تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817731292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جام جم سرا - استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ برای درمان آنفلوآنزا، ممنوع


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر زهره آخوندی میبدی روز یکشنبه به ایرنا گفت: بیماری آنفلوانزا یک بیماری حاد تنفسی است که بعلت ویروس آنفلوآنزا ایجاد می شود و با علائم ناگهانی تب بالا، سردرد، دردهای عضلانی تظاهر می یابد و گاهی همراه با آبریزش بینی و چشم می باشد و علائم بیماری معمولا طی ۳تا ۵ روز و گاهی ۷ روز طول می کشد.

به گفته وی، زمان شایع بروز بیماری فصل پاییز و زمستان است و بدلیل ازدحام جمعیت ها در محیط های دربسته در این فصول و عدم تهویه مناسب، انتقال ان از فرد بیمار به سایرین بیشتر می شود؛ این بیماری معمولا با استراحت در منزل، مصرف مایعات گرم، تغذیه مناسب و داروهایی که علائم بیماری را کاهش می دهند مثل تب بر، بهبود می یابد. وی اظهار داشت: افراد بیمار نباید تا بهبودی، در محل کار یا کلاس درس و نیز در اجتماعات حضور یابند و در صورت حضور در اجتماعات، ماسک بزنند و فاصله یک متری خود را با سایرین رعایت کنند؛ بهداشت تنفسی و شستشوی دست را رعایت کنند تا از انتشار این ویروس در جامعه و ابتلای سایرین جلوگیری شود.

دکتر آخوندی میبدی تصریح کرد: نکته مهم این است که وقتی ویروس در جامعه گسترش یافت و افراد بیشتری بیمار شدند، احتمال بیماری در کسانی که در معرض خطر هستند نیز بیشتر خواهد شد و بیماری در این افراد می تواند باعث عوارض خطرناک و حتی مرگ گردد پس با رعایت شستشوی دست و بهداشت تنفسی از انتشار این ویروس در جامعه و ابتلای هموطنانمان جلوگیری کنیم.

این متخصص بیماری های عفونی اضافه کرد: شستشوی دست با آب و صابون و یا محلول های الکلی مخصوص انجام می گیرد و باعث از بین رفتن ویروس می شود، دستهای تمیز حافظ سلامتی ما هستند؛ هم فرد بیمار و هم سایر افراد جامعه باید دستهای خود را قبل از غذا خوردن و قبل از تماس با چشم، بینی و دهان بشویند واز دست دادن و روبوسی کردن پرهیز کنند، همچنین فرد بیمار پس از عطسه و سرفه و وقتی دستهایش آلوده به ترشحات تنفسی شد، باید آنها را بشوید.

وی گفت: استفاده از دستمال کاغذی تمیز برای پاک کردن ترشحات و دفع اخلاط و سپس انداختن آن در سطل زباله درب دار یا کیسه فریزر و بستن درب کیسه و سپس انداختن ان در سطل زباله، بسیار مهم است و افراد بیمار از دفع اخلاط در فضاهای باز خودداری کنند تا از آلوده شدن فضاها جلوگیری شود.

این پزشک یادآور شد: افراد در معرض خطر عوارض شدید بیماری آنفلوآنزا شامل خانم های باردار، افراد با بیماری دیابت، قلبی، کلیوی و ریوی، افراد بالای ۶۵ سال، کسانی که تحت شیمی درمانی یا مصرف داروهای نقص ایمنی هستند و افراد HIV مثبت هستند و این افراد باید هر سال در آخر شهریور و اوایل پاییز واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند.

دکتر آخوندی میبدی تاکید کرد: شروع مجدد تب پس از بهبودی اولیه علایم، افزایش شدت سرفه همراه با تنگی نفس، درد گوش و سردردی که مجددا ایجاد شود، می تواند از نشانه های ایجاد عوارض آنفلوآنزا باشد.

به گفته وی، عفونت های گوش، سینوس ها و ریه ها از عوارض آنفلوآنزا هستند و در این موارد باید به پزشک مراجعه کرد؛ در صورت تنگی نفس شدید که منجر به خستگی تنفسی شود باید سریعا بیمار به اورژانس مراجعه کند.


یکشنبه 10 آذر 1398 ساعت 20:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن