واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بهترین و بدترین استان برای کسبوکار کدامند؟
براساس پایش محیط کسب و کار در تابستان ۱۳۹۶، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و لرستان به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسب و کار و استانهای گیلان ، فارس و مرکزی به ترتیب دارای بهترین محیط کسب و کار هستند.
آفتابنیوز :
نتایج پایش ملی محیط کسب و کار ایران در تابستان ۱۳۹۶، رقم ۵.۷۷ (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است) را به عنوان شاخص ملی به دست می دهد که حدودی بدتر از وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار ۱۳۹۶ با میانگین ۵.۶۹) بوده است. همچنین این ارزیابی بیانگر آن است که از نظر فعالان اقتصادی مشارکت کننده در این پایش، محیط کسب وکار ایران در تابستان ۱۳۹۶ تا حدودی نامساعدتر شده است.
در تابستان ۱۳۹۶، فعالان اقتصادی مشارکت کننده در این پایش، سه مؤلفه: ۱- دشواری تأمین مالی ۲- بی ثباتی و غیرقابل پیش بینی بودن قیمتها (مواد اولیه و محصولات) و ۳- رویههای غیر منصفانه و ناعادلانه ممیزی و دریافت مالیات را نامناسبترین و سه مؤلفه: ۱- محدودیت دسترسی به برق، ۲- محدودیت دسترسی به سوخت (گاز، گازوئیل و…) و ۳- محدودیتهای دسترسی به ارتباطات (تلفن همراه و اینترنت) را مناسبترین مؤلفههای محیط کسب وکار کشور نسبت به سایر مؤلفهها ارزیابی کرده اند.
همچنین براساس یافتههای این طرح در تابستان ۱۳۹۶، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و لرستان به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسب وکار و استانهای گیلان، فارس و مرکزی به ترتیب دارای بهترین وضعیت محیط کسب وکار نسبت به سایر استانها ارزیابی شده اند.
براساس نتایج این پایش در تابستان ۱۳۹۶، وضعیت محیط کسب وکار در بخش کشاورزی در مقایسه با صنعت ومعدن و خدمات مناسبتر ارزیابی شده و در بین رشته فعالیتهای اقتصادی نیز رشته فعالیت های: ۱- آموزش ۲- ساختمان ۳- اداری و خدمات پشتیبانی به ترتیب بدترین وضعیت کسب و کار و رشته فعالیت های:۱- خدمات مربوط به تامین جا و غذا ۲- املاک و مستغلات ۳- آب رسانی، مدیریت پسماند فاضلاب و فعالیت تصفیه به ترتیب بهترین وضعیت کسب و کار در مقایسه با سایر رشته فعالیت اقتصادی در کشور داشته اند.
براساس نظریه عمومی کارآفرینی شین، شاخص ملی محیط کسب وکار ایران نیز در تابستان ۱۳۹۶، عدد ۵.۹۲ (۱۰ بدترین ارزیابی است) را نشان می دهد تا حدودی بدتر از وضعیت این شاخص در ارزیابی فصل گذشته (بهار ۹۶ با میانگین ۵.۸۱) است. به طوری که میانگین ارزیابی محیط اقتصادی رقم ۵.۸۴ (میانگین فصل قبل ۵.۷۷) و میانگین ارزیابی محیط نهادی رقم ۵.۹۸ (میانگین فصل قبل ۵.۸۴) است. نگاه اجمالی نشان میدهد که همانند فصل گذشته محیط جغرافیایی با عدد ۴.۲۴ و محیط مالی با عدد ۷.۹۳ به ترتیب مساعدترین و نامساعدترین محیطها براساس نظریه عمومی کارآفرینی شین بوده اند.
منبع: تسنیم
۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]