واضح آرشیو وب فارسی:: مایسا ارائه دهنده انواع داکت اسپلیت زانتی، آکس ، بویمن ، ال جی و سامسونگ و .....
داکت اسپلیت که به عنوان اسپلیت های خانگی نیز شهرت دارد، امروزه به عنوان متداولترین سیستم تهویه مطبوع در دنیا شناخته می شود که بسیاری از مردم جهان برای تهویه هوا و همچنین انجام فرآیند سرمایشی و گرمایشی محیط های مختلف از آن استفاده می کنند. این دستگاه به طور کلی از یک هواساز (یونیت داخلی) و یک کندانسور (یونیت خارجی) تشکیل شده است و توسط مجموعه ای از لولههای مسی بهم متصل شده اند. همانطور که حتما شندیده اید این محصول در انواع مدل های متنوعی توسط برند های مختلفی همچون داکت اسپلیت آکس (AUX)، لوگرانو، جی پلاس و .... تولید و در بازار به فروش می رسند که هر یک از انواع مناسب استفاده در محیط های با شرایط آب و هوایی گوناگون هستند. به طور معمول داکت اسپلیتها از نظر نوع نیرو محرکه کمپرسور به دو دسته اینورتر و معمولی تقسیمبندی می شوند. در انواع محصولات اینورتر فناوری دور متغیر استفاده شده است. که در حقیقت تفاوت میان انواع داکت اسپلیت معمولی و اینورتر در سرعت موتور است که در نوع معمولی این سیستم سرعت موتور برخلاف نوع اینورتر ثابت می باشد. همانطور که می دانید نوع اینورتر این دستگاه در بازار دارای متقاضی های بیشتری است و دلیل آن هم صدای کمتر، عمر مفید بیشتر، سرمایش و گرمایش سریعتر و در انتها مقرون به صرفهتر بودن، از برتریهای اینورتور نسبت به انواع معمولی آن می باشد. با این حال توجه به موضوع قیمت نیز میتواند تفاوتهای عمده در میان آنها ایجاد کند.
به طور معمول به منظور انتخاب مناسب ترین ظرفیت اسپلیت های کانالی برای انجام عملیات تهویه و سرمایش بایستی ابتدا به متراژ ساختمان و تعداد اتاق ها توجه داشته باشیم،همچنین موقعیت واحد ساختمانی نیز امری بسیار مهم است که باید به آن توجه شود که ساختمان در طبقه وسط یا نزدیک پشت بام ساختمان قرار دارد.به طور کلی می توان گفت به ازای هر 35 تا 40 متر مربع از متراژ ساختمان باید ظرفیت یک تن تبرید در نظر گرفته شود. به همین دلیل است که توصیه می شود در واحد های با متراژ های بالاتر از 120 تا 130 متری از دو دستگاه اسپلیت کانالی استفاده شود.به عنوان مثال واحدی 135 متری را در نظر بگیرید. چنین واحدی به دو زون تقسیم کرده و در هر زون یک دستگاه متناسب با متراژ انتخاب می شود. یعنی در صورتی که این واحد 3 خواب به متراژ حدود 45 متر داشته باشد از یک داکت اسپلیت 24000 برای این بخش و برای 90 متر باقی مانده بهتر است از یک دستگاه 30000 استفاده شود. به این طریق هم در مصرف برق صرفه جویی می شود و هم فضا مستقل خواهد شد. شایان ذکر اسنپت که هر 12000(BTU/hr) معادل با یک تن تبرید است.
برای واحد هایی که متراژ آن ها حدود 140 تا 150 متر است استفاده از داکت اسپلیت تک فاز با برق 32 آمپر انتخاب مناسبی است، در صورتی که متراژ واحد تا حدود 200 متر باشد می توان از نوع تک فاز 50 آمپری استفاده نمود. همچنین برای متراژ های بالاتر از 450 متری استفاده از داکت اسپلیت جی پلاس با برق سه فاز توصیه می شود. به طور معمول پیش از اقدام به برق کشی ساختمان بایستی این ظرفیت ها در نظر گرفته و فیوزهای مینیاتور مناسب دستگاه مورد توجه قرار گیرد.
همانطور پیش تر نیز به این موضوع اشاره شداگر در واحد های 150 متری 2 دستگاه انتخاب شود به طور معمول تمامی برندها با ظرفیت پایین تک فاز می باشند، اما اگر بخواهیم برای واحد 150 متری تنها از یک دستگاه استفاده نماییم بایستی این را در نظر بگیریم که دستگاه های ب لای 5/3 تن تبرید یعنی 42000 در اکثر برند ها 3 فاز می باشند. یکی از مهم ترین ویژگی های داکت اسپلیت که بایستی در هنگام خرید آن بسیار مورد توجه قرار گیرد حجم هوادهی آن می باشد کهبه طور معمول برای هر تن ظرفیت داکت اسپیلت حجم هوادهی 400 CFM مناسب می باشد. حجم هوادهی این دستگاه با میزان صدایی که در نتیجه فعالیت ایجاد می کند رابطه مستقیم دارد به گونه ای کهدر صورت کمتر بودن حجم هوادهی میزان صدای داکت اسپیلت کمتر و در صورت بیشتر بودن حجم هوادهی صدا بیشتر می باشد. برای خرید داکت اسپلیت زانتی و دیگر برند های مطرح و با کیفیت داخلی و خارجی می توانید به وب سایت مایسا https://maysa-co.com/ مراجعه فرمایید. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در خصوص نحوه انتخاب، خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش داکت اسپلیت بویمن (Baumen) و دیگر برند های معتبر می توانید از طریق شماره تلفن 87700962-021 با کارشناسان گروه تهویه مطبوع مایسا تماس حاصل فرمایید.