تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829338895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

12 بازی کمتر شناخته شده‌ی فایتینگ که طرفداران این سبک باید تجربه کنند!


واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم:
12 بازی کمتر شناخته شده‌ی فایتینگ که طرفداران این سبک باید تجربه کنند
12 بازی کمتر شناخته شده‌ی فایتینگ که طرفداران این سبک باید تجربه کنند! "به قلم پرهام آقاخانی" همانطور که احتمالا می‌دانید، امروزه ما در رنسانس سبک فایتینگ قرار داریم. نه تنها عناوین قدیمی بسیاری احیا شده‌اند، بلکه تعداد بسیاری از تازه واردان نیز در حال وارد شدن به زمین مبارزه هستند و همین، تعداد بازی‌های عرضه شده در این سبک را به شدت افزایش داده است. اما همین ازدیاد باعث شده است که یک سری از بازی‌های این ژانر از قلم بیفتند؛ عناوینی که یا یا جزو یکی از سرگرم کننده‌ترین بازی‌های فایتینگ محسوب می‌شوند و یا علیرغم جذابیت‌ها و شایستگی‌هایشان، حسابی نادیده گرفته شده‌اند. بنابراین، در این لیست هیچ خبری از امثال مورتال کامبت، استریت فایتر و تکن نیست؛ بلکه تنها به معرفی آن دسته از بازی‌های فایتینگی خواهیم پرداخت که احتمالا تا حالا حتی اسمشان را هم نشنیده‌اید، ولی انجام دادنشان خالی از لطف نیست. دقت داشته باشید که لیست هیچ ترتیب خاصی ندارد و تنها به معرفی بازی‌هایی پرداخته شده است که در یک محیط دو بعدی یا نیمه دوبعدی انجام می‌شوند و چه به صورت چند نفره و چه تک نفره، جذاب هستند.
بازی Bloody Roar
1- سری Bloody Roar (پتلفرم‌ها: PlayStation 1, PlayStation 2, Xbox, GameCube) تا حالا و در عناوینی همچون Omen of Sorrow و Killer Instinct شاهد حضور گرگینه‌های بسیاری به عنوان شخصیت‌های قابل بازی بوده‌ایم. اما اگر کارکترتان حالت انسانی داشت و درست وسط مبارزه به یک گرگینه تبدیل می‌شد یا بالعکس، چطور بود؟ اگر این ایده به نظرتان جذاب است، پس نباید تجربه‌ی Bloody Roar را از دست بدهید. در این سری، هر مبارز قابل بازی علاوه بر فرم انسانی‌اش، از یک فرم حیوانی نیز بهره می‌برد که در هر زمانی قابل تغییر است و توانایی‌های او را به شدت افزایش می‌دهد. اما مسئله اینجاست که این تغییر شکل‌ها وابسته به یک نوار انرژی خاص است و اگر کارکترتان دوباره به حالت انسانی خودش برگردد، حسابی در برابر حملات فرم حیوانی حریفتان آسیب پذیر خواهید بود. در نتیجه، باید بدانید که چه موقعی برای حداکثر کارایی، تغییر شکل دهید و همین موضوع هم باعث شده تا گیم پلی سری در عین ساده بودن، درصدی از استراتژی را به همراه خود داشته باشد. چهار نسخه‌ی ابتدایی این بازی کاملا در انحصار کنسول‌های خانواده‌ی پلی استیشن قرار دارند. اما Bloody Roar Extreme که بر روی Xbox عرضه شد، همچنین با نام متفاوت Bloody Roar: Primal Fury بر روی کنسول GameCube نیز قابل دسترسی است. اگر می‌خواهید بهترین عناوین سری را تجربه کنید، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا به سراغ نسخه‌های دوم و سوم بروید و سپس سری هم به Primal Fury بزنید. منتظر بازنشر این بازی‌ها و یا قرار گرفتنشان روی سیستم‌های بکوارد هم نباشید؛ چون فکر می‌کنم همه‌ی ما می‌دانیم که صاحب امتیاز فعلی این فرنچایز یعنی کونامی چقدر از جلب رضایت طرفدارانش نفرت دارد.
بازی JoJo
2- JoJo"s Bizarre Adventure: Heritage for the Future (پلتفرم‌ها: Arcade, PlayStation 1, Sega Dreamcast, Xbox 360, PlayStation 3) این بازی یک اقتباس فایتینگ از پارت سوم JoJo"s Bizarre Adventure و در نظر خیلی‌ها، بهترین بازی ساخته شده از روی این فرنچایز به شمار می‌رود که توسط کمپانی CAPCOM توسعه یافته بود. کسانی که قبلا به خواندن مانگای این سری و یا دیدن اقتباس انیمه‌ای آن توسط David Productions پرداخته باشند، خیلی خوب می‌دانند که باید انتظار چه چیزی را بکشند. اما بگذارید برای کسانی که با آن آشنایی ندارند هم توضیحاتی ارائه دهیم. سری JoJo"s Bizarre Adventure در واقع منبع الهام اصلی سری Persona به شمار می‌رود. درست همانند هر کارکتر سری Persona که از موجوداتی فراطبیعی با نام Personaها بهره می‌برد، هر کارکتر اصلی از پارت سوم JoJo به بعد نیز از موردی مشابه با نام Stand استفاده می‌کند؛ البته با این تفاوت که استندها می‌توانند هر شکلی داشته باشند، قدرت مبارزه و تخریب بیشتری نسبت به پرسوناها دارند و در هر زمانی قابل احضار و کنترل هستند. همین باعث شده است که در این عنوان شاهد یک گیم پلی فوق العاده جذاب‌تر نسبت به سایر بازی‌های فایتینگ باشید؛ چون مجبور هستید که به ایجاد یک تعادل مناسب در استفاده از استند کارکتر خود بپردازید و بسته به وضعیت مبارزه، استراتژی درگیر شدن خودتان را تغییر دهید. البته جا دارد به این مورد اشاره کنیم که به دلیل منتقضی شدن حقوق ساخت بازی کپکام از این سری، این بازی دیگر برای خرید در دسترس نیست و اگر نسخه HD آن را از قبل بر روی سیستم‌های نسل پیشین خود نداشته باشید، چاره‌ای جز تهیه نسخه‌های قدیمی را ندارید. از نظر محتویات، نسخه‌های دریم کست و پلی استیشن 1 کامل‌تر هستند و بخش‌هایی همچون Special Story و گالری را به همراه کارکترها و مودهای بیشتر، در اختیارتان می‌گذارند. ولی اگر می‌خواهید که آنلاین بازی کنید، می‌بایست از ROM نسخه‌ی آرکید و نرم افزار FightCade استفاده کنید.
بازی Terrordrome
3- Terrordrome: Rise of the Boogeymen (پلتفرم‌ها: PC) بعد از قرار گرفتن تعدادی از نمادهای ژانر Horror و Slasher سینمایی در نسخه‌های اخیر مورتال کامبت، عده‌ای به این فکر افتادند که چرا وارنر و Netherrealm به فکر خرید لایسنس تمام این شخصیت‌ها نیفتاده‌اند تا یک عنوان فایتینگ تماما مبتنی بر آن‌ها را شکل دهند. ولی چیزی که همین عده نمی‌دانند، این است که چنین بازی‌ای سال‌ها پیش ساخته شده است و Terrordrome نام دارد!  Terrordrome: Rise of the Boogeymenیک بازی کاملا رایگان و Fan made است که توسط Huracan Studio توسعه یافته و آخرین نسخه‌ی آن، اوایل سال پیش در اختیار طرفدارانش قرار گرفت. این بازی تعداد زیادی از شخصیت‌های معروف سینمایی همچون Ash Williams، فردی کروگر، Chucky، مایکل مایرز و Pinhead را برای مبارزه در اختیارتان قرار می‌دهد و تمام مکان‌های مبارزه و موسیقی‌های آن هم مستقیما از دل فیلم‌های همین شخصیت‌ها بیرون آمده‌اند. از همه بهتر هم این است که قابلیت انجام مبارزه به صورت آنلاین نیز برایتان فراهم شده است تا فقط محدود به مبارزات آفلاین نشوید. البته نکته‌ی مهمی که باید به آن اشاره کنیم، این است که این بازی حالت گرافیکی‌ای مشابه با نسخه‌های اولیه‌ی Killer Instinct دارد؛ چون بالاخره هر چه که باشد، نمی‌توان از یک تیم مستقل و بدون هیچ پشتوانه‌ی مالی‌ای انتظار انیمیشن‌ها و گرافیک خارق العاده را داشت. ولی اگر واقعا بخواهید این عنوان را فقط به خاطر گرافیکش رها کنید، فرصت انجام بازی فایتینگی که احتمالا هیچ گاه ساخته نخواهد شد را از دست خواهید داد. برای تهیه کردن این بازی تنها کافیست که به سایت رسمی آن مراجعه کرده و فایل نصبی نسخه‌ی 2.10.3 را دانلود کنید.
بازی Skullgirls
4- Skullgirls 2nd Encore (پلتفرم‌ها: PC, PlayStation 4, Nintendo Switch) بعد از شکست مفتضحانه‌ی Marvel vs. Capcom: Infinite به نظر می‌رسد که بخت این سری برای همیشه به پایان رسیده است و دیگر نمی‌توان شاهد جذابیت دیوانه وار آن بود. اما با این وجود، هنوز بازی‌هایی وجود دارند که همچنان ادامه دهنده‌ی راه این سری هستند و می‌توانید با انجام آن‌ها، این خلاء بزرگ را پر کنید. یکی از این بازی‌ها، Skullgirls است که ناحقی‌های بسیاری را چه از سمت بازیکن‌ها و چه از سمت برگزار کنندگان تورنومنت‌های بزرگ بازی‌های فایتینگ متحمل شده است. اساس گیم پلی این بازی، با گرته برداری از سری معروف فوق شکل گرفته است. اما تفاوت مهمی که Skullgirls نسبت به سری Marvel vs. Capcom دارد، این است که حجم شخصی سازی‌ای که برای مبارزات در اختیارتان قرار می‌دهد، از هر بازی دیگری بیشتر است. نه تنها می‌توانید هر تعداد شخصیت را که می‌خواهید (از 1 تا 3 مبارز) در تیمتان استفاده کنید، بلکه محدودیتی هم در قبال حملات Assist وجود ندارد و می‌توانید هر حمله یا حرکتی که خواستید را به عنوان Assist تنظیم کنید که همین نشان از Balancing خارق العاده‌ی آن دارد. علاوه بر تمام این‌ها، این بازی همچنین شامل بهترین Taunt در تاریخ گیمینگ است که تحقیر کردن حریف با آن، لذت وصف ناشدنی‌ای دارد.
بازی Tatsunoko vs Capcom
5- Tatsunoko vs. Capcom (پلتفرم‌ها: Wii) تا حالا عناوین Versus زیادی با حضور کارکترهای کپکام ساخته شده است. اما احتمالا عجیب و غریب‌ترین آن‌ها، Tatsunoko vs. Capcom است که کارکترهای تاتسونوکو پروداکشن همانند Tekkaman یا Casshan را در برابر کارکترهای کپکام قرار می‌داد. متاسفانه معروف نبودن نصف مبارزان این بازی در خارج از ژاپن باعث شد که این بازی از سوی عده‌ی بسیاری تحویل گرفته نشود. چون واقعا چه کسی دوست داشت با چنین کارکترهای عجیب و غریبی که نصف Roster بازی را تشکیل داده‌اند و هیچ چیزی در موردشان نمی‌داند، بازی کند؟ اما اگر این مورد را نادیده می‌گرفتید و باز هم به سراغ آن می‌رفتید، متوجه می‌شدید که نه تنها گیم پلی بازی (که توسط سازندگان UMvC3 ساخته شده) به طرز مثال زدنی‌ای جذاب است، بلکه می‌توانستید یکی از دیوانه وارترین Rosterهای تاریخ بازی‌های فایتینگ کپکام را هم در آن مشاهده کنید. مثلا اگر بخواهید، می‌توانید در نقش یکی از Vital Suit‌های غول پیکر سری Lost Planet بازی کنید یا کنترل Kaijin no Soki از Onimusha: Dawn of Dreams را بدست بگیرید! البته تنها مشکلی که برای تهیه کردن این بازی پیش رویتان دارید، یافتن دیسک بازی و یا یک ISO از نسخه‌ی Wii است که مورد اول به خاطر کمبود نسخه‌های فیزیکی، با هزینه‌ی زیادی همراه است و مورد دوم هم به لطف حملات بی پایان نینتندو به سایت‌های حاوی ROMها، به سختی قابل یافتن است. اما از آن جایی که این نگارنده هوای شما را دارد، یک نسخه از بازی برایتان تهیه شده است تا از آن لذت ببرید.
نرم افزار MUGEN
6- M.U.G.E.N (پلتفرم: PC) یکی از بزرگترین آرزوهای هر فایتینگ باز، این است که روزی بتواند عنوانی با حضور ترکیب‌های محبوبش را تجربه کند. مثلا BlazBlue علیه Guilty Gear، مارول علیه DC یا تمام کارکترهای Shonen Jump علیه کارکترهای Capcom. در حالت عادی، انجام چنین کاری به خاطر تمام مضخرفات حقوقی‌ای که باید انجام شود و بودجه‌ی سرسام آوری که باید به آن تعلق گیرد، امکان ناپذیر است و احتمالش زیاد است که اگر هم بازی ساخته شود، پس از چند سال از تمام فروشگاه‌ها محو شود. ولی به لطف یک سری از بازیکنان پر پشتکار و نرم افزاری به نام M.U.G.E.N خودتان می‌توانید تا زمانی که قصد فروش محصول نهایی‌تان را ندارید، هر ترکیبی که می‌خواهید را خلق کنید. درست است که M.U.G.E.N خیلی ساده است و امکانات زیادی را در اختیارتان قرار نمی‌دهد، ولی با این حال به همه اجازه می‌دهد که بدون داشتن دانش برنامه نویسی، بازی فایتینگ رویایی خودشان را خلق کنند. هیچ محدودیتی (البته به جز توان موتور بازی و سیستم خودتان، و همچنین در دسترس بودن اسپرایت‌های مورد نیازتان) در زمینه‌ی تعداد کارکترها، مراحل و موسیقی‌هایی که می‌خواهید به بازی شخصی سازی شده‌ی خود اضافه کنید، وجود ندارد و آزاد هستید تا هر چیزی که می‌خواهید را بسازید. مثلا اگر بخواهید، می‌توانید فردی مرکوری فقید را در حالی که موسیقی‌های Initial D و Super Eurobeat در پس زمینه در حال پخش شدن است، به جان امثال Goku و Dio Brando بیاندازید! خیلی دیوانه وار است، مگر نه؟ برای شروع، بد نیست سری به این صفحه بزنید.
بازی NeoGeo Battle Coliseum
7- NeoGeo Battle Coliseum (پلتفرم‌ها: Arcade, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation Network Japan) طرفداران سبک فایتینگ می‌دانند که اکثر کمپانی‌های فعال در این زمینه، علاقه‌ی زیادی به جمع کردن کارکترهای فرنچایزهای مختلفشان در کنار یکدیگر دارند و تنها کمپانی‌هایی هم که موفق شده‌اند تا این کار را به خوبی انجام دهند، SNK و نینتندو هستند. در سال 2004 کپکام اقدام به عرضه کردن Capcom Fighting Evolution کرد؛ یک عنوان شامل کارکترهایی از تمام عناوین فایتینگشان. اما مسئله اینجا بود که خساست کپکام در طراحی اسپرایت‌های جدید، تشکیل شدن اکثریت لیست مبارزان از کارکترهای معروف‌تر و مخصوصا سری استریت فایتر و بالانس نبودن بازی به خاطر استفاده کردن هر گروه از کارکترها از مکانیک‌های مبارزه‌ی مختلف، حسابی محصول نهایی را نابود کرد. اما تلاشی که SNK در سال 2005 انجام داد، به مراتب بهتر ظاهر شد. با داشتن کیفیت اسپرایت یکسان، یک Roster گسترده از اکثریت فرنچایزهای موجود (حتی متال اسلاگ و Kizuna Encounter و World Heroes) و استفاده از تنها یک ست از مکانیک‌های مبارزه، NeoGeo Battle Coliseum موفق شد تا به بازی بهتری تبدیل شود و فرسنگ‌ها جذاب‌تر از عنوان مشابه ساخته شده توسط کپکام ظاهر شود. در نتیجه اگر طرفدار هر کدام از سری بازی‌های SNK باشید، به احتمال بسیار زیاد از این بازی نیز لذت خواهید برد.
بازی Rival Schools
8- سری Rival Schools (پلتفرم‌ها: Arcade game, PlayStation, PlayStation 3, PlayStation Vita, PSP-E1000, Sega Dreamcast) در بین تمام بازی‌های فایتینگ، Rival Schools جایگاه خاصی دارد. دلیل چنین موضوعی هم این است که نه خبری از نینجاهایی با قابلیت‌های فراطبیعی است و نه از یک مشت خرس و روبات؛ تمام مبارزان این سری از دبیرستانی‌ها و معلمان آن‌ها تشکیل شده است و همین باعث شده تا این سری بتواند هویتی منحصر به فرد برای خودش دست و پا کند. خود بازی هم به مانند یک عنوان Tag Team طراحی شده است؛ البته با این تفاوت که در حالت عادی، یار شما فقط توانایی کمک رساندن (Assist) را دارد و تنها در بین راندها است که می‌توانید کارکترهایتان را عوض کنید. نسخه‌ی دوم هم جایی بود که گیم پلی بازی به بهترین شکل خودش رسید و در یک ارتقای بسیار خوب، امکان انتخاب سه کارکتر برای یک تیم را فراهم می‌کرد. اولین نسخه‌ی این سری به راحتی و در قالب دو دیسک (هر دیسک برای یک مود متفاوت) بر روی کنسول پلی استیشن 1 قابل دسترسی است. اما وقتی اوضاع به نسخه‌ی دوم می‌رسد، کار خراب می‌شود. نسخه‌ی دوم این سری در کمال تعجب، با نام متفاوت Project Justice و آن هم به صورت انحصاری بر روی کنسول دریم کست عرضه شد تا کمتر کسی آن را بشناسد. از آن جایی هم که بحث شبیه سازی کنسول دریم کست خیلی درهم و پیچیده است و تقریبا برای هر کاری یک شبیه ساز متفاوت نیاز است، اگر نمی‌خواهید زیادی به خودتان زحمت بدهید باید از RetroArch استفاده کنید.
بازی ArmJoe: Les Miserables Fighting Game
9- ArmJoe (پلتفرم‌ها: PC) به نظرتان چه می‌شود اگر به شما بگوییم که یک سری از بازی سازان دلاور، از روی عجیب‌ترین منبع ممکن یعنی رمان Les Miserables ویکتور هوگو یک بازی فایتینگ JoJo وار ساخته‌اند و در آن، امثال کزت و ماریوس و ژان والژان را در حال لت و پار کردن ملت می‌بینید؟ شوخی نمی‌کنیم! چنین بازی‌ای واقعا وجود دارد و می‌توانید با کمی زحمت (و صد البته رعایت کردن نکات ایمنی)، آن را روی وب سایت رسمی بازی پیدا کنید. البته باید هشدار دهیم که نه تنها بازی بسیار قدیمی است و روی سیستم‌های جدید کرش می‌کند، بلکه به خاطر نوشته شدن یک سری از کدهای آن به زبان ژاپنی، اصلا بر روی سیستم‌هایی که Locale آن‌ها بر روی ژاپن تنظیم نشده، خوب اجرا نمی‌شود. پس یا باید ریسک کنید، یا از یک Virtual Machine استفاده کنید و یا این که کلا قید بازی را بزنید.
بازی Fist of the North Star
10- Hokuto no Ken: Shinpan no Sousousei Kengo Retsuden (پلتفرم‌ها: Arcade, PlayStation 2) احتمالا اکثریت شما با بازی Dragon Ball FighterZ آشنایی دارید؛ عنوانی که توسط مهارت مثال زدنی اعضای Arc System Works به یکی از بهترین عناوین فایتینگ ساخته شده از روی مانگا و انیمه تبدیل شده است. حالا چه می‌شود اگر به شما بگوییم که این اولین بازی لایسنس شده‌ی Arc System Works از روی یک سری محبوب نیست و در گذشته، آن‌ها به درخواست SEGA به ساخت یک عنوان فایتینگ از مجموعه‌ی Fist of the North Star هم اقدام کرده بودند؟ البته گیم پلی این بازی برخلاف DBFZ، خیلی شبیه Guilty Gear نبود و تمرکز بیشتری بر مکانیک‌هایی مشابه با سری استریت فایتر داشت. اما مسئله اینجاست که این بازی فایتینگ تنها در کشور ژاپن عرضه شده بود و به همین خاطر است که اکثریت طرفداران این سبک و سری Fist of the North Star، حتی روحشان هم از وجود چنین بازی‌ای خبر نداشت. این موضوع همچنین باعث بروز یک مشکل بزرگ می‌شود: اگر بازی انحصاری کشور ژاپن و آن هم روی پلی استیشن 2 بوده است، پس در این صورت باید بازی را از کجا پیدا کنیم؟ خوشبختانه برای این مورد هم، این نویسنده هوایتان را دارد. فقط امیدوار هستیم که بتوانید از پس زبان ژاپنی یک سری از منوها بربیایید!
بازی Star Gladiator
11- سری Star Gladiator (پلتفرم‌ها: Arcade, PlayStation 1, Sega Dreamcast) بازی Star Gladiator هم یکی از آن فرنچایزهایی محسوب می‌شود که کاملا به فراموشی سپرده شده است؛ چه از سوی خالقانش یعنی کپکام و چه از سوی بازیکنان. اگر بخواهیم خیلی ساده این بازی را برایتان توضیح دهیم، فقط به یک عبارت نیاز داریم: Soul Calibur کپکام! اکثر چیزها در این سری، شباهتی مثال زدنی با سری سول کلیبر دارد؛ از استفاده‌ی کارکترها از اسلحه‌های سرد گرفته تا امکان Ring Out شدن در مراحل و حتی سیستم مبارزه‌ی یکسان! همین موضوع هم باعث شده که بازی به یک سول کلیبر با تم Sci-Fi شبیه باشد و از این نظر، بتواند نظر خیلی‌ها را جلب کند. شاید باورتان نشود، ولی کپکام بعدا حماقتش در مورد Rival Schools را باری دیگر در مورد نسخه‌ی دوم این سری نیز انجام داد. نسخه‌ی دوم سری در سال 1998 و با نام کاملا متفاوت Plasma Sword: Nightmare of Bilstein به صورت جهانی و به طور انحصاری برای کنسول دریم کست عرضه شد تا هیچ کس نفهمد که این بازی دنباله‌ای بر Star Gladiator است. در نهایت هم این سری درست همانند Rival Schools به خواب زمستانی فرو رفت و تا امروز هیچ خبری از آن نشده است.
بازی Cyberbots
12- Cyberbots: Full Metal Madness (پلتفرم‌ها: Arcade, PlayStation 1, Sega Saturn) در کنار ایده‌ی استفاده از شخصیت‌های ژانر Horror، یک ایده‌ی دیگر هم در عناوین فایتینگ تقریبا دست نخورده باقی مانده و آن هم استفاده از ژانر Kaiju است؛ یعنی نبرد روبات‌ها و هیولاهای غول پیکر با هم. در طول تاریخ، عناوین مختلفی در این ژانر عرضه شده‌اند که یا مثل سری بازی‌های Godzilla تماما حالتی سه بعدی داشتند و یا همانند بازی Pacific Rim، دو بعدی و انحصاری پلتفرم موبایل بودند. اما با این حال، یک عنوان دو بعدی کنسولی با نام Cyberbots هم در این سبک وجود دارد که دست بر قضا، توسط کپکام توسعه یافته بوده و آن قدر مکانیک‌ها و نحوه یادگیری‌اش ساده است که هر کسی می‌تواند به راحتی شروع به انجام آن بکند. اما خب، سرنوشت این بازی هم بهتر از سایر فایترهای فراموش شده‌ی کپکام نبود. با این که شخصیت اصلی این بازی یعنی Jin Saotome در دو نسخه‌ی ابتدایی Marvel vs. Capcom حضور یافت، اما هیچ وقت و بر خلاف Star Gladiator و Rival Schools شاهد عرضه شدن نسخه‌ای جدید از سری نبودیم. از همه بدتر هم این است که نسخه‌ی کنسولی بازی برای همیشه در انحصار کشور ژاپن باقی ماند و هیچ گاه به صورت بین المللی در دسترس کاربران قرار نگرفت که همین بدتر به شناخته نشدن آن کمک کرد.   نظر شما چیست؟ آیا شما هم عناوین دیگری در این سبک می‌شناسید که افراد زیادی از وجودشان خبر نداشته باشند یا با ارزش‌هایشان آشنا نباشند؟ پس نام آن‌ها را با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید!



3 روز پيش





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن