تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867245706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نو‌آوری ریشه در سنت دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: فرهنگ > موسیقی  - داریوش پیرنیاکان چند وقتی بود در روزنامه‌ها و دیگر محافل خبری حرف و حدیث‌هایی درباره ساخت ساز‌های جدید و تکمله‌هایی بر روی ساز‌های قدیمی دیده و شنیده می‌شد. به همین خاطر خانه موسیقی در این همایش دو روزه از تمامی‌سازسازان دعوت کرد تا ساز‌هایشان را به نمایش بگذارند. در این نمایشگاه علاوه بر اینکه عموم مردم می‌توانستند به دیدن ساز‌های ابداعی بیایند از استادان، کارشناسان و هنرمندان عرصه موسیقی سنتی هم دعوت کردیم تا از ساز‌ها دیدن کنند و در مورد این ساز‌ها در حضور سازندگانشان به بحث و گفت‌وگو بنشینند. کار‌هایی مثل ساختن ساز‌های جدید، به جای اینکه به موضوعی بحث‌برانگیز در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شود، بهتر است در محیط‌های علمی و کارشناسی به بحث و بررسی گذاشته شود تا نتیجه‌اش برای مردم و علاقه‌مندان مشخص شود. به نظر من هر چیز نویی که به وجود می‌آید اگر زمینه استفاده از آن فراهم شود، می‌تواند مورد استقبال قرار گیرد و رونق یابد. در مورد ساز‌ها هم همین​طور است ساز‌هایی می‌توانند جایگاه خود را در جامعه بیابند که نوازندگان حرفه‌ای از آنها استفاده کنند و در این صورت این ساز‌ها نیاز به تبلیغ ندارند و شرایط استفاده از آنها خود به خود به وجود می‌آید. اما باید بدانیم ساز‌هایی که دست ما نوازندگان است، در طول سال‌های زیاد تکامل یافته و این​طور نیست که یک نفر بتواند یکشبه ساز بسازد. من در عین حال که ابداع‌ساز‌های جدید را رد نمی‌کنم، اعتقاد دارم این ساز‌ها در عمل باید خودشان را ثابت کنند.  تنها افرادی می‌توانند نو‌آوری کنند که ریشه در سنت داشته باشند و سال‌های سال در کار ساخت ساز‌های قدیمی بوده باشند. این افراد می‌توانند مدعی شوند ترکیبی روی سازی که سال‌ها تجربه ساخت آن را داشته‌اند اضافه کردند که آن را تکمیل می‌کند. نه اینکه کسی بیاید و یک شبه‌سازی کاملاً جدید و نو‌ بسازد. حتی آقای علیزاده هم هنوز می‌گویند با اینکه مدت‌هاست ساز «سلانه»‌ را ساخته‌اند هنوز با بازی و تلاش صدایی از آن در می‌آورند و این ساز هنوز کامل نیست. به طور کلی ابداع و تجربه کردن خیلی خوب است اما به شرطی که این تجربه‌ها با آشنایی شناخت و اشراف به کار همراه باشد نه اینکه فقط یک کار نو انجام شود. نکته دیگر اینکه برای به وجود آمدن هر چیز نو جامعه باید آبستن آن اتفاق باشد و تا زمانی که زمینه فرهنگی آن اتفاق در جامعه فراهم نشده باشد، هیچ چیز نویی در جامعه جا نمی‌افتد. همچنان که در جریان پیدایش شعر نو همه جامعه به خاطر شرایط و موقعیتی که داشت پذیرای به وجود آمدن شعر نو بود که اگر این شرایط نبود و جامعه آبستن پیدایش شعر نبود، شعر نو جایی در جامعه باز نمی‌کرد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن