان گفت : قرار گرفتن در كنار دوچرخه سواران برتر جهان و رقابت كردن با آنان بسيار سخت و مشكل است هرچند كه در رقابتهاي پكن دوچرخه سواران كشورمان توانستند رنگينگ خود را در سطح آسيا حفظ كرده و همچنان در صدر آسيا بمانند.
وفايي اظهار داشت: در رقابتهاي استقامت جاده بازيهاي المپيك پكن كه به مسافت ۲۴۵كيلومتر برگزار شد ، از ميان ۱۴۳دوچرخه سوار حاضر در اين مسابقه ۹۲دوچرخه سوار از خط پايان گذشتند كه حسين عسگري و قادر ميزباني دو دوچرخه سواري بودند كه موفق به اين كار شدند.
عضو سابق تيم ملي دوچرخه سواري كشورمان گفت : در سطح آسيا فقط دو دوچرخه سوار از كشورهاي قزاقستان و ازبكستان جلوتر از عسگري بودند كه اين دو دوچرخه سوار به صورت حرفهاي در كشورهاي اروپايي ركاب ميزنند و رنگنيگ آنان نيز به دليل عدم حضور در رقابتهاي آسيايي جزو رنگينگ آسيايي محسوب نمي شود .
وفايي در ادامه گفت : در صورتي كه ملي پوشان دوچرخه سواري كشورمان در گروه Bجهان قرار داشتند، قطعا مقام خيلي خوبي در بازيهاي المپيك پكن كسب ميكردند چرا كه اين سطح بسيار ضعيف تر از گروه Aميباشد.
رييس كميته دوچرخه سواري استانها فدراسيون دوچرخه سواري اظهار داشت :
خيلي از مردم اين درجه بندي را نميدانند و فقط به نتايج بدست آمده توجه دارند در صورتي كه اين مسائل بايد از سوي مطبوعات اطلاع رساني دقيقي شود.
وفايي گفت: يكي از مهمترين نكاتي كه در رقابتهاي بازيهاي المپيك در رشته دوچرخه سواري جاده قابل توجه است بحث يك مرحلهاي اين رقابتها است كه در صورتي كه به صورت چند مرحلهاي و تور برگزار ميشد ، آن وقت جهانيان به قدرت دوچرخه سواران ايراني پي ميبرند .
وي با اشاره به اين نكته كه در تيم ايران سه دوچرخه سوار حضور داشت اما در تيمهاي اروپايي اين تعداد به ۵دوچرخه سوار ميرسد، گفت: آنان (شركت كنندگان اروپايي) به صورت تيمي عمل ميكنند و از ميان ۵دوچرخه سوار يكي را شارژ كرده و حمايت ميكنند كه به پايان خط برسد و اين در تيم ايران با ۳دوچرخه سوار بوده كه يكي از ادامه بازماند و عملا دو دوچرخه سوار در برابر ۵دوچرخه سوار قرار ميگيرد .
عضو سابق تيم ملي دوچرخه سواري كشورمان با اشاره به كارشنكي كشورهاي انگليس و آمريكا در رقابتهاي جهاني دوچرخه سواري در رشته پيست اظهار داشت : در صورتي كه ما ميتوانستيم در رقابتهاي انگليس و آمريكا شركت كنيم قطعا در رشته ۴كيلومتر تيمي ميتوانستيم يك سهميه ورودي بدست آوريم و با كسب اين سهميه با ۸دوچرخه سوار به بازيهاي المپيك پكن راه مييافتيم كه بيشترين تعداد شركتكننده را داشت كه توانسته بود سهميه بازيهاي المپيك پكن را كسب كند.
وي گفت: در بررسي نتايج بدست آمده كاملا مشخص است كه نفر اول رقابتهاي توردوفرانس در رقابتهاي جاده بازيهاي المپيك پكن به مقام هجدهم دست مي بايد و اين همان نكتهاي است كه گفته شد.
وفايي افزود : البته نيابد از اين واقعيت دور شد كه سطح دانش اروپايي ها در دوچرخه سواري با دانش ما تفاوت بسيار دارد و ما بايد خود را به دانش روز اين رشته مجهز نماييم .
كارشناس دوچرخه سواري كشورمان گفت : شرايط رقابتهاي دوچرخه سواري بازيهاي المپيك با رقابتهاي تور بسيار متفاوت است و دوچرخه سواران حاضر در اين رقابتها به صورت بسيار تخصصي كار ميكنند و آنان به صورت دسته جمعي با حمايت از يك دوچرخه سوار شاخص وي را براي كسب مقام پشتيباني ميكنند .
وي در پايان گفت : كسب اين نتايج هيچگاه از ارزشهاي دوچرخه سواري ايران نه تنها كم نخواهد كرد بلكه بالندگي و افتخاري براي ملي پوشان ما محسوب مي شود كه با افتخار توانستند در اين سطح از دوچرخه سواري جهان به رقابت با برترينهاي جهان بپردازند.
محمود وفايي مدت يازده سال عضو تيم ملي دوچرخه سواري ايران بوده است كه در اين مدتي سه عنوان آسيايي و جهاني را بدست آورده است.
وي در سال ۱۹۹۴در رقابتهاي دوچرخه سواري قهرماني آسيا در چين به مدال نقره ۴كيلومتر انفرادي داخل پيست دست يافت و همچنين در رقابتهاي دوچرخه سواري قهرماني سال ۱۹۹۷قهرماني آسيا در تهران مدال برنز در رشته ۴ كيلومتر تيمي داخل پيست را از آن خود كرد.
وفايي همچنين در رقابتهاي دوچرخه سواري قهرماني Bجهان در مالزي و در سال ۱۹۹۷به مدال نقره در رشته دور حذفي پيست دست يافت .
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]