واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: روانبخش: تأييد صلاحيت خاتمي سؤالبرانگيز خواهد بود
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه گفت: اصلاحطلبان با آگاهي از اتمام تاريخ مصرف خاتمي و احتمال ردصلاحيت او به علت برخورداري از كارنامه غيرقابل دفاع، در انتخابات آتي رياست جمهوري گزينه ديگري را كانديدا خواهند كرد.
به گزارش رجانيوز، قاسم روانبخش سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه كه در خصوص "تحولات زود هنگام انتخابات رياست جمهوري دهم" با فارس گفتگو ميكرد، اظهار داشت: در كشورهايي چون آمريكا كه انتخابات مرحلهاي و ايالتي برگزار ميشود، پروژه انتخابات از يك سال پيش از برگزاري انتخابات سراسري كليد ميخورد، اما در ايران نحوه برگزاري انتخابات متفاوت است و لزومي ندارد كه فضاي كشور زودتر از موعد انتخاباتي و مسائل مهم جامعه تحت الشعاع آن قرار گيرند.
اين روحاني فعال در امور سياسي هدف آغاز كنندگان پروژه انتخابات زودتر از زمان مقرر را "خسته كردن مردم از مقوله انتخابات به دليل نداشتن پايگاه اجتماعي و عدم برخورداري از شانس پيروزي در اين مبارزه دموكراتيك" عنوان كرد و گفت: جرياناتي كه خود را بازنده رقابت مي دانند، تلاش ميكنند مردم را از انتخابات زده كنند تا به صندوق راي واكنش منفي نشان دهند و آنها از نمد كاهش آرا كلاهي براي خود ببافند.
او هدف ديگر آغاز كنندگان زودهنگام پروژه انتخابات را برخورداري از فرصت مناسب براي تخريب رقيب ذكر كرد و افزود: جرياني كه در دومين دور انتخابات رياست جمهوري نهم متوجه شد هاشمي رفسنجاني بايد با احمدي نژاد رقابت كند، تخريب گسترده نامزد اصولگرايان را در دستور كار قرار داد تا او را از چشم بيدار ملت بيندازد، امروز هم در قالب تحليلهاي انتخاباتي دست به تخريب گسترده رقيب ميزند.
روانبخش اضافه كرد: امروز رسانههاي وابسته به اردوگاه اصلاح طلبان كه فرصت خوبي براي تخريب رقيب دارند، به بهانه نقد عملكرد دولت نهم به تخريب دستاوردهاي اصولگرايان عدالت خواه ميپردازند و فعاليتهاي زودرس انتخاباتي خود را در اين قالب سامان داده اند؛ در حاليكه ميان نقد دلسوزانه و انتقام ناجوانمردانه تفاوت زيادي وجود دارد.
عضو هيات علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، منتقدان دولت را به دو دسته تقسيم كرد و گفت: گروهي منتقداني هستند كه نقدشان سالم، منطقي و مستند و با انگيزه خيرخواهانه انجام ميشود كه در راس اين منتقدان رهبر معظم انقلاب قرار دارند و بايد دست و قلم آنها را بوسيد.
وي افزود: حجم انتقاد سالم، سازنده، منطقي و نقد مطلوب در رسانهها كم است و شاهد قلمفرسايي كساني هستيم كه با نيت خيرخواهانه سخن نميگويند و مقصود آنها از انتقاد جلوگيري از پيروزي رقيب در انتخابات است و در اين راستا از هر دروغ و اتهامي براي پيشبرد اهداف خود و القاء ديدگاههاي مسمومي كه دارند، بهره ميبرند.
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه، انعكاس اخبار كذب براي وارونه جلوه دادن ديدگاههاي رئيس جمهوري درباره مهدويت را از نمونه دروغ پردازيهاي رسانههاي دومخردادي براي تخريب رقيب ذكر كرد و گفت: آنها به دروغ مي گويند احمدي نژاد هنگام نماز يك سجاده بزرگ پهن كرده و به فاصله يك نفر از آن ميايستد و مدعي اقتدا به امام زمان(عج) است؛ در حاليكه هرگز چنين حركتي از رئيس جمهور ديده نشده است.
روانبخش افزود: احمدينژاد از محبوبترين چهرههاي جهان اسلام و فردي عدالت خواه و ساده زيست است، اما طرفداران رئيس جمهور سابق كه هواپيماي 600 ميليارد ريالي در اختيار داشت، به خاطر آنكه نميتوانند احمدينژاد را متهم به اشرافيگري و رانت خواري كنند، ادعاي "عوام" بودن اين شخصيت دانشگاهي را مطرح ميكنند.
وي ادامه داد: مخالفان دولت نهم، رئيس جمهوري را متهم به افراط ميكنند و ميگويند چرا اسم امام زمان (عج) را زياد ميبرد، اما سئوال اين است كه آيا توجه زياد به بقية الله الاعظم جرم است؟ آقاي خاتمي در سازمان ملل يك ساعت از رستم و اسفنديار سخن گفت، اما آقاي احمدي نژاد از امام زمان حرف زد؛ چرا كه هر شخصي از ارباب خود سخن ميگويد و ارباب همه ما امام زمان(ع) است.
روانبخش با تاكيد بر اينكه همه هستي به بركت وجود نازنين امام زمان (عج) است، گفت كه "كوته فكران، بهسازي و توسعه جاده جمكران توسط دولت را اقدامي بد و نادرست ميدانند؛ در حاليكه سخنان آنها نه ارزش يك نقد مستند را دارد و نه در راستاي اصلاح وضع موجود بيان مي شود".
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه كه در تاكيد بر مخالفت با كليد خوردن زود هنگام پروژه انتخابات، ميگويد نخبگان حوزه و دانشگاه قصد ندارند زودتر از موعد، فعاليت هاي انتخاباتي را آغاز كنند، در عين حال اعلام كرد استراتژي گروه متبوعش مشخص است و كسي را در انتخابات آتي معرفي يا حمايت ميكنند كه بيشتر از همه دغدغه دين و درد مردم را دارد.
وي تصريح كرد: هر كسي كه وارد عرصه انتخابات ميشود و بيشتر از ديگران دغدغه دين دارد و درد مردم را درك ميكند و قصد خدمت به خلق الله را دارد، كانديداي نخبگان حوزه و دانشگاه است و حتي اگر فردي پيدا شود كه بيش از احمدينژاد چنين ويژگي را داشته باشد، قطعا مورد حمايت اين جريان قرار خواهد گرفت.
روانبخش در عين حال متذكر شد كه از نظر نخبگان حوزه و دانشگاه، هنوز هيچ شخصي كه از رئيس جمهوري فعلي بيشتر درد مردم را درك ميكند و براي درمان آنها گام برميدارد و در راستاي پاسداري از دين و ارزش ها و آرمان هاي انقلاب و امام و رهبري نظام تلاش صادقانه و مخلصانه دارد و مي توان به عنوان جايگزين احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري آينده او را مطرح كرد، پيدا نشده است.
خبرنگار سياسي فارس از سخنگوي نخبگان حوزه و دانشگاه درباره احتمال حضور سيد محمد خاتمي در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري و بحث هايي كه از سوي برخي اصولگرايان درباره امكان ائتلاف اين جبهه با دومخردادي ها مطرح شده، سئوال كرد كه روانبخش پاسخ گفت: آقاي خاتمي بايد بعد از واگذاري قدرت به دليل شكستن برخي حرمتها مورد مواخذه قرار ميگرفت نه اينكه از سوي برخي مورد ستايش واقع شود.
وي افزود: اگر كسي واقعا دوره 8 ساله حاكميت خاتمي و جريان موسوم به اصلاح طلبي را بررسي كند، با طيف وسيعي از حمله و هجمه به اسلام و مقابله با ارزش ها توسط مجموعه حاكم بر مديريت اجرايي كشور مواجه ميشود كه رئيس جمهوري سابق بايد پاسخگوي اين مساله ميبود، اما متاسفانه شاهد تداوم رفتارهاي گذشته آنها هستيم.
روانبخش با اشاره به "اتهاماتي كه از سوي جمعي از طلاب و فضلاي حوزههاي علميه عليه خاتمي در دادگاه ويژه روحانيت مطرح شده است"، افزود: در حاليكه دادگاه ويژه روحانيت، با يك طلبه جوان به خاطر ارتكاب عمل خلاف برخورد ميكند، انتظار اين است كه به جرم سنگين ليدر اصلاحات كه خواست بسياري از طلاب و فضلاي حوزههاي علميه است، رسيدگي شود.
وي بر همين اساس تاكيد ميكند "اگر خاتمي كه در مقام يك روحاني مسلمان قدرت را به دست گرفت و در دوران رياست بر دولتهاي هفتم و هشتم، حرمت ارزشها را شكست و كارنامه قابل قبولي از خود بر جاي نگذاشت، قصد كانديداتوري در انتخابات آتي رياست جمهوري را داشته باشد و صلاحيت او از سوي شوراي نگهبان تائيد شود، اين مساله براي مردم سئوال برانگيز خواهد بود".
روانبخش در عين حال متذكر شد: اصلاحطلبان در كنار توجه به احتمال رد صلاحيت رهبر فكري خود، ميدانند شرايط امروز با وضعيت دوم خرداد 76 و 18 خرداد 80 تفاوت دارد و تاريخ مصرف خاتمي گذشته و نميتواند براي آنها اميدبخش باشد و از اين رو دنبال گزينه ديگري براي معرفي در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري خواهند رفت.
از سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه، درباره ديدگاه برخي اصولگرايان مبني بر امكان ائتلاف با اصلاح طلبان براي معرفي كانديداي مشترك در انتخابات رياست جمهوري دهم سئوال شد كه روانبخش پاسخ گفت: هر كسي كه مدعي اصولگرايي است ولي از احتمال همگرايي با دومخردادي ها سخن مي گويد، بايد در اصولگرا بودن او ترديد كرد.
وي تصريح كرد: قطعا وفاداران راستين به اصول و آرمانهاي انقلاب و خميني كبير نميتوانند در كنار خاتمي و همفكران وي كه به دروغ مدعي اصلاحات بودند و در عمل مسير عبور از خط امام (ره) و رهبري و مبارزه با اسلام و نظام اسلامي را هموار كردند، قرار گيرند و اگر كسي گفته كه مي توان با چنين افرادي در يك جبهه قرار گرفت، از جرگه اصولگرايي خارج شده است.
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]