واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: مجيد انصاري: خاتمي نبايد براي حضور در انتخابات ترديد كند
دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز با تشريح وضع فعلي كشور در عرصه سياسي، اقتصادي و بين الملل، به تبيين استراتژي تشكل متبوع خود و شاخص هاي رييس جمهور آينده پرداخت و بر ضرورت حضور خاتمي در انتخابات آتي تاكيد كرد.
مجيد انصاري درگفت وگو با ايلنا، ابتدا به برنامه هاي مجمع روحانيون مبارز براي انتخابات رياست جمهوري اشاره كرد و گفت: برنامه فعلي مجمع رايزني با تمام گروه هاي اصلاح طلب و رسيدن به وحدت در انتخابات آينده است.
وي با اشاره به جلسات كميته سياسي مجمع روحانيون مبارز با احزاب اصلاح طلب، اظهار داشت: اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري آينده راهي جز ائتلاف و وحدت نظر كامل ندارند، از اين رو كميته سياسي مجمع جلسات متعددي با احزاب عمده اصلاح طلب داشته و اين جلسات را براي رسيدن به اشتراك نظر كامل ادامه خواهد داد.
دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز، استراتژي جناح مقابل اصلاحات را شبهه افكني در اردوگاه اصلاح طلبان دانست و گفت: در شرايط فعلي به وضوح مي بينيم كه استراتژي جناح رقيب شبه افكني و ايجاد ترديد و بزرگ نمايي برخي اختلافات در اردوگاه اصلاح طلبان است. متاسفانه برخي از رسانه ها كه با پول بيت المال اداره مي شوند، به جاي سرلوحه قرار دادن توصيه هاي مقام معظم رهبري در خصوص ضرورت انسجام ملي، در انتشار اخبار جهت دار عليه اصلاح طلبان از هيچ كوششي فروگذار نمي كنند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با توصيه به جريانات اصلاح طلب براي خودداري از صحبت هاي تفرقه افكنانه، اظهار داشت: گروه هاي اصلاح طلب وقتي مي بينند جرياناتي درصدد هستند تا از گفته هاي آنها سو»استفاده كنند، بايد حساب شده تر و هوشمندانه تر عمل كنند.
وي با تاكيد بر اينكه فعاليت هاي سياسي در ايران هنوز نهادينه نشده است، به شاخص هايي كه كانديداهاي اصلاح طلب بايد از آن برخوردار باشد، اشاره كرد و گفت: يك كانديداي اصلاح طلب بايد از شاخص هاي خاصي برخوردار باشد; مثلا توانايي اداره كشور و ظرفيت اجماع را داشته و بتواند به گونه اي با مردم ارتباط برقرار كند كه جامعه شناخت مطلوبي از او داشته باشد.
انصاري تصريح كرد: اداره كشور كار دشواري است و با طرح يك سري شعارهاي پوپوليستي نمي توان كشور را اداره كرد، از اين رو هدف اصلاح طلبان صرفا به دست گرفتن قدرت نيست، بلكه پيروزي و كسب قدرت، در جهت هدف متعالي و عملياتي كردن برنامه ها است. به همين دليل كانديداي رياست جمهوري بايد داراي يك فكر منسجم و واقع گرايانه براي اداره كشور در تمامي حوزه ها باشد.
انصاري با اظهار نگراني از برخي سخنان غيرمنطقي در عرصه مديريتي كشور، گفت: جامعه ما از آشفته ذهني و آشفته گويي آسيب هاي فراواني ديده و كشور در مقطع فعلي در يك چرخه نگران كننده به دور باطل از آشفته ذهني و آشفته گويي گرفتار شده است. طرح يك سري اهداف مبهم، كلي و دست نيافتني در سياست خارجي و اعتقاد به آزمون و خطا در عرصه مديريت، هزينه هاي سنگيني را بر كشور تحميل كرده است كه كانديداي رياست جمهوري آينده بايد اين دور باطل را متوقف كند.
وي با نادرست خواندن تغييرات مديريتي زياد و سخن رييس جمهور در عرصه سياسي مبني بر تشبيه كابينه به تيم فوتبال، اظهار داشت: مربي يك تيم فوتبال هم در تعويض هاي خود محدوديت دارد. مربي خوب كسي است كه هوشمندانه از مهره ها استفاده كند و نخواهد تيم را با رمل و اسطرلاب رهبري كند.
انصاري در همين زمينه افزود: ثبات مديريت يك اصل مهم در سيستم اجرايي كشور است و در بسياري از كشورها اين اصل را رعايت مي كنند. اگر روزي هزينه هاي مالي ناشي از تغييرات پي درپي در كابينه دولت نهم محاسبه شود، مشخص خواهد شد چه هزينه هاي هنگفتي بر كشور تحميل شده است.
عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز با اشاره به شرايط فعلي كشور گفت: با توجه به چالش هايي كه در صحنه بين الملل و عرصه مديريت داخلي با آن روبرو هستيم، رييس جمهور آينده بايد فردي باشد كه از تجربه و توان كافي و مقبوليت عمومي براي حل اين معضلات برخوردار باشد.
وي با تاكيد بر اينكه ريس جمهور آينده بايد تعامل سازنده با مجموعه نظام و حاكميت و همين طور رهبري داشته باشد، گفت: رييس جمهور آينده بايد درصدد تامين منافع ملي و همين طور دفاع از كيان و حقوق اساسي مردم باشد، از اين رو شخصا معتقدم در شرايط فعلي مطلوب ترين فرد در اردوگاه اصلاح طلبان براي رياست جمهوري آينده، سيدمحمد خاتمي است و شرايط هم براي حضور وي فراهم است، بر همين اساس خاتمي نبايد براي حضور در انتخابات ترديدي داشته باشد.
انصاري با مقايسه عملكرد دولت خاتمي با دولت احمدي نژاد، اظهار داشت: خاتمي در شرايطي كشور را تحويل احمدي نژاد داد كه روابط خارجي در بهترين وضعيت خودش بود، تنش هاي بين المللي عليه ما در حداقل قرار گرفته بود و پرونده هسته اي نيز به آرامي و به دور از جار و جنجال به سمت خوبي در حال حركت بود.
وي افزود: در عرصه اقتصاد نيز عليرغم اينكه دولت خاتمي متهم به عدم توجه به مسائل اقتصادي مي شد ولي با نگاهي به آمار، به آساني مي توان دريافت كه رشد اقتصادي به مراتب نسبت به امروز در حد مطلوب تري بوده است.
انصاري در ادامه گفت: در پايان دولت خاتمي جشن خودكفايي گندم برگزار شد و صادرات برق هم صورت گرفت. خاتمي در حالي كه بحران سقوط قيمت نفت در سال 77 را پشت سر گذاشته بود، با نفت بشكه اي 28 دلار كشور را به گونه اي اداره كرد كه قيمت مسكن به تعادل رسيد، تورم رو به كاهش رفت، نقدينگي كشور در حال مهار شدن بود و همين طور سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي سرمايه گذاري آرامش و ثبات بيشتري احساس مي كردند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه وضعيت فعلي كشور نگران كننده است،گفت: تعهد ملي اقتضا مي كند اين روند نامطلوب به سمت اصلاح پيش رود، از اين رو هر گروهي كه بتواند منافع ملي را تامين كند بايد به صحنه بيايد.
وي در خصوص ويژگي هاي خاتمي در عرصه مديريتي، گفت: خاتمي با مردم شفاف و صادق بود و منويات مقام معظم رهبري توسط وي بهتر از دولت فعلي رعايت مي شد.
انصاري با تاكيد بر برگزاري انتخابات آزاد و عادلانه از سوي مسوولان مربوطه، اظهار داشت: اگر انتخابات به صورت آزاد و عادلانه صورت گيرد، بخش زيادي از آراي خاموش به صحنه خواهند آمد، هر چند حماسه سال 76 تكرار ناشدني است ولي به دليل غير قابل پيش بيني بودن رفتار سياسي جامعه ايران و همين طور براي نجات كشور از وضعيت فعلي، احتمال يك حركت اجتماعي وسيع نيز دور از ذهن نيست.
وي در ادامه ائتلاف اصلاح طلبان با طيف معتدل اصولگرايان را بعيد دانست و گفت: اصلاح طلبان در نهايت كانديداي خود را خواهند داشت و بعيد است اصلاح طلبان و اصول گرايان دست از كانديداي خود بردارند و بر عنصر مشتركي كه سابقه روشني هم از هيچ دو جريان ندارد، به توافق برسند.
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]