تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 6 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1808235689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

"وزرای علوم و آموزش و پرورش باید از دیدگاه‌های نخبگان در مسائل آنان بهره‌ مند شوند"


واضح آرشیو وب فارسی::

رئیس‌جمهور اظهار کرد: "پیشنهاد می‌کنم وزرای علوم و آموزش و پرورش از نظرات نخبگان در حوزه‌های مختلف بهره‌مند شوند. به عبارت دیگر، جمعیت را به طور کامل از افراد متخصص و با استعداد تشکیل دهند که برای دولت و وزارتخانه‌ها نیز مفید باشند."



در مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیادهای علمی جهانی و احیای باشگاه دانش‌پژوهان جهان، رئیسی اظهار کرد: "انقلاب اسلامی همیشه به توسعه علم و افزایش دانش توجه و تأکید کرده است." او اشاره کرد به اینکه امام راحل، به عنوان رهبر انقلاب، یک دانشمند برجسته بوده و حتی با تمام اشغالات خود، ۵۰ جلد کتاب نوشته است که بسیاری از آنها به عنوان منابع ارجاع استفاده می‌شوند.

او اظهار کرد: "اگر بخواهیم مراکز علمی امروز را با زمان پیش از انقلاب مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که تعداد دانشجوها، دانشگاه‌ها، و اعضای هیئت علمی به طرز چشمگیری افزایش یافته است. تعداد مقالات در سال ۱۳۵۶ به ۵۰۰ مقاله محدود بوده و امروز به ۷۸ هزار مقاله افزایش یافته است. همچنین بیش از ۳۰۰ مجله علمی فعال داریم. ارتقاء رتبه علمی کشور نشان‌دهنده توجه انقلاب به علم، عالمان، و توسعه دانش است."

رئیسی تأکید کرد: "تاکید رهبری بر دانش‌بنیان بودن کارها به این معناست که هر کاری باید از اساس علمی باشد. علم باید در زندگی انسان تأثیرگذار باشد و در این کشور، توجه به علم و عالم به عنوان یک محور اصلی در نظر گرفته شده است. ظرفیت ما بسیار بالاست و جوانان و نوجوانان می‌توانند در داخل و خارج از کشور، با داشتن علم و دانش، افتخارآفرین باشند."

وی افزود: "این افتخارات باید همیشه تحت تأثیر قرار گیرند و همچنان که حفظ شوند، به سطح بالاتری ارتقاء یابند. نباید در یک سطح متوقف شویم، بلکه باید همواره به سوی پیشرفت حرکت کنیم و برای جامعه، اقدامات مفید و پرباری انجام دهیم."

وی افزود: "مهم این است که چگونه عمل کنیم و چه کاری برای خدمت به جامعه انجام دهیم. نخبگان باید به مشکلات و احتیاجات مردم توجه کنند و از جایگاه علمی خود برای خدمت به جامعه استفاده کنند. افرادی مانند معلمان یا استادان دانشگاه در سطح خود بسیار تأثیرگذار هستند. شاگردپروری و نخبه‌پروری بسیار اهمیت دارد. نخبگان باید از جایگاه علمی خود برای خدمت به جامعه استفاده کنند."

رئیس دولت سیزدهم اظهار کرد: "می‌توانیم با تکیه بر مبانی استوار، سخنان نو، حرف‌های جدید و نظریه‌های تازه، به جامعه خدمت کنیم. برخی از دانشجویان توانایی‌های بالایی دارند و از استادان خود جلوتر هستند. وقتی کتابی از آن دانشجو می‌خوانیم، حرف‌های نویی را در آن می‌بینیم که در کتاب استادش وجود ندارد. هر چه شاگرد دارد، از استاد است، اما راه نظریه‌پردازی و حرف تازه زدن همواره باز است."

وی تأکید کرد: "اندیشه‌ها باید در مباحثه و تبادل نظر به خلق نظریه نوع و حرف تازه منجر شود. این کاری است که باشگاه دانش‌پژوهان می‌تواند انجام دهد. این باشگاه یک فضای اندیشه‌ورزی برای یادگیری علم و افزایش دانش است. ما در همه زمینه‌ها می‌توانیم در جایگاه برتر علمی قرار گیریم و به سطوح بالاتری ارتقاء یابیم."

رئیس‌جمهور با بیان این‌که "امیدوارم این باشگاه همچنان زنده و نوآور باشد"، اظهار کرد: "باید نخبگان را شناسایی کرد و به این باشگاه افزود. در گوشه شهر یا مدرسه‌ای ممکن است فردی نخبه باشد که باید پیدا و شناسایی شود. از دل این باشگاه باید راه حل مسائل خارج شود. ما با این حرف کاملاً موافقیم که حتماً از نگاه نخبگان و دیدگاه آنان درباره مسائل خود نخبگان باید استفاده کرد."

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: "توصیه می‌کنم وزرای علوم و آموزش و پرورش از دیدگاه‌های خود نخبگان در مسائل مربوط به این حوزه بهره ببرند. یعنی جمع را به گونه‌ای شکل دهند که کاملاً از نخبگان تشکیل شده باشد و این تشکیل‌ها برای دولت و وزارتخانه‌ها هم مفید و موثر باشد. طرحی که برای حل مسائل نخبگی ارائه داده شده است، اگر به ما ارائه شود، ظرف مدت نهایتاً ۱۰ روز راهکارهای آن اعلام خواهد شد."

وی اظهار کرد: "حتماً موافقیم که نسبت به انتخاب کادری که در این باشگاه به کار خواهد گرفت، تصمیمات گیرند. این افراد باید اداری نباشند و می‌توانند در این فضا به عنوان کمک‌کننده حضور داشته باشند. این مهم است که در به‌کارگیری افراد، اصل عدالت رعایت شود و گزینش‌ها و استخدام‌ها براساس شایستگی‌ها صورت گیرد. این اصل مهمی است که باید در تمام سازمان‌ها رعایت شود تا همه اعضاء احساس کنند که انصاف در فرآیند استخدام و به‌کارگیری برقرار است."

رئیس دولت سیزدهم همچنین امیدواری کرد که "باشگاه دانش‌پژوهان جهان نماد علم‌آموزی، علم‌اندوزی و کاربرد علم در دانشگاه‌ها باشد."






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 380]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن