واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: علي احمدي: فلسفهنويسي آموزشوپرورش،داستان فيل در تاريكي است از قابليتهاي تلفنهمراه در تعليموتربيت استفاده ميشود سيستم مكانيابي مدارس راه ميافتد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش
وزير آموزش و پرورش با اعلام اين كه استفاده از قابليتهاي تلفنهمراه در تعليم و تربيت در دستور كار است، از راهاندازي سيستم مركزي الكترونيكي مكانيابي مدارس خبر داد.
حصار و زنداني كه براي دانشآموزان درست كردهايم، استعدادها را ميكشد
پيامك وارد سيستم پيامرساني آموزش و پرورش ميشود
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ايسنا،علي رضا علي احمدي صبح روز شنبه در بيست و پنجمين اجلاس چهار روزه روساي آموزش و پرورش كه در اردوگاه شهيد باهنر با سخنراني رييس جمهورآغاز شد، اذعان كرد: حصار و زنداني كه هم اكنون براي دانشآموزان درست كردهايم، استعدادها را ميكشد، لذا بايد در اين زمينه به تناسب مقتضيات روز تجديد نظر شود.
وزير آموزش و پرورش خطاب به روساي سازمانهاي آموزش و پرورش استانها، گفت: ما الان كه ميخواهيم، يك پيام چند جملهاي به شما برسانيم، چند هفته طول ميكشد، واي به حال اين كه بخواهيم، اين پيام را به كف مدرسه برسانيم كه اين موضوع هم خود جاي بحث دارد.
علي احمدي افزود: شايد براي اين منظور، از سيستم پيامك استفاده كنيم، ولي بدانيد يكي از چالشهاي ما اين است كه اساسا چگونه يك پيام را به پايينترين سطح برسانيم.
تدوين فلسفه آموزش و پرورش به مثابه داستان فيل و تاريكي است
علي احمدي با اعلام اين كه راهبردهاي حل مشكلات آموزش و پرورش در قالب مجموعهاي تحت عنوان طرحهاي راهبردي پيشنهادي در اختيار روساي آموزش و پرورش سراسر كشور قرار گرفته است، افزود: در اين اجلاس 50 كارگروه، در زمينههاي مختلف، به بررسي چالشهاي آموزش و پرورش و رفع اين چالشها ميپردازند.
وزير آموزش و پرورش همچنين تدوين فلسفه آموزش و پرورش را به مثابه داستان فيل و تاريكي مولانا توصيف و اظهار كرد: مشكلات زيادي در تدوين اين فلسفه داريم كه از جمله آن، تطبيق تخصص و دانش تدوينكنندگان است.
به دنبال اين نيستيم كه يك دفترچه از خودمان در بياوريم و روي طاقچه بگذاريم
براي تحول در آموزش و پرورش، خيليها حرفهاي قشنگ زدهاند
علي احمدي گفت: ما به دنبال اين نيستيم كه از راهبردهاي حل مشكلات آموزش و پرورش، يك دفترچه از خودمان در بياوريم و روي طاقچه بگذاريم، بلكه ميخواهيم، الگوي تغيير را در بطن آموزش و پرورش دنبال كنيم.
وي افزود: براي تحول در آموزش و پرورش، خيليها حرفهاي قشنگ زدهاند، اما نكته اين است كه اين حرفها بايد به بار بنشيند.
همچنان منفعلانه راه خود را ادامه بدهيم، راه به جايي نميبريم
از قابليتهاي تلفن همراه در تعليم و تربيت استفاده ميشود
علي احمدي با تاكيد بر اين كه اگر اقدامات آموزش و پرورش با چشم انداز 20 ساله كشور منطبق نشود، قطعا خود آموزش و پرورش دچار آسيب خواهد شد، يكي از مصاديق هم راستايي آموزش و پرورش با اين چشم انداز را گسترش فناوري اطلاعات و ارتباطات در اين حوزه خواند و تصريح كرد: آموزش مجازي و همچنين آموزش از راه دور بايد بيش از پيش در وزراتخانه مذكور محقق شود، تا سرنوشت متربيان دچار مشكل نشود.
وزير آموزش و پرورش با ذكر اين مطلب كه اگر نتوانيم به استقبال فناوري هاي نوين در آموزش و پرورش برويم و همچنان منفعلانه راه خود را ادامه بدهيم، قطعا راه به جايي نميبريم، افزود: در اين زمينه بايد حتي از قابليتهاي تلفنهمراه هم استفاده كنيم.
سيستم مكانيابي مدارس راه ميافتد
دو معاونت مستقل اقتصادي و بينالملل در آموزش و پرورش نياز است
علي احمدي خطاب به روساي آموزش و پرورش سراسر كشور با تاكيد بر اين كه سيستم مكانيابي مركزي الكترونيكي مدارس مورد استفاده قرار ميگيرد، ادامه داد: اين سيستم هم اكنون در دنيا به تحقق پيوسته و روند جهاني شدن به معناي حقيقي نيز به نوعي در توسعه اين امكانات محقق ميشود.
وي در ادامه به ساختار تشكيلاتي آموزش و پرورش اشاره كرد و با بيان اين كه اين ساختار نيازمند دو معاونت مستقل اقتصادي و بين الملل است، عنوان كرد: اكتفا كردن به اداره كل در اين زمينه پاسخگوي نيازها نيست.
اگر چه خيلي از پيگيريها براي تحقق عدالت آموزشي به هدف نرسيده، اما همچنان به تلاشمان ادامه ميدهيم
دورههاي تحصيلي ما با چرخه عمر دانشآموزان تناسب ندارد؟!
وزير آموزش و پرورش بيان كرد: بسترهاي تحقق عدالت آموزشي و دسترسي همگان به آموزش لازم، بايد در آموزش و پرورش ايران محقق شود و اگر چه خيلي از پيگريهاي ما تاكنون در زمينههاي مختلف به هدف نرسيده، اما همچنان به تلاشمان ادامه ميدهيم.
وي در ادامه به طراحي درس ملي نيز اشاره و اظهار كرد: بايد ببينيم كه اين دورههاي تحصيلي كه ما طراحي كردهايم، اساسا با چرخه عمر دانشآموزان تناسب دارد و اگر ندارد، آن را با توجه به آينده همان دانشآموزان بازنگري كنيم.
در مورد مصونيت بخشي دانشآموزان در قبال تهاجم فرهنگي بسيار كوتاهي كردهايم
كيفيت آموزشهاي هنرستاني ما بايد بازنگري شود
وزير آموزش و پرورش با اشاره به اين كه ما نيازمند يك برنامه جامع براي مواجهه با تهاجم فرهنگي هستيم، اظهار كرد: اين مواجهه تنها در قالب اقدامات آموزش و پرورش محقق نميشود و همه نهادها بايد در اين زمينه، ايفاي نقش كنند؛ به اين گونه كه همه نهادهاي دولتي بايد برنامه مصونيتبخشي در برابر تهاجم فرهنگي داشته باشند، چرا كه اگر مخاطره كنيم، در امان نخواهيم بود و مصونيتبخشي در مقابل نظام سلطه، اقدامي ضروري است كه ما دراين زمينه بسيار كوتاهي كردهايم.
وي در ادامه بر اين نكته كه رشتههاي فني و حرفهاي و كاردانش مورد بازنگري قرار گيرند، نيز تاكيد كرد و با بيان اين كه كيفيت آموزش در هنرستانهاي ما بايد به گونهاي باشد كه نيازهاي جامعه را پاسخ دهد، عنوان كرد: ظرفيت پذيرش آموزش و پرورش فنيوحرفه اي كم است و بايد آن را توسعه بدهيم.
در مورد حذف كنكور صحبت نميكنم
خلاء سياست فرهنگي در كشور داريم
به گزارش ايسنا، علي احمدي در ادامه به نارساييها در قانون حذف كنكور اشاره كرد و گفت: نميخواهم در اين مورد صحبت كنم، چرا كه در كارگروه تخصصي به آن ميپردازيم.
وزير آموزش و پرورش با بيان اين كه خلاء سياست فرهنگي در كشور داريم كه از جمله آن، خلاء نظام تعليم و تربيتي است، افزود: ما امروز نظام ملي رسانهاي، هم راستا با نظام تعليم و تربيت نداريم و اين در حالي است كه خلاء مذكور بايد پر شود.
انتهاي پيام
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]