واضح آرشیو وب فارسی:: به گزارش کافه دانش ، گوگل هر ازگاهی الگوریتم هایی را جهت بهبود نتایج جستجو ارایه مینماید و هر روزه آنها را توسعه میدهد. مهمترین هدف گوگل از جستجوی برترین نتایج، ارایه نتایجی کاربر پسند است. کاربران اینترنت دوست دارند هر روز بهترین مطالب را در اینترنت مشاهده کنند و گوگل بزرگترین موتور جستجوی دنیا، با دارا بودن بیشتر از هشتاد درصد کل کاربران، تمایل به جلب نظر کاربرانش دارد. لذا همواره برای بهبود نتایج جستجو میکوشد.
کار الگوریتم pirate معروف به الگوریتم دزدان دریایی که در سال ۲۰۱۲ توسط گوگل منتشر شد، ممانعت از کپی برداری از دیگر وبسایتها بود. مهمترین هدف الگوریتم pirate تمییز دادن وب سایت اصلی از وب سایت کپی شده است. ایراد اساسی وارد بر این الگوریتم، این است که در سطح صفحه وب جستجوی خودش را انجام میدهد نه کل دامنه. این الگوریتم بعد از انجام جستجوهای خودش، مطالب صفحاتی از وب را که کپی شده اند، یافته و آن صفحه را جریمه میکند ولی اثر زیادی بر دامنه نمیگذارد. البته اگر تعداد صفحات کپیبرداری، زیاد باشند گوگل با الگوریتم دیگرش به نام مرغ پاندا کل دامنه را جریمه مینماید.
الگوریتم دزدان دریایی حذف صفحات کپیبرداری شده را از نتایج انجام نمیدهد. بلکه فقط اجازه نمیدهد که صفحه کپی، بالاتر از صفحه اصلی در نتایج نمایش داده شود.
الگوریتم pirate و سئو
از اصلی ترین فاکتورهای سئو، تولید محتوا است به نحوی که کپی کردن مطالب یک سایت، اثر منفی روی سئوی سایت می گذارد. بنابراین روند رشد وب سایت را بسیار کند خواهد کرد. الگوریتم pirate برای ممانعت از کپی برداری منتشر شده ولی به نظر کارشناسان سئو اثر چندانی هم ندارد. در نظر بگیرید وب سایت جدیدی تاسیس شده و در زمینه اخبار کامپیوتر فعال است و هر روز مطالب جدیدی در این وبسایت منتشر میشود اما وب سایت های خبری با این موضوع فراوان و دارای قدمت زیادی هستند. اگراین وب سایت ها از وب سایت مورد نظر مطالب را کپی کنند، احتمال این هست که در نتایج، همواره از وب سایت جدید بالاتر قرار بگیرند یا حتی در گاها وب سایت جدید را با اینکه تولیدکننده اصلی محتوا بوده، به عنوان کپی بردار شناسایی کند که این برای سئوی سایت بسیار بد خواهد بود.
مقابله با الگوریتم pirate (دزدان دریایی)
گوگل خواهان دیدن مطالب جدید در سایت شماست تا بتواند نتایج خوبی را برای کاربران اینترنتی خود ارایه کند. لذا این موارد را در کارهای خود برای ایجاد وب سایت رعایت نمایید:
۱- هرگز کپی نکنید: خودتان بهترین محتوا را ایجاد کنید. در جهت توسعه محتوای سایت خود، بکوشید زیرا گوگل دوست دارد محتوای قدیمی وب سایت تان را توسعه و ارتقا بدهید.
۲- برای منتشر کردن مطالب و محتوای جدیدتان عجله نکنید. صبر کنید تا کامل کراول های گوگل محتوای سایت شما را بررسی نمایند و پس از بیست و چهار ساعت می توانید نسبت به انتشار و اشتراک گذاری اقدام نمایید.
۳- گزارش کپی برداری از سایت خودتان را برای گوگل بفرستید: چنانچه محتوای سایت تان توسط سایت دیگری کپی میشود، گزارشی از آن برای گوگل اراسل کنید. قطعا نتیجه میگیرید.
تولید کردن محتوای جدید و اثرش بر روی سئو سایت
گوگل به هر صفحه از وبسایت شما امتیاز جداگانه ای خواهد داد و هر چه از این صفحات با امتیاز بالا، داشته باشید سایت تان رو به رشد خواهد بود. لذا کارشناسان با سئو محتوا همواره میکوشد تا بهترین مطالب را برای تان با عنوان های خوب و مطلوب ارائه کند. بهره گیری از مطالب آموزشی جدید، مطلوب و مورد نظر گوگل است و سایت هایی با پایه آموزشی را خیلی دوست دارد.
نتیجه گیری کلی
روال سئو از حالت نتی خارج شده و به طرف سئو محلی و سئو محتوا رفته است لذا توسعه محتوا از اصلی ترین دغدغه های سایتهای بزرگ است پس سایت خودتان را بصورت کامل و بر مبنای محتوا سئو کنید.
ترجمه توسط کافه دانش