واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر کار: استیضاح حق مجلس است، آماده ام همین هفته به صحن بروم
علی ربیعی گفت آمادگی دارد همین هفته و حتی فردا برای پاسخ به استیضاح به صحن مجلس شورای اسلامی برود.
آفتابنیوز :
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سوال و استیضاح را حق نمایندگان مجلس دانست و گفت که آمادگی دارد همین هفته و حتی فردا برای پاسخ به استیضاح به صحن مجلس شورای اسلامی برود و انتظار دارد استیضاح کنندگان مطابق سوگندی که یاد کرده اند، استیضاح را به همان دلیلی انجام دهند که می گویند.
ربیعی: استیضاح حق مجلس است، آماده ام همین هفته به صحن بروم
علی ربیعی این مطلب را امروز سه شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی و در واکنش به اعلام وصول تقاضای استیضاح خود در مجلس اعلام کرد.
اکبر رنجبرزاده عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت اعلام کرد که تقاضای استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نامه شماره د/72/10/9346 مورخ 13 اسفند 96 کمیسیون اجتماعی پس از بررسی های لازم مطابق ماده 223 آیین نامه داخلی مجلس با تعداد 24 امضا تقدیم هیات رییسه شده است که اعلام وصول می شود.
مطابق ماده 225 آیین نامه داخلی مجلس ،وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مدت 10 روز موظف به حضور در مجلس و ارائه توضیحات در جلسه علنی است. همزمان با ربیعی، تقاضای استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی نیز با همین تعداد امضا تحویل هیات رییسه مجلس شده و وصول این طرح استیضاح نیز اعلام شده است.
ربیعی در پاسخ به پرسش خبرنگاران ایرنا درباره اعلام وصول استیضاحش در مجلس گفت: مجلس حق دارد قضاوت کند و بگوید من تشخیص می دهم این فرد امروز صلاحیت اداره این کار را دارد یا ندارد؛ این کار جزو حقوق مجلس است.
وی افزود: «من هم نه به عنوان وزیر بلکه به عنوان یک کنشگر سیاسی و اجتماعی دیرین که کسی نمی تواند سابقه من را در عرصه سیاسی و اجتماعی نادیده بگیرد، انتظارم این است که نمایندگان مطابق قانون اساسی و سوگندی که در مجلس قرائت کرده اند، هر آنچه را (در طرح استیضاح) مطرح می شود، به همان دلایل استیضاح کنند.»
ربیعی با استقبال از طرح استیضاح در مجلس گفت: «مایلم همین هفته به صحن بروم. تمایل دارم اگر مجلس باز باشد، فردا به صحن بروم. من هیچ مشکلی برای به صحن رفتن ندارم؛ هم مجلس قضاوت می کند و هم افکار عمومی قضاوت خواهند کرد.»
وی افزود: امیدوارم در این موضوع با عدل و انصاف سخن گفته شود و من هم با خلوص و با آنچه مصلحت می دانم حتماً سخنان خود را مطرح خواهم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این وزارتخانه بزرگترین وزارتخانه اجتماعی کشور است؛ بدنه جامعه از لحاظ اجتماعی با این وزارتخانه بیشترین تماس را دارند و طبق محاسبات انجام شده سالی 300 میلیون بار مراجعه مردمی داریم.
ربیعی تاکید کرد: این بدان معنی است که هر ایرانی اولین تماسش در زمان تولد با ما آغاز می شود و این تماس برای درمان و پوشش های تامین اجتماعی ادامه می یابد.
وی افزود: فرد اگر تحت پوشش تامین اجتماعی باشد یا در گروه معلول، بازنشسته یا کارمند باشد، سالانه پنج تا شش بار به این وزارتخانه مراجعه می کند.
ربیعی یادآورشد: «البته برخی نمایندگان به مناطق خود می روند و مشکلات را می بینند، آنها حق دارند و انتظار دارند به این مشکلات رسیدگی شود. امیدوارم مقدورات من را هم ببینند. من برای این دسته از نمایندگان که برای مشکلات مردم اقدام می کنند احترام قائل هستم و در مجموع این عمل (استیضاح) را به نفع ثبات و دموکراسی و مردم سالاری دینی کشور می دانم.»
** از نوجوانی برای تحقق دمکراسی تلاش کرده ام
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان کرد: از دوره نوجوانی دغدغه استقرار دموکراسی در کشور را داشتم تا نمایندگان مجلس را سفارتخانه ها و خوانین انتخاب نکنند؛ می خواستم ایران کشوری شفاف باشد، رنج مردم کم شود و تبعیض و باند بازی و اشرافیت و خاندان هایی که روابط تو در تو داشتند از بین برود.
ربیعی گفت: یکی از آرزوهای من این بود که مجلس به عنوان یکی از نهادهای دموکراسی در کشور، مستقل، استوار و پابرجا و به تعبیر زیبای امام خمینی (ره) عصاره فضیلت ملت باشد.
وی تاکید کرد: به علت سختگیری های سیاسی و ناروایی که صورت گرفت، شاید همه ایرانی ها نتوانستند خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار دهند؛ کما اینکه من در سال 1392 برای شورای اسلامی شهر تهران بر اساس بندی که افراد را به دلیل معاند نظام دانستن رد صلاحیت می کرد، رد صلاحیت شدم.
این انقلابی باسابقه و فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: من که همه زندگی و سابقه و عمرم برای نظام بود، برای شورای شهر تهران در سال 1392 تائید صلاحیت نشدم.
ربیعی اظهار داشت: اینکه مجلس، مجلسی باشد که هرکس بتواند در معرض رای مردم قرار گیرد و مثل مجلس اول بتواند حضور داشته باشد، همیشه آرزوی ما بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: امروز هم احترام به مجلس را احترام به همه زحمات نسل خود می دانم که برای آزادی و دموکراسی برای کشور زحمت کشیدند.
ربیعی 62 ساله که خود سابقه فعالیت در حوزه مطبوعات و روزنامه نگاری را دارد، در سال 1377 در بخش سرمقاله برنده قلم بلورین جشنواره مطبوعات شده است که این جایزه را با حضور در منزل شهید محمود صارمی خبرنگار ایرنا در مزارشریف، به خانواده وی اهدا کرد.
وی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه جامعه شناسی سیاسی و اقتصادی با تجارب گسترده مدیریتی و اجرایی است که از سال 92 دولت تدبیر و امید را همراهی می کند. او مرداد امسال توانست برای بار دوم با 191 رای موافق، اعتماد نمایندگان مردم را برای ادامه این مسئولیت مهم بدست آورد.
به گواه آمارهای رسمی، در دوره وزارت ربیعی سهم تعاونی ها در دولت یازدهم به 6 درصد افزایش یافته است. همچنین دستمزد کارگران که همواره پایین تر از نرخ تورم تعیین می شد در چهار سال گذشته با رشد 95 درصدی همراه بوده است.
تصویب لایحه مساعدت های اجتماعی از جمله طرح تحول سلامت که بر اساس آن 11 میلیون نفر از ضعیف ترین اقشار جامعه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند، از دیگر اقدامات مهم ربیعی در این مدت بوده است.
هر چند در 4 سال گذشته نرخ بیکاری کاهش محسوسی پیدا نکرد اما باید توجه داشت که در این سال ها با نیروهای کار انباشت شده مواجه بودیم و به صورت مدیریت شده وارد بازار کار شدند.
حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری به تازگی اعلام کرده که از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون 2 میلیون اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است.
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]