طراحی سایت فروشگاهی یا آنلاین شاپ، روشی است که در بستر فضای آنلاین و اینترنت راه اندازی می شود و هدف از آن ارائه خدمات یا محصولات است.
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و ارائه محصولات لازم است که یک وب سایت فروشگاهی راه اندازی کنید اما به چه شکل؟ در ادامه قصد داریم بیشتر به معرفی سایت فروشگاهی بپردازیم.
طراحی سایت فروشگاهی یا فروش به روش سنتی؟
همه ما می دانیم به مکانی که کالا یا خدماتی را بری فروش به مشتریان خود ارائه می کند فروشگاه می گویند. مانند: سوپرمارکت، نانوایی، آژانس هواپیمایی، مکانیکی و…
این فروشگاه ها تا همین چندسال پیش فقط در مکان های مشخصی وجود داشتند که فروششان از طریق حضور مشتریان یا تماس تلفنی بود اماحالا بسیاری از این خرید و فروش ها از طریق اینترنت انجام می شود.
می دانیم که فروشگاه مکانی است در آن کالا یا خدماتی برای ارائه به مشتری قرار داده می شود. در واقع نانوایی ها، مزون های لباس، سوپر مارکت ها و ... همه و همه نوعی فروشگاه هستند.
تا همین چند سال پیش برای خرید اجناس مختلف لازم بود که در شهر بچرخید و به فروشگاه های مختلف سر بزنید و در نهایت خرید خود را به صورت حضوری انجام دهید.
با پیشرفت های انجام شده و برای صرفه جویی در وقت برخی فروشگاه ها مخصوصا سوپر مارکت ها برای مشتریان خود امکان خرید تلفنی را فراهم می کردند و آن را درب منزل تحویل می دادند.
پیشرفت های صورت گرفته در عرصه فضای مجازی باعث شد که فروشگاه ها به صورت آنلاین شروع به کار کنند. در ابتدا تمایلی از طرف مردم برای خرید از این فروشگاه ها وجود نداشت اما این روزها قضیه طور دیگری است!
قدم اول طراحی سایت فروشگاهی
یکی از پر طرفدارترین و کامل ترین نوع وب سایت ها، سایت های فروشگاهی هستند.
سایت های فروشگاهی با امکانات و بخش های مختلفی که دارند کاملا مانند یک فروشگاه عمل می کنند و مشتری را از لحظه ورود تا نهایی کردن خرید خود راهنمایی می کنند.پس اولین مرحله اقدام برای طراحی سایت فروشگاهی است.
فرآیند خرید از یک سایت فروشگاهی را می توان به زبان ساده به این صورت بیان کرد:
مشتریان پس از ورود به سایت کالا یا خدمات مورد نظر خود را انتخاب می کنند، اطلاعات قرار داده شده در مورد آن را می خوانند، نظرات مشتریان دیگر را بررسی می کنند و بعد سفارش می دهند. در مرحله بعد، روش پرداخت و نحوه ارسال آن را انتخاب کرده و پس از تایید نهایی، محصول برای آن ها ارسال می گردد.
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی یک سایت فروشگاهی و امکاناتی که برای آن قرار داده می شود از اهمیت بالایی برخوردار است، یعنی باید فروشگاه اینترنتی به نحوی طراحی شود که هر کاربر با هر میزان اطلاعات بتواند از بخش های مختلف آن دیدن کند و سفارش خود را به ثبت برساند.
معمول است که طراحی سایت فروشگاهی به یک تیم طراحی سایت سپرده شود اما برخی افراد که اطلاعاتی در این زمینه دارند با استفاده از قالب ها و امکاناتی که فراهم است خود برای طراحی سایتشان اقدام می کنند.
عوامل مهم موفقیت یک سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی مقوله ای پیچیده و حرفه ای است که فقط از متخصصین فعال در این حوزه بر می آید اما در کنار نکات فنی و تخصصی، رعایت نکاتی ساده می تواند تاثیر بزرگی در موفقیت این سایت ها داشته باشد. برای مثال:
استفاده از سایت ساده و راحت باشد
سرعت لود سایت بالا باشد تا کاربر را خسته نکند
توضیحات محصولات کافی و به اندازه باشد
محصولات دارای تنوع مورد انتظار مشتری باشد
امکان مشاوره و پشتیبانی با مشاوران سایت وجود داشته باشد
قیمت های رقابتی
پیشنهادات ویژه، تخفیف ها و هدایایی برای مشتریان ارائه شود
ارسال سریع و رایگان
گارانتی و خدمات پس از فروش
ارائه روش ها و درگاه های مختلف پرداخت
فراهم کردن امکان برگشت محصول درصورت عدم رضایت مشتری
و…
مجموعه این نکات ساده و شاید پیش پا افتاده باعث می شود تا مشتری از وب سایت رضایت حداکثری داشته باشد، خرید خود را نهایی کند و حتی باز هم برای خرید به این سایت مراجعه کند.
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرسی
وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که با استفاده از آن می توان یک وب سایت در هر زمینه ای طراحی کرد. مزیت استفاده از وردپرس این است که باعث کاهش چشمگیر هزینه ها می شود.
وردپرس به دلیل تنوع بالایی که در قالب ها و افزونه های ارائه شده دارد، دست طراح را برای ساخت هر فروشگاه اینترنتی باز گذاشته است.
افزونه ووکامرس، افزونه فروشگاه ساز وردپرس است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دارد. پس باعث کاهش چشمگیر هزینه ها در مقایسه با زمانی می شود که فروشگاه به صورت اختصاصی طراحی و کدنویسی می شود.
مزایای سایت فروشگاهی وردپرسی
اولین مزیت همانطور که اشاره کردیم کاهش هزینه هاست.
تنوع در قالب های ووکامرس
دسترسی نسخه های رایگان و تجاری قالب های متنوع ووکامرس
گستردگی افزونه های ووکامرس که دارای امکانات متنوعی هستند
قابلیت گزارش گیری از فروش در بازه های زمانی مختلف
مدیریت آسان و بدون محدودیت زمانی
سایت فروشگاهی اختصاصی
وقتی مشتری درخواست طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی می کند یعنی باید صفر تا صد بخش های سایت کدنویسی شوند و دیگر از سیستم های مدیریت محتوا مانند ورپرس استفاده نمی شود.
مزیت سایت های فروشگاهی طراحی شده به روش اختصاصی این است که کاملا با سلیقه و نیازهای مشتری تطابق خواهد داشت و بخش های اضافی در آن وجود ندارد.
برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی لازم است که در ابتدا یک جلسه مابین کارفرما و گروه طراحی برگذار شود تا نیازسنجی اولیه صورت بگیرد، سپس وارد مراحل بعدی شده و طراحی آغاز می شود.
هدف از سایت، امکانات و بخش های مختلف، کدنویسی و ... تنها بخشی از موارد تاثیرگذار بر قیمت طراحی سایت فروشگاهی هستند.
برای آنکه بتوانید با توجه به امکانات مورد نیاز خود، قیمت دقیق طراحی وبسایت را بهدست آورید کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید.
هزینه های طراحی سایت فروشگاهی
چرا شرکت های مختلف طراحی سایت، قیمت های متفاوتی مطرح می کنند؟
مهم ترین دلیل این تفاوت قیمت بر می گردد به تفاوت نحوه انجام کار، پیاده سازی وب و در نهایت پشتیبانی و سایر خدمات است. در واقع هر چه میزان استفاده از ابزارهای رایگان بیشتر باشد، هزینه های کلی کاهش پیدا می کنند.
خدماتی که افق وب در زمینه طراحی و سئو وب سایت ارائه می دهد
طراحی وبسایت های اداری
طراحی وبسایت های شرکتی
طراحی وب سایت فروشگاهی ووکامرس
طراحی وب سایت فروشگاهی اختصاصی
طراحی وبسایت شخصی
بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو (سئو)
تولید محتوا در تمام زمینه های کسب و کارها
در نهایت برای اطلاع دقیق از قیمت ها و ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی یا خدمات سئو می توانید با کارشناسان افق وب تماس بگیرید.