واضح آرشیو وب فارسی:: امروزه در تمامی منازل سرویس های دست شویی و توالت وجود دارند و با توجه به محدودیت جا دیگر نمی توان از دست شویی هایی خارج از منازل بهره برد. تمامی سرویس های توالت باید دارای کابینت روشویی باشند چرا که بعد از استفاده از سرویس توالت تمامی ایرانی ها عادت به شست و شوی دست هایشان دارند. از طرفی وجود کابینت روشویی محافظ زیبایی بصری در مقابل لوله های فاضلاب می باشد و آنها را با زیبایی و ظرافت می پوشاند . سرویس بهداشتی به دلیل وجود باکتری های موجود در آن و اینکه با هر سیفون کشیدن میلیون ها میلیون باکتری در فضای دست شویی پراکنده شده و محیط را آلوده می کند. لذا مصون نگه داشتن مسواک ها و لوازمی که تماس مستقیم با دهان و بدن ما دارند بسیار مهم و ضروری می باشد.از این رو استفاده از کابینت های دستشویی امری واجب تلقی می شود. علاوه بر نکات بهداشتی و پاکیزگی وجود کابینت های روشویی در سرویس های بهداشتی به زیبایی آن ها افزوده است.
روشویی در جنس های مختلف
از نظر تنوع در کابینت روشویی باید به معرفی انواع آن پرداخت. اول از همه، روشویی ها بر روی پایه ی چینی سوار می شدند که باریک بود و فضای مناسب برای قرارگیری شوینده ها و به اصطلاح پنهان شدن آنها را نداشت.از طرفی برای تعویض یا تمیز کردن لوله ها باید زحمت فراوانی کشیده میشد و امکان صدمه زدن به پایه ی روشویی وجود داشت. پس از آن کابینت روشویی هایی به بازار عرضه شدند که چوبی بودن و دارای باکس برای ذخیره کردن شوینده و وسایل داخل دست شویی بودند. اما با اینکه بر روی این چوب ها از ورق پلاستیکی جهت مصون نگه داشتن چوب استفاده می شد، پس از مدتی که از استفاده محصول می گذشت به دلیل وجود رطوبت و شست و شو های مکرر در دست شویی، این ورقه های چوبی دچار رطوبت گرفتگی می شد و برجسته و برآمده می شد. به همین دلیل این محصولات چوبی هم رفته رفته از سبد خرید خانه ها به دلیل صرف هزینه ی بالا و کارایی کوتاه مدت و تنوع کم حذف شد.
حال حاضر کابینت های روشویی با جنس pvc که نوعی از پلاستیک فشرده و سخت شده هستند تولید شده و روانه ی بازار شده اند. تفاوت این روشویی ها در این است که هم از استحکام کافی و بیشتری بر خوردار است و هم اینکه تنوع بیشتری نسبت به دو نوع گفته شده دارد. مهمتر از همه اینکه در برابر رطوبت و شست و شو مقاوم است. از طرفی وزن سبک و سهولت در جابجایی آن یکی از مزیت های این مدل می باشد. همچنین این مدل ها دارای تنوع در اندازه هم هستند.
از مبحث کیفیت کابینت ها که فاصله بگیریم، به مبحث شکل ظاهری این کابینت ها می رسیم. به این معنی که کابینت های روشویی 2 نوع دیواری (هوایی) و زمینی در بازار موجود می باشد. در انواع دیواری این محصول علاوه بر اینکه تنوع در اندازه دارد، به دلیل اینکه از سطح زمین فاصله دارد برای تمیز کردن زیر این کابینت ها نیاز به صرف وقت زیادی ندارید و به راحتی زیر این کابینت ها تمیز می شود. در مدل زمینی این کابینت روشویی ها، پایه ها طوری طراحی شده که در برابر ضربه و آب و هوا بسیار مقاوم هستند و عمر طولانی تری را دارند.
انواع روشویی
روشویی دیواری
دقیقا همانطور که از اسمشان پیداست برای نصب مستقیم بر روی دیوار طراحی شده اند و خروجی ها آن بصورت طراحی بیرونی بوده و دیده می شوند . این مدل برای حمام یا سرویس های مناسب می باشد که فضای کمی دارند و یا واقعا طرحی بسیار کوچک مد نظر شما باشد .استفاده از آن تضمین کننده صرفه جویی فضا برای چیدمان سایر المان ها در حمام یا سرویس شما می باشد .
روشویی کابینتی
طراحی این مدل بیشتر برای قرار گرفتن توکار می باشد که تنها صفحه ای داخل کابینت دیده می شود ،این طراحی این قابلیت را به مالک می دهد که فضایی برای قرار دادن وسایل غیر ضروری داشته باشد .
شما نیازی به نصب روشویی بر روی دیوار ندارید و همچنین در داخل فضایی قرار میگیرد که می تواند لبه ای برای ایجاد فاصله حتی تا 5 سانتی متر از لبه روشویی به شما بدهد .
روشویی پایه دار
روشویی پایه ای که بیشتر ما با آن آشنا هستیم و در واقع طرح سنتی محسوب می شود که خود نیازهای خاصی را برطرف می کند . برای مثال به شما امکان پوشش مسیر عبور آب و فاضلاب را داده ،و همچنین محل نصب آن بسته به ارتفاع محل قرار گیری تاسیسات پایین می اید . مناسب برای فضاهایی که جای کمی دارید و باید بدانید که این نوع بر دیوار نصب می شود و پایه فقط حالت پوشش برای عبور تاسیسات دارد .
روشویی گوشه ای
زمانی که شما فضایی بسیار کمی دارید و همچنین دیوار صافی برای جانمایی روشویی ندارید ،استفاده از طرح گوشه ای بسیار به کار شما می آید .این طرح در دو مدل پایه دار و دیواری در بازار موجود است که بسته به نیاز و شرایط سرویس های شما می توانید انتخاب کنید .
روشویی فلت کابینتی یا رو کابینتی
طراحی مدرن تر نسبت به سایر مدل های کابینتی دارد و در واقع زمانی که شما سطحی صاف دارید و میتوانید سینک خود را روی آن قرار دهید بسیار مناسب می باشد .با این تفاوت که این مدل توانایی استفاده از سطح در شکل ها و حجم های مختلف برای سطح زیری خود به شما می دهد .لازم به ذکر است این سبک عمدتا زمانی که شما فضایی زیادی دارید مناسب تر می باشد .
روشویی توکار یا سینک دفنی
زمانی که سینک شما داخل فضایی نصب می شود و کلا فضای گود سینک را می بینید ،سینک توکار گفته می شود .این نوع سینک زیبایی ظاهری خاصی دارد شما با سطحی تخت روبرو می شوید که سینک داخل ان قرار دارد و فضایی گود داخل سینک درون کابین پایین آن می باشد . بیشتر برای سرویس های با فضای بزرگ مناسب می باشد.
سه نوع خاص از اشکال برای حوضچه روشویی
- روشویی دایراه ای
- روشویی بیضی
- روشویی بیضی
انواع روشویی به لحاظ جنس
- روشویی سرامیکی
- روشویی پلیمری
- روشویی کامپوزیت
- روشویی مسی
- روشویی چدنی
- روشویی استیلی
معرفی یک فروشگاه اینترنتی در زمینه فروش کابینت روشویی
برای مشاهده محصولات و ریز جزئیات آنها پیشنهاد میکنیم به سایت ما به نشانی : https://centerceramic.com مراجعه نمایید.