تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829068935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت روزنامه جوان از شکل عجیب و غریب انتخاب فیلم‌های جشنواره فجر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: روایت روزنامه جوان از شکل عجیب و غریب انتخاب فیلم‌های جشنواره فجر
روزنامه جوان نوشت: با اینکه اخیراً محمد مهدی حیدریان از تلاش برای برگزاری بدون حاشیه جشنواره فیلم فجر سخن گفته‌بود و البته برخی این بی‌حاشیه‌بودن را تعبیر به اداره خنثای امور سینمایی کشورکردند، اما از همین حالا اتفاقاتی در حاشیه جشنواره فجر سی و ششم در حال رقم خوردن است که قابل تأمل است. به تازگي پوستر جنجالي جشنواره سي و ششم در حالي رونمايي شد كه از رسانه‌ها براي اين مراسم دعوتي به عمل نيامده بود و اين مراسم صرفاً به طور زنده از شبكه خبر پخش شده است. پخش زنده چنين مراسمي نمي‌تواند بدون هزينه باشد و اساساً هزينه كردن براي رونمايي از پوستر نمي‌تواند توجيهي داشته باشد. اگر رونمايي از پوستر جشنواره آنقدر اهميت دارد كه پخش زنده تلويزيوني براي آن در نظر مي‌گيرند، پس چرا از نمايندگان رسانه‌ها براي پوشش آن دعوتي به عمل نمي‌آيد. جالب است كه پوستر جشنواره حاشيه‌هاي زيادي را نيز به بار آورد. كپي بودن اتهامي بود كه گريبان آن را گرفت. دو ماه پيش از برگزاري، انتشار بولتن مجيزگوي روابط عمومي جشنواره فجر نيز از اموري است كه به نظر مي‌رسد انجام آن نه حركتي به انگيزه تقويت سينما و ارائه خدمتي به مخاطبان، بلكه صرفاً فعاليتي با هدف خوش‌خدمتي به مديران بالادستي بوده است؛ بولتني كه يك سوم آن در مدح مديران به رشته تحرير درآمده‌است و يك سوم ديگر به ماله‌كشي روي بحث كپي بودن پوستر جشنواره می‌پردازد. شنيده‌هاي «جوان» حاكي از اين است كه مدل عجيب و غريبي براي انتخاب آثار جشنواره سي و ششم طراحي شده كه طبق آن شورايي سه نفره فيلم‌ها را پيش از هيئت انتخاب ببینند و آثار از فيلتر آنها عبور كند تا اگر فيلمي مشكل داشته باشد، اساساً در همان مرحله حذف شود. اگر اين خبر صحت داشته باشد، اتفاقي نادر در برگزاري جشنواره فجر محسوب مي‌شود و اين تصميم بيش از همه تظاهر وزارت ارشاد و مديران سازمان سينمايي به اينكه حامي فضاي باز فرهنگي و آزادي بيان هستند را زيرسؤال مي‌برد؛ جنجال‌هايي كه براي لغو توقيف آثار مسئله‌دار طي ماه‌هاي گذشته انجام شد و از مجراي آن صرفاً اذهان سينماگران را از بي‌برنامگي مديران منحرف كرد.

از اين جهت جشنواره سي‌و‌ششم فجر را بايد امنيتي‌ترين جشنواره پس از انقلاب اسلامي به حساب آورد، اما دوگانگي و نفاق با آنچه در پستوها در حال رقم خوردن است، چيزي است كه بيش از همه مي‌تواند آزار‌دهنده باشد. اگر واقعاً مديران سينمايي وزارت ارشاد معتقدند لازم است برخي از فيلم‌هاي مسئله‌دار حتي به جشنواره فجر راه پيدا نكنند، فارغ از اينكه اين تصميم درست باشد يا غلط، چرا در مقابل سينماگران از ژست‌هاي پوپوليستي حمايت از آزادي‌بيان و فضاي باز فرهنگي دست برنمي‌دارند و منافقانه رفتار مي‌كنند.

تا به حال سابقه نداشته‌است، فيلمي را پيش از هيئت انتخاب افرادي ببينند و آن را حذف كنند. آيا اين تصميم با وعده رئيس سازمان سينمايي در برگزاري جشنواره‌اي بدون حاشيه ارتباط دارد. بي‌حاشيه‌بودن چقدر با خنثي بودن ارتباط معنايي دارد. اينكه رئيس سازمان سينمايي، وزير ارشاد و مديران ديگر حتي ذكري از سينماي اميد به ميان نمي‌آوردند، چه معنايي مي‌تواند داشته باشد، جز اينكه آقايان حتي از طراحي مختصات سينماي اميد عاجزند و مي‌خواهند ضعف و خلأ راهبردي خود در مديريت سينماي كشور را با تكيه بر محافظه‌كاري‌هاي مديريتي بپوشانند و صرفاً دوره‌اي بي‌سروصدا را پشت سر بگذرانند؛ دوره‌اي كه قرار نيست از دل آن سينمايي منطبق با نيازهاي جامعه ظهور پيدا كند و باز هم قرار است در بر همان پاشنه سينماي جشنواره‌اي و آثار نازل كمدي بچرخد.

كاستن از اعتبار جشنواره فيلم فجر نتيجه مديريت محافظه‌كارانه‌اي است كه سازمان سينمايي در پيش گرفته است. امسال خيلي از سينماگران گفته‌اند كه رغبتي براي حضور در جشنواره فجر ندارند. اين بي‌رغبتي اگر ادامه پيدا كند، ديگر جشنواره فجر انقلاب به رويدادي حاشيه‌اي و بي‌ارزش تبديل مي‌شود؛ رويدادي كه پيش از اين به دليل نداشتن راهبرد مشخص و بي‌برنامگي مديرانش از محتوا خالي شده بود، به مرور به لحاظ نام نيز اعتبار خود را از دست.

تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - 16 December 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن