تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836617413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفتگو با مهندس عباس رضايى مدير كل راه و ترابرى استان لرستان :سفر به سرزمين شقايق ها


واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: گفتگو با مهندس عباس رضايى مدير كل راه و ترابرى استان لرستان :سفر به سرزمين شقايق ها
به عنوان نخستين سوال آخرين وضعيت راه هاى استان لرستان را از لحاظ آمارى بفرماييد؟

در استان لرستان در حال حاضر 198 كيلومتر راه چهارخطه و سه خطه، 787 كيلومتر راه اصلي، 780 كيلومتر راه فرعي، 3100 كيلومتر راه روستايى آسفالته و 2700 كيلومتر راه روستايى غيرآسفالته شنى و خاكى وجود دارد كه حدود 600 كيلومتر از راه هاى چهارخطه، سه خطه و اصلى استان جزو راه هاى شريانى محسوب مى شود.

در اين راستا با احتساب راه هاى روستايي، ميزان تراكم راه در استان در حدود 0/23 درصد مى باشد.

پروژه هاى مهم در حوزه حمل و نقل در اين استان كدامند و در چه مرحله اى قرار دارند؟

پروژه هاى مهم استان در حوزه حمل و نقل عبارتند از: 1) پروژه احداث آزادراه خرم آباد پل زال به طول 104 كيلومتر كه با صرف اعتبارى در حدود 2200 ميليارد ريال، تاكنون بيش از 35 درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. 2) پروژه احداث باند دوم محور دورود اليگودرز داران به طول 75 كيلومتر كه با صرف اعتبارى بالغ بر 120 ميليارد ريال تاكنون بيش از 35 درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. 3) پروژه احداث واريانت تنگ فنى پلدختر به طول 18 كيلومتر كه با صرف اعتبارى بالغ بر 150 ميليارد ريال، تاكنون بيش از 75 درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. 4) پروژه احداث جاده چغلوندى بروجرد به طول 90 كيلومتر كه با صرف اعتبارى در حدود 200 ميليارد ريال، تاكنون بيش از 80 درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. 5) احداث كمربندى زاغه و رفع نقاط پرحادثه منطقه رازان به طول 6 كيلومتر تاكنون بيش از 95 درصد پيشرفت فيزيكى داشته است.

در ضمن علاوه بر پروژه هاى ذكر شده، عمليات تكميل چهارخطه هاى بروجرد اشترنيان به طول 12 كيلومتر، بروجرد زاليان به طول 11 كيلومتر، خرم آباد بروجرد به طول 65 كيلومتر، خرم آباد كوهدشت به طول 85 كيلومتر، خرم آباد نورآباد به طول 85 كيلومتر و خرم آباد ويسيان به طول 30 كيلومتر با پيشرفت مناسبى در سطح استان در دست اقدام بوده و در اين راستا، جمعا اعتبارى در حدود 205 ميليارد ريال، تاكنون هزينه شده است.

در زمينه مصوبات استانى رياست جمهوري، اين اداره كل تا چه اندازه اى موفق به اجراى آن ها شده است؟ نام پروژه ها را ذكر بفرماييد و براى دور دوم سفرهاى استانى چه پروژه هايى را براى مصوب شدن مدنظر داريد؟

مهمترين پروژه هاى مصوب سفر رياست محترم جمهورى به استان در ارتباط با راه هاى اصلى عبارتند از: 1) احداث كمربندى زاغه و رفع نقاط پرحادثه منطقه رازان به طول 6 كيلومتر 2) مطالعه و احداث كمربندى نورآباد هرسين به طول 10 كيلومتر 3) بهسازى و تعريض محور خرم آباد پلدختر پل زال 4) تعريض و بهسازى محور خرم آباد كوهدشت 5) تعريض و بهسازى محور بروجرد اشترنيان و 6) احداث باند دوم محور دورود اليگودرز داران به طول 75 كيلومتر كه خوشبختانه اين پروژه ها تاكنون با پيشرفت مناسبى مواجه بوده و برخى از آن ها نظير كمربندى زاغه در حال تكميل مى باشد، به طورى كه اداره كل راه و ترابرى استان در سال 86 جزو چهار دستگاه برتر استان در زمينه اجرايى نمودن مصوبات سفر هيات دولت شناخته شد.

در خصوص راه هاى روستايى نيز تعداد 119 پروژه بهسازى و آسفالت در سطح استان جزو مصوبات سفر هيات محترم دولت به استان هستند كه جمعا طول اين پروژه ها حدود 489 كيلومتر بوده و با پيشرفت فيزيكى ميانگين حدود 60 درصد و با صرف اعتبارى بالغ بر 180 ميليارد ريال در حال انجام هستند.

در مجموع بيش از 90 درصد مصوبات سفر رياست جمهورى در حوزه حمل و نقل در استان لرستان اجرا شده است.

همچنين براى دور دوم سفر رياست جمهورى اتصال مركز استان با مراكز تابعه و استان هاى ديگر از طريق بزرگراه و آزادراه مدنظر قرارگرفته و اطلاعات لازم در اختيار مسئولان قرار داده شده است.

از پروژه هاى مهم ملى در استان لرستان، آزادراه خرم آباد پل زال مى باشد لطفا در مورد مشخصات و مزيت ها و پيشرفت هاى اين پروژه توضيح بفرمائيد؟

پروژه آزادراه خرم آباد پل زال يكى از پروژه هاى ملى است كه به نوعى بزرگترين پروژه راه سازى موجود كشور است. اين پروژه به صورت مشاركتى 50 درصد وزارت راه و ترابرى و 50 درصد سرمايه گذار انجام مى شود، مسير فعلى خرم آباد تا پل زال (60 كيلومترى انديمشك) را از طول فعلى به 104 كيلومتر كاهش مى دهد. در حال حاضر مسير خرم آباد پل زال كه به صورت يك خط رفت و برگشت است در حدود 3/5 ساعت بايد مسير را طى كرد كه با اجراى اين پروژه با توجه به سرعت 90 كيلومتر در نظر گرفته شده است. با تكميل اين آزادراه قطعا طى مسير به حدود يك ساعت كاهش خواهد يافت. صرفه جويى سوخت با انجام اين پروژه موجب بازگشت سرمايه در زمان كوتاهى خواهد شد.

اين پروژه 25 كيلومتر تونل به صورت دو قلو دارد و به نوعى در سلسله جبال زاگرس تونل زده مى شود. آزادراه خرم آباد پل زال قسمتى از مسير آزادراهى آسيايى با نام 8AH است كه بندر امام خمينى ره) را به كشورهاى مشترك المنافع وصل مى كند.

كل هزينه اين پروژه 5600 ميليارد ريال است و از زمستان 84 عمليات اجرايى آن آغاز شده است و طى برنامه زمان بندى اواخر سال 88 به بهره بردارى مى رسد. همچنين هم اكنون پيشرفت فيزيكى پروژه حدود 37 درصد است كه از برنامه زمان بندى 2 تا 3 درصد جلو است.

روكش آسفالت اين آزادراه از نيمه دوم ارديبهشت ماه شروع و پيش بينى مى شود كه تا پايان سال حدود 60 كيلومتر آسفالت شود. همچنين آزادراه خرم آباد پل زال به صورت دو خط رفت و برگشت است.

براساس برنامه چهارم توسعه چه پروژه هايى را در حوزه حمل و نقل در استان لرستان در دست اجرا و يا برنامه ريزى داريد؟

وزارت راه و ترابرى براساس برنامه چهارم توسعه تكاليفى را برعهده دارد. اين تكاليف در ماده 28 قانون برنامه چهارم توسعه است كه از اهداف وزارت راه و ترابرى حذف نقاط پرحادثه است كه در استان لرستان اين نقاط شناسايى شده اند و در سال گذشته پنج نقطه پرحادثه اصلاح شد و امسال متناسب با اعتبارات در اين زمينه اعمال خواهد شد.

در بند ديگرى از برنامه چهارم توسعه، وزارت راه و ترابرى موظف شده است كه 50 درصد شبكه آزادراه و بزرگراه مرتبط كنند مراكز استان ها را تامين كند. هم اكنون اداره كل راه و ترابرى استان لرستان برنامه هاى محورهاى چهارخطه از مركز استان را دارد كه مطالعات آن مصوبه هيات دولت هم بوده است. هم اكنون از سمت خرم آباد به كوهدشت و خرم آباد به الشتر و تكميل چهارخطه خرم آباد به سمت بروجرد و قسمتى از مسير خرم آباد به سمت پل دختر در برنامه اداره كل قرار دارد. همچنين با توجه به محدوديت امكانات به صورت مقطعى اين كار انجام مى شود و قسمتهايى به بهره بردارى رسيده است و اميدواريم با تامين اعتبارات اين پروژه ها كامل شود.

در زمينه رفع نقاط پرحادثه، در سال گذشته چه اقداماتى انجام شده است؟ و براى سال جديد چه برنامه هايى را در اين زمينه مدنظر داريد؟

در زمينه ساماندهى و رفع نقاط پرحادثه، در سال 86 تعداد 5 نقطه پرحادثه در سطح راه هاى استان با صرف اعتبارى بالغ بر 50 ميليارد ريال اصلاح و ساماندهى شد كه پيچ مله سرخه واقع در كيلومتر 65 محور خرم آباد بروجرد و پيچ ملاوى واقع در كيلومتر 95 محور خرم آباد پلدختر، از مهمترين نقاط پرحادثه ساماندهى شده در سال 86 هستند.

در ضمن در اين راستا، احداث حدود 13 كيلومتر باند سبقت، ساماندهى 4 مورد تقاطع، اصلاح 3 مورد قوس افقى و احداث 160 متر ديوار حفاظتى نيز در سال 86 در سطح راه هاى استان انجام پذيرفته است.

در سال 1387 نيز بر اساس نقاط شناسايى شده تو سط گروه هاى كارشناسى و كميته مشترك راه و ترابرى و پليس راه با توجه به اعتبارات نقاط مورد نظر اصلاح خواهد شد.

در زمينه احداث و آسفالت راه هاى روستايى در دو سال اخير چه اقداماتى در اين اداره كل انجام شده است ؟

در سال 85، حدود 348 كيلومتر از راه هاى روستايى استان بهسازى و در 353 كيلومتر از اين راه ها، عمليات روكش آسفالت و 138 كيلومتر عمليات راهشكافى صورت گرفته است كه در اين راستا اعتبارى بالغ بر 300 ميليارد ريال هزينه شده است. در سال 86 نيز حدود 527 كيلومتر از راه هاى روستايى بهسازى شده و در 301 كيلومتر از اين راه ها عمليات روكش آسفالت و 193 كيلومتر راهشكافى صورت پذيرفته كه در اين خصوص حدود 357 ميليارد ريال هزينه شده است.

در سال 84 راه هاى روستايى استان 34 درصد بود كه با پيگيرى هايى كه شد در دو سال اخير وضعيت راه هاى روستايى آسفالته به ميانگين كشورى رسيد و در حال حاضر 64/5 درصد از راه هاى روستايى استان لرستان آسفالت مى باشد و براى امسال با توجه به ضوابط اجرايى بودجه بار اختصاص 40 درصد اعتبارات به روستاها و شهرهاى زير 20 هزار نفر اميدواريم كه با در نظر گرفتن ماده 28 قانون برنامه چهارم توسعه كه راه هاى روستاهاى بالاى 100 خانوار آسفالته شوند، كليه روستاهاى بالاى 100 خانوار استان لرستان از راه آسفالته بهره مند شوند. هم اكنون 90 درصد روستاى بالاى 100 خانوار اين استان راه آسفالته دارند.

در زمينه كاهش تلفات رانندگى در استان لرستان چه اقداماتى صورت گرفته است؟

موقعيت جغرافيايى استان لرستان در اتصال به مناطق مختلف، موجب شده است كه خستگى رانندگان به اين استان منتقل شود. راننده اى كه از سمت جنوب يا مركز كشور حركت مى كند در اوقات خستگى وارد استان لرستان مى شود و بافت جغرافيايى استان نيز مزيد بر اين علت است كه اين باعث تصادفات به ويژه واژگونى و سوانح انفرادى مى شود.

اداره كل راه و ترابرى از دو سال قبل تلاش كرده است كه در برخى موارد با جداكننده ها محورهاى رفت و برگشت را مجزا كند كه اين كار انجام شده و نتيجه مثبتى نيز داشته است. همچنين نقاط پرحادثه نيز با كارشناسى و كميته هاى مشترك شناسايى و رفع شده و با روكش و بهسازى جاده ها موجب شد كه براساس آمار اعلام شده، در سال 86، 18/5 درصد كاهش تلفات رانندگى را داشته ايم.

يكى ازمسيرهايى كه هر ساله بحث و نظرات مختلف در سطح كشور در مورد آن مى شود مسير خرم آباد پلدختر است كه هر ساله شاهد سوانح ناگوارى در اين مسير هستيم لطفا در مورد مشخصات فنى اين محور توضيح بفرمائيد ؟

اين مسير در واقع مسير خرم آباد پلدختر پل زال به طول 167 كيلومتر در حوزه استان لرستان است. اولين مشكل اين مسير وضعيت توپوگرافى منطقه است. از يك طرف جاده در مجاورت رودخانه قرار دارد و از طرف ديگر در كنار كوه است. اين وضعيت اجازه بهسازى‌هاى اساسى را در اين جاده نداده است. در طول دو سال گذشته در قسمت هايى از اين مسير باند سبقت ايجاد شده است. در حقيقت خستگى اى كه راننده ها در اثر اجراى قوانين و مقررات راهنمايى و رانندگى براى طى كردن مسير در پشت كاميون ها و وسايط نقليه سنگين دچار آن مى شوند با ايجاد خط سبقت در قسمت هايى تا حدى حل شده است.

راننده ها مسير خرم آباد پلدختر را مسير سبقت ممنوع معرفى مى كنند كه در حال حاضر در 110 كيلومتر حدود 10 كيلومتر باند سبقت ايجاد شده است اما وضعيت توپوگرافى مهم است.

از سال گذشته با قراردادى كه بسته شد مسير خرم آباد پلدختر بهسازى و روكش مى شود. با بهسازى عرض جاده در اكثر طول جاده، به 11 متر ارتقاء مى يابد همچنين در 18 كيلومتر باند سبقت ايجاد مى شود. همچنين تنگه فنى كه بسيار مهم است از دو سال گذشته واريانتى براى آنجا طرح ريزى شد. همچنين شيب ها گرفته شده و در حد استاندارد است. مسير به صورت رفت و برگشت مجزا و يك خط سبقت اضافه شده است. اميدواريم با بهره بردارى كامل كه 10 كيلومتر از آن هم اكنون آسفالت شده است شاهد ارتقاى ايمنى بيشتر اين مسير باشيم. حذف تنگه فنى در كاهش تصادفات اين مسير مى تواند نقش موثرى داشته باشد. همچنين با تكميل آزادراه خرم آباد پل زال بار ترافيكى محور خرم آباد پلدختر به ميزان قابل—توجهى كم خواهد شد.

با تشكر از اينكه وقتتان را در اختيار ما قرار داديد.

ما هم تشكر مى كنيم.
 يکشنبه 9 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: رسالت]
[مشاهده در: www.resalat-news.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن