تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832761967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نریمانی اعلام کرد که نیاز کشور به تامین حدود ۲۰۰۰ پروتز شنوایی در طول سال جاری وجود دارد. برای تسهیل در تامین این پروتزها، یک یارانه ۲۵ میلیون تومانی برای پروتز گوش دوم ارائه شده است.


واضح آرشیو وب فارسی::

در مصاحبه‌ای با ایسنا، دکتر هومن نریمانی، مدیر طرح و برنامه و دبیر هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، به چالش‌های بودجه‌ای در تامین و خرید پروتزهای شنوایی طی هفت سال گذشته اشاره کرده و همچنین درباره شرایط کاشت حلزون شنوایی به تفصیل توضیحاتی ارائه داده است.



وی توضیح داد که کاشت حلزون شنوایی در کشور از سال ۱۳۷۲ آغاز شده و تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷ هزار عمل انجام شده است. همچنین اشاره کرد که تعداد مراکز کاشت حلزون نیز در گذشته رشد یافته و این امر به بهبود دسترسی بیماران کمک کرده است.

در خصوص تحویل پروتزهای شنوایی، وی افزود که هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در سال گذشته بیش از ۱۸۹۲ پروتز شنوایی به مراکز کاشت حلزون تحویل داده و این عمل به عنوان یک رکورد در تاریخ ۳۰ ساله کاشت حلزون در کشور ثبت شده است. این اقدام باعث کاهش صف انتظار بیماران برای دریافت پروتزهای شنوایی شده و در پایان سال گذشته هیچ پرونده‌ای برای تحویل پروتز باقی نمانده است.

در این مصاحبه ، دکتر هومن نریمانی، مدیر طرح و برنامه و دبیر هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، به چالش‌های موجود در تامین پروتز حلزون شنوایی اشاره کرد. او اظهار کرد که هر ساله یک بودجه مستقل برای تامین پروتزهای شنوایی در نظر گرفته می‌شد، اما در سال قبل هیچ اعتباری به این منظور تخصیص نیافته و این امر باعث مشکلات در تامین پروتزها شده است. وی توضیح داد که تاکنون کمتر از 20 درصد از کل بودجه مخصوص کاشت حلزون شنوایی تخصیص یافته است. برای تامین پروتزها نیاز به حدود 90 میلیارد تومان ریالی داریم و در صورت عدم تخصیص اعتبارات در زمان مقرر، در نیمه دوم سال جاری مشکلاتی در تامین پروتزها پیش خواهد آمد.

وی ادامه داد که برای تامین پروتزهای شنوایی، از اعتبارات ارزی استفاده می‌شد که توسط بانک مرکزی تامین می‌شد. اما برای تامین ارز نیاز به تخصیص ریال مورد نیاز همیشه مشکل بوده است.

نریمانی اشاره کرد که بر اساس اعلام نیاز معاونت درمان وزارت بهداشت، نیاز به تامین حدود 2000 پروتز شنوایی در سال جاری وجود دارد. او تصریح کرد که تامین این تعداد پروتز به حدود 90 میلیارد تومان ریالی نیاز دارد و باید این مبلغ اختصاص داده شود تا مشکلی در تامین پروتزها پیش نیاید.

در پایان، وی افزود که تامین پروتز شنوایی برای گوش اول بیماران رایگان بوده و هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی به همراه وزارت بهداشت و صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج این هزینه را تامین می‌کنند. اما برای تامین پروتز شنوایی برای گوش دوم، بیماران تنها ملزم به پرداخت 20 میلیون تومان از کل هزینه پروتز هستند، ولی هنوز این مبلغ در سبد بیمه قرار نگرفته است.

دکتر هومن نریمانی، مدیر طرح و برنامه و دبیر هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، در مورد طول عمر پردازشگرهای شنوایی توضیح داد که این پردازشگرها دارای دو قسمت هستند. یک قسمت آنها با عمل جراحی در داخل گوش بیماران قرار می‌گیرد، و دیگری یک پردازشگر شنوایی است که در پشت گوش بر روی پوست قرار می‌گیرد و امواج صوتی را به دستگاه داخل گوش می‌فرستد. این پردازشگرها دارای طول عمر تقریبی 10 سال هستند، و پس از این مدت نیاز به تعویض دارند.

وی ادامه داد که به دلیل عدم تخصیص بودجه برای تعویض پردازشگرهای شنوایی، تعویض آنها به تعویق افتاده بود و این امر برای خانواده‌ها مشکلاتی ایجاد کرده بود. در این راستا، در سال گذشته بررسی‌ای انجام شد و مشخص شد که حدود 2600 نفر در کشور وجود دارند که بیش از 10 سال از عمل کاشت حلزون در آنها گذشته است. برای تامین پردازشگرهای این افراد، توافقاتی با 3 شرکت برقرار شد تا 70 درصد از هزینه‌ها توسط بیمه سلامت تامین شود و خانواده‌ها تنها ملزم به پرداخت 30 درصد هزینه باشند. هزینه تعویض پردازشگر بسته به برند آن بین 4.5 تا 6 میلیون تومان است.

نریمانی همچنین اعلام کرد که تاکنون 400 بیمار پردازشگرهای جدید را دریافت کرده‌اند و امیدواریم تا پایان سال جاری همه پردازشگرها به بیماران توزیع شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 612]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن