تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832113147




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین راه پیشگیری از کم شنوایی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بهترین راه پیشگیری از کم شنوایی
گران بودن هزینه های سمعک و خدمات آن و همچنین عدم رغبت به استفاده از سمعک، باعث شده تا این افراد کمتر از سمعک استفاده کنند.
بهداشت نیوز- دبیر انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، گفت: یکی از دلایل اصلی کم شنوایی به ویژه در ایران، ارثی است و باید قبل از اقدام به بارداری، حتما مشاوره ژنتیک و آزمایشات غربالگری ژنتیکی صورت پذیرد.

دکتر حمید جلیلوند در پاسخ به این سئوال که چند درصد مردم ایران از سمعک استفاده می کنند، افزود: آمار دقیق و مستند در این زمینه وجود ندارد اما می توان گفت درصد کمی از افراد کم شنوای بزرگسال در کشور از سمعک استفاده می کنند.

وی، در توضیح اینکه چرا افراد کم شنوا کمتر از سمعک استفاده می کنند، اظهارداشت: گران بودن هزینه های سمعک و خدمات آن و همچنین عدم رغبت به استفاده از سمعک، باعث شده تا این افراد کمتر از سمعک استفاده کنند.

استادیار دانشکاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: آمار جهانی نشان می دهد، از هر ۱۰۰۰ تولد یک تا دو نفر کم شنوا به دنیا می آیند که در ایران حداقل برابر با این مقدار است و یا پیش بینی می شود که حداکثر ۳ تا ۴ نفر در هر ۱۰۰۰ تولد کم شنوا باشند، البته آمار افراد کم شنوا در بزرگسالان بیشتر از این خواهد بود چون افزایش سن، بیماری ها و آلودگی صوتی و شغل، در ایجاد کم شنوایی تاثیر دارد.

جلیلوند افزود: با توجه به پیشرفت هایی که در علم ادیولوژی صورت گرفته است امکان تشخیص کم شنوایی، علت آن و میزان ضایعه و مکان آن در همان بدو تولد وجود دارد. بطور کلی بهتر است کم شنوایی را قبل از ۶ ماهگی تشخیص بدهیم و درمان را بلافاصله شروع کنیم.

وی گفت: بهترین راه پیشگیری از کم شنوایی، عدم قرار گیری در معرض سر و صداهای بلند همچون نویزهای صنعتی و شهری است و باید آلودگی صوتی کنترل شود و با مشاهده کمترین علائم کم شنوایی به ویژه در هنگام بیمار شدن باید به متخصص شنوایی مراجعه کرد.

جلیلوند ادامه داد: همچنین افراد باید وضعیت شنوایی خود را به صورت سالیانه چک کنند و برای این کار می توانند به کلینیک ها و مراکز ادیولوژی مراجعه کنند تا متخصصین شنوایی وضعیت سیستم شنوایی افراد را ارزیابی کنند. البته در کشور ما، وضعیت شنوایی نوزادان در همان اوایل تولد بررسی و کنترل می شود و خانواده ها باید حتما در این زمینه دقت کنند و آزمایشات را به طور کامل انجام دهند و حتی در سطوح مدرسه و در سطح استخدام، آزمایشات شنوایی به صورت سالیانه انجام می گردد.

دبیر انجمن علمی شنوایی ایران در پاسخ به این سئوال که چه کسانی باید نگران کم شنوایی و ناشنوایی خود باشند، اظهارداشت: معمولا کسانی که در خانواده های خود افراد کم شنوا یا ناشنوا دارند و کسانی که پدر و مادر با هم نسبت فامیلی دارند به ویژه فامیل نزدیک، همچنین کسانی که از داروهای اتوتوکسیک و آسیب رسان به سیستم شنوایی استفاده می کنند و نوزادانی که با عوامل خطر همچون کم وزنی، زردی، کمبود اکسیژن و... به دنیا می آیند، کسانی که در معرض نویزها و سر وصدای صنعتی هستند و حتی صداهای انفجاری همچون ترقه که در چهارشنبه سوری خیلی شایع است، باعث اثرات جبران ناپذیری بر سلامت گوش دارد.

وی ادامه داد: یکی از دلایل اصلی کم شنوایی به ویژه در ایران، ارثی است و باید قبل از اقدام به بارداری، حتما مشاوره ژنتیک و آزمایشات غربالگری ژنتیکی صورت پذیرد.

جلیلوند در خصوص اهمیت آزمایشات غربالگری، گفت: آزمایشات غربالگری شنوایی در بدو تولد حتما پیگیری شود. این آزمایشات ارزان، سریع و خیلی موثر هستند. متاسفانه برخی از خانواده ها این آزمایشات را در بدو تولد جدی نگرفته و پیگیری نمی کنند. این در حالی است که علائم کم شنوایی در نوزادان کاملا نامحسوس و پنهان است و اگر تشخیص داده نشوند و به موقع درمان نشوند، اثرات بسیار مخرب بر روی مغز کودک و عملکرد اجتماعی، تحصیلی، هوشی و ارتباطی او در جامعه خواهد داشت و هزینه های سنگینی بر جامعه و دولت تحمیل خواهد کرد. در حالی که با تشخیص به موقع و درمان از همان اوائل تولد، باعث می شود کودک کم شنوا همچون یک کودک سالم رشد کند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن