واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: در گفتوگو با آفتاب مطرح شد: انتقاد يك نماينده از انتشار قطرهچكاني جزئيات طرح تحول اقتصادي
طرح تحول اقتصادي با توقف يكي دو ساله خود در حال حاضر با شيب تندتري در حال شكلگيري است.
آفتاب: مجيد نصيرپور گفت: «آنچه كه در اقتصاد كشور در حال اتفاق است، بازگشت به سياستهاي تنظيمي قانون برنامه چهارم است».
مجيد نصيرپور نماينده مردم سراب در مجلس هشتم در گفتوگو با خبرنگار سرويس اقتصاد و صنعت آفتاب اظهار داشت: «متاسفانه در ابتداي كار دولت و مجلس هفتم اصلاحاتي در جداول قانون برنامه چهارم داده شد كه باعث شد روند عادي صعود و منطقي كردن قيمتها با برخي مصوبات متوقف شود».
وي با اشاره به اينكه طرح تحول اقتصادي بايد بيشتر كارشناسي شود، گفت: «در زمان اصلاح جداول قانون برنامه چهارم توسعه دوستان اقتصاددان در مجلس و خارج از مجلس به دولت متذكر شدند كه اين روند باعث ايجاد مشكلات در چرخه اقتصادي كشور خواهد شد».
نصيرپور افزود: «اين طرح با توقف يكي دو ساله خود در حال حاضر با شيب تندتري در حال شكلگيري است».
اين نماينده مجلس هشتم گفت: «متاسفانه دولت با شيب بسيار تندي شروع به حذف يارانهها و به قول معروف منطقي كردن يارانهها كرده است و به نظر ميرسد نتيجه آن بروز مشكلات دو چندان در حوزه اقتصاد و مسائل اجتماعي و معيشتي مردم خواهد بود».
نصيرپور تاكيد كرد: «دولت بايد به عنوان سردمدار اجراي اين سياست تعديلي متوجه باشد كه هزينههاي تحميلي از رهگذر اين نوع رفتار اقتصادي ابتدا به مردم و بعد از آن به مجموعه دولت آسيب ميزند».
وي با بيان اينكه «دولت بايد با دقت بيشتري عمل كند»، ادامه داد: «افتادن در اين شيب تند تناقضهاي ديگري هم در ساير بخشهاي اقتصادي ايجاد ميكند و براي اظهارنظري قطعي بايد صبر كرد تا تمام زواياي طرح مورد نظر دولت در خصوص بحث اقتصادي باز شود آنگاه ميتوان اظهارنظر نهايي كرد».
نماينده مردم سراب در مجلس هشتم گفت: «در ابتداي ارائه اين طرح بايد جزئيات آن در مجلس مطرح ميشد زيرا برخي اقدامات نياز به بازنگري و برخي قوانين دارد و اگر دولت اين هماهنگي با مجلس را انجام دهد در درازمدت به نفع حاكميت خواهد بود».
” رئيس مجلس بايد توجه داشته باشند كه از حقوق مجلس بايد با حداكثر توان خود دفاع كنند و اجازه ندهند حقوق آن با بيتوجهي برخي دوستان تضييع شود ... “
وي با بيان اينكه دولت به صورت قطرهچكاني اطلاعات مربوط به طرح تحول اقتصادي را منتشر ميكند، اضافه كرد: «اين نوع ورود به مسائل اقتصادي و خارج كردن مجلس از چرخه تصميمات اقتصادي به ساختارهاي اقتصادي لطمه ميزند كه هزينه آن را دولتهاي بعدي بايد بپردازند».
نصيرپور اظهار داشت: «توقع ما از دولت اين است كه موضوع را فراتر از يك دولت و جريانات سياسي حاكم بر دولت وقت بداند به اين دليل كه عملكرد دولت تاثير مستقيم بر اقتصاد ملي كشور دارد و ما حق نداريم موضوعات صرفا اقتصادي را با ديدگاههاي سياسي خود بررسي كنيم».
وي اضافه كرد: «از دوستان اقتصادي مجلس و كميسيونهاي تخصصي اقتصادي مجلس توقع دارم با توان بيشتري با توجه به ظرفيتهاي كارشناسي موجود در مجلس و با توجه به اينكه صاحبنظران زيادي در عرصههاي مختلف اقتصادي در مجلس وجود دارند بيتوجه به حاشيههاي ورود مجلس به اين مباحث، نقش و وظيفه نمايندگي خود را به شكل بهتري انجام دهند چرا كه اين اقدام يك جراحي بسيار دردناك خواهد بود، در اين خصوص كميسيون برنامه و بودجه و كميسيون اقتصادي تكليف سنگينتري برعهده دارند».
نصيرپور در پايان خطاب به رئيس مجلس اظهار داشت:«شخص رئيس مجلس بايد توجه داشته باشند كه از حقوق مجلس بايد با حداكثر توان خود دفاع كنند و اجازه ندهند حقوق آن با بيتوجهي برخي دوستان تضييع شود چرا كه تضعيف مجلس نهايتا عاقبت خوشي به همراه نخواهد داشت».
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]