تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797560932




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی نشانه ها و درمان درد سیاتیک در کلینیک تخصصی دکتر ارتوپد


واضح آرشیو وب فارسی::

 

درد عصب سیاتیک برای بسیاری از بیماران غیرقابل تحمل است. این درد می­ تواند به بخش­های مختلفی از بدن انتشار پیدا کند. به همین دلیل، بیماران بسیاری با علائم سیاتیک پای چپ به کلینیک تخصصی دکتر ارتوپد مراجعه می­ کنند تا مورد درمان قرار بگیرند.

عصب سیاتیک، از مهم ­ترین اعصاب بدن است که وظیفه نقل و انتقالات عصبی را بر عهده دارد. سیاتیک عصبی قطور است که از کمر تا کف پا ادامه دارد. در صورت وارد شدن هرگونه فشار و یا ضربه این عصب، درد شدیدی، ناحیه کمر تا انتهای پا را فرا می گیرد.

در اثر ورزش ­های سنگین و یا تصادف، فشار زیادی به این عصب وارد می­ شود. اگر آسیب شدید باشد ممکن است حتی توانایی حرکت از فرد گرفته شود. خط اول مقابله با درد سیاتیک، مراجعه زودهنگام به پزشک برای معاینه وضعیت است.

فتق دیسک کمر، به­ هم­ فشردگی مهره ­های ستون فقرات و تنگ شدن کانال­ های نخاعی از دیگر عواملی است که باعث فشار آمدن به آن می­ شود. در این حالت­ ها درد شدید و مداومی به عصب سیاتیک وارد می­ شود و می­ تواند بسیار خطرناک و آزاردهنده باشد.



روش ­های درمانی

گرفتگی و درد سیاتیک در یک پا، روش­های درمانی خاص خودش را دارد که با رعایت هرکدام، می ­توان احساس وجود درد را تخفیف داد تا در سریع­ ترین زمان ممکن به پزشک متخصص مراجعه نمود.

استراحت دادن به خود بعد از احساس درد

در اولین قدم، بعد از احساس به وجود آمدن درد، بیمار باید به خود استراحت بدهد و دست از فعالیت بکشد. استراحت در بستر برای کاهش فشار وارده به پا و عصب، در زمان کوتاهی، آرامش را به بیمار برمیگرداند.

انجام تمرینات کششی پیوسته

در هر ورزشی، چند حرکت کششی برای افزایش انعطاف عضلات وجود دارد. انجام دادن چند حرکت آرام و پیوسته، به سرعت درد را تسکین می­ دهد. زیرا ممکن است علت درد تنها خشکی عضله و مفاصل باشد.

استفاده از کمپرس گرم

قرار دادن کمپرس گرم روی ناحیه­ ای که درد در آن متمرکز است، بسیار آرامش بخش و موثر است. اگر این روش چندان جواب نداد می­ توانید از دوش آب گرم نیز نیز استفاده کنید.



 



 



تشخیص چگونه انجام می­شود؟

با بروز علائم اولیه و مراجعه به پزشک ارتوپد، معاینات اولیه توسط ایشان انجام می ­شود. پزشک سوالاتی مبنی بر زمان شروع نشانه ­ها و مدت آنها سوال می ­کند. سن، جنسیت، شرایط فیزیولژیکی بدن و شدت ناراحتی و مشکلات این بیماری، نیز در معاینه در نظر گرفته می­ شود.

در ادامه هرگونه علامت مرتبط و غیرمرتبط دیگری از این بیماری نیز باید به پزشک توسط بیمار گزارش شود. مثلا به جود آمدن درد تنها در یک پا، ممکن است همراه با گزگز و گرفتگی و خواب ­رفتگی پا نیز همراه باشد که و توجه چندانی به آن نشود. شناسایی تمام نشانه­ ها و بررسی آن­ها، پزشک و بیمار را در مسیر بهتری از تشخیص و درمان قرار می­‌دهد.

مصرف دارو زیر نظر پزشک

پزشک ارتوپد با توجه به شرایط بیمار و وضعیت بیماری، دارو تجویز می­ کند. این داروها از دسته­ های مختلفی هستند. داروهای مسکن، شل­ کننده­ های عضلات، ضد تشنج­ها و داروهای استروئیدی. این طیف متفاوت از داروها، به میزانی که بیمار نیاز دارد و با توجه به علت بیماری، تجویز می­شوند. مهم ­ترین در مصرف داروهای ذکر شده، مصرف آنها در مدت زمان مقرر است تا بهترین نتیجه حاصل شود. هرگونه عارضه حانبی نیز باید سریعا به دکتر گزارش شود.


 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1002]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن