واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: عضو هيات رييسه مجلس: سهم مجلس در كشور بيشتر از دولت است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: حاجي بابايي گفت: من اعتقاد دارم سهم مجلس در كشور بيشتر از دولت است زيرا مجلس تصويب كننده است، فضاي طبيعي جامعه ما اينطور بوده كه به مجلس اجازه نمي دهد تحول انجام دهد ولي مجلس بايد هم تغيير اعمال كند و هم مسووليت را پذيرا باشد.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، حاجي بابايي عضو هيات رييسه مجلس و مصباحي مقدم رييس كميسيون اقتصادي مجلس در اتاق گفت و گويي با محوريت (نحوه تعامل مجلس هشتم با دولت و مهار گراني) كه در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد اظهار داشت: بحث گراني، اشتغال و عدم توازن بين درآمدها و هزينه ها در طول چند سال گذشته مجلس كارهاي اساسي در اين امر انجام داده ولي هيچكدام از اين اعمال و قوانين در برابر اين فشار سنگين تورم مشكلي را حل نكرد.
وي تاكيد كرد: بايد حرف اول را در مديريت منابعمان بزنيم و تا زماني كه اين عمل صورت نگيرد صحبت كردن از مهار تورم مساله اي را حل نمي كند.
حاجي بابايي خاطرنشان كرد: در بيانات رييس جمهور مساله اي كه مورد توجه است اين است كه تحول اقتصادي را مجلس در سال هاي قبل مطرح كرده است كه شاه بيت آن هدفمند كردن يارانه هاست.
عضو هيات رييسه مجلس گفت: مجلس و كساني كه در حوزه اقتصادي تلاش مي كنند به اين نكته اذعان دارند كه مديريت منابع يك جراحي عظيم در اقتصاد است و مجموع نظام هم بايد به اين نتيجه برسد.
وي خاطرنشان كرد: بحث هدفمند كردن يارانه ها 5/1 برابر بودجه را به خود اختصاص مي دهد اما مساله اي كه در حال حاضر مطرح است اين است كه همه آماده پشتيباني و حمايت هستند ولي نكته مهم اين است كه تحول اقتصادي به اندازه اي عظيم است كه وقت كافي مي طلبد و آسيبي جدي وارد نكند.
وي تاكيد كرد: تحول اقتصادي 100 درصد از مردم را تحت تاثير قرار مي دهد و شايد يكي از اشكالات ما اين باشد كه ما امواج قانوني داريم و از هر كدام از اين صحبت ها و طرح ها قبل از اجرايي شدن همه چيز را تحت تاثير قرار مي دهد به خصوص مردم را.
حاجي بابايي اظهار داشت: بايد تمام امكانات امنيتي را براي اين جراحي بزرگ آماده كنيم و اگر اين جراحي خوب انجام شود خطر بزرگي از جامعه برطرف مي شود.
وي خاطرنشان كرد: مقام رهبري هنگامي كه پيام هشت ماده اي در مبارزه با فساد اقتصادي بيان كردند فرمودند كه اين كار، كار آساني نيست و به اعتقاد من قسمت عمده اي از مفاسد اقتصادي را مي توان در قانون گذاري خوب جلويش را گرفت.
عضو هيات ريسه مجلس تصريح كرد: ايجاد تورم در جامعه و سرگرداني نقدينگي در جامعه مي تواند كشور را به سمت فساد اقتصادي سوق دهد در اين خصوص ما اول بايد قوانينمان را شفاف كنيم و زمينه هاي بهره برداري را كاهش دهيم.
وي تاكيد كرد: بخش نظارتي را بايد هدفمند كرد و دستگاه هاي موازي نظارت نيز بايد با هم هماهنگ باشند در اين راه بيانات احساساتي بايد كنار گذاشته شود تا دستگاه هاي مذكور بتوانند به خوبي عمل كنند.
حاجي بابايي گفت: فضاي عمومي جامعه بايد همراه شود و در اين راه ميزان تبليغات در مبارزه با مفاسد اقتصادي هم در شعار و هم در قانون بايد رعايت شود.
وي تاكيد كرد: مبارزه با مفاسد اقتصادي بايد عقلاني پيش برود و حس ما اين است كه مردم بايد در رابطه با مفاسد اقتصادي از كانالي مطمئن مطالب را مطلقا قانوني در جريان باشند و اين كار نياز به عزمي عمومي دارد.
وي با اظهار اميدواري كرد خاطرنشان كرد: در هر دوره فضاي مجلس كارشناسي تر و مستقل تر مي شود و مجلس هفتم مجلسي بود كه در زمينه كار كارشناسي و استقلال نسبت به مجلس هاي ديگر بهتر عمل كرد و يكي از نقاط مثبت آن اين بود كه يك اساسي را بنا نهاد در مبحث كارشناسي و حمايت از دولت كه در اين زمينه عقلاني عمل كرد.
حاجي بابايي گفت: مجلس هشتم كارشناسي قوي دارد و نمايندگان به دليل فضاي ايجاد شده در جامعه و مطالبات اقتصادي جدي تر عزمي قوي در پيگيري مطالبات دارد.
وي تصريح كرد: مجلس هشتم فضاي حمايت از دولت در آن مشهود است ولي در كنار اين فضا مجلس بايد خود را مسوول بداند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ترس ما اين است كه ما در جامعه نتوانيم در زمينه تحول اقتصادي آسيب شناسي داشته باشيم تا در جامعه دچار معضلات آتي نشويم./07/120
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]