تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870072455




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرایط بهره‌مندی از سنوات ارفاقی برای دانشجویان مشمول


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: شرایط بهره‌مندی از سنوات ارفاقی برای دانشجویان مشمول
شرایط بهره‌مندی از سنوات ارفاقی برای دانشجویان مشمول

معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی که در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند، درصورت موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه، می توانند حداکثر به مدت یک سال از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند. به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ نجف حمیدزاده بیان داشت: دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی که در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند، در صورت موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه،می توانندحداکثر به مدت یک سال از سنوات ارفاقی استفاده کنند.
وی گفت: مشمولان برای برخورداری از سنوات ارفاقی می بایست با توجه به مقطع تحصیلی خود،حداقل تعداد واحد درسی مشخصی را گذرانده باشند که در این صورت با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه ، دانشجویان می بایست سه ماه قبل از اتمام سنوات اولیه تحصیلی،درخواست خود را از طریق دانشگاه محل تحصیل پیگیری کنند. سرهنگ حمید زاده بیان داشت:طبق تبصره 2 ماده 11 آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی مصوبه هیئت وزیران ، دانشگاه ها موظفند حداکثر ظرف مدت سه ماه از پایان مدت مجاز سنوات اولیه تحصیلی، موافقت خود را جهت بهره مندی دانشجویان از سنوات ارفاقی به سازمان وظیفه عمومی اعلام کنند، در غیر این صورت دانشجویان نمی توانند از سنوات ارفاقی بهره مند شوند. وی در خصوص مهلت معرفی دانشجویانی که در سنوات ارفاقی فارغ التحصیل می شوند،گفت: دانشجویانی که با بهره مندی از سنوات ارفاقی،فارغ التحصیل می شوند،حداکثر یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند و یا در صورت پذیرش درمقاطع بالاتر نیز می توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوند. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشمولانی که در سنوات ارفاقی فارغ التحصیل نشوند،از تاریخ انصراف و یا اخراج از تحصیل یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند. سرهنگ حمید زاده اظهار کرد: دانشجویانی که موفق به بهره مندی از سنوات ارفاقی نشده و در مهلت یک ساله تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، فارغ التحصیل شوند،طبق ماده 13 آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی،تا پایان خدمت و یا اخذ کارت معافیت از خدمت ، حق ادامه تحصیل نخواهند داشت . وی بیان داشت : دانشجویانی که نتوانند درمهلت یک ساله تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فارغ التحصیل شوند،وارد غیبت شده و ادامه تحصیل آنان با غیبت مغایر قانون بوده وبه هیچ وجه امکان فراغت از تحصیل را نخواهند داشت. معاون مشمولان و امور معافیت های این سازمان خاطرنشان کرد: دانشجویان سعی کنند با برنامه ریزی مناسب درسنوات تحصیلی در نظر گرفته شده ،مقطع تحصیلی خود را به اتمام رسانند تا برای فراغت از تحصیل دچار مشکل نشوند.

۱۳۹۶/۰۷/۲۳ ۱۰:۳۲:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن