تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829566611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجله ای برای زنده نگهداشتن عشق به سینما/ مجله «فیلم» تبدیل به یک نهاد فرهنگی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:گیل نگاه:

گیل نگاه/ مهدیه عطایی: اکران ویژه «کایه دو فیلم» اثر میلاد ثابت کار، فیلم‌ساز جوان رشتی با حضور عوامل فیلم و با همراهی ویژه هوشنگ گلمکانی و بهزاد عشقی، به همراه جلسه نقد و بررسی این اثر عصر پنجشنبه (سیزدهم مهرماه) در سالن رحمدل مجتمع فرهنگی خاتم‌الانبیا برگزار شد.«کایه دو فیلم»، روایتگر سرگذشت یک همکاری گسترده‌ی مطبوعاتی است. این فیلم ساخته‌ی میلاد ثابت کار، فارغ‌التحصیل رشته‌ی سینما از دانشگاه هنر تهران است که از سال ۹۱ استارت ساختن مستندی درباره‌ی مجله‌ی موردعلاقه‌اش را زد. «کایه دو فیلم» در سال ۹۵ در گروه هنر و تجربه انتشار یافت.فیلم با جملاتی از هوشنگ گلمکانی شروع می‌شود که هدف این مجله را زنده نگه‌داشتن عشق به سینما می‌نامند.کارگردان‌ها و منتقدین سینما، از کیومرث پوراحمد، مسعود کیمیایی، کیانوش عیاری و فریدون جیرانی تا حسین معززی نیا و نیما حسنی نسب و فرهاد توحیدی در این فیلم راویان شکل‌گیری مجله « فیلم» از سال ۶۱ هستند.سه‌گانه‌ی هوشنگ گلمکانی، مسعود مهرابی و عباس یاری که سخنوران این مستند معتقدند این همکاری سه‌نفره علی‌رغم تفاوت‌های شخصیتی‌شان از معجزاتی است که در ایران اتفاق می‌افتد و سه دهه به طول می‌انجامد. فرهاد توحیدی می‌گوید مجله «فیلم» تبدیل به یک نهاد فرهنگی شده بود. عیاری می‌گوید: مداومت و همراهی در این مجله به مدت ربع قرن شگفت‌انگیز است.مهرابی می‌گوید: ما در دل شرایط بودیم،شرایط را به وجود می‌آوردیم و گاهی خود شرایط بودیم.جیرانی اضافه می‌کند: مجله «ستاره سینما» در سال ۳۲ و مجله «فیلم» در سال ۶۱ محصول شرایط ملتهب سیاسی بودند که جوان‌های دل‌زده را برای رهایی از آن فضا به‌سوی سینما کشاند.عصر روز پنجشنبه ۱۳ مهرماه، در مجتمع فرهنگی خاتم‌الانبیا و به بهانه‌ی اکران ویژه این مستند توسط گروه هنر و تجربه، هوشنگ گلمکانی و میلاد ثابت کار همچنین بهزاد عشقی مهمان دوستداران سینما و مجله «فیلم» در رشت بودند.نقد شکستن نیست، درست کردن استفیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در این نشست با تفکیک نقد از کژتابی گفت: نقد شکستن دیگران نیست بلکه درست کردن است. او با اشاره به ویژگی‌های نقاد تأکید کرد ارزش‌گذاری و نقد برای پویایی جامعه ضروری است.هوشنگ گلمکانی در این مراسم اشاره کرد که با مدل کلاسیک این مستند موافق نبوده است. او از عبارت سرهای سخنگو برای مدل این مستند استفاده کرد و به مقاومت بدنه‌ی مجله از ساخت این مستند گفت.

او بیان کرد که فیلمی این‌چنانی باید با حال و هوای خود فیلم‌ساز همراه باشد نه تعریف یک رویداد تاریخی. گلمکانی ادامه داد: وقتی دنیای فیلم‌ساز مخلوط با فیلم نشود از منظر یک سند اطلاعاتی می‌توان به آن ایراد واقع کرد و صد در صد ناقص است. او ثابت کار را در فیلم غایب می‌داند و نقش او را راوی معرفی می‌کند.او ادامه داد اگر جنبه هنری مدنظر نبود می‌شد یک کتاب و مقاله نوشت.او اصلی‌ترین انتقاد به این فیلم را توجه نکردن به مخاطبینی دانست که عاشق این مجله بودند و این فرق بزرگ مجله «فیلم» با سایر مجلات است.بهزاد عشقی، منتقد سینما از سال ۶۸ تابه‌حال هرماه در مجله «فیلم» نوشته است در بازگویی تاریخی این اثر تأکید کرد که روایت کاملی نبوده است.گلایه از فقر آرشیو در ایرانمیلاد ثابت کار، فیلم‌ساز جوان و رشتی این فیلم گفت که انتخابش بر مبنای سلیقه نبوده است. او تأکید کرد چون فیلم به‌عنوان اولین اثر در این خصوص بوده است با نگاهی به یک فیلم مرجع آن را پرداخته است.او از فقر آرشیو در ایران گلایه کرد و آن را مربوط به نامحرم دیدن دوربین در فرهنگ ما تا مدت‌ها معرفی کرد.گلمکانی در این نشست به نظر برخی درباره افت این مجله‌ی سینمایی اشاره کرد و گفت: مجله با عشق و شور و علاقه‌ی اولین شماره تولید می‌شود و آن‌ها که میگویند افت کرده است تغییرات خود را لحاظ نمی‌کنند.








۱۴ مهر ۱۳۹۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: گیل نگاه]
[مشاهده در: www.gilnegah.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن