واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: هاشمی طبا: دولت روحانی خدمات بسيار وسيعی به جامعه میدهد!
نبايد از کنار اين نکته به سادگي عبور کرد که دولت خدمات بسيار وسيعي به جامعه ميدهد. همين آب، برق و بهداشت خيلي مسائل حجيم، وسيع و کمرشکني است. با اين حال همه اينها تاکنون ناديده گرفته شده
جهان نيوز: مصطفی هاشمی طبا، کارشناس ارشد رسانه های اصلاح طلب این بار طی یادداشتی که در روزنامه آرمان نوشته است در ادامه اتهام زنی به جریان رقیب، کاهش مشارکت مردم در انتخابات را استراتژی عامدانه جریان اصولگرا معرفی کرده است. البته کارشناس ثابت رسانه های اصلاح طلب به شش سال ناکارآمدی دولت های روحانی، رفتار وکیل الدولگی اصلاح طلبان مجلس دهم، ادعای انتخابات مهندسی شده و یا استفاده مسئول ارشد دولت از عبارت انتصابات به جای انتخابات اشاره نکرده است که هرکدام چه سهمی در کاهش مشارکت مردم داشته و صرفا به یک تحلیل موهوم روآورده است. هاشمی طبا با توهین به فهم مرد، اصولگرایان را بزرگ کننده مشکلات دولت دانسته است؛ گویی خود مردم قدرت فهم موضوعاتی مانند «مرگ برجام» و یا «من خودم صبح جمعه فهمیدم» را ندارند. تقریبا می توان گفت این ناراحتی امثال هاشمی طبا از «نه قاطع» مردم تهران و استانها به اصلاح طلبان سرچشمه می گیرد که خطر از دست دادن دولت هم در مقابل خود مشاهده می کنند. بخش های مهم اظهارات هاشمی طبا را در ادامه خواهید خواند:
*بهنظر ميرسد که اصولگرايان و دلواپسان نوعي استراتژي داشتند تا شرايطي بهوجود آورند که مردم از روند موجود مايوس شده و درانتخابات حاضر نشوند. راديو و تلويزيونهاي خارجي که همواره عليه نظام تبليغ کرده و ميکنند به سهم خود و دلواپسان داخلي نيز از طرف ديگر درصدد بودند تا مشارکت حداقلي رقم بخورد و اينها با حداقلي از آراي مردم وارد مجلس شوند.
*دلواپسان ماهها عليه دولت دست به تخريب و سياهنمايي زده و مشکلات دولت را بزرگنمايي کردند و همگام با رسانههاي خارجي يا فضاي مجازي که مردم را بابت مشارکت و راي دادن سرزنش مينمودند اين بار شروع به تضعيف نظام کردند. هر چند در نتيجه موفق شدند که با اين رويکرد مردم کمتري به پاي صندوقهاي راي بيايند و مشارکت کاهش يابد.
*گويي اينکه استراتژي دلواپسان اينگونه بوده که مردم را به دولت بدبين و بياعتماد کنند و در نتيجه درصد کمي از مشارکت مردم ثبت شود. چنانکه همينطور هم شد و آنطور که بايد و شايد شاهد استقبال نبوديم.
*البته رخدادهاي ديگري مثل اتفاقات آبان يا دي هم در کاهش مشارکت مردم بيتاثير نبود. هر چند نميتوان هيچ پديدهاي را بيتاثير دانست اما بايد اذعان داشت که پديدهاي مثل افزايش قيمت سوخت يا حتي نارضايتيهاي ديگر مردم پديدهاي مقطعي بوده که پس از مدتي از اعتبار ساقط شد اما پديده مستمر در سال 98 اين بوده که پس از نقض و خروج از برجام توسط آمريکا به جاي اينکه حمله را به سمت آمريکا ببريم نوک پيکان حمله را به سمت دولت برديم.
*نبايد از کنار اين نکته به سادگي عبور کرد که دولت خدمات بسيار وسيعي به جامعه ميدهد. همين آب، برق و بهداشت خيلي مسائل حجيم، وسيع و کمرشکني است. با اين حال همه اينها تاکنون ناديده گرفته شده و شخص آقاي رئيسجمهور در برخي از اين حملات و هجمههاي دلواپسان مورد هدف قرار گرفته و با واژههايي مانند سازشکار و نماينده بيگانگان به وي هجمه بردهاند
*اکنون همه گرفتاريها را به گردن آقاي حسن روحاني مياندازند اما اين درست نيست که از تريبونهاي عمومي، مجلس و فضاي مجازي به دولت حمله شود.
سه شنبه, 06 اسفند 1398 ساعت 11:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]