واضح آرشیو وب فارسی:اقتصاد برتر:
جوان ۳۵ ساله ای را تصور کنید که مدیریت چندین مجموعه را بر عهده داشته و یکی از مدیران موفق و برجسته کشوری است.
تهران – اقتصادبرتر – ۲۱ تیر ۱۴۰۰
شاید برای شما هم عجیب باشد که چگونه فردی در این سن به این سطح از موفقت رسیده باشد؟ با پول و روابط یا با برنامه و تلاش؟
میثم شکری ساز یکی از مدیران جوان و کارآفرینان موفق کشور است که احتمالا نام آن را در سال های اخیر شنیده باشید. این مدیر ۳۵ ساله در مسیر فعالیت های خود به دستاوردهای مختلفی دست یافته است که در این مطلب می خواهیم نگاهی به این دستاوردهای و رزومه او بیندازیم.
میثم شکری ساز کیست؟
دکتر میثم شکری ساز متولد سال ۱۳۶۵ بوده و هم اکنون مدیریت هولدینگ پارس پندار نهاد را بر عهده دارد. وی دارای تحصیلات دکترای کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد مدیریت MBA از دانشگاه اشتنبایس آلمان و امیر کبیر تهران و کارشناسی مهندسی صنایع است.
شروع فعالیت های این مدیر جوان به سال ۱۳۸۸ و تاسیس یکی از اولین مراکز آموزش مجازی ایران به نام مرکز توسعه آموزش مجازی پارس باز می گردد. یعنی شروع فعالیت های حرفه ای میثم شکری ساز به سن ۲۳ سالگی باز می گردد.
این مرکز هم اکنون بزرگ ترین مرکز آموزش های الکترونیکی و مجازی در کشور است. از جمله کسب و کارهای تحت مدیریت میثم شکری ساز می توان به این موارد اشاره کرد:
- مرکز توسعه آموزش مجازی پارس
- آموزشگاه فنی حرفه ای پارس
- کاوش (کنسرسیوم ارزیابی و اعتبار سنجی شرکت ها)
- موسسه حقوقی دادگران حق و عدالت (پارسی کانادا)
- پارسیان نشر
- پایگاه خبری پژوهش نیوز
- موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان
و چندین موسسه بزرگ و کوچک دیگر. دکتر میثم شکری ساز مدیریت حدود ۵۰۰ نیروی متخصص در شهرهای مختلف ایران را بر عهده دارد. یکی از دستاوردهای کارآفرینی این مدیر جوان را می توان همین مورد دانست.
فراهم آوردن شرایط مناسب برای فعالیت در حوزه های تجاری، اقتصادی و آموزشی مختلف، شغل آفرینی و استفاده از نیروهای جوان برای رشد و توسعه.
با توجه به ماهیت هر کدام از این مجموعه ها، می توان فهمید این مدیر جوان تجارب و ایده های مدیرتی خود را در حوزه های مختلفی همچون آموزش، کاریابی، مشاوره کسب و کار و … به کار گرفته است.
با نگاهی به سابقه پژوهشی میثم شکری ساز هم می بینیم این مدیر جوان فعالیت های مختلف و برجسته پژوهشی و تحقیقاتی در روزمه خود دارد. مهم ترین موارد آن ها را در زیر می بینید:
- نقش E-learning در کارآفرینی
- شناسایی و رتبه بندی موانع کارآفرینی در ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی
- تاثیرآموزش الکترونیکی در فرهنگ کارآفرینی “بررسی مشکلات و رفع موانع” ،فصلنامه فرهنگی هنری “اندیشه هنر” سال نخست شماره ۲، زمستان
- Transformation Leadership as a Pivotal Principle for Achieving Organizational Innovation Dr. Alireza Shirvani. Dr.Meisam Shekarisaz.
- Designing and testing a model for entrepreneurial development with a focus on individual, group, organizational and environmental components. ارائه شده در اجلاس جهانی کار آفرینی و کسب و کار در کشور کانادا (حضور در اجلاس ۱۳۹۸)
- بررسی میزان تاثیر محرکهای محیطی بر قصد تجارت اجتماعی با توجه به نقش میانجی تجربیات مشتریان مجازی کنفرانس بین المللی در قرن بیست و یکم ( در ایتالیا) ۱۳۹۷
- بررسی جهت گیری کارآفرینانه و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد سرمایه گذاریهای جدید شرکت
- ارزیابی و اولویت بندی موانع ارتباط بین صنعت و دانشگاه و ارائه راهکارهائی جهت رفع این موانع
نویسندگی و مترجمی هم در رزومه دکتر میثم شکری ساز به چشم می خورد. بیش از ۱۲ کتاب با نام این وی چاپ و منتشر شده است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به این موارد اشاره کرد:
- بازاریابی نوگرا – ۱۳۹۶ – میثم شکری ساز
- ناگفته های تاریخ تفکرات مدیریت – ۱۳۹۶ – میثم شکری ساز
- روابط فرد و سازمان – میثم شکری ساز
- تویی که ذهن برنده ای (کریس روی کرافت ویویس ۱۳۹۲) – مترجم: میثم شکری ساز
- کتاب بازاریابی گوریلی (تونی اندرسون ۱۳۹۵) – مترجم: میثم شکری ساز
- توهم باهوشی ۱ و ۲ (دیوید مکرینی ۱۳۹۹) – مترجم: میثم شکری ساز
- استوار (انتونی رابینز ۱۳۹۶) – مترجم: میثم شکری ساز
- مذاکره با دستان خالی (سایمون هیزلداین ۱۳۹۸) – مترجم: میثم شکری ساز
این مدیر موفق در طول سال های فعالیت خود به دستاوردهای متعددی نیز دست یافته است. از جمله مهم ترین آن ها می توان به این موارد اشاره کرد:
- مدیر برتر فناوری اطلاعات کشور در سال ۱۳۹۶
- دریافت گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان در ۳ سال متوالی
- گواهینامه برگزیده همایش های ملی فناوری اطلاعات توسط مرکز توسعه آموزش های مجازی پارس
- تندیس سپاس دستاورد برگزیده از سومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور
دکتر میثم شکری ساز کارآفرینی توانمند است که علاوه بر این او را می توان یک نمونه و الگوی مدیریتی موفق در کشور دانست. فردی که با توجه به سن نه چندان بالای خود، به دستاوردهای متعددی در حوزه های مختلف دست یافته است.
مدیران جوان و فعالان کسب و کارها در حوزه های مختلف می توانند با الگو قرار دادن این مدیر موفق مسیر رشد و پیشرفت را سریع تر پیموده و با استفاده از تجارب و دستاوردهای او می توانند بهتر بر چالش های پیش رو در مسیر خود غلبه کنند.