واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: امروز همه به بینش آیتالله رفسنجانی در خصوص احمدینژاد رسیدهاند
خواهرزاده آیتالله هاشمی رفسنجانی در خصوص نظر آیتالله هاشمی درباره محمود احمدینژاد گفت: در نامهای که آیتالله هاشمی به مقام معظم رهبری در خصوص اتفاقات آن زمان نوشتند، گویای نظر ایشان بود و ایشان در همه مواضع با «محمود احمدینژاد» اختلاف نظر داشتند و معتقد بودند که راهها که احمدینژاد میرود بیراه است و کشور را دچار یک چالش بزرگ میکند که معتقدم اکنون به این بینش آیتالله در خصوص احمدینژاد رسیدهاند.
آفتابنیوز :
حجت الاسلام علی هاشمیان به ابعاد زندگی سیاسی، اجتماعی، فردی، علمی، اجرایی و ... آیتالله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: آیتالله هاشمی با همه مشغلهها و گرفتاریهای کاری که داشتند، توجه ایشان به اقوام و خویشان خاص بود و همواره از اقوام و خویشان یاد میکردند و زمانی که آشنایی خدمت ایشان میرفت، احوال تک تک اقوام را از وی جویا میشدند و این رفتار ایشان برای ما تعجبآور بود که چگونه با این همه فشارهای کاری، اما به این موضوع دقت دارند و حساس هستند.
وی در پاسخ به این سوال که برخی معتقد بودند که تفکر آیتالله هاشمی سرمایهداری و اشرافیگری بود؟ اظهار کرد: اگر اشرافی و سرمایهداری را به معنای تبلیغات سوء روی آن است، خیر. ایشان نه اشرافی بودند و نه سرمایهداری اما اگر به معنای ماحصل تلاشهای زندگی شخصی باشد، باید توجه داشت که خانواده ایشان از گذشته به کشاورزی مشغول بوده و در منطقه رفسنجان فعالیت میکردند و سرمایه ایشان شاید کمتر از افرادی که در بهرمان رفسنجان زندگی میکردند، بود.
خواهرزاده آیتالله هاشمی رفسنجانی ادامه داد: آیتالله بسیار بلند نظر بودند و از این خصیصه ایشان شاید خیلیها برداشتهای خاصی میکردند، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، آیتالله هاشمی رفسنجانی ثروتش را در راه انقلاب صرف میکردند و خود ایشان در کنار همه مشغلههایشان، فعالیت اقتصادی نیز داشتند.
وی با تاکید برآنکه آیتالله هاشمی هرچه سرمایه دارند متعلق به قبل از انقلاب است، افزود: اگر شما به زندگی رفسنجانیها بنگرید سرمایه ایشان کمتر از خیلی از رفسنجانیها بود و سطح سرمایه آیتالله هاشمی در رفسنجان متوسط رو به پایین بود، ایشان یک خانه در تهران داشتند، قابل ذکر است که حاج قاسم برادر آیتالله هاشمی رفسنجانی به خرید و فروش زمین مشغول بود که پول از آیتالله هاشمی میگرفتند و زمین میخریدند که زمینهای ایشان در آن زمان خارج از شهر قم بودند و ارزان خریداری شده بودند که امروز در محدوده شهر قرار گرفتهاند اما عمده این زمینها را آیتالله به طلاب دادهاند. شایان ذکر است که آیتالله هاشمی رفسنجانی بعد از انقلاب به هیچ یک از این فعالیتها ادامه ندادند.
حجتالاسلام هاشمیان با بیان این مطلب که آیتالله هاشمی در خطبه آخری که خواندند همه مواضع خود را نسبت به فتنه 88 اعلام کردند، تصریح کرد: دایی فارغ از همه تهمتها و افتراهایی که به ایشان در این زمینه زدند، بدون هیچ پشت و پردهای و شفاف در این خصوص صحبت کردهاند.
سکوت آیتالله هاشمی در برابر تهمتها
مشاور استاندار کرمان به زوایای دیگر شخصیت آیتالله هاشمی پرداخت و بیان کرد: آیتالله اگر خودشان مورد تهمت قرار میگرفتند، صبر پیشه میکردند که ما این رفتارها را در ائمه سراغ داریم که محور کار آنها یک هدف و حقیقت بود نه بحث شخصی لذا ایشان نیز دلیل نمیدیدند که به تهمتهای که به شخص ایشان میزدند جوابی دهند و معتقد بودن که باید از نظام دفاع کنیم و کاری نکنیم که به نظام و به اهداف امام راحل و شهدا لطمهای وارد شود، لذا در برابر تهمتهایی که به شخص خودشان وارد میشد سکوت میکردند و بیشتر به تهمتهایی که به نظام زده میشد، پاسخ میدادند.
وی، حق محوری آیتالله را نشات گرفته از ایمان و تقوای ایشان دانست و عنوان کرد: دلیل اینکه آیتالله هاشمی در چند سال آخر عمرشان خطیب نماز جمعه نبودند را نپرسیدم، شاید علتش این باشد که کسی از ایشان دعوت نکرده بود که خطیب نماز جمعه باشند.
دادگاه عدله علنی خواسته آیتالله هاشمی رفسنجانی بود
حجتالاسلام هاشمیان در خصوص موضع آیتالله هاشمی در دستگیری و زندانی شدن فرزندانشان، اظهار کرد: ایشان معتقد بودند که دادگاه علنی تشکیل شود و همانگونه که تهمتها مردم شنیده بودند، دفاعیات را نیز بشنوند و همچنین یک قاضی بیطرفی این پروندهها را قضاوت کند و با مغرضانه کار کردن مخالف بودند و میفرمودند که اگر کسی با بنده مشکلی دارد نباید به فرزندم یا دیگران صدمه وارد شود و معتقد بودند که اگر فرزندانشان خطای انجام دادند باید مانند مردم عادی به خطاهایشان پاسخ دهند.
وی با تاکید برآنکه آیتالله معتقد بودند که همانگونه تهمتها به فرزندانش علنی بیان کردهاند باید دفاعیات نیز علنی کنند، ادامه داد: تقاضای آیتالله هاشمی فقط این بود که یک دادگاه عدلهای تشکیل شود و این دادگاه نیز علنی باشد، زیرا ایشان هیچ ترسی از اینکه مردم مطلع شوند، نداشتند.
خواهرزاده آیتالله هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: آیتالله هیچگاه به دنبال این نبودند که اگر جرمی ثابت میشود، بخواهد ببخشد یا دنبال عفو فرزندانشان باشند، بلکه به دنبال این بودند که دادگاه عدله تشکیل شود و اگر تخلفی صورت گرفته عین قانون با فرزندانشان برخورد شود.
وی به خبرنگار ایسنا میگوید: هنوز افراد مخالف ایشان هنوز پس از وفاتشان دست از سر ایشان بر نمیدارند و حرفهای ناثواب درباره ایشان میزنند.
مشاور استاندار کرمان با اشاره به بحرانهای چند روز اخیر در کشور مطرح کرد: این عقیده فقط من نیست بلکه بسیاری از سیاسیون از هر جناحی معتقدند که اگر آیتالله امروز زنده بودند این بحران روزهای اخیر که گریبانگیر کشور شده است را اداره میکردند هرچند که آیتالله بحرانهای بسیار بزرگتر از این بحران را حل و فصل کردند. نمیدانم آیتالله در خصوص تجمعات اخیر چه میگفتند اما مطمئنم خروجی حرفهای آیتالله آرامشی بود که به جامعه میدادند.
حجتالاسلام هاشمیان با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازهم اظهار کرد: آیتالله هاشمی در آن زمان نیز زنده بود زیرا در همه محافل از هاشمی صحبت میشد و دیدگاه و نظر آیتالله هاشمی نسبت به آقای روحانی بیان میشد.
وی با بیان اینکه آیتالله هاشمی قبل و بعد از انقلاب همواره آبرویشان را فدای نظام کردند، مطرح کرد: در قضیه قطعنامه 598 یکی از این موارد است و این فداکاریهای به شجاعت زیادی نیاز دارد که فرد جان خود را نثار کند تا آبروی یک نظام باقی بماند.
خواهرزاده آیتالله هاشمی رفسنجانی با یادآوری خاطرات خود از آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: در زمان ریاست جمهوریشان به کرمان سفر کردند به دلیل مشغلیات زیاد وقت نداشتند که به بهرمان برای دیدن مادرشان سفر کنند به ما دستور دادند که برویم بهرمان و مادربزرگ را خدمت ایشان بیاوریم.
وی ادامه داد: رفتیم پیش مادر بزرگ و به ایشان گفتیم که دایی به کرمان آمدهاند و ما آمدهایم تا شما را نزد ایشان ببریم، مادربزرگ گفتند که من همیشه ایشان را در تلویزیون میبینم اگر ایشان دلش برای مادرشان تنگ شده خودشان بیایند به دیدار مادرشان، وقتی که ما این پیغام را به دایی رساندیم، ایشان شبانه برای دیدن مادربزرگ به بهرمان سفر کردند.
مشاور استاندار کرمان با بیان این مطلب که از برنامههای استانداران وقت استان کرمان حمایت میکردند و راهکارهای خوبی ارایه میدادند اما هرگز از حد رعایت عدالت نسبت به استانها خارج نمیشدند، عنوان کرد: آیتالله بسیار به عدالت اجتماعی معتقد بودند و هرگز کرمانی یا رفسنجانی بودن روی ایشان تاثیر نمیگذاشت که امکانات کشور را بخواهد به این منطقه بیاورد و معتقد بودند اگر رییس جمهور هستم رییس جمهور همه مردم ایران هستم و باید به همه مناطق رسیدگی کنم.
وی خطاب به مردم کرمان گفت: مردم کرمان در طول چند سال بعد از انقلاب و قبل از انقلاب در عرصههای مشارکتی برای دفاع از انقلاب و رهبری همواره در صحنه بودند و همیشه مردم کرمان سنگ تمام گذاشتند و اکنون نیز فرصتی است از همه مردم فهیم کرمان تشکر و قدردانی کنم و امیدواریم بتوانیم خدمتگذار مردم کرمان باشیم.
منبع: ایسنا
۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]