تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869402554




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش از 100 زن در زلزله کرمانشاه سرپرست خانوار شدند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بیش از 100 زن در زلزله کرمانشاه سرپرست خانوار شدند


فرید براتی سده، رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور از اضافه شدن 100 زن سرپرست خانوار به آمار زنان سرپرست خانوار بهزیستی این استان در زلزله کرمانشاه خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرید براتی سده، رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارهای تعداد کشته شدگان زلزله استان کرمانشاه، بیش از 100 خانوار سرپرست خود را از دست داده‌اند، بنابراین 100 زن سرپرست خانوار به آمار زنان سرپرست خانوار بهزیستی استان کرمانشاه اضافه شد.

براتی سده ادامه داد: با فعالیت تیم‌های روان‌شناسی و مددکاری محب سازمان بهزیستی در مناطق زلزله زده، 7 کودک که یکی از سرپرستان خود را در زلزله کرمانشاه از دست داده و به خانواده و بستگان درجه یک شان تحویل داده شده اند و همچنین یک کودک نیز هر دو والدین خود را از دست داده است و به مرکز بهزیستی استان کرمانشاه منتقل شده است.

رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه 17 نفر در زلزله کرمانشاه دچار ضایعه نخاعی شده‌اند، تصریح کرد: 118 نفر از زلزله زدگان چار معلولیت و قطع عضو شدند که در این میان معلولیت 8 نفر از آنان به صورت قطع نخاع است.

براتی سده خاطرنشان کرد: بیش از 30 نفر از کشته شدگان زلزله استان کرمانشاه را مددجویان بهزیستی تشکیل می دهند و همه مددجویان فوق در منازل خود بر اثر زلزله و سقوط آوار فوات کرده اند و هیچ یک از مددجویان مراکز بهزیستی این استان آسیبی ندیده اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ یک از مسکن‌های مهر استان کرمانشاه قابل سکونت و واگذاری نیستند، ادامه داد: گفتنی است بیش از 350 واحد مسکن ویژه مددجویان سازمان بهزیستی کشور در استان کرمانشاه وجود داشت که برخی از مددجویان در برخی از این مسکن ها سکونت داشتند و برخی از واحدها نیز تحویل مددجویان نشده بود که در حال حاضر هیچ یک از این مسکن ها قابل سکونت و واگذاری نیستند.

5000 واحد منزل مددجویان بهزیستی نیازمند تعمیر و بهسازی

رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: بر اساس آخرین ارزیابی از میزان خسارت منزل مددجویان در مناطق زلزله زده، یک هزار و 198 واحد از منزل مددجویان بهزیستی باید از نو ساخته شود، همچنین یک هزار و 193 واحد مسکن مددجویان شهری نیازمند تعمیر است.

براتی سده تصریح کرد: یک هزار و 213 واحد مسکن مددجویان بهزیستی در روستاهای زلزله زده کرمانشاه نیاز به بهسازی دارد، همچنین بیش از یک هزار و 616 واحد از منازل مددجویان روستایی سازمان بهزیستی این استان به تعمیر نیاز دارد.

وی اظهار کرد: در مجموع حدود 5000 واحد از منازل مسکونی مددجویان بهزیستی نیازمند بهسازی و تعمیر است و سازمان بهزیستی کشور رایزنی خود را با نهادهای مرتبط از جمله بنیاد مستضعفان و مسکن آغاز کرده است و احداث منازل به زودی آغاز می‌شود.

براتی سده اضافه کرد: بیش از سه هزار نفر از مددجویان زلزله زده سازمان بهزیستی خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی دریافت کرده اند و همچنین یک هزار و 200 کودک نیز مشاوره مداخلاتی مواجهه با بلایا و بحران را دریافت کردند و مشاوران و مددکاران سازمان بهزیستی 3 مورد کودک مبتلا به اوتیسم را شناسایی و تحت مشاوره و درمان قرار دادند.

وی یادآور شد: در حال حاضر 10 مهدکودک سیار در مناطق زلزله زده در حال فعالیت هستند و کودکان در این مهدهای کودک علاوه بر دریافت خدمات رفاهی، خدمات مشاوره و روان‌شناسی را نیز دریافت می‌کنند.

رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: وضعیت یک هزار و 739 نفر از مددجویان معلول سازمان بهزیستی توسط کارشناسان و روان‌شناسان این سازمان مورد بررسی قرار گرفت و خدمات مورد نیاز به آن ها ارائه شد.

براتی سده با اشاره به تعداد زنان دریافت کننده خدمات سلامت روان توسط اعضای تیم‌های محب گفت: یک هزار و 751 مورد مشاوره ویژه مددجویان زن سازمان بهزیستی تاکنون انجام شده است، همچنین 11 نفر از معلولان و سالمندان نیازمند خدمات حمایتی نیز توسط سازمان بهزیستی کشور ساماندهی شده اند.

تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - 20 November 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن