تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817731011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جام جم سرا - دلایل بروز بیماری مثانه عصبی/ راهکارهای درمانی بی‌اختیاری ادرار


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مهری مهراد در ارتباط با مشکل مثانه عصبی و عوارض ناشی از آن اظهار داشت: دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در جوامع بوده که به دلیل اختلال در سیستم عصبی می‌تواند عملکرد مثانه را از حالت عادی خارج کرده و احتباس ادرار و دفع ناکامل ادرار را به همراه داشته باشد.
وی افزود: بیماری ام‌اس که نیز یکی از علائم اولیه آن احتباس ادرار بوده که می‌تواند عفونت ادراری را ایجاد کند و در واقع ام‌اس یکی دیگر از دلایل ایجاد مثانه عصبی است.
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران با بیان اینکه بیماری پارکینسون نیز می‌تواند سیستم عصبی را مختل سازد و مشکل مثانه عصبی ایجاد کند، گفت: علم نورویورولوژی به این مشکلات پاسخ داده و می‌تواند در جهت کمک به بیماران گام بردارد.
مهراد با بیان اینکه دیسک کمر اگر تنگی کانال نخاع را به همراه داشته باشد،‌ اختلال مثانه عصبی ایجاد می‌کند، همچنین تراماهای نخاع و ضربه به نخاع می‌تواند سبب آسیب به عصب مثانه و بی‌اختیاری ادرار شود.
مهراد ادامه داد: نوزادانی که یک توده بالای محدوده دنبالچه یا انتهای نخاع داشته باشند، در واقع دچار مشکل مننگوسل شده که یک اختلال مادرزادی است و مشکل مثانه ایجاد می‌کند.
وی اضافه کرد: سرطان پروستات نیز می‌تواند سبب بروز بیماری عصبی مثانه شود که همه این مشکلات، امروزه قابل درمان بوده و می‌توان اقدامات لازم را برای بیماران انجام داد.
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران در مورد بی‌اختیاری ادرار گفت: هرگونه نشت ادرار به صورت غیرارادی، بی‌اختیاری ادرار بوده که متأسفانه در همه سنین مشاهده می‌شود، البته کودکی که تنها در شب مشکل اختیاری دارد، بیماری او زمینه‌ای بوده و می‌تواند از ریفلاکس ادراری باشد.
مهراد ادامه داد: بی‌اختیاری ادرار در زنان جوان ناشی از تنگی مجرای ادراری است؛ البته بی‌اختیاری ادراری در زنان به طورکلی شایع‌تر از مردان است.
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران افزود: بی‌اختیاری ادرار در زنان شامل بی‌اختیاری استرسی و بی‌اختیاری فوریتی بوده که در نوع استرسی، فرد با سرفه، عطسه و حتی خندیدن دچار ریزش ادرار می‌شود که این مسئله ناشی از ضعف عضلات کف لگن است.
مهراد عنوان کرد: بی‌اختیاری فوریتی در زنان مربوط به زمانی که مثانه بیش‌فعالی دارد و این موضوع از طریق تجویز دارو و یا تزریق بوتاکس در مثانه درمان می‌شود.
وی با بیان اینکه پروستات در مزدان عامل عمده مشکلات ادراری است، گفت: عمل پروستات می‌تواند یکی از عوارض آن، بی‌اختیاری ادراری باشد که امروزه با درمان‌های جدید این مسئله مرتفع خواهد شد.
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران از ارائه پکیج به بیماران در قالب انجام سونوگرافی، آزمایش ادرار و... به مدت یک هفته قبل از ماه مبارک رمضان خبر داد و اعلام کرد: اقدامات لازم جهت کمک به بیماران در این زمینه انجام شده تا افراد برای ماه مبارک رمضان آمادگی لازم را برای روزه‌داری داشته باشند.
مهراد گفت: امروز با استفاده از جراحی‌های نوین می‌توان مشکلات مثانه عصبی را به صورت کامل و با کار گذاشتن یک قطعه در بدن درمان کرد و خوشبختانه این موضوع در ایران اکنون در حال انجام است.

تلگرام جام جم



سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 ساعت 11:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن