تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849226897




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو كميسيون بهداشت مجلس در گفت‌وگو با فارس: طرح نظام ملي سلامت در مجلس هشتم ارائه مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو كميسيون بهداشت مجلس در گفت‌وگو با فارس: طرح نظام ملي سلامت در مجلس هشتم ارائه مي‌شود
خبرگزاري فارس: عضو كميسيون بهداشت مجلس هشتم گفت: طرح نظام ملي سلامت در مجلس هشتم مطرح مي‌شود، به موجب اين طرح تمام مراكز بهداشتي و درماني دولتي، خصوصي، تأمين اجتماعي، شهرداري‌ها، بانك‌ها و ... تحت نظارت و توليت وزارت بهداشت در مي‌آيند.


سيامك مره‌صدق در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، با تشريح اولويت‌هاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس هشتم‌ افزود: برنامه‌ريزي‌هاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس براي اصلاح نظام سلامت كشور قطعاً در مسير برنامه و سند چشم‌انداز 20 ساله كشور خواهد بود. نخستين قدم براي رسيدن به اين هدف اين است كه متولي واحدي براي نظام بهداشت و درمان كشور مشخص شود كه وزارت بهداشت است.
وي گفت: در زمان حاضر شاهد پراكندگي مراكز ارائه كننده خدمات بهداشتي و درماني در كشور هستيم. ارگان‌هاي زيادي اكنون بدون اين كه پاسخگو باشند اقدام به احداث مراكز بهداشتي و درماني و بيمارستان مي‌كنند و نظارت كامل و مشخصي در اين عرصه وجود ندارد و در حالي كه وزارت متولي و پاسخگوي مسائل سلامت مردم است اشراف كاملي را بر مراكز ارائه كننده خدمات سلامت ندارد.
وي ادامه داد: مسئله و اولويت مهم ديگر درحوزه سلامت، تلاش براي تغيير نگرش در اقتصاد سلامت است، مهم‌ترين كار براي حل مشكلات مالي و اعتباري نظام سلامت اين است كه نحوه مديريت هزينه‌هاي سلامت اصلاح شود و به جاي اين كه اعتبارات به سمت خدمات لوكس و غير‌ضروري تخصصي و فوق‌تخصصي بروند به سمت خدمات اوليه بهداشتي و پيشگيرانه سوق داده شود و تلاش شود، دسترسي آحاد مردم به بهداشت عمومي و دانش پيشگيرانه بيش‌تر شود در اين صورت هزينه‌هاي گزاف درمان‌هاي گران قيمت نيز در كشور كم مي‌شود زيرا افراد كم‌تري بيمار مي‌شوند.
وي اضافه كرد: اگر آموزش سلامت و توزيع خدمات بهداشتي در كشور توسعه يابد با كاهش مصرف دخانيات، بهبود فرهنگ تغذيه و كارهايي از اين قبيل مي‌توان جامعه سالم‌تري داشت اگر نصف اعتباري را كه صرف درمان بيماران قلبي و تصادفي مي‌شود، براي مبارزه با دخانيات، اصلاح فرهنگ تغذيه و اصلاح فرهنگ رانندگي مردم هزينه شود به مراتب جامعه سالم‌تري خواهيم داشت و بسياري از مشكلات اقتصادي حوزه سلامت نيز حل مي‌شود.
مره‌صدق ادامه داد: در مورد حوادث رانندگي كه پس از بيماري‌هاي قلبي دومين بار بيماري‌ها در كشور است مهم‌ترين اقدام، اصلاح فرهنگ رانندگي مردم و البته استاندارد‌سازي جاده‌هاست كه هزينه‌هاي آن قطعاً كم‌تر از هزينه‌هاي گزاف مادي و معنوي خسارت‌هاي ناشي از تصادفات است البته در 2 سال اخير شاهد كاهش 15درصدي تلفات رانندگي در كشور هستيم كه مرهون تلاش و همكاري وزارت بهداشت و راهنمايي و رانندگي است اما هنوز با ايده‌آل‌ها فاصله زيادي داريم.
وي گفت: مسائل تغذيه‌اي مردم نيز بسيار پيچيده است، در بسياري از خانواده‌ها حتي با وجود تمكن مالي شاهد سوء‌تغذيه مثلاً فقر آهن كودكان هستيم كه ناشي از فقر فرهنگي و آموزش ناكافي درباره روش‌هاي صحيح تغذيه است، همچنين متأسفانه شاهد گسترش مصرف تنقلات در بين كودكان و نوجوانان هستيم، موادي كه در بين پزشكان به غذاهاي آشغال و بي فايده معروف است.
نماينده كليميان در مجلس هشتم شوراي اسلامي ادامه داد: در بخش دارو نيز شاهد مصرف بي‌رويه دارو و تأثيرپذيري پزشكان از تبليغات شركت‌هاي چند مليتي دارويي هستيم. موارد زيادي وجود دارد كه پزشكان با معرفي يك دارو از طريق اين شركت‌ها بدون اين كه اثربخشي ‌آن اثبات شده باشد و قبل از پايان دوره تحقيقات علمي آن اقدام به تجويز آن دارو مي‌كنند.
وي گفت: استفاده از تجهيزات پزشكي گران قيمت نيز در كشور ما بيش از حد لازم است و در سال‌هاي اخير گرايش به توسعه اين دستگاه‌ها بيش‌تر شده است و اتلاف منابع از اين مسير نيز در سال‌هاي اخير بسيار افزايش يافته است.
وي افزود: راه اساسي رفع اين مشكلات استقرار نظام ملي سلامت با نظارت كامل وزارت بهداشت به عنوان متولي سلامت در كشور است، در اين سيستم، اصل بر توسعه خدمات بهداشتي و پيش‌گيرانه در سراسر كشور و براي آحاد مردم است و پس از آن بايد نظام ارجاع با استقرار كامل طرح پزشك خانواده در تمام شهرها و روستاها اجرا شود.
وي ادامه داد: در زمان حاضر هر فردي به محض اينكه ناراحتي احساس كرد به پزشك متخصص يا حتي فوق‌تخصص مراجعه مي‌كند، بخشي از هزينه آن را هم بيمه‌ها پرداخت مي‌كنند، به نظر من حداقل 30 تا 40 درصد مراجعات مردم به پزشكان متخصص و فوق تخصص غير‌ضرور است و با مراجعه به پزشك عمومي نيز مشكل حل مي‌شود.
وي گفت: اجراي كامل طرح پزشك خانواده در سيستم ملي سلامت به غربالگري و شناسايي بيماري‌ها قبل از اين‌كه بروز كنند منجر مي‌شود در اين صورت اصولاً تعداد بيماران كم‌تري خواهيم داشت.
وي افزود: در كنار اين برنامه‌ها بايد در سيستم ملي سلامت خدمات جديدي مانند طب كار، طب پيشگيرانه، طب سالمندي و توانبخشي گسترش يابد از طرفي بايد به سمت بومي‌سازي خدمات سلامت با توجه به شيوع بيماري‌ها و تهديد كننده‌هاي سلامت در ايران توجه كنيم و طب ملي و سنتي ايراني را به جاي ترجمه كتب‌ خارجي گسترش دهيم.
انتهاي پيام/
 دوشنبه 7 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن